-
[quote='ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ']Nα χαρω εγω ! Γεια σου ρε Αλανι antonis-team ! Με επιασεσ με την μια ! και αμα πασ για γουρουνια κινδυνευεισ να την φασ και απο κανα ασχετο στο Καρτερι ! θα ελεγα εγω , Λοιπον αλλαζω θεμα σαν το κουμπακι απο βενζινη σε υγραεριο σε ειχα ρωτηξει με μυνημα καποτε αλλα προφανωσ δεν το ειδεσ , ελεγεσ καποτε για ενα astra που ειχεσ και βαρεθηκεσ να του βαλεισ αντιτριβικο , και το astra ειδε astrakia ..... , μπορεισ να ανφερθεισ ξανα επι του θεματοσ ? παει το μυαλο μου σε ενα αντιτριβικο , αλλα καλλιτερα κανε μασ εσυ ενα σεμιναριο επι του προιοντοσ . Ευχαριστω προκαταβολικα , Ο φιλοσ σου ο Γιωργοσ .
Καλέ μου φίλε. Μετά την κατάργηση της super, στα αυτοκίνητα και τους νέους κινητήρες, στην πορεία του χρόνου, κατάλαβα ότι η αμόλυβδη, δεν έδιδε μακροημέρευση στα μοτέρ!.
Μάλιστα εγώ που εξαντλώ (χωρίς να σπάζω) τα αυτοκίνητα μου, είχα της ενδείξεις γρηγορότερα!.
Αποφάσισα να δοκιμάσω διαφορά βελτιωτικά τα οποία, έδιδαν εξτρα ληπαντικότητα στα λάδια, καθώς και έβαζα και εξτρα λιπαντικό στην βενζίνη. Τα αποτελέσματα ήταν οφθαλμοφανή!!!.
Το astra μου του 99 έβγαζε ωραία χιλιόμετρα. Μα κάποτε βλακωδώς, ξέχασα για δυο ταξίδια μου εβδομαδιαία, να βάλω, χωρίς να ξεχάσω τον τρόπο της οδήγησης μου!!!.
Πίρος πιστονιού και ‘σφύριξε’ και ο εκεντροφόρος. Τυχαίο?, δεν νομίζω!!!.
Όταν λοιπόν το καύσιμο που ορίζετε από τον κατασκευαστή, καθώς και τα λιπαντικά που αυτός ορίζει δεν κάνουν για συνεχείς extreme λειτουργίες, πως ένα άλλο καύσιμο, πολύ πιο ‘στεγνό’ θα καταφέρει να το κάνει?. Είναι και ο λόγος που σου σύνεστησα την ‘λαδιερα’ σαν το μονό όπλο, για μετατροπές αεριού.
Τώρα τα πια βελτιωτικά μπαίνουν, και θα μπορείς να τα προμηθευτής και στην Κατερίνη, για να μην σε χρεώσουν με πολύχρωμο φτερωτό!!!!......τηλ.
Ο φίλος σου. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι πρατηριούχοι μπορούν να ανεβάσουν όσο θέλουν τα καύσιμά τους... δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει πλαφόν!!! ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης υπάρχει και μόνο!!!!
Δεν είναι τόσο απλά. Αυτοί μπορούν να πουλάνε όσο θέλουν αλλά,
υπάρχει η επιτροπή ανταγωνισμού που σε περιπτώσεις καρτέλ για ανέβασμα των τιμών ρίχνει εξοντωτικά πρόστιμα (σε άλλα κράτη αυτό).Εδώ η επιτροπή ανταγωνισμού μόλις ασχολήθηκε με το καρτέλ του γάλατος, τα έπιασε και τους έπιασαν.
…….και αυτούς που δεν έχουν πιάσει και είναι πολλαπλάσιοι?. Κρεμόμαστε από τα ‘ουμπαλα’ τους.
