-
Τότε εκανα λάθος η αύξηση πρέπει να είναι 4,5 λεπτά το λίτρο αν διαίρεσεις τα 75 ευρω συν ΦΠΑ δια των λίτρων που λες και είναι 5 με 7 λεπτά οπότε οκ αλλα. Έχουμε κράτος μπουρδελο διοτι. 1 τιμη διυλιστήριου , τιμη χονδρεμπορα / μεσαζοντα , τιμη πρατηριουχου. Αν είσαι όλα αυτα μαζι Βλέπε shell eko ( εν μέρη fgas Φαρμάκης ) δεν δικιολογηται το τρελλο κέρδος τους
-
Καλό είναι να διατυπώνουμε εγγράφως τα παράπονά μας στο αρμόδιο Υπουργείο, γι αυτό έστειλα σχετικό email στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ( polites@ypoian.gr ) και τους ρωτώ ποιος είναι ο αρμόδιος και τι κάνουν για αυτό το θέμα...
Μην μένετε μόνο στις διαμαρτυρίες εδώ. Όσο περισσότερο τους 'ζαλίζουμε' συνεχώς με το θέμα της αισχροκέρδειας των υγραεράδων (και με όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε καθημερινά στα πρατήρια: ύποπτες αντλίες, μη έκδοση αποδείξεων, αλλοδαποί, ίσως ανασφάλιστοι υπάλληλοι, γέμισμα φιαλών για οικιακή χρήση, μη δημοσίευση τιμών LPG στο fuelprices.gr , κλπ. κλπ.) τόσο ίσως ιδρώσει το αυτί κάποιου και μπορεί να ασχοληθεί και να μπει και κανένα πλαφόν στην τιμή... -
Δεν προκειτε και ειδικά εμάς που μας θεωρούν ψιλόκλεφτες με το φθηνο καυσιμο έχω άλλη ίδεα κοίταξα το κινητό μου όπου έβγαλα φωτογραφία την αύξηση της τιμής σήμερα ενω δίπλα ο πρατηριουχος γέμιζε μπουκαλες απο το autogas και τραβηξα μια τι λέτε να τους πιέσουμε με τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών ; Ότι θα τις στείλουμε στο υπουργείο αν δε πατε την τιμη σε λογικά επίπεδα κέρδους ; Ξερεται ότι τους παιρνουν την άδεια αμέσως αν τους πιασουνν ας τους δώσουμε λοιπόν !!!
-
Μια ερωτηση παιδια.Συστημα vialle lpfi.Το πηγα για ρυθμιση στα 1500χλμ και το αυτοκινητο μου κανει πολλες αρυθμιες αμεσως μολις το βαλλω μπροστα και ενω ακομη δουλευει με βενζινη.Σημερα κιολας μου εσβησε αμεσως μετα καποια δευτερολεπτα.Το προβλημα γινεται εντονοτερο οσο το αυτοκινητο ειναι περισσοτερες ωρες σε ακινησια και φτιαχνει μετα απο περιπου μισο λεπτο..Τι να ειναι αραγε?
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Δεν προκειτε και ειδικά εμάς που μας θεωρούν ψιλόκλεφτες με το φθηνο καυσιμο έχω άλλη ίδεα κοίταξα το κινητό μου όπου έβγαλα φωτογραφία την αύξηση της τιμής σήμερα ενω δίπλα ο πρατηριουχος γέμιζε μπουκαλες απο το autogas και τραβηξα μια τι λέτε να τους πιέσουμε με τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών ; Ότι θα τις στείλουμε στο υπουργείο αν δε πατε την τιμη σε λογικά επίπεδα κέρδους ; Ξερεται ότι τους παιρνουν την άδεια αμέσως αν τους πιασουνν ας τους δώσουμε λοιπόν !!!βρε φιλε αυτο ειναι εκβιασμος και σε κανει συνενοχο!! εφοσον παρανομει καταγειλε τον για την πραξη του!
-
Συνεχίστε να βάζετε υγραέριο στα αυτοκίνητα σας...
Σε λίγο δεν θα σας τα κλέβουν για ανταλλακτικά αλλά για γκαζάκια έξω από πόρτες. -
Παιδιά εδώ είναι το 'Μεσοπρόθεσμο' http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf που ψηφίζεται σήμερα, με σχόλια από το περιοδικό 'Επίκαιρα'.... Στην σελίδα 52 και μετά αναφέρεται στα καύσιμα (και για το LPG).
-
Καλημερα και απο εμενα κυριοι!
