-
Ο χρήστης manailog έγραψε:
Παίδες ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας. Πείτε μου τι γνώμη έχετε για AEB αυτό http://www.qgas.gr/products/aeb-kit-by-qgas.html ( AEB2001PC ) σε σχέση με το N.I.G.S ή το Landirenzo EVO για το Renault MEGANE Coupe 1.4 cc 16V μοντέλο 2000. H Qgas από ότι κατάλαβα είναι αξιόπιστο συνεργείο. Άλλη πρόταση από KalogritsasGAS για το Ladirenzo Evo; Πείτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.Θα σου πω να βάλεις το AEB mp48 και αν εχει OBD το αμάξι σου το 2001NC OBD , το landi είνσι ΑΕΒ και αυτο.
Και ο καλόγριτσας αξιόπιστος είνσι και καλος εγκαταστατης.
Τα μπεκ και ο πνεύμονας της qgas νομίζω υπερέχουν αλλα διάβασε και πάρε και άλλες γνώμες. Το nigs νομίζω δεν εχει προσθήκη βενζίνης αλλα και παλι λάθος μπορεί να κάνω. -
Αντωνη ο dathnes προμοταρει 2 εταιριες απο ενα συνεργειο που 'συμπαθει'
εφοσον λεει οτι δεν εχει οικονομικη σχεση με αυτο.
Το συνεργειο ειναι της prins και ειναι απο τα καλα.
Ασε λοιπον να προσφερει καποιες ιδεες/λυσεις σε προβληματα χρηστων
και η επιλογη δικη τους.
Δεν βοηθανε σε τιποτα ποστ για πειρες εμπειριες και λογια...
Εγω βαρεθει να ακουω ποιος την εχει μεγαλυτερη την πειρα. -
Yπάρχει κάποιος που να βάζει τη δεξαμενή μέσα στον κλωβό ασφαλείας του οχήματος? Πχ. αλλάζοντας το ντεπόζιτο βενζίνης/αντικαθιστώντας το με ένα μικρότερο.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Yπάρχει κάποιος που να βάζει τη δεξαμενή μέσα στον κλωβό ασφαλείας του οχήματος? Πχ. αλλάζοντας το ντεπόζιτο βενζίνης/αντικαθιστώντας το με ένα μικρότερο.εννοεις να αφαιρεσεις το ντεποζιτο βενζινης και να βαλεις στη θεση του μια δεξαμενη υγραεριου, να δουλευει μονο με υγραεριο:αν τοποθετησεις στη δεξαμενη υγραεριου μια αντλια καυσιμου με τεχνικες προδιαγραφες ιδια με της βενζινης και συνδεθουν τα σωληνακια βενζινης στη δεξαμενη υγραεριου θα δουλευει μια χαρα με τα μπεκ και τον εγκεφαλο βενζινης
-
Βασικά με νοιάζει να μην υπάρχει δεξαμενή υγραερίου εκτός κλωβού ασφαλείας. Υπάρχει κάτι?
-
Βασικά με νοιάζει να μην υπάρχει δεξαμενή υγραερίου εκτός κλωβού ασφαλείας. Υπάρχει κάτι?Επιτρέπεται να το έχεις στην καμπίνα;
(δεν ξέρω,ρωτάω.)
-
Bill στο δικο μου που ειναι πισω απο το πισω καθισμα, μεσα δεν ειναι κατ' ουσιαν?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Bill στο δικο μου που ειναι πισω απο το πισω καθισμα, μεσα δεν ειναι κατ' ουσιαν? -
Απο κει και περα υπαρχουν 'διπλές' δεξαμενες που μπαινουν στην θεση του κανονικου ρεζερβουαρ. Περαν του οτι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ - κοντα στα 600-700 ευρω!!!! υπαρχουν για ελαχιστοτατα μοντελα κυριως για τζιπ ( οχι suv προσοχή ) και.. ακομα πιο... κυριως για Jeep.
Ki εχουν κι ενα ακομα μειωνεκτημα. καμια απο τις αντιστοιχες χωρητικότητες δεν την λες επαρκη......