450000ε πήρε για φιλοδώρημα – βοήθεια, και το δεξί του εξαπτέρηγο, που πήγε με κάτι εκατομήρια?......και δεν ξέρει τίποτα?!!!...... -
καλησπερα σε ολους.μην τα περνετε στο κρανιο.την αποψη μου εγραψα και μακαρι να κανω λαθος!αλοστε και εγω εδωσα χρηματα για το συστημα υγραεριου που τοποθετησα.εχθες ο εγκαταστατης μου ειπε οτι η τιμη ειναι κλειδωμενη μεχρι το2018!και δεν προκητε να ανεβει.μακαρι να ειναι αληθεια,απλα εκφραζω τις σκεψεις μου γιατι ζω στην ελλαδα του 2010 με οτι αυτο συνεπαγεται.καλα να ειστε.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
καλησπερα σε ολους.μην τα περνετε στο κρανιο.την αποψη μου εγραψα και μακαρι να κανω λαθος!αλοστε και εγω εδωσα χρηματα για το συστημα υγραεριου που τοποθετησα.εχθες ο εγκαταστατης μου ειπε οτι η τιμη ειναι κλειδωμενη μεχρι το2018!και δεν προκητε να ανεβει.μακαρι να ειναι αληθεια,απλα εκφραζω τις σκεψεις μου γιατι ζω στην ελλαδα του 2010 με οτι αυτο συνεπαγεται.καλα να ειστε.Από ιερά εξέταση να περάσω βρωμόγκαζο στο αμάξι μουν ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ.
Κι εξηγούμαι,
-Είναι ξένο σώμα στο αυτοκίνητο.
-Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω 60km πάνε ὲλα για να φουλάρω.
-Επειδή όπως είπες ζούμε στο Ελλαδιστάν,η σημερινή τιμή του αερίου είναι χωρίς τους ανάλογους φόρους της βενζίνης και του πετρελαίου.
Οπως καταλαβαίνεις όταν κάποια στιγμή ένα πολύ σεβαστό ποσοστό των οχημάτων που κινούνται θα καίνε γκάζι αυτό θα είναι η αιτία το κράτος να χάνει έσοδα και τότε(πολύ σύντομα με τους ρυθμούς εγκατάστασης που βλέπω) η τιμή του θα φτάσει αυτή της βενζίνης κι αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι το αέριο το πίνει σαν νερό τότε θα τα βάλετε σουβενίρ στα ψυγεία
Οτι ακριβώς έγινε με το βιομηχανικό αέριο πριν λίγια χρόνια,ήταν τσάμπα κι όταν έκαναν εγκαταστάσεις οι βιοτεχνίες κι αλλαγές εκατομυρίων για να απαλλαχτούν απ το ακριβό πετρέλαιο πριν καν κάνουν απόσβεση έφτασε στην τιμή του diesel,a kalooooooooo eeeee?
Ο λόγος που δεν απελευθερώνουν τα κυβερνητικά κοπρόσκυλα το diesel σε Αθήνα /Θεσ/νίκη είναι ότι ακόμα και την ίδια τιμή να έχουν ως καύσιμα με τη βενζίνη το diesel ποσοτικά καέι ποιό λίγο κι αυτό σε ένα μεγάλο όγκο πωλήσεων είναι δις για το κράτος μείον.
Τα περί βρωμιάς του diesel και τα περι οικολογίας από κυβερνήτες του τεκέ τα ακούω βερεσέ.
-Αν θέλω να κάνω οικονομία στην κατανάλωση πάω με 90km/h και καίω 5,1 στα 100 και το έχω χεσμένο και το αέριο και τις παπαριές του μαζί με τους εμπόρους.
Απλή λογική είναι όλα,επισημάνετε τούτο το ποστ να με θυμάστε όταν θα φάτε το αγγούρι στον κώλο.
