-
55 ευρω κανει (υπαρχει και σκαναρισμενο εγραφο ελεγχου στο φορουμ). Κανουν γυρω στις 10 μερες τα χαρτια σου να πανε στο τμημα των αδειων. Ε και? Περνεις ενα τηλεφωνο μετα απο 2 εβδομαδες στο τμημα αδειων και αν εχουν φτασει τα εγγραφα κανεις την αλλαγη της αδειας. Δεν το εχω κανει αλλα απο τηλεφωνικη ερευνα αυτο το συμπερασμα εβγαλα.
-
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
55 ευρω κανει (υπαρχει και σκαναρισμενο εγραφο ελεγχου στο φορουμ). Κανουν γυρω στις 10 μερες τα χαρτια σου να πανε στο τμημα των αδειων. Ε και? Περνεις ενα τηλεφωνο μετα απο 2 εβδομαδες στο τμημα αδειων και αν εχουν φτασει τα εγγραφα κανεις την αλλαγη της αδειας. Δεν το εχω κανει αλλα απο τηλεφωνικη ερευνα αυτο το συμπερασμα εβγαλα.επειδη ειναι η δουλεια μου.
πηρα σε τρια ιδιοτικα την πσρασκευη.
συμπερασμα.
80 ευρουλακια στην τσέπη και φουλ για δημοσιο και με τα χαρτια στο χερι αμεσως στο γραφειο συγγοινονιων και σε πεντε λεπτα καινουρια αδεια. -
εχω συστημα 5 γεννιας ICOM GTJ ιταλικο.σε cordoba 101hp.τα χλμ που εχω ειναι λιγα αλλα ειμαι πολυ ευχαρηστημενος.το αμαξι παει τελεια καυσαερια λιγοτερα και οικονομια τρελη.400χλμ με 25ευρο το θεμα ειναι ποσο ακομα η τιμη του υγραεριου θα ειναι χαμιλη.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
55 ευρω κανει (υπαρχει και σκαναρισμενο εγραφο ελεγχου στο φορουμ). Κανουν γυρω στις 10 μερες τα χαρτια σου να πανε στο τμημα των αδειων. Ε και? Περνεις ενα τηλεφωνο μετα απο 2 εβδομαδες στο τμημα αδειων και αν εχουν φτασει τα εγγραφα κανεις την αλλαγη της αδειας. Δεν το εχω κανει αλλα απο τηλεφωνικη ερευνα αυτο το συμπερασμα εβγαλα.
επειδη ειναι η δουλεια μου.
συμπερασμα.
80 ευρουλακια στην τσέπη και φουλ για δημοσιο και με τα χαρτια στο χερι αμεσως στο γραφειο συγγοινονιων και σε πεντε λεπτα καινουρια αδεια.η αλλαγη αδειας δεν κοστιζει?
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
επειδη ειναι η δουλεια μου.
συμπερασμα.
80 ευρουλακια στην τσέπη και φουλ για δημοσιο και με τα χαρτια στο χερι αμεσως στο γραφειο συγγοινονιων και σε πεντε λεπτα καινουρια αδεια.η αλλαγη αδειας δεν κοστιζει?
οχι παιδια.σε 3 λεπτα περνεις την καινουρια δωρεαν....ακουσον-ακουσον
-
παιδιά sos.
έβαλε φίλη μου σύστημα 4ης γενιάς λοβάνο σε ίμπιζα 1400.
το αμάξι όταν οτάν γυρνάει σε βενζίνη ή το άναποδο, ρίχνει τις στροφές στιγμιαία, ενώ όταν δουλεύει στο αέριο κάνει θόρυβο σα να χτυπανε οι βαλβίδες. όταν το γυρνας στη βενζίνη ο θόρυβος εξαφανίζεται. ο εγκαταστάτης μου είπε πως έτσι κάνουν τα μπεκ του λοβάνοκ πως το λοβάνο κάνει μη ομαλή αλλαγή όταν αλλάζει το καύσιμο. Τί λέτε? -
ειναι θεμα ρυθμισης και αυτο ειναι υποχρεωση του εγκαταστατη.αλωστε υπαρχει και η εγγυηση.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
εχω συστημα 5 γεννιας ICOM GTJ ιταλικο.σε cordoba 101hp.τα χλμ που εχω ειναι λιγα αλλα ειμαι πολυ ευχαρηστημενος.το αμαξι παει τελεια καυσαερια λιγοτερα και οικονομια τρελη.400χλμ με 25ευρο το θεμα ειναι ποσο ακομα η τιμη του υγραεριου θα ειναι χαμιλη.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣυνεχίζετε να λέτε πως θα ανέβει και θα γίνει.... δεν διαβάζουν μόνο χρήστες υγραερίου το forum αλλά και πρατηριούχοι έμποροι κλπ...
