-
αν μπορεις να μας πεις τι και ποιο συστημα εχει...
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Φιλε dti αν ειναι ευκολο βαλε ενα στίγμα για το που βρησκετε ακριβως ,και αν υπαρχει κανενα τηλΤο στίγμα του είναι: 38.205739 21.710822
Τηλέφωνο δεν έχω, αλλά πρέπει να είναι αυτό εδώ: http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... ionid=3970 -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ.
Θα τα πούμε αύριο.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
αν μπορεις να μας πεις τι και ποιο συστημα εχει...4ης γενιας zavolli
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
αν μπορεις να μας πεις τι και ποιο συστημα εχει...
4ης γενιας zavolli
Χωρις να ειμαι σχετικος,εφοσον γινετε και με τα δυο καυσιμα,αν δεν βρηκαν τιποτα ιδιαίτερο στο συνεργειο απο μηχανικης πλευρας ειναι πολυ πιθανό να ειναι εγκεφαλος(ή αλλη ηλεκτρικη βλαβη) κι ας μην βγαζει βλαβη στον έλεγχο!!!!(ειμαι παθών...)
Ας ακουσουμε και τα παιδια τι θα πουν....Και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Φιλε dti αν ειναι ευκολο βαλε ενα στίγμα για το που βρησκετε ακριβως ,και αν υπαρχει κανενα τηλ
Το στίγμα του είναι: 38.205739 21.710822
Τηλέφωνο δεν έχω, αλλά πρέπει να είναι αυτό εδώ: http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... ionid=3970Κατι λαθος υπαρχει με τις συντεταγμενες αλλα δεν πηραζει,ας ανοιξει και στην πατρα και θα τον βρουμε
-
Μια χαρά φαίνεται στο google maps.
Κάνε αντιγραφή κι επικόλληση το στίγμα 38.205739 21.710822 και θα δεις πού ακριβώς είναι. -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Κάνε αντιγραφή κι επικόλληση το στίγμα 38.205739 21.710822 και θα δεις πού ακριβώς είναι.Συγνωμη φιλε αλλα και πριν το βρηκα στο google earth και το βγαζει με αλλο στιγμα( 38°12'21.32'Β --- 21°42'38.60'Α ).
Παραξενο, γιατι οι χαρτες της google maps ή earth ειναι ιδιοι.Ευχαριστω και παλι -
Κάνε αντιγραφή κι επικόλληση το στίγμα 38.205739 21.710822 και θα δεις πού ακριβώς είναι.Συγνωμη φιλε αλλα και πριν το βρηκα στο google earth και το βγαζει με αλλο στιγμα( 38°12'21.32'Β --- 21°42'38.60'Α ).
Παραξενο, γιατι οι χαρτες της google maps ή earth ειναι ιδιοι.Ευχαριστω και παλιΤο στίγμα 38.205739N, 21.710822 W και το 38°12'21.32'N, 21°42'38.60'W είναι ακριβώς τα ίδια.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=38 ... 21.710822E
-
Ναμαστε πάλι.
Όχι που θα την γλύτωνα. Πάνω στα 100 χιλιόμετρα με αέριο, νάσου πετιέται το τσαχπίνικο λαμπάκι του καταλύτη.
Αύριο πάω στο συνεργείο για ρύθμιση. Ακουσα έναν φίλο και θα ψάξω να προμηθευτώ το μηχάνημα που συνδέεται με τον εγκέφαλο και σου λέει διάφορες πληροφορίες. Σκοπός μου είναι να ξέρω αν το λαμπάκι αυτό κυρίως, ανάβει από σοβαρό πρόβλημα, ή λόγω του μίγματος του αερίου. Από το συνεργείο με καθησύχασαν και μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά το όχημα, έστω και με το λαμπάκι αυτό αναμένο. Ξέρει κανείς για αυτή την συσκευή που συνδέεται στον εγκέφαλο; Είναι εύχρηστη. Είναι χρήσιμη; Κάτι άλλο;Ρώτησα σε Subaru και μου είπαν ότι βγάζουν έξω την πολλαπλή και την τρυπάνε.
Αύριο θα μάθω εάν σε εμένα χρησιμοποίησαν τρυπάνι vacuum ή τον τρόπο που περιέγραψε ο doukias με το φύσημα από την πεταλούδα, καθότι ακόμη δεν είμαι σίγουρος. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παραξενο, γιατι οι χαρτες της google maps ή earth ειναι ιδιοι.Ευχαριστω και παλιΤο στίγμα 38.205739N, 21.710822 W και το 38°12'21.32'N, 21°42'38.60'W είναι ακριβώς τα ίδια.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=38 ... 21.710822E
Ευχαριστω avel,ομολογω οτι δεν το γνωριζα
-
Φτωχο μιγμα αεριου διαβασε ο λ και αναψε. Δεν ειναι τιποτα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Φτωχο μιγμα αεριου διαβασε ο λ και αναψε. Δεν ειναι τιποτα.Έτσι μου είπαν. Ή φτωχό ή πλούσιο μείγμα. Έλα όμως που εγώ πανικοβλήθηκα κάπως και η επόμενη μέρα (σήμερα) ήταν αργία (για Θεσσαλονίκη). Ευτυχώς κάποια στιγμή βρήκα κάποιον στο τηλέφωνο του συνεργείου και με καθησύχασε.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Φτωχο μιγμα αεριου διαβασε ο λ και αναψε. Δεν ειναι τιποτα.Αν άναβε με τη βενζίνη πάλι δεν θα ήταν τίποτε;
Σίγουρα κάτι κακό είναι για τον κινητήρα και πιστεύω οτι επειδή είναι πολύ κοινό πρόβλημα, που υποτίθεται οτι το γνωρίζουν οι εγκαταστάτες, ίσως αυτοί δεν ανησυχούν, αλλά εμείς;Εγώ πάντως φαίνεται οτι μάλλον το έλυσα το πρόβλημα με καινούργιο software, μπεκ, κλπ.
