-
Γεια σας και απο μενα
Εχω ενα seat leon 1.4 του 2002 και το εχω βαλει υγραεριο συστημα VIALLE απο πέρυσι τον Μαϊο εχω κανει 15.000 χλμ.Απο την αρχη μου κανει σε σταθερη ταχυτητα και ορισμενες φορεσ και σε αποτομη επιταχυνση προσπερασματος κομπιασμα σαν να μπαινει το a/c .
Μιλησα με τον εγκαταστατη και μου ειπε οτι το κανει επειδη το υγραεριο ειναι πισω χρονικα απο την βενζινη καποια μιλισεκοντ(δεν καταλαβα τιποτα) και κατι αλλα.....
Τωρα τελευταια οταν κλεισω την μηχανη και μεινω μεσα στο αυτομετα απο λιγο ακουω απο πισω την αντλια σαν να ξεφουσκωνει ενα μπαλονι(σφυριγμα).
τι ειναι αυτο ρε παιδια ?Δωστε τα φωτα σας!1!! -
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
Καλησπερα Αντωνη,
γι'αυτο υπαρχουν οι βαλβιδες ανακουφισης/εκτονωσης!
Σιγουρα το 20% ειναι μια δεικλιδα ασφαλειας αλλα δεν γινεται τοσο ευκολα το μοιραιο οταν βαλεις κατι παραπανω.Για να φτασει σε τετοιο σημειο μια δεξαμενη θα πρεπει ολες οι βαλβιδες να μην λειτουργουν και να αναπτυχθουν θερμοκρασιες καυσης κατι που ειναι αδυνατο με γηινες μετεωρολογικες συνθηκες.
Ασχετως φυσικα αν πρεπει να τηρουμε τα κατασκευαστικα και λειτουργικα ορια.
Παντελή μου, ευχαριστώ που ενημέρωσες όσους δεν το γνωρίζουν!!!!!!!.......
Και σίγουρα εσύ γνωρίζεις, ότι η παροχέτευση της υπερχείλισης, βγαίνει κυρίως στην άσφαλτο!.
Φουλαρισμένο υπέρμετρα, και παρκαρισμένο στον Ήλιο του καλοκαιριού, θα έχουμε εκτόνωση σίγουρα……- Απώλεια ενέργειας.
- ….και εάν κάποιος πετάξει ένα τσιγάρο?. (μακριά από εμάς……).
Έτσι δογματικά λέω, και έτσι είναι:
Είναι εντελώς ΣΧΕΤΙΚΟ με την ασφάλεια, η ευλαβική τήρηση των θεσμοθετημένων κανόνων μιας εγκατάστασης.
Οπότε όταν ένας χρήστης, αντιληφτεί σε δυο διαδοχικά πρατήρια ένα τέτοιο φαινόμενο, και επειδή είναι ‘φαινόμενο’ και όχι κανόνας, δεν πάει στο τρίτο, αλλά το αναφέρει στον εγκαταστάτη του!.
Θα συμβούλευα την πλήρη εκμετάλλευση του καυσίμου, και εν συνεχεία την πλήρωση της δεξαμενής, ζητώντας συγκεκριμένη ποσότητα. Έτσι δεν θα ‘στραμπουλίζετε’ το φλοτέρ!……
Σίγουρα δεν τα γράφω για εσένα φίλε, διότι εσύ τα γνωρίζεις!.
Α.Αντώνς πάει Αντώνς γυρίζει .
Τα ίδια Παντελή μου ,τα ίδια Παντελάκη μου .
-Έχω απάντηση για το συγκεκριμένο εδώ και ένα χρόνο , και τότε σου το είπα και τώρα σου το ξαναλέω,
** μην τρομάζεις των κόσμο με βλακείες.**από thomas lpg » 25/11/11 3:07
viewtopic.php?f=6&t=13461&p=2386645#p2386645
Y.Γ
14ος χρόνος που προσπαθώ να ανάψω με τσιγάρο το γκαζάκι του καφέ και δεν τα έχω καταφέρει!!
Με το να βρίζεις, αποδεικνύεις το επίπεδο σου παπαγάλε!!!!!..... την προσοχή και τη τελειότητα εντείνω, πότε την άρνηση!. Πίνατε, σας συντρέχω, δεν σας αποδέχομαι εραστές της αναλήθειας, και της περιστασιακής οικονομικής καταξίωσης.
Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος, μα εάν έχεις περεταίρω προσόντα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εν έτι 2013, οι φελλοί δεν επιπλέουν, εξαχνόνοντε. Λυπάμαι μα είναι μια αλήθεια!.
