-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Lpgnik, σε ευχαριστουμε για τις γνωσεις που μας δινεις αν και με λιγο πολεμοχαρο χαρακτηρα. :-))Αν εχεις την καλοσυνη (που την εχεις!) εχω ενα ψιλοπροωληματακι με το κιτ μου.
Συγκεκριμενα, το αυτοκινητο οταν παει με βενΖινη δεν σβηνει ποτε στο ρελαντι μετα απο ελεγχο ολοκληρης εβδομαδας.
Αν τωρα λειτουργει με το υγραεριο ( βαζω παντα απο ιδιο πρατηριο) γινεται ανα 2-3 το εξης:
Οταν ξεκιναω ολα καλα. Στην κινηση επανω ολα καλα. Οταν καποιες φορες παω να πλησιασω στο φαναρι, σταματωντας σχεδον τελειως, εκει που παω να βγαλω την ταχυτητα στο νεκρο και ενω ακομα το αυτοκινητο ρολαρει με 2-3 χλμ/ωρα ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΟΜΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΜΕΝΗ Η ΜΗΧΑΝΗ.
Αυτο μπορει να το κανει τυχαια μπορει ανα 2-3 μερες περιπου και μονο 1-2 φορες την ιδια μερα. Πολλες μερες ομως και καθολου.
Το προβλημα ειναι οτι το παιρνει η γυναικα με το παιδι και φοβαμαι μην της σβησει καπου και τα χασει.
Να αναφερω οτι μετα απο δυο ρυθμισεις στον εγκαταστατη με παρεπεμψε ατην αντιπροσωπεια για καθαρισμο της πεταλουδας του αερα το οποιο και εκανα. Στο καπακι μου εκανε νεα ρυθμιση λεγοντας οτι τωρα ο εγκεφαλος του κιτ δειχνει οτι ζητουσε λιγο παραπανω υγραεριο. Το αυτοκινητο παει ομορφα. Σβηνει πολυ λιγοτερο συχνα αλλα εχθες παλι εσβησε σε ενα φαναρι σταματωντας ποτε ομως οταν ειναι στο ρελαντι σταματημενο αλλα παντα μολις παω να σταματησω και το βαζω στο νεκρο!!!
Ερωτηματα: μηπως θελει και αλλο καυσιμο και αν ναι που θα φτασει αυτο; Μηπως εται θα σπαταλαω παρα πολυ υγραεριο γιατι με τις τελευταιες ρυθμισεις ηδη το αυτοκινητο πεταει.
Μηπως εχουν προβλημα τα μπεκ; Σε ολες ομως τις στροφες δεν παρατηρω Απωλεια ισχυος πουθενα.
Μηπως τα μπουζι να θελουν αλλαγη. Θα γινει σερβις τον φεβρουαριο και ειναι ηδη 4 ετων;
Αν μου απαντησεις θα σε ευγνωμονω γιατι ειμαι λιγο χαμενος.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
ΠΑΙΔΙΑ, επειδη ο Lpgniκ μαλλον δεν ειδε το ποστ μου ή δεν μπορει να απαντησει, αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο με αυτο.
Και παλι συγνωμμη για το διπλο ποσταρισμα.
Έχεις προπορία στο ρελαντί, όση ζητάει η βενζίνα. Το υγραέριο θέλει πιό μεγάλη, αλλιώς δεν έχει αρκετή δύναμη και χάνει εύκολα στροφές. Αν μπορούσατε να πειράξετε αβάνς, θα δίνατε 5-6 μοίρες ακόμα προπορία στις 600 στροφές, οπότε μόλις ο κινητήρας έκανε να πέσει κάτω από τις στροφές του ρελαντί, θα έβρισκε δύναμη και θα ανέβαζε.
Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να ανεβάσεις το μίγμα στις 600 στροφές, για να πετύχεις το ίδιο. Αρκεί η ρύθμιση στις 600 να μην ενοχλεί το μίγμα στο ρελαντί. Πρέπει δηλαδή να έχει κουτάκια στον χάρτη 600-800-1000. Αν ο εγκέφαλος είναι καλός, θα επιτρέπει να προσθέσει ο εγκαταστάτης εξτρά περιοχές στροφών, αν όχι, έπαιξες και έχασες...