μην πω... πως ποστάρουν κιόλας εδώ μέσα... για να προετοιμάσουν το κλίμα .... και να δουν αντιδράσεις!!!!!
Δεν γεννηθήκαμε χτες... κατάλαβες? -
Ο χρήστης konos έγραψε:
Γεία σας και απο εμένα , παρακολουθώ τη συζήτηση με πολύ ενδιαφέρον για περισσότερο απο δύο μήνές και τελικά έχω αποφασίσει να βάλω υγραέριο μιας και κάνω πάνω από 20.000 χλμ το χρόνο. Έχω opel astra h 1.6 2007 και έχω πάρει αρκετές προσφορές με μεγάλες διαφορές στη τιμή από 900Ε μέχρι και 1800Ε. Τα συστήματα για τα οποία έχω πάρει προσφορές είναι Stag και Lovato στα 900, Ac στα 1400 και Prins στα 1800. Αν κάποιος έχει βάλει κάποιο και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Όπως είδες και από τις αναρτήσεις μου σε αυτή τη σελίδα έχω βάλει Prins. Είχα κάποια προβληματάκια, τα οποία ξεπεράστηκαν μετά από δύο τρεις επισκέψεις και ρυθμίσεις (προς το παρόν, οψόμεθα). Αν με ρωτήσεις γιατί το προτίμησα θα σου πω:
- Προτίμησα να δώσω κάτι παραπάνω για να βάλω κάποιο από τα καλύτερα συστήματα της αγοράς (από ότι λένε δηλαδή).
- Η ύπαρξη παράλληλου συστήματος λίπανσης δρα αγχολυτικά για την πάρτη μου (δεν είναι σίγουρο ότι είναι απαραίτητο ένα τέτοιο σύστημα, σίγουρα όμως δεν κάνει κακό και κατά βάση νιώθω καλύτερα που το έχω).
- Το σύστημα είχε μεγάλη δεξαμενή 66 λίτρων που ταίριαζε ακριβώς στον χώρο της ρεζέρβας (κυριολεκτικά ούτε μετρημένη να ήταν). Αλλού που ρώτησα ήταν μικρότερη ή μεγαλύτερη από
ότι έπρεπε. - Είχε βάλει ένας γνωστός και έμεινε ικανοποιημένος.
Έχω την εντύπωση ότι μάλλον εκ του αποτελέσματος θα κριθεί η επιλογή μας. Δεν πιστεύω ότι τα συστήματα έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, ενώ σίγουρα πρέπει να συνυπολογίσεις και τα περιθώρια κέρδους που επιλέγει να έχει ο κάθε εγκαταστάτης (από λογικά μέχρι όσο τον παίρνει), κάτι που επιδρά και στην τιμή που πληρώνουμε (με άλλα λόγια η διαφορά στην τιμή ίσως δεν αντικατοπτρίζει 100% και διαφορά στην ποιότητα κατασκευής, εγκατάστασης και λειτουργίας).
Prins έβαλα κι εγώ γιατί είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια...Κι έβαλα και το σύστημα λίπανσης, ενώ προσέχω πολύ και την οδηγική μου συμπεριφορά (το γυρνάω πάντα σε βενζίνη πριν κλείσω τη μηχανή και οδηγώ με μετριοπάθεια - πάντα έτσι οδηγώ - και δεν 'σκοτώνω' το αυτοκίνητο)
Μετά από 3-4 μήνες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, δε βλέπω καμιά διαφορά στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου (toyota corolla 2006), μάλιστα όταν το γυρίζω σε βενζίνη μου δίνει την εντύπωση πώς 'κόβει' κιόλας, ενώ από οικονομία με 25 ευρώ κάνω 530 χλμ (τα περισσότερα σε εθνικό δρόμο όμως).
Από τα 200 ευρώπουλα την εβδομάδα που έδινα για βενζίνη έχω πέσει στα 80 με υγραέριο...
Βέβαια, για να αξιολογήσεις ένα σύστημα, χρειάζονται χρόνια...όχι ημέρες ή μήνες...Άρα πρώτες εντυπώσεις είναι αυτές -
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ!!!.....όλα τα άλλα διορθώνονται – ρυθμίζονται.