Α. -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ TOYOTA YARIS 1.3 2008 KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλησπερα Αντωνη,
γι'αυτο υπαρχουν οι βαλβιδες ανακουφισης/εκτονωσης!
Σιγουρα το 20% ειναι μια δεικλιδα ασφαλειας αλλα δεν γινεται τοσο ευκολα το μοιραιο οταν βαλεις κατι παραπανω.Για να φτασει σε τετοιο σημειο μια δεξαμενη θα πρεπει ολες οι βαλβιδες να μην λειτουργουν και να αναπτυχθουν θερμοκρασιες καυσης κατι που ειναι αδυνατο με γηινες μετεωρολογικες συνθηκες.
Ασχετως φυσικα αν πρεπει να τηρουμε τα κατασκευαστικα και λειτουργικα ορια.
Παντελή μου, ευχαριστώ που ενημέρωσες όσους δεν το γνωρίζουν!!!!!!!.......
Και σίγουρα εσύ γνωρίζεις, ότι η παροχέτευση της υπερχείλισης, βγαίνει κυρίως στην άσφαλτο!.
Φουλαρισμένο υπέρμετρα, και παρκαρισμένο στον Ήλιο του καλοκαιριού, θα έχουμε εκτόνωση σίγουρα……- Απώλεια ενέργειας.
- ….και εάν κάποιος πετάξει ένα τσιγάρο?. (μακριά από εμάς……).
Έτσι δογματικά λέω, και έτσι είναι:
Είναι εντελώς ΣΧΕΤΙΚΟ με την ασφάλεια, η ευλαβική τήρηση των θεσμοθετημένων κανόνων μιας εγκατάστασης.
Οπότε όταν ένας χρήστης, αντιληφτεί σε δυο διαδοχικά πρατήρια ένα τέτοιο φαινόμενο, και επειδή είναι ‘φαινόμενο’ και όχι κανόνας, δεν πάει στο τρίτο, αλλά το αναφέρει στον εγκαταστάτη του!.
Θα συμβούλευα την πλήρη εκμετάλλευση του καυσίμου, και εν συνεχεία την πλήρωση της δεξαμενής, ζητώντας συγκεκριμένη ποσότητα. Έτσι δεν θα ‘στραμπουλίζετε’ το φλοτέρ!……
Σίγουρα δεν τα γράφω για εσένα φίλε, διότι εσύ τα γνωρίζεις!.
Α.Αντώνς πάει Αντώνς γυρίζει .
Τα ίδια Παντελή μου ,τα ίδια Παντελάκη μου .
-Έχω απάντηση για το συγκεκριμένο εδώ και ένα χρόνο , και τότε σου το είπα και τώρα σου το ξαναλέω,
** μην τρομάζεις των κόσμο με βλακείες.**από thomas lpg » 25/11/11 3:07
viewtopic.php?f=6&t=13461&p=2386645#p2386645
Y.Γ
14ος χρόνος που προσπαθώ να ανάψω με τσιγάρο το γκαζάκι του καφέ και δεν τα έχω καταφέρει!!
Με το να βρίζεις, αποδεικνύεις το επίπεδο σου παπαγάλε!!!!!..... την προσοχή και τη τελειότητα εντείνω, πότε την άρνηση!. Πίνατε, σας συντρέχω, δεν σας αποδέχομαι εραστές της αναλήθειας, και της περιστασιακής οικονομικής καταξίωσης.
Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος, μα εάν έχεις περεταίρω προσόντα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εν έτι 2013, οι φελλοί δεν επιπλέουν, εξαχνόνοντε. Λυπάμαι μα είναι μια αλήθεια!.
Α.Ειρμός;Τι είναι αυτό;
-
Τι πίνανε ? δεν κατάλαβα ?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τι πίνανε ? δεν κατάλαβα ?
**Πεινάτε?..... **λάθος εγγραφή. Συγγνώμη.
Α. -
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Η φιάλη γράφει 53l. Αν αφαιρέσουμε το 20%, 53-10,6 μας κάνει 42,4 l και χώρεσε 50,51l. Δηλαδή αν δεν υπήρχε φλοτέρ όλα θα ήταν οκ
Δεν ειναι το ιδανικό αλλα μπορει να συμβει αν δυσλειτουργει το φλοτερ ή η αντλια του πρατηριου εχει μεγαλη πιεση. Εν κατακλειδι, κοίτα τα συνολικα χλμ για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.