Diesel και πάλι diesel κι όλα τα άλλα είναι π@@τσες. -
...μέχρι όμως να φάμε το αγγούρι στον κώλο όπως λές, θα έχουμε κάνει απόσβεση των χρημάτων μας 2 και 3 φορές. Αρα ως προς τι ζορίζεσαι με την τιμή του υγραερίου ? Εσυ το τρώς το αγγούρι καθημερινά με την τιμή του Diesel...που ούτε και αυτο ξέρουμε που θα πάει. Αμα φτάσει την τιμή της βενζίνης, εκτος απο το αγγούρι απ τον κώλο, θα το παίρνεις κ απ το στόμα, μέχρι να φτάσει στα πίσω δόντια. Ετσι διπλή απόλαυση!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
οπότε κάτσε στο κατσικοχώρι σου, άρμεξε τις αγελαδίτσες σου, και άσε με μας εμας να κάνουμε αυτα που πιστέυουμε καλύτερα για τον εαυτό μας.
-
Ο χρήστης Hierophant έγραψε:
...μέχρι όμως να φάμε το αγγούρι στον κώλο όπως λές, θα έχουμε κάνει απόσβεση των χρημάτων μας 2 και 3 φορές. Αρα ως προς τι ζορίζεσαι με την τιμή του υγραερίου ? Εσυ το τρώς το αγγούρι καθημερινά με την τιμή του Diesel...που ούτε και αυτο ξέρουμε που θα πάει. Αμα φτάσει την τιμή της βενζίνης, εκτος απο το αγγούρι απ τον κώλο, θα το παίρνεις κ απ το στόμα, μέχρι να φτάσει στα πίσω δόντια. Ετσι διπλή απόλαυση!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχοπότε κάτσε στο κατσικοχώρι σου, άρμεξε τις αγελαδίτσες σου, και άσε με μας εμας να κάνουμε αυτα που πιστέυουμε καλύτερα για τον εαυτό μας.
Ασε ρε πανίβλακα πρωτευουσιάνε που είδες και το χωριό μου,θα ήθελες πολύ να έμενες εδώ αλλά δε σε παίρνει
Εγώ έχω ρίξει την κατανάλωση με το ZX στα 5,1lt/100km εσύ μπορείς να μου πεις πόσο καίς παλουκάρι?
Δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς η απόλαυση είναι όλη δική σας,όταν προλάβεις να κάνεις απόσβεση δώστο και στο γείτονα μετάΕσυ το τρώς το αγγούρι καθημερινά με την τιμή του Diesel...που ούτε και αυτο ξέρουμε που θα πάει
Η τιμή του diesel ΔΙΕΘΝΩΣ δεν μπορεί να είναι ανώτερη της βενζίνης,ίση ναι ανώτερη όχι γιου νο βόδι?
Η τιμή του αερίου μπορεί να φτάσει ίση με της βενζίνης,τα λίτρα που καίει το γκάζι σου σαν αδηφάγο τα μέτρησες ποτέ ή κοιτάς μόνο το ρολόι της τιμής ΣΗΜΕΡΑ?οπότε κάτσε στο κατσικοχώρι σου, άρμεξε τις αγελαδίτσες σου, και άσε με μας εμας να κάνουμε αυτα που πιστέυουμε καλύτερα για τον εαυτό μας
Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι η φέτα που τρώς είναι.......φέτα
Εγώ τρώω φέτα κι όχι γάλα σκόνη,γιου νο και πάλι βόδι?
Φάε τη σκόνη σου με 2% λιπαράΤα lt/100km ξέχασες να γράψεις στην υπογραφή σου με το έλ πί τζί
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...μέχρι όμως να φάμε το αγγούρι στον κώλο όπως λές, θα έχουμε κάνει απόσβεση των χρημάτων μας 2 και 3 φορές. Αρα ως προς τι ζορίζεσαι με την τιμή του υγραερίου ? Εσυ το τρώς το αγγούρι καθημερινά με την τιμή του Diesel...που ούτε και αυτο ξέρουμε που θα πάει. Αμα φτάσει την τιμή της βενζίνης, εκτος απο το αγγούρι απ τον κώλο, θα το παίρνεις κ απ το στόμα, μέχρι να φτάσει στα πίσω δόντια. Ετσι διπλή απόλαυση!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
οπότε κάτσε στο κατσικοχώρι σου, άρμεξε τις αγελαδίτσες σου, και άσε με μας εμας να κάνουμε αυτα που πιστέυουμε καλύτερα για τον εαυτό μας.