-
Ο χρήστης konos έγραψε:
Για να συνεχίσουμε στα τεχνικά θέματα, και αφού ακούστηκε το ζήτημα της θερμοκρασίας, όταν είμαι Εθνική ο θερμοστάτης είναι μόνιμα στους 60 βαθμούς. Με βενζίνη είναι σταθερά, άσχετα από την οδήγησή μου, στους 90. Τώρα με το υγραέριο ανεβαίνει μέχρι τους 90 μόνο εντός πολής και με πολλή κίνηση. Σε καμία περίπτωση δεν έχω ένδειξη θερμοκρασίας υψηλότερη από ότι με την βενζίνη. Το αντίθετο... Στην Εθνική οδηγώ με 120 και 3500 στροφές σε Seat Leon 1.6 μοντέλο 2005 (το προηγούμενο).Επειδή διαθέτω λιπαντήρα, πουλάει κάποιος λιανικά Lubeflash στην Ελλάδα; Δυστυχώς ο εγκαταστάτης μου το χρεώνει 25 ευρώ τα 500ml ο αθεόφοβος (εννοείται ότι δεν αγοράζω από αυτόν!!!). Έχω βρει από Γερμανία σε καλή τιμή (έχει και Βουλγαρία αλλά το site είναι στα Βουλγαρικά αποκλειστικά και δεν το 'χω), αλλά αν κάποιος το έχει στην Ελλάδα σε λογική τιμή να τον στηρίξουμε!
Konos, εμένα ο εγκαταστάτης μου χρεώνει 10 ευρώ τα 500ml. Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σου δώσω πληροφορίες...
-
Διαβάστε αυτό :http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=78643148
Ετσι πιστεύω εξηγείται η αναίτια και κερδοσκοπική αύξηση της τιμής του lpg που στην Αθήνα κοντεύει τα 80 λεπτά:( Σήμερα στην Πειραιώς 61 από 0,699 πήγε 0,775 !!!!.....και ο πρατηριούχος είναι και εγκαταστάτης.)
Οι πρατηριούχοι υγραερίου μπροστά στην επικείμενη απελευθέρωση της διάθεσης ανεβάζουν την τιμή για να οικονομήσουν. Ας ελπίσουμε ότι με την απελευθέρωση θα υπάρξει έστω κάποιος ανταγωνισμός που θα ρίξει ή θα σταθεροποιήσει τις τιμές -
Eχει ρωτησει κανεις καποιον πρατηριουχο για ποιο λογο αυτη η αυξηση? Σε κανα 2 βδομαδες στο 1 ευρω το βλεπω....
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eχει ρωτησει κανεις καποιον πρατηριουχο για ποιο λογο αυτη η αυξηση? Σε κανα 2 βδομαδες στο 1 ευρω το βλεπω....Φίλε cson καταρχήν είναι δύσκολο να πετύχεις τον πρατηριούχο. Ίσως να φταίνε οι αντικοινωνικές ώρες που πηγαίνω για γέμισμα, αλλά πάντα έχω να κάνω με τον υπάλληλο και όχι με τον ιδιοκτήτη.
Οι δικαιολογίες πολλές κ διάφορες- «Μας το ανέβασαν από τις εταιρείες»,
- «Ανέβηκε το πετρέλαιο, άρα κ τα παράγωγά του»,
- «Αυξήθηκαν τα μεταφορικά»,
- «Εμείς έχουμε την καλύτερη ποιότητα, οι άλλοι οι φθηνοί έχουν λάθος μείγμα»,
Και το καλύτερο για το τέλος:
- «Μη νομίζεις πως έχουμε κ κανά σοβαρό κέρδος, ίσα που ερχόμαστε στα λεφτά μας με τέτοιο ανταγωνισμό, σχεδόν εξυπηρέτηση κάνουμε!»
-
Σημερα εβαλα με 0,69 στο Αιγαλεω...
Κανεις αλλος με κατω του 0,70? -
Κι εγώ έβαλα στο ίδιο πρατήριο με 0,69 το λίτρο. Προτίμησα να κάνω 20 χιλιόμετρα επιπλέον (...και με αρκετή κίνηση) παρά να το πληρώσω 0,72 ή παραπάνω που το έχουν τα κοντινά σε μένα πρατήρια...