Λοιπον καταρχας αυτος στην Μεταμορφωση ειναι για λουκετο εδω και καιρο... Ωρα να ενεργοποιηθουμε...Δευτερον καταγγελια σε αρμοδια υπηρεσια για οποιοδηποτε πρατηριο δεν δινει αποδειξη χωρις να την ζητησεις.
Το νομιμο ειναι να σου δινει αποδειξη με το που τον πληρωνεις, χωρις κουβεντα...Τουλαχιστον τα πολυτιμα πλεον ευρω μας, να πανε στο κρατος με μορφη προστιμων και να μην συνεχισουν να γινονται βιλες, πισινες και κοτερα απο το καθε λαμογιο που βρηκε ενα ξεφραγο αμπελι και κανει οτι θελει...
Η συνεχεια με πραξεις. Πολυ τους ανεχτηκαμε
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Παιζοντε χοντρά παιχνίδια συμφωνα με τη αύξηση του φόρου πέρασε απο σήμερα αλλα ΑΚΟΎΣΑΤΕ ΑΚΟΎΣΑΤΕ απο 125 ευρω φόρο στον μέτρικο τόνο πήγε στα 200 ευρω δηλαδή αύξηση 75 ευρω προ ΦΠΑ δηλαδή στα 1570 λίτρα που είναι ο μετρικος τόνος η αύξηση δεν θα επρεπε να ναι με ΦΠΑ πάνω απο 4-5 λεπτά κάντε τις πράξεις αλλα οι εταιρίες πετρογκαζ κοραλ ΕΚΟ κτλ βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν άκομα τη αύξηση κατα 100% ώστε να δουμε τομές γύρω στα 85 λεπτά , μιλώντας με ναυπακτο μου είπε δεν θα υπάρξει αύξηση θα την αποροφησει ( 0,78) το ειχε και θα το εχει διότι για 2-3 λεπτά δεν θα έχει πρόβλημα το ίδιο και ο Φαρμάκης fgas στα Γιάννενα και πρέβεζα , στα 0,75 καταλαβαίνετε τι παιχνίδι παίζετε οπότε να βρούμε τον πιο φθηνο στην Αττική και να βάζουμε όλοι απο εκει εάν ανεβεί η τιμη στα πρατήρια της shell coral που είναι και χονδρεμπορας όπως ο Φαρμάκης θα τους κόψω εντελώς !!!!( τα έγραψα και στο LPG forum ). Μη. Βάζετε πάνω απο 80 λεπτά πουθενά κραχτε τους πρατηριουχους και τους άλλους που γεμίζουν απο τους ακριβούς ... Αν άλλαζε η νομοθεσία των πρατηρίων με την γραφεικρατια και άνοιγαν σε κάθε περιοχή θα βλέπατε πως ο ανταγωνισμός θα έριχνε τις τιμές κάτω απο 70 λεπτά μετα απο την αύξηση !!!
Φιλε dathens που στην Ναυπακτο εχει πρατηριο υγραεριου?
Το ρωταω γιατι ανεβαινω απο την πιο πανω εβδομαδα για διακοπες μεσω Ναυπακτου και δεν εχω βρει ακομα στην περιοχη πρατηριο.Ευχαριστω
-
το βρηκα για οσους ενδιαφερονται
Ναύπακτος Θερμού 41
303 00 Ναύπακτος, 26340 27500 Βασιλόπουλος Χρήστος
-
αυτο το πρατηριο LPG στη Ναύπακτο ειναι οκ? δεν το βλεπω σε πινακες πρατηριων lpg. (εψαχνα να φορτωσω pois στο gps και δεν το βλεπω).
Ειδα σε αλλο site οτι το συγκεκριμενο πρατηριο εχει διαγραφει απο τη λιστα. -
http://www.atiker-hellas.gr/index.php?o ... icle&id=27
Εγω απο εδω το βρηκα. Επισημα απ'οτι μιλησα και καταλαβαινω δεν εχει ανοιξει ακομα, αλλα πιστευω οτι μπορει να εξυπηρετησει αν υπαρχει αναγκη.