Ασε ρε πανίβλακα πρωτευουσιάνε που είδες και το χωριό μου,θα ήθελες πολύ να έμενες εδώ αλλά δε σε παίρνει
Εγώ έχω ρίξει την κατανάλωση με το ZX στα 5,1lt/100km εσύ μπορείς να μου πεις πόσο καίς παλουκάρι?
Δεν έχω τέτοιους προβληματισμούς η απόλαυση είναι όλη δική σας,όταν προλάβεις να κάνεις απόσβεση δώστο και στο γείτονα μετάΕσυ το τρώς το αγγούρι καθημερινά με την τιμή του Diesel...που ούτε και αυτο ξέρουμε που θα πάει
Η τιμή του diesel ΔΙΕΘΝΩΣ δεν μπορεί να είναι ανώτερη της βενζίνης,ίση ναι ανώτερη όχι γιου νο βόδι?
Η τιμή του αερίου μπορεί να φτάσει ίση με της βενζίνης,τα λίτρα που καίει το γκάζι σου σαν αδηφάγο τα μέτρησες ποτέ ή κοιτάς μόνο το ρολόι της τιμής ΣΗΜΕΡΑ?οπότε κάτσε στο κατσικοχώρι σου, άρμεξε τις αγελαδίτσες σου, και άσε με μας εμας να κάνουμε αυτα που πιστέυουμε καλύτερα για τον εαυτό μας
Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι η φέτα που τρώς είναι.......φέτα
Εγώ τρώω φέτα κι όχι γάλα σκόνη,γιου νο και πάλι βόδι?
Φάε τη σκόνη σου με 2% λιπαράΤα lt/100km ξέχασες να γράψεις στην υπογραφή σου με το έλ πί τζί
μη μπλέκεις μαζί μου σε θέματα 'στατιστικών'.
Εχω ενα 2λιτρο αυτοκίνητο με 180 άλογα, και καίω 0,0846 ευρώ το χιλιόμετρο.
Εχω δυανίσει 14.284 χλμ με υγραέριο, έχω πληρώσει 1208 ευρώ για καύσιμα, βάζοντας 1770 λίτρα. Μέση κατανάλωση 12,40 λίτρα υγραερίου ανα 100χλμ. Με βενζίνη υπολόγισε οτι είμαι -2 λίτρα παρακάτω.
Βέβαια τα λίτρα δεν εχουν σχέση, σχέση έχουν μόνο τα χρήματα που ξοδέυεις.Απο τα 1600 ευρω που έκανα την εγκατάσταση, μέσα σε 8 μήνες και 15 ημέρες έχω κάνει απόσβεση 872,32 ευρώ. Απομένουν άλλα 727,68. Υπολογίζω στα μέσα του επόμενου έτους να έχω πάρει τα λεφτά μου πίσω, με λογικές διαδρομές.
Το οτι το υγραέριο θα φτάσει κάποια στιγμή την τιμή της βενζίνης, αυτο οφείλετε ολοκληρωτικά στην φαντασία σου. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το καλλιτεχνικό σου πνέυμα. μπορεις κάλλιστα να γράψεις βιβλίο όπως ο Ιούλιος Βέρν, '10.000 λέυγες κάτω απο τη θάλασσα χρησιμοποιώντας LPG'
To υγραέριο σε όλη την ευρώπη είναι στις τιμές που ξέρεις. Δλδ 0,65 - 0,75 την ανώτερη. Ομοίως το diesel και η βενζίνη. δεν υπάρχουν στοιχεία οτι θα αυξηθεί, αλλα ακομα κ αν γίνει η βενζίνη θα έχει πάει στα 2 ευρω το λίτρο, και το πετρέλαιο λίγο λιγότερο.περιμένω τα δικά σου στατιστικά.
