-
η toyota βαζει vialle συστημα υγρου ψεκασμου.
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ενας εγκεφαλος πως καιγεται?μονο με υγρασια ισως? καποιο βραχυχκυκλωμα? το εψαξες?
Δεν νομίζω ότι κάηκε, κάτι σαν βραχυκύκλωμα πρέπει να έγινε.
Αυτό που μου έκανε ήταν ότι, ενώ είχα υγραέριο στο ντεπόζιτο και ενώ αναβόσβηνε το λαμπάκι (έμπαινε σε αναμονή), μόλις έπρεπε να γυρίσει στο υγραέριο δεν γύρναγε και έκανε τον ήχο που κάνει όταν τελειώνει το υγραέριο.
Παλαιότερα μου είχε ξανασυμβεί και έφταιγε κάποια ασφάλεια.
Τώρα ήρε η σειρά του εγκεφάλου. Μόλις έβαλα έναν άλλο, όλα καλά
Το παληκάρι δοκίμασε να ξαναβάλει τον δικό μου επιχειρώντας να τον βραχυκυκλώσει(;) γειώσει(;), δεν κατάλαβα ακριβώς, με ένα καλώδιο αλλά τζίφος.
Οπότε πρέπει να σκάσω τα 150€.
Υπάρχουν εναλλακτικές άραγε; -
Παίδες καλημέρα,
Μπορείτε να προτείνεται κάποια φθηνή λύση για εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης (συνεργεία, αντιπροσωπείες κτλ.;);
Ευχαριστώ.
Στο συγκεκριμένο θέμα θα βρεις όσες απαντήσεις θέλεις. [Mod]
-
γιατι ΦΘΗΝΗ?
ΕΙΝΑΙ μια σοβαρη μετατροπη στο κινητηρααν τυχον εψαχες να πχ τουρμπισεις 'η να βελτιωσεις το μοτερ σου θα εψαχνες τον φθηνοτερο?
-
Ο χρήστης researcher έγραψε:
Παίδες καλημέρα,Μπορείτε να προτείνεται κάποια φθηνή λύση για εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης (συνεργεία, αντιπροσωπείες κτλ.;);
Ευχαριστώ.
πανω κατω οι περισσοτεροι στις ιδιες τιμες παιζουν απο 600 εως 1500 πες τι μοντελο εχεις και ισως βρεις καποια λυση παντως εγω ειμαι κατα της υγραεριοκινησης
-
και καλα κανεις.
δεν ειναι ουτε το 'νερο του καματερου' ουτε 'γκατζετ'
ειναι για καποιον που
κανει ΠΟΛΛΑ χλμ
καιει ΠΟΛΛΑ λιτρα/100χλμ
το μοτερ του ΔΕΝ ειναι blacklisted....
το αυτοκινητο του μεταχειρισμενο δε πιανει ΟΥΤΕ το βαρος του σε σιδερο και ΔΕΝ μπορει να το αλλαξειαν ειναι να βαλεις συστημα των 1500 ευρω σε αμαξι που το βρισκεις.... 1000 αστο....
πιανεις ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ και τα βαζεις κατω
βρισκεις ΚΑΙ εγκαταστατη που ΞΕΡΕΙ τι κανει κι οχι ειναι 'καλο παιδι' ΚΑΙ εχει βαλει ΙΔΙΟ συστημα σε ΙΔΙΟ μοτερ....
-
Ο χρήστης car-o-bill έγραψε:
Οπότε πρέπει να σκάσω τα 150€.
Υπάρχουν εναλλακτικές άραγε;Anyone?
-
Έχει ξανακουστεί εδώ μέσα ότι υπάρχουν κάποιοι ηλεκτρονικοί στην Αθήνα που επισκευάζουν εγκεφάλους. Δεν ξέρω αν θα είναι φτηνότερα όμως. Επίσης, ίσως παίζει και το μεταχειρισμένο.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Έχει ξανακουστεί εδώ μέσα ότι υπάρχουν κάποιοι ηλεκτρονικοί στην Αθήνα που επισκευάζουν εγκεφάλους. Δεν ξέρω αν θα είναι φτηνότερα όμως. Επίσης, ίσως παίζει και το μεταχειρισμένο.Παίζει; πού;
-
ξεπερνωντας τον εγκαταστατη μιας και δεν εχει σχεση εν προκειμενω, θελω να ρωτησω τα εξης.
- μπορει τελικα να καψει ενας πετρελαιοκινητηρας υγραεριο και αν ναι σε τι ποσοστο?
- μπορει τελικα να καψει ενας πετρελαιοκινητηρας φυσικο αεριο και αν ναι σε τι ποσοστο?
παρατηρουμε δηλαδη οτι τα 2 αυτα καυσιμα προσπαθουν να γεφυρωσουν δυο διαφορετικους στην αρχη λειτουργιας τους κινητηρες. αυτους δηλαδη που καινε βενζινη με αυτους του πετρελαιου μιας και οπως φαινεται και οι 2 μπορουν να καταναλωνουν τα ιδια εναλλακτικα καυσιμα.
-
Ο χρήστης car-o-bill έγραψε:
Έχει ξανακουστεί εδώ μέσα ότι υπάρχουν κάποιοι ηλεκτρονικοί στην Αθήνα που επισκευάζουν εγκεφάλους. Δεν ξέρω αν θα είναι φτηνότερα όμως. Επίσης, ίσως παίζει και το μεταχειρισμένο.
