-
Αφου δεν θελεις να βαλης υγραεριο στο δικο σου αυτοκινητο γιατι ψαχνεσαι σε αυτο το forum? Μην μου πεις οτι σου αρεσει να μαθενεις καινουργια πραγματα.
-
Μπορεί να είσαι στο forum των 4T και 15 χρόνια...
Από πότε κάποιος διαβάζει / παρακολουθεί το forum (χωρίς να είναι μέλος ο ίδιος) δεν μπορείς να το γνωρίζεις...
Σ' αυτό **εδώ **το forum που ονομάζεται 'Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις' δεν ξέρουμε τι ζητάς αφού είσαι αντίθετος με οποιαδήποτε παρέμβαση στο αυτοκίνητο...
Θα μπορούσες να γράψεις τις σκέψεις σου για το υγράεριο ή τα 30 λίτρα κατανάλωσης, εκεί που γράφεις συνήθως... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λοιπόν επειδή ειπώθηκαν πολλά να κάνω κάποιες διευκρινίσεις.Τα περισσότερα χιλιόμετρα εντός πόλης τα κάνω με iQ με μέση κατανάλωση 6,5 στα 100.Στα ταξίδια χρησιμοποιώ μία Cayenne 3,6 και η κατανάλωση με σβέλτους ρυθμούς δεν υπερβαίνει τα 15 λίτρα.Σε χαλαρούς πέφτει και κάτω από 12.Δεν σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να βάλω αέριο γιά δύο λόγους.
Πρώτος και κυριότερος δεν ανέχομαι να βάλει κανένας χέρι στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και να προσαρμόσει κάτι γιά το οποίο ο κατασκευαστής δεν το έχει προβλέψει.Ομοίως είμαι αντίθετος και στην διάφορες βελτιώσεις που κάνουν γιά αύξηση της ιπποδύναμης.Το μόνο αυτοκίνητο με αέριο που θα δεχόμουνα ευχαρίστως να αποκτήσω είναι το Panda που βγαίνει από την Fiat και καίει και φυσικό αέριο.Υπάρχει και σύστημα να φουλάρεις από το σπίτι σου αν μένεις φυσικά σε μονοκατοικία.
Δεύτερος λόγος ότι δεν θέλω να χάσω ούτε ένα λίτρο από τον χώρο αποσκευών τον οποίο αξιοποιώ πλήρως στα ταξίδια (μην μου πείτε γιά τα αστεία σε χωρητικότητα ρεζερβουάρ που μπαίνουν στον χώρο της ρεζέρβας).
Οσο για τα 30+ λίτρα που ανέφερα είναι γεγονός όταν θα βγώ βόλτα με το αυτοκίνητο παιχνίδι και θα το οδηγήσω όπως του αρμόζει.Χαλάλι του....Το μήνα θέλω περίπου 500-600 ευρώ βενζίνη.Τα 300 περίπου αφορούν το iQ .
Φιλε sv2 ειλικρινά δεν εχω σκοπο να σε θίξω. Δεν ειναι πρέπoν να σχολιασω την οικονομικη κατασταση του καθενος αλλα απ'οτι αναφερεις δεν νομιζω να εχεις και σοβαρο προβλημα....
Αυτο το λεω γιατι ως βασικο κρητηριο για να βαλεις lpg ειναι η οικονομικη δυσχερια που αντιμετωπιζει ο καθενας. Παραδειγμα εγω, με 150ευρω το μηνα βενζινη δεν θα την παλευα με τιποτα..... Αρα η επιλογη για lpg ηταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και οχι σε εργοστασιακο αμαξι με lpg, αλλα στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ μιας και δεν μπορω να παρω αλλο...(και ειναι 3θυρο...παναθεμα το και εχω οικογένεια...). Για το ρεζερβουαρ που ανεφερες, 60 ή 70lt (αναλογα το χωρο) στο χωρο της ρεζερβας ειναι λιγα ?
Με τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα. Να'σαι καλα.Για τους υπολοιπους....ειρηνη ημην αδελφοι...