Antonis-team. -
Ο χρήστης lazaros έγραψε:
εχω συστημα 5 γεννιας ICOM GTJ ιταλικο.σε cordoba 101hp.τα χλμ που εχω ειναι λιγα αλλα ειμαι πολυ ευχαρηστημενος.το αμαξι παει τελεια καυσαερια λιγοτερα και οικονομια τρελη.400χλμ με 25ευρο το θεμα ειναι ποσο ακομα η τιμη του υγραεριου θα ειναι χαμιλη.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ
Συνεχίζετε να λέτε πως θα ανέβει και θα γίνει.... δεν διαβάζουν μόνο χρήστες υγραερίου το forum αλλά και πρατηριούχοι έμποροι κλπ...
μην πω... πως ποστάρουν κιόλας εδώ μέσα... για να προετοιμάσουν το κλίμα .... και να δουν αντιδράσεις!!!!!
Δεν γεννηθήκαμε χτες... κατάλαβες?lazaros , Συμφωνω απολυτα μαζι σου , μερικοι εδω μεσα η ειναι απολυτα αφελεισ η μασ το παιζουν εξυπνοι , και θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο τον tgi που ψαχνετε και με το gas price , μπορουν οι πρατηριουχοι Υγραεριου να ανεβαζουν ετσιθεληκα τισ τιμεσ ? με τον τσαμπουκα και σε στυλ καρτελ ? Ακομα εμεισ σαν καταναλωτεσ μπορουμε να απευθηνθουμε και στο Υπουργειο Εμποριου εαν θελουμε , μην το ξεχνατε . Συμπερασμα σταματηστε να μοιρολογητε εαν , και εαν και εαν μασ ενεβασουν το υγραεριο .
-
Απο την ηλεκτρονική σελ των 4Τ http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 5&pbreak=3
''α. Η δεξαμενή υγραερίου αντικαθίσταται υποχρεωτικά μετά την πάροδο δεκαετίας από την ημερομηνία κατασκευής της και απαγορεύεται ρητά η επαναχρησιμοποίησή της.
β. Τα αυτοκίνητα που έχουν διασκευαστεί για χρήση υγραερίου πρέπει να αντικαθιστούν εντός πενταετίας τα επιμέρους εξαρτήματά τους. ''Το α το ξέραμε , το β τι είναι και πια εξαρτήματα αφορά;
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
Συνεχίζετε να λέτε πως θα ανέβει και θα γίνει.... δεν διαβάζουν μόνο χρήστες υγραερίου το forum αλλά και πρατηριούχοι έμποροι κλπ...
Δεν γεννηθήκαμε χτες... κατάλαβες?lazaros , Συμφωνω απολυτα μαζι σου , μερικοι εδω μεσα η ειναι απολυτα αφελεισ η μασ το παιζουν εξυπνοι , και θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο τον tgi που ψαχνετε και με το gas price , μπορουν οι πρατηριουχοι Υγραεριου να ανεβαζουν ετσιθεληκα τισ τιμεσ ? με τον τσαμπουκα και σε στυλ καρτελ ? Ακομα εμεισ σαν καταναλωτεσ μπορουμε να απευθηνθουμε και στο Υπουργειο Εμποριου εαν θελουμε , μην το ξεχνατε . Συμπερασμα σταματηστε να μοιρολογητε εαν , και εαν και εαν μασ ενεβασουν το υγραεριο .
Καλέ μου ΓΙΩΡΓΟ, πες και κάτι άλλο. 1500ε είναι τρις έξοδοι για κυνήγι, πάντα γυρνάμε με γουρούνια η λαγούς?!!!....
Σήμερα είναι το αποτέλεσμα καλό, τα μάτια μας ανοιχτά!.
Με την ‘παιδική χαρά’, τίποτα δεν είναι σίγουρο για αύριο!!. Επειδή θα φτάσουν το ψωμί 5ε το κιλό, και το σουβλάκι άλλα 5ε, δεν θα ψωνίζουμε σήμερα?.
Προσοχή στης 7 του μήνα, και στης λαδιέρες!!!!.......
Ο φίλος σου. -
Καλέ μου ΓΙΩΡΓΟ, πες και κάτι άλλο. 1500ε είναι τρις έξοδοι για κυνήγι, πάντα γυρνάμε με γουρούνια η λαγούς?!!!....
Σήμερα είναι το αποτέλεσμα καλό, τα μάτια μας ανοιχτά!.
