-
Εχεις παραλληλους ψεκασμους βενζινης μηπως?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τι δειχνουν τα μπουζι εδω περα? Ειναι 15000χλμ με υγραεριο. Εγω πιστευω οτι δειχνουν φτωχο μιγμα. Τα fuel trims μου ειναι καλα ομως. Ο μηχανικος ειπε οτι για υγραεριο μια χαρα ειναι.μια χαρα εισαι.
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Εχεις παραλληλους ψεκασμους βενζινης μηπως?Οχι, λαδιερα εχω μονο JLM. Γιατι?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εχεις παραλληλους ψεκασμους βενζινης μηπως?
Οχι, λαδιερα εχω μονο JLM. Γιατι?
Πιθανον να το λεει λογω της ανομοιομορφιας στο χρωμα η εναλλαγή μαυρο-γκρι...Αλλα μια χαρα είναι τα μπουζι σου...
-
Οντως ειναι μια χαρα ..επρεπε να ειναι πιο ασπρα για αυτο ρωτησα!φαι εται καλη καυση με λαδιερα
-
Επειδη λεω να σταματουν την πληρωση με υγραεριο όταν μειωνεται η ταχυτητα παροχής και παει να γεμισει, για να προφυλάξω την πολυβαλβιδα: Βλεπω ότι πολλες φορες αντι να κλεινουν την παροχη με τον διακοπτη, βγαζουν κατευθειαν την μάνικα, για να στρογγυλοποιειται το ποσο πιο ευκολα. Αν κλεισεις τον διακοπτη της αντλιας, τοτε σταματα μετα από ένα δευτερολεπτο και είναι αδυνατη η στρογγυλοποιηση, ενώ βγαζοντας την μανικα, τσουφ, σταματα εκει που την εβγαλες το ποσο.
Φοβαμαι όμως ετσι μην μου χαλασουν την πολυβαλβιδα με την αποσπαση της βαλβιδος! Τι λετε; Υπαρχει κινδυνος για το αυτοκινητο μου; -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Επειδη λεω να σταματουν την πληρωση με υγραεριο όταν μειωνεται η ταχυτητα παροχής και παει να γεμισει, για να προφυλάξω την πολυβαλβιδα: Βλεπω ότι πολλες φορες αντι να κλεινουν την παροχη με τον διακοπτη, βγαζουν κατευθειαν την μάνικα, για να στρογγυλοποιειται το ποσο πιο ευκολα. Αν κλεισεις τον διακοπτη της αντλιας, τοτε σταματα μετα από ένα δευτερολεπτο και είναι αδυνατη η στρογγυλοποιηση, ενώ βγαζοντας την μανικα, τσουφ, σταματα εκει που την εβγαλες το ποσο.
Φοβαμαι όμως ετσι μην μου χαλασουν την πολυβαλβιδα με την αποσπαση της βαλβιδος! Τι λετε; Υπαρχει κινδυνος για το αυτοκινητο μου;Η πολυβαλβιδα είναι 'μεσα' στο ντονατς-δεξαμενη...τι σχεση εχει με το τι συμβαινει με την μανικα αφου εκει που βιδωνεις τον ανταπτορα υπαρχει μια μπιλια που δεν αφηνει το υγραεριο να διαφυγει...ο σωλήνας κρατα υγραεριο νομιζω.
-
Αν δωσει η πολυβαλβιδα το κοψιμο της πληρωσης και στο πρατηριο μετα πρεσαρουν κι αλλο υγραεριο για να στρογγυλεψει λιγο, τοτε σκιζονται οι ιμαντες της πολυβαλβιδας και αυτη χαλα. Αυτο το εχει παθει πολύς κοσμος και ειναι αδιαμφισβητητο
Το θεμα ετσι που μου τραβαν αποτομα την μανικα ενω γεμιζει και χωρις να σταματησει η ατλια του βενζιναδικου απο τον καταλληλο διακοπτη. Φοβαμαι μηπως ετσι μου προκαλεσουν καμια ζημια
-
Δν ξερω τη μορφολογια της πολυβαλβιδας αλλα ξερω ότι εχει μπιλια ο σωλήνας εκει που βιδωνει ο ανταπτορας οποτε πρωτα θα κλεισει η μπιλια αυτην για να μην διαφυγει υγραεριο και επειτα καπως πιο ομαλα η πολυβαλβιδα.