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Μπλα μπλα πως τολμάς να μην γουστάρεις το υγραερίο κτλΧωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ με το sv2, εσύ με ποια αρμοδιότητα ακριβώς αποφασίζεις ποιος θα παρακολουθεί το φόρουμ ή το τοπικ και τι θα πει κτλ. Όταν γράφεις σε δημόσια συζήτηση να ξέρεις ότι ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει και να πει την άποψή του. Αλλιώς φτιάξε ένα μπλοκ με θέμα το υγραέριο και γράφε μόνος σου. Δλδ μόνο οποίος θέλει να βάλει γκάζι δικαιούται να διαβάζει και να ποστάρει εδώ?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Μην μου πεις οτι σου αρεσει να μαθενεις καινουργια πραγματα.Κύριε Υπουργέ, σας αναφέρω ότι η υπηρεσία μας δεν έλαβε το σχετικό Σήμα της εν λόγω απαγόρευσης. Παρακαλείσθε όπως διαβιβάσετε στο 1ο Επιτελικό Γραφείο ΕΑΤ/ΕΣΑ την εν λόγω διαταγή του Σ.Α.Γ.Ε. ούτως ώστε να επιληφθούμε αρμοδίως.
Σχης (ΤΘ) Α.Α.
Δκτης ΕΑΤ/ΕΣΑΖήτω το Έθνος! Ζήτω ο Στρατός! Ζήτω η 21η Απριλίου!
-
ΖΉΤΩΩΩΩΩ!
-
τελικα ειδα την αποδειξη ...φοραω LPFI kai oxi LPI ....για το vialle μιλω...
-
Αμα το παρουμε ετσι εσεις τι ειστε.....οι δικηγόροι του ?
Ή το 3ο σωμα στρατου
Μπα....μαλλον fan club
-
Είμαστε μέλη που διαβάζουν και γράφουν την άποψή τους ελεύθερα. Εσύ τι είσαι? Γκαζάς και σου χαλάμε την πιάτσα...?
Υ.Γ. Υπηρέτησα στο Δ' σώμα στρατού, κοντά έπεσες.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Είμαστε μέλη που διαβάζουν και γράφουν την άποψή τους ελεύθερα. Εσύ τι είσαι? Γκαζάς και σου χαλάμε την πιάτσα...?Υ.Γ. Υπηρέτησα στο Δ' σώμα στρατού, κοντά έπεσες.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hrΝαι γκαζας ειμαι... Εχω κρατησει τις κλανιες μου, να στις στειλω ?
-
Α! Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ε? Οκ το χω το χω!
Βάλτες στο αμάξι καλύτερα. Θα πάει ακόμα πιο οικονομικά!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αφου δεν θελεις να βαλης υγραεριο στο δικο σου αυτοκινητο γιατι ψαχνεσαι σε αυτο το forum? Μην μου πεις οτι σου αρεσει να μαθενεις καινουργια πραγματα.
Είμαι 5 χρόνια περισσότερα από εσένα σε αυτό το φόρουμ .Εσύ απ΄ότι βλέπω έχεις γενέθλια μιάς μέρας εδώ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! [/quΜπορει να εχω γενεθλια αλλα εχω και 30,000χλμ με υγραεριο και ξερω πολλα περισσοτερα.Μηπως σε ενοχλει που πληρωνεις τη βενζινη 1,75 και δεν το λες?
-
Ου ειδικά γι αυτό είμαι σίγουρος...
Πλάκα πλάκα μιας και αναφέρθηκε, σκέψου πόσο κωμική εικόνα θα ήταν μία Ferrari να σκάει μύτη στο γκαζάδικο και να λέει φουλαρε το και να έχει αυτήν την πανέμορφη μαύρη τάπα στο μπροστά φτερό...sv2 ψήσου!sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
-
Μπλα μπλα πως τολμάς να μην γουστάρεις το υγραερίο κτλ
Χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ με το sv2, εσύ με ποια αρμοδιότητα ακριβώς αποφασίζεις ποιος θα παρακολουθεί το φόρουμ ή το τοπικ και τι θα πει κτλ. Όταν γράφεις σε δημόσια συζήτηση να ξέρεις ότι ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει και να πει την άποψή του. Αλλιώς φτιάξε ένα μπλοκ με θέμα το υγραέριο και γράφε μόνος σου. Δλδ μόνο οποίος θέλει να βάλει γκάζι δικαιούται να διαβάζει και να ποστάρει εδώ?
Καταρχή θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις πράγματα που δεν είπα.