Θα γράψω λεπτομέρειες σε καμιά εβδομάδα, όταν θα έχω ολοκληρώσει όλες τις δοκιμές μου.
Ήδη πάντως έχω πάνω από 1000 χλμ. χωρίς κανένα πρόβλημα. -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Αν άναβε με τη βενζίνη πάλι δεν θα ήταν τίποτε;
Σίγουρα κάτι κακό είναι για τον κινητήρα και πιστεύω οτι επειδή είναι πολύ κοινό πρόβλημα, που υποτίθεται οτι το γνωρίζουν οι εγκαταστάτες, ίσως αυτοί δεν ανησυχούν, αλλά εμείς;Εγώ πάντως φαίνεται οτι μάλλον το έλυσα το πρόβλημα με καινούργιο software, μπεκ, κλπ.
Θα γράψω λεπτομέρειες σε καμιά εβδομάδα, όταν θα έχω ολοκληρώσει όλες τις δοκιμές μου.
Ήδη πάντως έχω πάνω από 1000 χλμ. χωρίς κανένα πρόβλημα.Aν αναβε με την βενζινη ειναι προβλημα. Αν αναβει με το αεριο οχι δεν ειναι προβλημα. Ο λ εχει ρυθμιστει να διαβαζει ορισμενες τιμες απο τα καυσαερια της βενζινης και να κρινει αν ειναι οκ. Με το αεριο μπερδευετε.
-
καλημερα σε ολους.φιλος με jimny εκαψε βαλβιδες εισαγωγης (ολες) μετα απο περιπου 40-50000 χλμ.απο την πρωτη αρχη το λαμπακι του κινητηρα ηταν αναμενο.η τοποθετηση εγινε σε ομορη χωρα.συστημα μαλλον 4ης γενιας αν οχι παλιοτερο αφου εχει μπεκ.τωρα εβαλε λαδιερα.για να δουμε
-
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
καλημερα σε ολους.φιλος με jimny εκαψε βαλβιδες εισαγωγης ....Μηπως εννοείς βαλβιδες εξαγωγης?
-
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
Ναμαστε πάλι.
Όχι που θα την γλύτωνα. Πάνω στα 100 χιλιόμετρα με αέριο, νάσου πετιέται το τσαχπίνικο λαμπάκι του καταλύτη.
Αύριο πάω στο συνεργείο για ρύθμιση. Ακουσα έναν φίλο και θα ψάξω να προμηθευτώ το μηχάνημα που συνδέεται με τον εγκέφαλο και σου λέει διάφορες πληροφορίες. Σκοπός μου είναι να ξέρω αν το λαμπάκι αυτό κυρίως, ανάβει από σοβαρό πρόβλημα, ή λόγω του μίγματος του αερίου. Από το συνεργείο με καθησύχασαν και μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά το όχημα, έστω και με το λαμπάκι αυτό αναμένο. Ξέρει κανείς για αυτή την συσκευή που συνδέεται στον εγκέφαλο; Είναι εύχρηστη. Είναι χρήσιμη; Κάτι άλλο;Ρώτησα σε Subaru και μου είπαν ότι βγάζουν έξω την πολλαπλή και την τρυπάνε.
Αύριο θα μάθω εάν σε εμένα χρησιμοποίησαν τρυπάνι vacuum ή τον τρόπο που περιέγραψε ο doukias με το φύσημα από την πεταλούδα, καθότι ακόμη δεν είμαι σίγουρος.φιλε.
στην σουμπαρου βγαζουμε πολαπλη οταν δεν εχουμε γωνιακο τρυπανι.να εισαι σιγουρος οτι το λαμπακι ειναι απο θεμα μιγματος και τιποτα αλλο.διορθωνετε ευκολα μετα απο ρυθμιση στον εγγαταστατη (φτωχο-πλουσιο μιγμα) ομως η σουμπαρου θελει οποσδηποτε λαδιερα. αληθεια ποιας εταιριας κιτ εχεις βαλει΄? -
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
καλημερα σε ολους.φιλος με jimny εκαψε βαλβιδες εισαγωγης (ολες) μετα απο περιπου 40-50000 χλμ.απο την πρωτη αρχη το λαμπακι του κινητηρα ηταν αναμενο.η τοποθετηση εγινε σε ομορη χωρα.συστημα μαλλον 4ης γενιας αν οχι παλιοτερο αφου εχει μπεκ.τωρα εβαλε λαδιερα.για να δουμεξερεις μηπως να μας πεις ποσα χιλιομετρα ειχε πριν την εγγετασταση?
θα βοηθουσε πολυ να βγαλουμε καποιο συμπερασμα οπως και ποιες βαλβιδες εκαψε. -
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
Έτσι μου είπαν. Ή φτωχό ή πλούσιο μείγμα. Έλα όμως που εγώ πανικοβλήθηκα κάπως και η επόμενη μέρα (σήμερα) ήταν αργία (για Θεσσαλονίκη). Ευτυχώς κάποια στιγμή βρήκα κάποιον στο τηλέφωνο του συνεργείου και με καθησύχασε.
Οι κωδικοι βλαβης ειναι συγκεκριμενοι για καθε περιπτωση βλαβης. Μπορεις να τους ζητησεις τον κωδικο βλαβης, και με ενα googlarisma ή post στο φορουμ να βρεθει ακριβως η αιτια της βλαβης. Γενικα παντως τα συγκεκριμενα μοντελα ειναι ευαισθητα στον καταλυτη, χωρις αυτο να σημαινει προβλημα.
Υγραεριοκίνηση!