Με την ‘παιδική χαρά’, τίποτα δεν είναι σίγουρο για αύριο!!. Επειδή θα φτάσουν το ψωμί 5ε το κιλό, και το σουβλάκι άλλα 5ε, δεν θα ψωνίζουμε σήμερα?.
Προσοχή στης 7 του μήνα, και στης λαδιέρες!!!!.......
Ο φίλος σου.[/quote]
Καλησπέρα τα παιδιά. Σε λίγες μέρες περνάω υγραέριο σε ένα forester.
Το 7 του μήνα δεν το κατάλαβα. Θέλω την βοήθεια του κοινού παρακαλώ. -
Nα χαρω εγω ! Γεια σου ρε Αλανι antonis-team ! Με επιασεσ με την μια ! και αμα πασ για γουρουνια κινδυνευεισ να την φασ και απο κανα ασχετο στο Καρτερι ! θα ελεγα εγω , Λοιπον αλλαζω θεμα σαν το κουμπακι απο βενζινη σε υγραεριο σε ειχα ρωτηξει με μυνημα καποτε αλλα προφανωσ δεν το ειδεσ , ελεγεσ καποτε για ενα astra που ειχεσ και βαρεθηκεσ να του βαλεισ αντιτριβικο , και το astra ειδε astrakia ..... , μπορεισ να ανφερθεισ ξανα επι του θεματοσ ? παει το μυαλο μου σε ενα αντιτριβικο , αλλα καλλιτερα κανε μασ εσυ ενα σεμιναριο επι του προιοντοσ . Ευχαριστω προκαταβολικα , Ο φιλοσ σου ο Γιωργοσ .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ έγραψε:
lazaros , Συμφωνω απολυτα μαζι σου , μερικοι εδω μεσα η ειναι απολυτα αφελεισ η μασ το παιζουν εξυπνοι , και θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο τον tgi που ψαχνετε και με το gas price , μπορουν οι πρατηριουχοι Υγραεριου να ανεβαζουν ετσιθεληκα τισ τιμεσ ? με τον τσαμπουκα και σε στυλ καρτελ ? Ακομα εμεισ σαν καταναλωτεσ μπορουμε να απευθηνθουμε και στο Υπουργειο Εμποριου εαν θελουμε , μην το ξεχνατε . Συμπερασμα σταματηστε να μοιρολογητε εαν , και εαν και εαν μασ ενεβασουν το υγραεριο .Εγώ λοιπόν που ψάχνομαι..... απλά προτείνω εργαλεία για να μας καλυτερεύσουν την ζωή μας!!!
για να πατάξουμε τους διαφόρους που ασκούν υπηρεσίες καρτέλ σε όλα τα επίπεδα!!!
σκέψου μόνο αν είσαι κάποιος έμπορος και βλέπεις ότι ο απέναντι σου πουλάει φτηνότερα αυτό που πουλάς και εσύ και βλέπεις ότι στην 'λένε' μέσα από sites που είμαι σίγουρος ότι βλέπεις!!!!
Τι θα έκανες???
Πως θα αντιδρούσες????Έτσι πιστεύω ότι πρόκειται να πατάξουμε το καρτέλ και τα αρχι-μαστόρια εγκαταστάτες!!!
Οι πρατηριούχοι μπορούν να ανεβάσουν όσο θέλουν τα καύσιμά τους... δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει πλαφόν!!! ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης υπάρχει και μόνο!!!! -
Ο χρήστης tgi έγραψε:
lazaros , Συμφωνω απολυτα μαζι σου , μερικοι εδω μεσα η ειναι απολυτα αφελεισ η μασ το παιζουν εξυπνοι , και θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο τον tgi που ψαχνετε και με το gas price , μπορουν οι πρατηριουχοι Υγραεριου να ανεβαζουν ετσιθεληκα τισ τιμεσ ? με τον τσαμπουκα και σε στυλ καρτελ ? Ακομα εμεισ σαν καταναλωτεσ μπορουμε να απευθηνθουμε και στο Υπουργειο Εμποριου εαν θελουμε , μην το ξεχνατε . Συμπερασμα σταματηστε να μοιρολογητε εαν , και εαν και εαν μασ ενεβασουν το υγραεριο .
Εγώ λοιπόν που ψάχνομαι..... απλά προτείνω εργαλεία για να μας καλυτερεύσουν την ζωή μας!!!
για να πατάξουμε τους διαφόρους που ασκούν υπηρεσίες καρτέλ σε όλα τα επίπεδα!!!
