Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Μπλα μπλα πως τολμάς να μην γουστάρεις το υγραερίο κτλ
Χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ με το sv2, εσύ με ποια αρμοδιότητα ακριβώς αποφασίζεις ποιος θα παρακολουθεί το φόρουμ ή το τοπικ και τι θα πει κτλ. Όταν γράφεις σε δημόσια συζήτηση να ξέρεις ότι ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει και να πει την άποψή του. Αλλιώς φτιάξε ένα μπλοκ με θέμα το υγραέριο και γράφε μόνος σου. Δλδ μόνο οποίος θέλει να βάλει γκάζι δικαιούται να διαβάζει και να ποστάρει εδώ?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
Καταρχή θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις πράγματα που δεν είπα.
Δεύτερον, όπως λες οτι όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη, έτσι ακριβώς εξέφρασα κι εγώ την άποψή μου οτι κάποιος που λέει οτι δεν θέλει να κάνει καμία μετατροπή / βελτίωση στο αυτοκίνητό του, δεν έχει λόγο να παίρνει μέρος στη συζήτηση εδώ. Εκτός κι αν θέλει να παίξει το ρόλο του ...troll.
Αν του αρέσει να είναι αιμοδότης του Ελληνικού Κράτους, με γεια του με χαρά του. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι, γιατί αυτό σημαίνει οτι όσο εισπράττει από κάποιους σαν τον sv2, έχουμε ελπίδες να παραμείνει εκεί που είναι σήμερα η φορολόγηση του υγραερίου.
Τρίτον, βεβαίως και μπορεί να πάρει μέρος στη συζήτηση ο οποιοσδήποτε, άσχετα αν σκοπεύει να κάνει μετατροπή σε υγραέριο, αρκεί να συμβάλει με τις ερωτήσεις / απαντήσεις του στη συζήτηση που γίνεται στο συγκεκριμένο topic.
Αν με τη στάση του αποπροσανατολίζει τη συζήτηση, καλύτερα ας κρατήσει τα σχόλιά του για αλλού.
Το topic ανήκει στην ενότητα Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις και περιμένω από τους moderators να κρατήσουν τη συζήτηση εκεί που της αρμόζει.