Με την ευκαιρία πάντως να πω οτι είδα αρκετά μειωμένη κατανάλωση (σχεδόν 2 λίτρα/100 χλμ. σε σχέση με την προηγούμενη φορά), κάνοντας μικτή χρήση (περισσότερα χιλιόμετρα στην Αττική Οδό, αρκετά στην Εθνική Οδό, αλλά και μέσα στην πόλη) με κάπως πιο 'συνετή' οδήγηση. Ίσως πάντως να έφταιγε και το συγκεκριμένο μίγμα υγραερίου (το είχα βάλει από το πρατήριο στη Μεταμόρφωση). -
και εγώ είχα μειωμένη κατανάλωση με το πρατήριο του Αιγαλέου σε σχέση με της Μεταμόρφωσης!!!!
-
θα ήθελα να ρωτήσω αφου εχω 60αρα δεξαμενη στο αμάξι και μου γεμιζει με 40 λίτρα μετα απο 15 φορες γεμίσματος και συνεχίζει στο ίδιο ..ξέρετε κάποιον που να μπορει να μου το διορθώσει ? ωστε να γεμίζω τα 48 λίτρα που μου αναλογουν μιας και στην πάτρα δεν εχουμε ακομα πρατήριο .και επειδη με τα 48 λίτρα με φτάνουν για να γυρίσω πάλι αθηνα και να ξαναγεμίσω?
-
Ο χρήστης berg έγραψε:
Σκεφτεστε τίποτα για την τιμή του lpg; Τι μπορούμε να κάνουμε; Οι πρατηριούχοι (το έχουν βγάλει τα μάτια )που λέμε!!!!!....
Αν εχεί καμιά ιδέα κανείς ας μας το γράψει.Πρέπει όλοι μαζί να αξιώσουμε καλύτερη τιμή στο γκάζι!Είχα στείλει email στο fuelprices.gr αλλά και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή με το εξής ερώτημα:
Θα ήθελα να με πληροφορήσετε το λόγο για τον οποίο δεν δημοσιεύονται οι τιμές του υγραερίου LPG στο παρατηρητήριο τιμών.
Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 45 πρατήρια που διαθέτουν υγραέριο ή / και άλλα καύσιμα και αφού αυτό χρησιμοποιείται νόμιμα ως καύσιμο στα οχήματα με σύστημα υγραεριοκίνησης, πρέπει να είναι υποχρεωτική η δημοσίευση τιμών.
Ίσως αυτήν ακριβώς την έλλειψη έχουν εκμεταλλευθεί το τελευταίο διάστημα οι πρατηριούχοι υγραερίου και έχουν αυξήσει αδικαιολόγητα τις τιμές τουλάχιστον κατά 10 λεπτά.Συμπτωματικά μου απάντησαν σήμερα και οι δύο:
Από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή δέχθηκα τηλεφώνημα στο κινητό μου και μου είπαν οτι πρέπει να απευθυνθώ στους αρμόδιους του fuelprices.gr !
Πήρα στο τηλέφωνο του helpdesk του fuelprices.gr και μου είπαν οτι δεν είναι σε θέση να μου απαντήσουν σχετικά με το υγραέριο και με παρέπεμψαν στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα για περισσότερες πληροφορίες.
Πήρα εκεί και μου είπαν οτι αρμόδιος είναι ο κος.... και να τον καλέσω σε κάποιο τηλέφωνο σε λίγα λεπτά.
Πήρα λοιπόν τηλέφωνο εκεί, το σήκωσε μία γραμματέας, η οποία μου είπε οτι αρχικά απουσιάζει, αλλά μόλις τον είδε να έρχεται τον ρώτησε και εκείνος είπε οτι αρμόδιος είναι κάποιος άλλος στο τηλέφωνο τάδε.
Πήρα τον άλλον αλλά μία συνεργάτης του μου είπε οτι είναι σε σύσκεψη και να τον καλέσω αργότερα ή αύριο.Στο μεταξύ (συμπτωματικά;), έφθασε με email η απάντηση από τον webmaster του fuelprices.gr :
Προώθησα το e-mail σας στη Διεύθυνση Παρατηρητηρίου Τιμών της Γ.Γ. Εμπορίου (info@e-prices.gr) ωστε να εξεταστεί η ιδέα.
Πάντως σκοπεύω να αναζητήσω τον υπεύθυνο στο fuelprices.gr έτσι κι αλλιώς για να μάθω το σκεπτικό τους...