-
Το αν η φαντασία μου λειτουργεί κατά τη φαντασία σου πάνε να τα πεις σε όσους επένδυσαν σε καυστήρες και εγκαταστάσεις γενικότερα αερίου για να απαλλαχτούν απ την τιμη του πετρελαίου και πριν προλάβουν η τιμή του αερίου πήγε όσο το....πετρέλαιο.
Εχεις να πεις τπτ σε αυτούς τους ανθρώπους?
Μιλάω για τον βιομηχανικό τομέα.
Τις στατιστικές κράτα τες για την πάρτη σου,εδώ μάλλον δεν κατάλαβες ότι είναι Ελλαδιστάν και σήμερα λένε αυτό κι αύριο το αναιρούν.
Οταν θα δεις την τιμή του lpg να παίρνει την ανιούσα (καθόλου απίθανο για μένα,ξέρω που ζω και τι αλήτες κυβερνάνε) ξύσε την κεφάλα σου παραδειγματικά.
Από κει και πέρα δε μου λέει τπτ αν εσύ προλάβεις και κάνεις την απόσβεση.
Μὸλις στοκάρει η αγορά απ την αρπαχτή που λέγετε αέριο(σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι εγκαταστάτες)έλα να μου πεις για την πορεία της τιμής του.
Επίσης εγώ δεν ξέρω δεκάρες ανά km και τρίδραχμα ανά πορεία,ξέρω λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα,τη διεθνή και στάνταρ μέτρηση. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το αν η φαντασία μου λειτουργεί κατά τη φαντασία σου πάνε να τα πεις σε όσους επένδυσαν σε καυστήρες και εγκαταστάσεις γενικότερα αερίου για να απαλλαχτούν απ την τιμη του πετρελαίου και πριν προλάβουν η τιμή του αερίου πήγε όσο το....πετρέλαιο.
Εχεις να πεις τπτ σε αυτούς τους ανθρώπους?
Μιλάω για τον βιομηχανικό τομέα.
Τις στατιστικές κράτα τες για την πάρτη σου,εδώ μάλλον δεν κατάλαβες ότι είναι Ελλαδιστάν και σήμερα λένε αυτό κι αύριο το αναιρούν.
Οταν θα δεις την τιμή του lpg να παίρνει την ανιούσα (καθόλου απίθανο για μένα,ξέρω που ζω και τι αλήτες κυβερνάνε) ξύσε την κεφάλα σου παραδειγματικά.
Από κει και πέρα δε μου λέει τπτ αν εσύ προλάβεις και κάνεις την απόσβεση.
Μὸλις στοκάρει η αγορά απ την αρπαχτή που λέγετε αέριο(σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι εγκαταστάτες)έλα να μου πεις για την πορεία της τιμής του.
Επίσης εγώ δεν ξέρω δεκάρες ανά km και τρίδραχμα ανά πορεία,ξέρω λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα,τη διεθνή και στάνταρ μέτρηση.μα αυτο ακριβως σου εξηγω, αλλα δεν το καταλαβαινεις
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ ΤΟ LPG, ΑΣ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ. τι να κανουμε δηλαδη....
ΠΑΝΤΑ θα είναι πιο φτηνο απο τη βενζίνη, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
Το οτι πληρώσαμε κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας, είνα θετικό ως προς την τιμή των καυσίμων. Γιατι δεν πήγε η βενζίνη στα 2 ευρώ, το πετρέλαιο στο 1,70 και το υγραέριο στο 1. Και αν ακούσεις ειδήσεις, έχουν ήδη αρχίσει τα θετικά σχόλια οι ευρωπαίοι προς εμάς. Ενταξει, τους δικούς μας πες οτι δεν τους πιστέυεις. Αλλα τους ξένους? Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας μέχρι στιγμής για το LPG.
Οταν όμως μου λές οτι καίς 5.1 λίτρα με το ZX, με τιμή βενζίνης (βενζίνη δεν το έχεις?) 1,44 (χαμηλή τιμή σου βάζω... τιμές ΑΘΗΝΑΣ) είσαι στα 7,344 ευρω στα 100. Αρα πληρωνεις 0,07344 ευρώ το χιλιόμετρο.