Αν δεν υπηρχε η μπιλια κοντα στον ανταπτορα η πολυβαλβιδα θα εκλεινε πιο βιαια πιθανον. -
ευχαριστω για την απαντηση. Ετσι φαινεται οτι μαλλον δεν κινδυνευω απο την ταρζανια τους
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση. Ετσι φαινεται οτι μαλλον δεν κινδυνευω απο την ταρζανια τουςΚαλυτερα να περιμενεις να σου απαντησει ο Ηλιας Α ή καποιος άλλος εγκαταστάτης...Παντως μπορεις να του πεις του πρατηριουχου τουλ σε εσενα να μην το κανει αυτό....και αν θελει ας παρεξηγηθει.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Αν δωσει η πολυβαλβιδα το κοψιμο της πληρωσης και στο πρατηριο μετα πρεσαρουν κι αλλο υγραεριο για να στρογγυλεψει λιγο, τοτε σκιζονται οι ιμαντες της πολυβαλβιδας και αυτη χαλα. Αυτο το εχει παθει πολύς κοσμος και ειναι αδιαμφισβητητοΤο θεμα ετσι που μου τραβαν αποτομα την μανικα ενω γεμιζει και χωρις να σταματησει η ατλια του βενζιναδικου απο τον καταλληλο διακοπτη. Φοβαμαι μηπως ετσι μου προκαλεσουν καμια ζημια
ποιοι ειναι οι ιμαντες της πολυβαλβιδας?
πριν ξεκουμπωσει την μανικα εχει κλεισει την παροχη του αεριου απο την σκανδαλη, η πολυβαλβιδα δεν χαλαει ετσι και θα βγαλει σιγουρα τη δεκαετια, μετα θα βαλεις μια καινουργια μαζι με την δεξαμενη, αν εχεις ακομα το αυτοκινητο βεβαια. -
οχι ιμαντες αλλα μεμβρανη δεν εχει η πολυβαλβιδα;
Η σκανδαλη δεν ειναι ο διακοπτης που ειναι πανω στην αντλια; Ή ειναι αλλο πανω στην ακρη της μανικας;
Η Πολυβαλβιδα της Vialle χαλαει πολυ συχνα απο την υπερπλήρωση και ειναι πανακριβη -
η βαλβιδα υπερπληρωσης στα αεριου ψεκασμου ειναι ακριβως οπως και στο καζανακι της τουαλετας, στα υγρου ψεκασμου ψεκασμου δεν γνωριζω να σου πω, δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτα γιατι εχουν πολλα προβληματα ακομα να λυσουν, μεχρι να γινουν αξιοπιστα δεν θα γνωριζω.
-
Χαιρετώ τα πλήθη,
Μάγκες υπάρχει όχημα με υγραέριο χωρίς να είναι υβριδικό που να καίει λιγότερο από 4,5 λίτρα αέριο στα 100χλμ ή αλλιώς λιγότερο από 3ευρώ τα 100χλμ ; Έχει κάποιος να μου πει;
Αρχίζω να βαριέμαι το όχημά μου και πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για αντικαταστάτη. -
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Χαιρετώ τα πλήθη,
Μάγκες υπάρχει όχημα με υγραέριο χωρίς να είναι υβριδικό που να καίει λιγότερο από 4,5 λίτρα αέριο στα 100χλμ ή αλλιώς λιγότερο από 3ευρώ τα 100χλμ ; Έχει κάποιος να μου πει;
Αρχίζω να βαριέμαι το όχημά μου και πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για αντικαταστάτη.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ένα ποδήλατο με φορτωμένη στη σχάρα μια φιάλη υγραέριο.
Φιλικά πάντα ε; Χωρίς παρεξήγηση. -
Μετα γιατι τα αμαξια ποιοτικα εχουν φτασει σημερα,εκει που εχουν φτασει....
Το αγοραστικο κοινο φυσικα παντα δηλωνει αγνοια............... -
Χαιρετώ τα πλήθη,
Αρχίζω να βαριέμαι το όχημά μου και πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για αντικαταστάτη.Ναι καποια μεσαία με εργοστασιακό φυσικο αέριο.
-
Χαιρετώ τα πλήθη,
Αρχίζω να βαριέμαι το όχημά μου και πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για αντικαταστάτη.Πρόσθεσε το έξτρα κόστος του οχήματος προς ένα, μη υβριδικό, ομοειδές, και το, σημαντικό, κόστος των μπαταριών την ώρα της αλλαγής, (σύμφωνοι, αργεί, αλλά κάποιος, ο πρώτος η ο επόμενος ιδιοκτήτης θα πληρώσει), αφαίρεσε 'underground', αρκετά δύσκολες, βέβαια, λύσεις, ('ανάφλεξη πλάσματος', 'running on fumes'), και η εικόνα αλλάζει...
-
Χαιρετώ τα πλήθη,
Αρχίζω να βαριέμαι το όχημά μου και πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για αντικαταστάτη.picanto lpg ετοιμο, αλλιως παιρνεις ενα συγχρονο 3κυλινδρο χιλιαρι και το κανεις μετατροπη σε υγραεριο
Υγραεριοκίνηση!