σκέψου μόνο αν είσαι κάποιος έμπορος και βλέπεις ότι ο απέναντι σου πουλάει φτηνότερα αυτό που πουλάς και εσύ και βλέπεις ότι στην 'λένε' μέσα από sites που είμαι σίγουρος ότι βλέπεις!!!!
Τι θα έκανες???
Πως θα αντιδρούσες????Έτσι πιστεύω ότι πρόκειται να πατάξουμε το καρτέλ και τα αρχι-μαστόρια εγκαταστάτες!!!
Οι πρατηριούχοι μπορούν να ανεβάσουν όσο θέλουν τα καύσιμά τους... δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει πλαφόν!!! ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης υπάρχει και μόνο!!!!Φιλε tgi , θα μου επιτρεψεισ να σου πω οτι υπαρχει πλαφον , δεν μπορει ο υγραερασ πρατηριουχοσ να αγοραζει μια αλφα τιμη απο τα διυλιστηρια και να πουλαει οσο γουσταρει , εαν ειναι ετσι ασ πουλησουν οσο και η βενζινη , υπαρχει ενα συγκεκριμενο περιθωριο κερδουσ , και εαν θυμαμαι καλα ειχεσ πει να επιβραβευουμε τουσ τιμιουσ και να τιμωρουμε τουσ παγαποντηδεσ , για αυτο ερευνα αγορασ μεσα απο το gas price , και ασ λειτουργησουμε εμεισ το νομο τησ αγορασ , οι παγαποντηδεσ ασ χτυπανε μυγεσ η ντοματεσ ! Φιλικα Γιωργοσ
-
ΥΓ: Και κατι ακομα μερικοι ειναι αναισθητοι ,δεν χαμπαριαζουν οσο και να τουσ τη λεσ , μια μικρη ιστοριουλα , οταν ψαχνομουνα να βαλω υγραεριο μιλαω με ενα τυπο , μου δινει τιμη , το σκεφτομαι , λεω οκ , παω μετα δεκα μερεσ και ο τυποσ , ξεκινησε συνεργασια με εναν αλλο (συναιτερισμο), χωρισ να μπαινει ΦΠΑ η κατι αλλο στη μεση ,μου λεει με διαφορα δεκα ημερων 270 Ευρω παραπανω , Και με ενα στυλ , αυτη ειναι η τιμη δεν υπαρχει τιποτε αλλο , το νταβατζηλικη του ομωσ δεν περασε , εφυγα στην ψυχρα και διαλεξα εναν πολυ καλο επαγγελματια . Εγω πιστευω οτι τουλαχιστον με τον τροπο μου τον τιμωρησα .
-
Ο χρήστης tgi έγραψε:
Οι πρατηριούχοι μπορούν να ανεβάσουν όσο θέλουν τα καύσιμά τους... δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει πλαφόν!!! ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης υπάρχει και μόνο!!!!Δεν είναι τόσο απλά. Αυτοί μπορούν να πουλάνε όσο θέλουν αλλά,
υπάρχει η επιτροπή ανταγωνισμού που σε περιπτώσεις καρτέλ για ανέβασμα των τιμών ρίχνει εξοντωτικά πρόστιμα (σε άλλα κράτη αυτό).Εδώ η επιτροπή ανταγωνισμού μόλις ασχολήθηκε με το καρτέλ του γάλατος, τα έπιασε και τους έπιασαν.
-
γώ λοιπόν που ψάχνομαι..... απλά προτείνω εργαλεία για να μας καλυτερεύσουν την ζωή μας!!!
σκέψου μόνο αν είσαι κάποιος έμπορος και βλέπεις ότι ο απέναντι σου πουλάει φτηνότερα αυτό που πουλάς και εσύ και βλέπεις ότι στην 'λένε' μέσα από sites που είμαι σίγουρος ότι βλέπεις!!!!Μια απο τα ιδια tgi.
Σημερα μιλησα με φιλο που δουλευει σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ και μου επιβεβαιωσε φυσικα οτι πλεον γινεται ελεγχος (ΠΡΩΤΟΣ) και σε ιδιωτικα ΚΤΕΟ. Επισης μου ειπε οτι το κοστος ελεγχου τοποθετησης που γινεται απλα στο δημοσιο κοστιζει 78 ευρω ενω στα ιδιωτικα ειναι πιο φτηνα (βλεπε 55 ευρω ο δικος μου). Οποτε διαλεγεται και περνεται...
Υγραεριοκίνηση!