το μονο που εχω δει αλλο σε αυτοφερομενο μαλιστα, ειναι σε niva οπου με καποιο μαγικό τροπο χωρανε 50αρι νομιζω θερμοσιφωνα απο κατω και πισω.Αλλη περιπτωση ειναι καποια αυτοκινητα που εχουν την ρεζερβα εξωτερικά κατω απο το πατωμα του πορτμπαγκαζ ( πχ μαβερικ ) και εκει βαζουν τυπου ντονατ, οπου και παλι υπαρχει το θεμα αν υπαρχει επαρκεις αποσταση απο την ασφαλτο που δε θυμαμαι ποσο ειναι το ελαχιστο επιτρεπτο
-
Yπάρχει κάποιος που να βάζει τη δεξαμενή μέσα στον κλωβό ασφαλείας του οχήματος? Πχ. αλλάζοντας το ντεπόζιτο βενζίνης/αντικαθιστώντας το με ένα μικρότερο.Γιατι αμαξι μιλας ? μπορεις να παραγγειλεις απο το εξωτερικο καποια combo tank http://www.autotanks.com/combo_units.html
για καποια μοντελα αν θελεις εδω με σωστο μαστορα φτιαχνεις μικροτερη δεξαμενη. Συνηθως αυτοι που φτιαχνουν για σκαφη δεξαμενες μπορουν.
Uploaded with ImageShack.us
-
Πίσω από το κάθισμα, δηλαδή στο χώρο αποσκευών, είναι εκτός κλωβού, μέσα στη ζώνη παραμόρφωσης. Κάτω από το πίσω κάθισμα είναι εντός κλωβού και είναι το μέρος που βάζουν και τα ντεπόζιτα βενζίνης.
Ενδιαφέρομαι για Corsa C ή Astra G -
Απο κει και περα υπαρχουν 'διπλές' δεξαμενες που μπαινουν στην θεση του κανονικου ρεζερβουαρ. Περαν του οτι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ - κοντα στα 600-700 ευρω!!!! υπαρχουν για ελαχιστοτατα μοντελα κυριως για τζιπ ( οχι suv προσοχή ) και.. ακομα πιο... κυριως για Jeep.
Ki εχουν κι ενα ακομα μειωνεκτημα. καμια απο τις αντιστοιχες χωρητικότητες δεν την λες επαρκη......
το μονο που εχω δει αλλο σε αυτοφερομενο μαλιστα, ειναι σε niva οπου με καποιο μαγικό τροπο χωρανε 50αρι νομιζω θερμοσιφωνα απο κατω και πισω.Αλλη περιπτωση ειναι καποια αυτοκινητα που εχουν την ρεζερβα εξωτερικά κατω απο το πατωμα του πορτμπαγκαζ ( πχ μαβερικ ) και εκει βαζουν τυπου ντονατ, οπου και παλι υπαρχει το θεμα αν υπαρχει επαρκεις αποσταση απο την ασφαλτο που δε θυμαμαι ποσο ειναι το ελαχιστο επιτρεπτο
Και υπάρχει επαρκής απόσταση φίλε μου!.
Μιλάω για επαγγελματικά!!!!.
Μια δεξαμενή διαστάσεων 17ας ζάντας είναι 80 τουλάχιστον λίτρων.
Η ρεζέρβα στη πίσω πόρτα, η στο πίσω τζαμί της καμπίνας στο αγροτικό.
Α. -
o φιλος ομως φανταζομαιδε μιλαει επαγγελματικό..
κι επειδη μου ερχονται στο νου κατι γαλικά με την ρεζερβα απο κατω, για εκει το επισημαινω.
απο και και περα το νοημα φανταζομαι ειναι να ΜΗΝ χασεις χωρο 'φορτωσης'
τι νοημα εχει να βγαλω τη ρεζερβα απο κατω και τα την πεταξω στο πορτμπαγκαζ και να μη βαλω κατευθειαν την δεξαμενη...καμια πισω πορτα ( και δεν εννοω αγροτικά ) δεν αντεχει ρεζερβα ειδικά αν δεν εχει σχεδιαστει για αυτο. εδω δεν αντεχουν και πορτες που εχυν σχεδιαστει για αυτο, λιγο μεγαλυτερα λαστιχα...(=βαρος)
-
o φιλος ομως φανταζομαιδε μιλαει επαγγελματικό..
κι επειδη μου ερχονται στο νου κατι γαλικά με την ρεζερβα απο κατω, για εκει το επισημαινω.