Εσυ όμως έχεις ZX με 75 άλογα (πόσα έχεις) και εγω C4 με 180!!! Αρα ποιον συμφέρει πιο πολύ!! -
μα αυτο ακριβως σου εξηγω, αλλα δεν το καταλαβαινεις
Εγώ καταλαβαίνω εσύ δεν καταλαβαίνεις.....
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ ΤΟ LPG, ΑΣ ΑΚΡΙΒΥΝΕΙ. τι να κανουμε δηλαδη....
Εσείς τι θα κάνετε,εγώ δε θα κάνω τπτ
ΠΑΝΤΑ θα είναι πιο φτηνο απο τη βενζίνη,
Ποιό φθηνό κατά πόσο,κατά ένα λεπτό ή κατά ένα ευρώ?
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
Αυτό δεν καταλαβαίνεις εσύ.
Επειδή δεν ξέρω πότε θα αποφασίσουν τα κυβερνητικά τομάρια να εξισώσουν την τιμή του αερίου με της βενζίνης ή του πετρελαίου εγώ δεν το ρισκάρω να δώσω ενάμιση και δύο χιλιάρικα για να σφάξω το αμάξι.
Το ότι εσύ θα προλάβεις να κάνεις απόσβεση δε σημαίνει ότι θα προλάβουν κι όλοι κι απ την άλλη αν είναι να βάλω μια μαλακία στο αμάξι για δύο χρόνια μη σώσει και τη βάλω καμιά φορά.Το οτι πληρώσαμε κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας, είνα θετικό ως προς την τιμή των καυσίμων.
Δε χορταίνουν οι αδηφάγοι
Γιατι δεν πήγε η βενζίνη στα 2 ευρώ, το πετρέλαιο στο 1,70 και το υγραέριο στο 1. Και αν ακούσεις ειδήσεις, έχουν ήδη αρχίσει τα θετικά σχόλια οι ευρωπαίοι προς εμάς.[/quote]
Ειδήσεις?
Ουτε πασόκος να ήσουνα
Ενταξει, τους δικούς μας πες οτι δεν τους πιστέυεις. Αλλα τους ξένους? Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας μέχρι στιγμής για το LPG.
Ωραία,θέλω diesel C4 αύριο στην Αθήνα,μπορώ να το κυκλοφορώ?
Οχι?
Μα οι Ευρωπαίοι έχουν άλλη άποψη και πληρώνουμε και πρόστιμα γι αυτό.
Τι?
Δεν πιστεύεις τα δικά μας δελτία των οχτώ?
Τους δικούς μας αλήτες που αποφασίσουν και διατάσουν με τον τσαμπουκά?Τεσπά για να μην μαλακιζόμαστε,τι θα πεις αν αύριο για λόγους χρέους (και μη)και λοιπές παπαριές αν πει η κυβέρνηση ότι το γκάζι ανεβαίνει η τιμή του και συμφωνήσουν και οι ξένοι?
Οταν όμως μου λές οτι καίς 5.1 λίτρα με το ZX, με τιμή βενζίνης (βενζίνη δεν το έχεις?) 1,44 (χαμηλή τιμή σου βάζω... τιμές ΑΘΗΝΑΣ) είσαι στα 7,344 ευρω στα 100. Αρα πληρωνεις 0,07344 ευρώ το χιλιόμετρο.
Εσυ όμως έχεις ZX με 75 άλογα (πόσα έχεις) και εγω C4 με 180!!! Αρα ποιον συμφέρει πιο πολύ!!Οταν θες οικονομία δεν κυκλοφορείς με 180 άλογα,αυτά τα ευτράπελα μόνο ο Ελληνας τα κάνει.
Η τιμή που βάζω είναι 1,320(Θεσ/νίκη) και 1,399 (Κατερίνη). -
ε δεν υποφερεσαι πια!!
δε σχολιαζω αλλο
ΥΓ Και δεν κυκλοφορώ με ό,τι κάνει πιο πολύ οικονομία, αλλα με ό,τι γουστάρω πιο πολύ. Αλλο το ένα άλλο το άλλο. αλλιώς θα πήγαινα με τα πόδια να κάψω και θερμίδες.