-
Ο χρήστης genos2000 έγραψε:
Μια ερωτηση παιδια.Συστημα vialle lpfi.Το πηγα για ρυθμιση στα 1500χλμ και το αυτοκινητο μου κανει πολλες αρυθμιες αμεσως μολις το βαλλω μπροστα και ενω ακομη δουλευει με βενζινη.Σημερα κιολας μου εσβησε αμεσως μετα καποια δευτερολεπτα.Το προβλημα γινεται εντονοτερο οσο το αυτοκινητο ειναι περισσοτερες ωρες σε ακινησια και φτιαχνει μετα απο περιπου μισο λεπτο..Τι να ειναι αραγε?Είναι θέμα εγκαταστάσης και τίποτα άλλο !! Τράβα στον εγκαταστατη και στείλε εμαιλ στη viale γιατί δεν θα βρεις άκρη info@vialle.nl
-
Ο χρήστης subarakis έγραψε:
αυτο το πρατηριο LPG στη Ναύπακτο ειναι οκ? δεν το βλεπω σε πινακες πρατηριων lpg. (εψαχνα να φορτωσω pois στο gps και δεν το βλεπω).
Ειδα σε αλλο site οτι το συγκεκριμενο πρατηριο εχει διαγραφει απο τη λιστα.Είναι οκ και αδειοδοτημενο σε όλα δεν έχει παει το τελωνείο ακόμα για να αρχίσει επίσημα να βάζει οπότε κόβει αποδείξεις για μπουκαλες όπως όλοι στην περιοχη , σε μια εβδομάδα πιστεύει θα είναι μια χαρα με τελεωνειο όλα κανονικά πινακίδες κτλ
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν προκειτε και ειδικά εμάς που μας θεωρούν ψιλόκλεφτες με το φθηνο καυσιμο έχω άλλη ίδεα κοίταξα το κινητό μου όπου έβγαλα φωτογραφία την αύξηση της τιμής σήμερα ενω δίπλα ο πρατηριουχος γέμιζε μπουκαλες απο το autogas και τραβηξα μια τι λέτε να τους πιέσουμε με τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών ; Ότι θα τις στείλουμε στο υπουργείο αν δε πατε την τιμη σε λογικά επίπεδα κέρδους ; Ξερεται ότι τους παιρνουν την άδεια αμέσως αν τους πιασουνν ας τους δώσουμε λοιπόν !!!
βρε φιλε αυτο ειναι εκβιασμος και σε κανει συνενοχο!! εφοσον παρανομει καταγειλε τον για την πραξη του!
Καλα δεν είναι ακριβώς εκβιασμός στον απατεωνα εκβιαστη , που δεν σου κόβει ποτέ απόδειξη αν δεν ζητήσεις , που πληρώνεις 15 λεπτά παραπάνω το λίτρο απο όσο επρεπε και που ξέρει ότι παρανομει γιατί δεν μπορει να γεμίζει μπουκαλες στο πρατήριο καυσίμων για αυτοκίνητα , μόνο σε κλειστό αδεεοδοτημενο χώρο με απίστευτα μέτρα ασφαλείας και πιστοποίησης , και το κάνει γιατί παρακάμπτει την εταιρία που συνεργσζετε με το εμφιαλωτηριο , η κλειστή πιστοποιημένη μπουκαλα υγραεριου έχει διπλάσια τιμη απο να τη γεμίζεις στο πρατήριο με τιμη κίνησης ενω είναι ουσιαστικά το ίδιο μειγμα οπότε προτείνω να τραβατε φωτογραφίες με τις λαμογιες τους και να τους την πέσουμε μετα !!!!
-
Atiker εβαλε κανενας;
3η εταιρία στον κόσμο λεει, Τούρκικη ομως -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Atiker εβαλε κανενας;
3η εταιρία στον κόσμο λεει, Τούρκικη ομωςΑπό περιέργεια, πόσο το δίνουνε και με τι δεξαμενή;
-
Π.ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ Α.Ε.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 33, (ΛΕΩΦ.ΚΑΤΕΧΑΚΗ) ΚΑΡΕΑΣ
ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ: 210-7649000
www.fordkonsoulas.grΠαρε εδω να δεις. Αν θυμαμαι καλα εχει καλες τιμες και καλη εγγυηση αλλα ειναι τουρκικα προιοντα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Atiker εβαλε κανενας;
3η εταιρία στον κόσμο λεει, Τούρκικη ομωςΑπό περιέργεια, πόσο το δίνουνε και με τι δεξαμενή;
800€+ ΦΠΑ
δεξαμενη στη ρεζερβα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Atiker εβαλε κανενας;
800€+ ΦΠΑ
δεξαμενη στη ρεζερβαΕίδα μερικές εγκαταστάσεις στο σιτε τους. Δε μου φαίνεται κακό. Οπτικά τουλάχιστον.
Αν ξέρουν και να το ρυθμίζουν σωστά...
Υγραεριοκίνηση!