απο και και περα το νοημα φανταζομαι ειναι να ΜΗΝ χασεις χωρο 'φορτωσης'
τι νοημα εχει να βγαλω τη ρεζερβα απο κατω και τα την πεταξω στο πορτμπαγκαζ και να μη βαλω κατευθειαν την δεξαμενη...καμια πισω πορτα ( και δεν εννοω αγροτικά ) δεν αντεχει ρεζερβα ειδικά αν δεν εχει σχεδιαστει για αυτο. εδω δεν αντεχουν και πορτες που εχυν σχεδιαστει για αυτο, λιγο μεγαλυτερα λαστιχα...(=βαρος)
Πρέπει να έχεις δει μηχανισμούς στιλ μεντεσέ, που πιάνει στην δεξιά κολώνα, της πίσω πόρτας. Κουμπώνει και στην πόρτα, μα το βάρος το ρίχνει στην κολόνα. Κοστίζει πολλή λιγότερο, από εκείνα τα διπλά τάνκια βενζίνα + αέριο.
Πωλούνται σε πολλά μαγαζιά, μα και φτιάχνονται από σιδερά.
Α. -
Αυτή η πατέντα δεν θέλει έγκριση από μηχανολόγο;
-
σημερα αλλαξα μπουζι μετα απο 20000 χλμ..παρατηρησα οτι ειναι λιγο πιο μαυρα κ στο ενα εχει μεγαλωσει η αποσταση του κενου σε σχεση με τα καινουργια.τι δειχνει αυτο για την λειτουργια του αυτ/του..κανονικα επρεπε να τα αλλαξω στις 30000 αλλα ειπα να τα δω..
-
Ο χρήστης john600 έγραψε:
σημερα αλλαξα μπουζι μετα απο 20000 χλμ..παρατηρησα οτι ειναι λιγο πιο μαυρα κ στο ενα εχει μεγαλωσει η αποσταση του κενου σε σχεση με τα καινουργια.τι δειχνει αυτο για την λειτουργια του αυτ/του..κανονικα επρεπε να τα αλλαξω στις 30000 αλλα ειπα να τα δω..
Κατ΄ αρχή να βάζεις ιδικά μπουζί.
Πρέπει να έχει πρόβλημα που δεν βρίσκετε εκτός συνεργείο.
Κακή καύση, κακή τροφοδοσία, κακή λίπανση, και άλλα πολλά.
Α. -
Ο χρήστης john600 έγραψε:
σημερα αλλαξα μπουζι μετα απο 20000 χλμ..παρατηρησα οτι ειναι λιγο πιο μαυρα κ στο ενα εχει μεγαλωσει η αποσταση του κενου σε σχεση με τα καινουργια.τι δειχνει αυτο για την λειτουργια του αυτ/του..κανονικα επρεπε να τα αλλαξω στις 30000 αλλα ειπα να τα δω..πριν αλλαξεις μπουζι αν το αυτοκινητο δουλευε κρυο ειναι λογικο το πιο πλουσιο μειγμα. σε ζεστο μοτερ αστο να δουλεψει 2-3 λεπτα ρελαντι και μετα βγαλε ενα μπουζι για να δεις το χρωμα του.
ποσο εχει μεγαλωσει το διακενο? τα ειχατε φιλαρει πριν τα βαλετε? κοιταξατε και στα 4 καινουργια το διακενο πριν τα βαλετε? -
η αποσταση εχει μεγαλωσει λιγοτερη απο χιλιοστο οσο βλεπω με το ματι..δεν εχω και τα εργαλεια για να δω ακριβως..χρησιμοποιω οτι λεει ο κατασκευαστης και οχι καποια ιριδιου!απο ερευνα που εκανα σημερα με φωτο απο το ιντερνετ δεν βλεπω σημαντικες διαφορες απο αλλα used μπουζι!
-
Το υγραέριο το κάνει αυτό, να ανοίγει το διάκενο δηλαδή σε απλά μπουζί και μάλιστα πιο γρήγορα από το προκαθορισμένο σέρβις.
Αν θες να χρησιμοποιείς απλά μπουζί, βάζε μικρότερο διάκενο όταν τα τοποθετείς και κάνε πιο σύντομα έλεγχο πχ κάθε 15000 χλμ. Η άλλη λύση ίσως είναι μπουζί ιριδίου-πλατίνας, η ακίδα δηλαδή είναι από ιρίδιο και η γείωση από πλατίνα. Ακριβή λύση όμως που δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, αν και επιφυλάσσομαι να το κάνω.
Υγραεριοκίνηση!