Παίζει; πού;
Δεν θυμάμαι φίλε μου. Ψάξε με την αναζήτηση επισκευή εγκεφάλου ή κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
http://www.autotriti.gr/spendless/data/news/Neo-kit-LPG--CNG-apo-th-STAG-gia-Diesel-kinhthres_123108.aspξεπερνωντας τον εγκαταστατη μιας και δεν εχει σχεση εν προκειμενω, θελω να ρωτησω τα εξης.
- μπορει τελικα να καψει ενας πετρελαιοκινητηρας υγραεριο και αν ναι σε τι ποσοστο?
- μπορει τελικα να καψει ενας πετρελαιοκινητηρας φυσικο αεριο και αν ναι σε τι ποσοστο?
παρατηρουμε δηλαδη οτι τα 2 αυτα καυσιμα προσπαθουν να γεφυρωσουν δυο διαφορετικους στην αρχη λειτουργιας τους κινητηρες. αυτους δηλαδη που καινε βενζινη με αυτους του πετρελαιου μιας και οπως φαινεται και οι 2 μπορουν να καταναλωνουν τα ιδια εναλλακτικα καυσιμα.
πρεπει να το συζητησαμε εκτενως στο νημα αυτο, αλλα αρκετο καιρο πριν.
το μονο που θυμαμαι ειναι οτι για να υπαρξει καποιο οικονομικο οφελος πρεπει η καταναλωση να ειναι πολυ μεγαλη (πχ φορηγα)
Ουσιαστικα το αεριο αντικαθιστα μερος της ποσοτητας του πετρελαιου κατα την καυση.
Εχουμε πιο 'καθαρη' καυση, αλλα μικρο οικονομικο οφελος.αυτα θυμαμαι
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
http://www.autotriti.gr/spendless/data/news/Neo-kit-LPG--CNG-apo-th-STAG-gia-Diesel-kinhthres_123108.aspξεπερνωντας τον εγκαταστατη μιας και δεν εχει σχεση εν προκειμενω, θελω να ρωτησω τα εξης.
απο 80% πετρελαιο-20% βενζινη μεσα στην πολη εως 30%πετρελαιο-70% υγραεριο σε ταξιδι, φανταζομαι οτι και στο Φ.Α. οι ιδιες αναλογιες θα ειναι, εχει εφαρμογη σε φορτηγα τα οποια εχουν μεγαλες καταναλκωσεις και κανουν παρα πολλα χιλιομετρα, σε Ι.Χ. αυτοκινητα το κερδος θα ειναι πολυ μικρο και το κοστος της εγκαταστασης μεγαλο σε σχεση με την οικονομια που θα υπαρχει απο την διαφορα της τιμης καυσιμου η οποια ειναι μικρη.
-
Suzuki Wagon R 1.3 mod 2001
απο 7/2011 'καιει' αεριο, εφτασε αισιως τα 60000 χιλιομετρα (178500 συνολικα)
Αντλία βενζινης 'καπούτ'
η πλακα ειναι οτι την άλλαξα σχετικα πρόσφατα (9/2012) και εκανα απο τοτε 42000 χιλιομετρα
η προηγουμενη ειχε αντεξει 11,5 χρονια και 136000 χιλιομετρα
το ρεζεβουαρ δεν το αφηνω ποτε αδειο, κυμαινεται απο 1/3 εως 2/3 η σταθμη και σχεδον παντα βαζω V-power βενζινη
Αρχιζω να σκεφτομαι μηπως φταιει το αεριο;
απο την αλλη ομως τι ζορι τραβαει η ανλια με το αεριο.Δεν ξερω τι αντλια ειχε απο το εργοστασιο, αυτη που μου εβαλαν (αντιπροσωπια) το 2012 ηταν Bosh
-
Ε πως..τραβαει ψυχολογικο νταλκα!
κανα φιλτρο εχει να αλλαξεις ή μπα? -
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Ε πως..τραβαει ψυχολογικο νταλκα!
κανα φιλτρο εχει να αλλαξεις ή μπα?φιλτρο δεν υπαρχει μεσα στο ρεζεβουαρ, μονο αυτο απο το ρεζεβουαρ στη μηχανη.
μου ειπαν να βαζω λιγο λαδακι στο καυσιμο, μου το'χαν πει και παλαιοτερα αλλα το ειχα ξεχασει
-
Αν δεν ειχες αεριο τι διαφορετικό θα εκανε η αντλια??
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Αν δεν ειχες αεριο τι διαφορετικό θα εκανε η αντλια??αυτο λεω κι εγω, οτι δεν εχει σχεση.
το λαδακι το προτεινουν ασχετως καυσιμου
-
το λαδακι μιξης (αυτο για τα διχρονα) σε πολυ μικρο ποσοστο 0.2-0.3% συντηρει την βενζινη για περισσοτερο καιρο, ισως μπορει να βοηθησει σε αυτους που δεν ανανεωνουν καθε 2-3 μηνες την βενζινη που υπαρχει στη δεξαμενη τους.
-
Εχω αεριο απο το 2010 και εχω κανει 100.000κμ με αεριο, 140.000 συνολο.
Φιλτρο βενζινης(εμφαπτιζενο) αλλαζω καθε 35-40.000κμ και βγαινει ΚΑΤΡΑΜΙ. Αντλια δεν μου χει καψει ποτε. Οσοι με αεριο μην αμελητε το φιλτρο βενζινης..πιστευω αυτο φραζει και εμποδιζει την ανακυκλοφορια της βενζινης με αποτελεσμα να ζοριζει την αντλια και να χαλαει.
Υγραεριοκίνηση!