Δεύτερον, όπως λες οτι όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη, έτσι ακριβώς εξέφρασα κι εγώ την άποψή μου οτι κάποιος που λέει οτι δεν θέλει να κάνει καμία μετατροπή / βελτίωση στο αυτοκίνητό του, δεν έχει λόγο να παίρνει μέρος στη συζήτηση εδώ. Εκτός κι αν θέλει να παίξει το ρόλο του ...troll.
Αν του αρέσει να είναι αιμοδότης του Ελληνικού Κράτους, με γεια του με χαρά του. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι, γιατί αυτό σημαίνει οτι όσο εισπράττει από κάποιους σαν τον sv2, έχουμε ελπίδες να παραμείνει εκεί που είναι σήμερα η φορολόγηση του υγραερίου.
Τρίτον, βεβαίως και μπορεί να πάρει μέρος στη συζήτηση ο οποιοσδήποτε, άσχετα αν σκοπεύει να κάνει μετατροπή σε υγραέριο, αρκεί να συμβάλει με τις ερωτήσεις / απαντήσεις του στη συζήτηση που γίνεται στο συγκεκριμένο topic.
Αν με τη στάση του αποπροσανατολίζει τη συζήτηση, καλύτερα ας κρατήσει τα σχόλιά του για αλλού.
Το topic ανήκει στην ενότητα Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις και περιμένω από τους moderators να κρατήσουν τη συζήτηση εκεί που της αρμόζει. -
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Είμαστε μέλη που διαβάζουν και γράφουν την άποψή τους ελεύθερα. Εσύ τι είσαι? Γκαζάς και σου χαλάμε την πιάτσα...?
Υ.Γ. Υπηρέτησα στο Δ' σώμα στρατού, κοντά έπεσες.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hrΝαι γκαζας ειμαι... Εχω κρατησει τις κλανιες μου, να στις στειλω ?
Να στηλω και εγω μερικες στο στρατογκαυλο? (φασολαδα σημερα)
-
Εχω και εγω ρε παιδια ενα ελικοπτερο καιει πολυ το ατιμο!!!!!! τη λετε να του βαλω....γκαζι για οικονομια???? δυσκολοι καιροι το κρασι...παλιο το χαβιαρι....μαυρο το τυρι μουχλιασμενο.....καταραμενη φτωχια.
-
bettytsovi
Α! Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο ε? Οκ το χω το χω!Βάλτες στο αμάξι καλύτερα. Θα πάει ακόμα πιο οικονομικά.
το αυτό κι εδώ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην μου πεις οτι σου αρεσει να μαθενεις καινουργια πραγματα.
Κύριε Υπουργέ, σας αναφέρω ότι η υπηρεσία μας δεν έλαβε το σχετικό Σήμα της εν λόγω απαγόρευσης. Παρακαλείσθε όπως διαβιβάσετε στο 1ο Επιτελικό Γραφείο ΕΑΤ/ΕΣΑ την εν λόγω διαταγή του Σ.Α.Γ.Ε. ούτως ώστε να επιληφθούμε αρμοδίως.
Σχης (ΤΘ) Α.Α.
Δκτης ΕΑΤ/ΕΣΑΖήτω το Έθνος! Ζήτω ο Στρατός! Ζήτω η 21η Απριλίου!
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Βλέπω σε αυτό ειδικά το πας πολύ καλά! Προπονημένος κάργα!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αμα βάλεις χέρι στο αυτοκίνητο σίγουρα κάτι θα βγάλει κάποια στιγμή.Αργά η γρήγορα.
Το ερώτημά μου είναι γιατί τότε οι κατασκευαστές δεν εφαρμόζουν την λύση αυτή στα αυτοκίνητα που παράγουν ?
Αν κάνω λάθος και βγαίνει από κατασκευαστή κάποιο που καίει και υγραέριο ας με διορθώσετε......
Αν πάλι δεν βγαίνει αυτό κάτι σημαίνει....Εξαρταται απο την επιδεξιοτητα του χεριου που επεμβαινει.Και ναι,υπαρχουν κατασκευαστες που εφαρμωζουν αυτη τη λυση στα αυτοκινητα τους.Π.Χ.FIAt (εκτος του φυσικου αεριου βγαζει και με καυσιμο lpg),Renault,Peugeot,πιθανον κι αλλες.
Υγραεριοκίνηση!