Καλό είναι να υπάρξουν αρκετές τέτοιες προσπάθειες μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος.
-
+1
-
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
Για να συνεχίσουμε στα τεχνικά θέματα, και αφού ακούστηκε το ζήτημα της θερμοκρασίας, όταν είμαι Εθνική ο θερμοστάτης είναι μόνιμα στους 60 βαθμούς. Με βενζίνη είναι σταθερά, άσχετα από την οδήγησή μου, στους 90. Τώρα με το υγραέριο ανεβαίνει μέχρι τους 90 μόνο εντός πολής και με πολλή κίνηση. Σε καμία περίπτωση δεν έχω ένδειξη θερμοκρασίας υψηλότερη από ότι με την βενζίνη. Το αντίθετο... Στην Εθνική οδηγώ με 120 και 3500 στροφές σε Seat Leon 1.6 μοντέλο 2005 (το προηγούμενο).
Επειδή διαθέτω λιπαντήρα, πουλάει κάποιος λιανικά Lubeflash στην Ελλάδα; Δυστυχώς ο εγκαταστάτης μου το χρεώνει 25 ευρώ τα 500ml ο αθεόφοβος (εννοείται ότι δεν αγοράζω από αυτόν!!!). Έχω βρει από Γερμανία σε καλή τιμή (έχει και Βουλγαρία αλλά το site είναι στα Βουλγαρικά αποκλειστικά και δεν το 'χω), αλλά αν κάποιος το έχει στην Ελλάδα σε λογική τιμή να τον στηρίξουμε!
Konos, εμένα ο εγκαταστάτης μου χρεώνει 10 ευρώ τα 500ml. Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σου δώσω πληροφορίες...
μπορεις να μου δωσεις το τηλεφωνο του. θελω 1 λιτρο.
απο λαρισα ειμαι. -
Ο χρήστης p23os έγραψε:
θα ήθελα να ρωτήσω αφου εχω 60αρα δεξαμενη στο αμάξι και μου γεμιζει με 40 λίτρα μετα απο 15 φορες γεμίσματος και συνεχίζει στο ίδιο ..ξέρετε κάποιον που να μπορει να μου το διορθώσει ? ωστε να γεμίζω τα 48 λίτρα που μου αναλογουν μιας και στην πάτρα δεν εχουμε ακομα πρατήριο .και επειδη με τα 48 λίτρα με φτάνουν για να γυρίσω πάλι αθηνα και να ξαναγεμίσω?θα πας στον εγκαταστατη να σου ρυθμισει την βαλβιδα στη μπουκαλα, αλλα μετα μπορει να εχεις ασαφεια στην ενδειξη με τα φωτακια, δηλαδη μπορει να βλεπεις οτι αδειαζει γρηγορα αλλα με το τελευταιο λεντακι(ρεζερβα) να τραβαει πολλα χλμ.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
θα ήθελα να ρωτήσω αφου εχω 60αρα δεξαμενη στο αμάξι και μου γεμιζει με 40 λίτρα μετα απο 15 φορες γεμίσματος και συνεχίζει στο ίδιο ..ξέρετε κάποιον που να μπορει να μου το διορθώσει ? ωστε να γεμίζω τα 48 λίτρα που μου αναλογουν μιας και στην πάτρα δεν εχουμε ακομα πρατήριο .και επειδη με τα 48 λίτρα με φτάνουν για να γυρίσω πάλι αθηνα και να ξαναγεμίσω?
θα πας στον εγκαταστατη να σου ρυθμισει την βαλβιδα στη μπουκαλα, αλλα μετα μπορει να εχεις ασαφεια στην ενδειξη με τα φωτακια, δηλαδη μπορει να βλεπεις οτι αδειαζει γρηγορα αλλα με το τελευταιο λεντακι(ρεζερβα) να τραβαει πολλα χλμ.
τον ρωτησα αλλα δεν ήξερε πως να το κάνει ..και σε ενα πρατηριο ειχε ερθει ενα ιδιο αμαξι με μένα και γέμισε 49 λιτρα και κουφαθηκα ... και δεν τον ρωτησα που το ειχε βάλει γιατι περιμενα απντηση απο τον δικο μου εγκαταστατη ....