-
ΔΕ θες να καταλάβεις τα αυτονότητα προφανώς.
Λεφτά έχουμε,μετά ένα μήνα λέφτά δεν έχουμε.
Αν αυτοί που τα λένε και μας κυβερνάνε είναι τα στατιστικά σου κριτήρια καλό πόρεμα -
Θεοί κι οι δύο.
-
ΥΓ Και δεν κυκλοφορώ με ό,τι κάνει πιο πολύ οικονομία, αλλα με ό,τι γουστάρω πιο πολύ.
Δικαίωμά σου σαφώς.
Και γκάζι όμως και οικονομία δεν πάνε.
Τεσπά βάλτε ότι θέλετε εγώ Ναγκασάκι το αμάξι δεν το κάνω -
@ G60
πολλά νεύρα έχεις. χαλάρωσε.
-
-
ε δεν υποφερεσαι πια!!δε σχολιαζω αλλο
ΥΓ Και δεν κυκλοφορώ με ό,τι κάνει πιο πολύ οικονομία, αλλα με ό,τι γουστάρω πιο πολύ. Αλλο το ένα άλλο το άλλο. αλλιώς θα πήγαινα με τα πόδια να κάψω και θερμίδες.
Kαι γω πλεον κυκλοφορω πιο πολυ με το suv που ναι 2000 κυβικα(lpg) απο οτι με το παλιο μου που ναι 1300 50 αλογα(αμολυβδη). Δινω λιγοτερα σε καυσιμα.
-
για να πω και κάτι ακόμα cng ξέρουν κάποιοι τι σημαίνει ...?
φυσικό αέριο... και άντε γεια!!!! -
G 60
χαλαρωσε φιλε, τι νευρα ειναι αυτα? μηπως πρεπει να προσεξεις λιγο τον εαυτο σου?
αν ειχες συνεργειο θα καταλαβαινα γιατι θα σου λειψουν τα σερβις σε λιγο ,
αν ηξερες τι θα πει να κοβεις χιλιομετρα απλα να πας στη δουλεια θα ειχες βαλει ειδη γκαζι.
να πω οτι εισαι καθυστερημενος δεν μου φαινεται,γιατι τοση εμπαθεια με τους ανθρωπους που προσπαθουν με καποιο τροπο να αντεπεξελθουν στο λουκι που μας εχουν βαλει τα λαμογια που μας κυβερνουν-ουσαν?
σε πιεσε κανεις να κανεις το δικο σου μετατροπη? και αν ναι τι σοι πιεση ηταν αυτη ωστε να ριξεις το επιπεδο τοοοσο ποια? τι γνωμη μας λεμε ολοι εδω μεσα ,ανασενε τον ολυμπισιο αερα και ασε τους αλλους να ψαχνονται
.καποα στιγμη αν βγεις απο την υποψια και την στολη σου και μπορει να ακολουθησεις,ποτε μην λες ποτε.ξεκολα λιγο, αν ειχαν ολοι το μυαλο σου και δεν ψαχνοντουσαν θα φορουσαμε ακομα τσαρουχιααυτα φιλε και μην απαντησεις μα τιποτα παπαριες γιατι θα τ ακουσεις στη γλωσα σου
και δεν θα σου εμαι καθολου ευχαριστος. -
Με τις τιμές για εγκατάσταση συστήματος 5ης γενιάς αγοράζεις πετρελαιοκινητήρα και τα λεφτά που δίνεις για πετρέλαιο (καύσιμο) είναι λίγο παραπάνω από αυτά που θέλεις για υγραέριο.
Δυστυχώς κανένας δεν ξέρει πόσο θα κάνει το πετρέλαιο αύριο (μπορεί να μειωθεί λίγο η τιμή του όταν το εξομοιώσουν με το πετρέλαιο θέρμανσης) ούτε πόσο θα κάνει το υγραέριο.
Υγραεριοκίνηση!