-
Ο χρήστης p23os έγραψε:
θα πας στον εγκαταστατη να σου ρυθμισει την βαλβιδα στη μπουκαλα, αλλα μετα μπορει να εχεις ασαφεια στην ενδειξη με τα φωτακια, δηλαδη μπορει να βλεπεις οτι αδειαζει γρηγορα αλλα με το τελευταιο λεντακι(ρεζερβα) να τραβαει πολλα χλμ.
τον ρωτησα αλλα δεν ήξερε πως να το κάνει ..και σε ενα πρατηριο ειχε ερθει ενα ιδιο αμαξι με μένα και γέμισε 49 λιτρα και κουφαθηκα ... και δεν τον ρωτησα που το ειχε βάλει γιατι περιμενα απντηση απο τον δικο μου εγκαταστατη ....
Καλημέρα,
πρέπει απλά να βγει η πολυβαλβίδα και να δει τι έχει κάνει λάθος. -
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
Για να συνεχίσουμε στα τεχνικά θέματα, και αφού ακούστηκε το ζήτημα της θερμοκρασίας, όταν είμαι Εθνική ο θερμοστάτης είναι μόνιμα στους 60 βαθμούς. Με βενζίνη είναι σταθερά, άσχετα από την οδήγησή μου, στους 90. Τώρα με το υγραέριο ανεβαίνει μέχρι τους 90 μόνο εντός πολής και με πολλή κίνηση. Σε καμία περίπτωση δεν έχω ένδειξη θερμοκρασίας υψηλότερη από ότι με την βενζίνη. Το αντίθετο... Στην Εθνική οδηγώ με 120 και 3500 στροφές σε Seat Leon 1.6 μοντέλο 2005 (το προηγούμενο).
Επειδή διαθέτω λιπαντήρα, πουλάει κάποιος λιανικά Lubeflash στην Ελλάδα; Δυστυχώς ο εγκαταστάτης μου το χρεώνει 25 ευρώ τα 500ml ο αθεόφοβος (εννοείται ότι δεν αγοράζω από αυτόν!!!). Έχω βρει από Γερμανία σε καλή τιμή (έχει και Βουλγαρία αλλά το site είναι στα Βουλγαρικά αποκλειστικά και δεν το 'χω), αλλά αν κάποιος το έχει στην Ελλάδα σε λογική τιμή να τον στηρίξουμε!
απο λαρισα ειμαι.Σιγουρα ειναι το ιδιο προιον? 10Ευρω με 25 Ευρω ειναι χαοδης διαφορα και δεν δικαολογηται μονο απο το περιθωριο κερδους.
Υπαρχουν διαφορετικες ποιοτητες προσθετων για LPG, και επειδη αναφερεται συνεχεια ο ορος λαδιερα, προσοχη το extra προσθετο δεν εχει καμια σχεση με το λαδι μηχανης. -
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Lpgnik, σε ευχαριστουμε για τις γνωσεις που μας δινεις αν και με λιγο πολεμοχαρο χαρακτηρα. :-))Αν εχεις την καλοσυνη (που την εχεις!) εχω ενα ψιλοπροωληματακι με το κιτ μου.
Συγκεκριμενα, το αυτοκινητο οταν παει με βενΖινη δεν σβηνει ποτε στο ρελαντι μετα απο ελεγχο ολοκληρης εβδομαδας.
Αν τωρα λειτουργει με το υγραεριο ( βαζω παντα απο ιδιο πρατηριο) γινεται ανα 2-3 το εξης:
Οταν ξεκιναω ολα καλα. Στην κινηση επανω ολα καλα. Οταν καποιες φορες παω να πλησιασω στο φαναρι, σταματωντας σχεδον τελειως, εκει που παω να βγαλω την ταχυτητα στο νεκρο και ενω ακομα το αυτοκινητο ρολαρει με 2-3 χλμ/ωρα ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΟΜΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΜΕΝΗ Η ΜΗΧΑΝΗ.
Αυτο μπορει να το κανει τυχαια μπορει ανα 2-3 μερες περιπου και μονο 1-2 φορες την ιδια μερα. Πολλες μερες ομως και καθολου.
Το προβλημα ειναι οτι το παιρνει η γυναικα με το παιδι και φοβαμαι μην της σβησει καπου και τα χασει.
Να αναφερω οτι μετα απο δυο ρυθμισεις στον εγκαταστατη με παρεπεμψε ατην αντιπροσωπεια για καθαρισμο της πεταλουδας του αερα το οποιο και εκανα. Στο καπακι μου εκανε νεα ρυθμιση λεγοντας οτι τωρα ο εγκεφαλος του κιτ δειχνει οτι ζητουσε λιγο παραπανω υγραεριο. Το αυτοκινητο παει ομορφα. Σβηνει πολυ λιγοτερο συχνα αλλα εχθες παλι εσβησε σε ενα φαναρι σταματωντας ποτε ομως οταν ειναι στο ρελαντι σταματημενο αλλα παντα μολις παω να σταματησω και το βαζω στο νεκρο!!!
Ερωτηματα: μηπως θελει και αλλο καυσιμο και αν ναι που θα φτασει αυτο; Μηπως εται θα σπαταλαω παρα πολυ υγραεριο γιατι με τις τελευταιες ρυθμισεις ηδη το αυτοκινητο πεταει.
Μηπως εχουν προβλημα τα μπεκ; Σε ολες ομως τις στροφες δεν παρατηρω Απωλεια ισχυος πουθενα.
Μηπως τα μπουζι να θελουν αλλαγη. Θα γινει σερβις τον φεβρουαριο και ειναι ηδη 4 ετων;
Αν μου απαντησεις θα σε ευγνωμονω γιατι ειμαι λιγο χαμενος.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
ΠΑΙΔΙΑ, επειδη ο Lpgniκ μαλλον δεν ειδε το ποστ μου ή δεν μπορει να απαντησει, αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο με αυτο.
Και παλι συγνωμμη για το διπλο ποσταρισμα.
Σου εκανε απο την αρχη τα βυθισματα στο ρελαντι?
Σιγουρα δεν προεκυψε κατι στην πορεια? Οπως καποιο σωληνακι κομενο?
Γιατι να θελει περισσοτερο καυσιμο μετα το καθαρισμο πεταλουδας?
Σιγουρα δεν τραβαει απο καπου αερα? -
Απο την πρωτη τοποθετηση το εκαμνε.
Ειχα τοτε παει Κερκυρα και οταν μπηκα στα Γιαννενα να φουλαρω σε μια διασταυρωση μου εσβησε.
Υπεθεσα οτι ισως να φρεναριζα και να εστριβα και αυτα ξερουμε οτι θελουν καποια ενεργεια αλλα δεν ηταν αυτο τελικα.
Κατι μου ειπε ο φιλτατος lpgnik και θελω να το δω.
Αλλιως αν δεν θελω να σβηνει θα πρεπει να ξαναρυθμστει.
Τωρα με την νεα του ρυθμιση που εκανα εχει να το κανει εδω και 3-4 μερες.
Ειδωμεν.
-
Ο χρήστης christos80 έγραψε:
απο λαρισα ειμαι.Σιγουρα ειναι το ιδιο προιον? 10Ευρω με 25 Ευρω ειναι χαοδης διαφορα και δεν δικαολογηται μονο απο το περιθωριο κερδους.
Υπαρχουν διαφορετικες ποιοτητες προσθετων για LPG, και επειδη αναφερεται συνεχεια ο ορος λαδιερα, προσοχη το extra προσθετο δεν εχει καμια σχεση με το λαδι μηχανης.Καλημερα.
επειδή εχω τον ίδιο εγκαταστάτη με τον konos, και οντως το λιπαντικό μας το χρεώνει 25 ευρώ τα 500ml, έψαξα την εταιρεία την μητρική, στην Αυστραλια κια από τα site της έχει αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη.
1)
http://www.flashlube-europe.com/en/home.html
http://www.flashlube-europe.com/index.p ... &Itemid=37από τον Γερμανό αντιπρώσοπο το λιπαντικό το δίνει:
Κάνει τα 2.5λιτρα 34 ευρώ και τα 5λιτρα 53 ευρώ (βγαίνει 5.3ευρώ / 500ml !!!)
Πάρε το link
5lt:
http://www.autoteilemann.de/opencms/ope ... IVE/3904972.5lt:
http://www.autoteilemann.de/opencms/ope ... TIVE/39049 -
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
απο λαρισα ειμαι.Σου έστειλα PM
Υγραεριοκίνηση!