Πάντος αυτο που ΔΕΝ μπορει να γινει με τιποτα, ειναι να σου βαλει πανω απο 53 lt.Και όμως! κι αυτό μπορεί να γίνει. Όπως είπαμε, άφησα να τελειώσει εντελώς το αέριο και το ξαναγέμισα σήμερα, σε άλλο βενζινάδικο. Πήρε, όσο κι αν μοιάζει αδύνατο, 53,50 λίτρα!!! Είπα στον κύριο που το γέμιζε: Ρε φίλε, τι γίνεται εδώ; Η δεξαμενή χωράει συνολικά 53 λίτρα και πήρε 53,50; Η απάντησή του ήταν: Α, ναι; και πήγε στον επόμενο πελάτη που έβαζε πετρέλαιο. Το αφεντικό δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή.
Κινδυνεύω να πάθω παράκρουση. Αλήθεια, έχω απορία, κανένας άλλος στην περιοχή μου δεν μέτρησε ποτέ τι του βάζουν και τι πληρώνει ή έτυχε σε μένα 1ον η δεξαμενή να χωράει περισσότερο και 2ον το φλοτέρ να είναι εξαφανισμένο.
Αύριο θα πάω στον εγκαταστάτη να δω αν μπορούμε να ελέγξουμε το φλοτέρ. -
Ο χρήστης GEO74 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ TOYOTA YARIS 1.3 2008 KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩαν δεν μπορεις να βαλεις αυτο που εχω στην υπογραφή μου ειδα ενα ωραιο προχθες εδω https://www.facebook.com/media/set/?set ... 798&type=3 προχωρα δεν μασαει τιποτα το αμαξι .
-
Ενταξει το εχουμε πει πολλες φορες για το καρτελ της Θεσσαλονικης αλλα πλεον ακομα και στο Ηρακλειο Κρητης το υγραεριο πωλειται φθηνότερα συμφωνα με το γνωστο site. Ντροπή σας πρατηριούχοι! Όταν το πρωτοέβαλα το 2010 μεχρι και μεσα του 2011 ηταν απο τους φθηνοτερους της Ελλαδας. (για τους πιο νεους στο αέριο να καταλαβουν την κοροιδια τους) Μην βαζετε οσοι μπορειτε να φουλαρετε απο αλλου. Προσωπικα απο περισυ τον Μαιο τους έχω δώσει μόνο 25ευρω σε δύο φορές που ξέμεινα!
-
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Η φιάλη γράφει 53l. Αν αφαιρέσουμε το 20%, 53-10,6 μας κάνει 42,4 l και χώρεσε 50,51l. Δηλαδή αν δεν υπήρχε φλοτέρ όλα θα ήταν οκ
Δεν ειναι το ιδανικό αλλα μπορει να συμβει αν δυσλειτουργει το φλοτερ ή η αντλια του πρατηριου εχει μεγαλη πιεση. Εν κατακλειδι, κοίτα τα συνολικα χλμ για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.
Πάντος αυτο που ΔΕΝ μπορει να γινει με τιποτα, ειναι να σου βαλει πανω απο 53 lt.Και όμως! κι αυτό μπορεί να γίνει. Όπως είπαμε, άφησα να τελειώσει εντελώς το αέριο και το ξαναγέμισα σήμερα, σε άλλο βενζινάδικο. Πήρε, όσο κι αν μοιάζει αδύνατο, 53,50 λίτρα!!! Είπα στον κύριο που το γέμιζε: Ρε φίλε, τι γίνεται εδώ; Η δεξαμενή χωράει συνολικά 53 λίτρα και πήρε 53,50; Η απάντησή του ήταν: Α, ναι; και πήγε στον επόμενο πελάτη που έβαζε πετρέλαιο. Το αφεντικό δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή.
Κινδυνεύω να πάθω παράκρουση. Αλήθεια, έχω απορία, κανένας άλλος στην περιοχή μου δεν μέτρησε ποτέ τι του βάζουν και τι πληρώνει ή έτυχε σε μένα 1ον η δεξαμενή να χωράει περισσότερο και 2ον το φλοτέρ να είναι εξαφανισμένο.
Αύριο θα πάω στον εγκαταστάτη να δω αν μπορούμε να ελέγξουμε το φλοτέρ.xάλασε το φλοτερ σου. Σε εμένα δεν το είχε ρυθμίσει ο εγκαταστάτης όταν μου το έβαλε κ φούλαρα ακριβώς με όσα λίτρα έγραφε η μπουκάλα. για να το ελεγξει ο εγκαταστατης σου πρέπει να πας με άδεια την μπουκάλα (τουλάχιστον σε εμένα έτσι μου είχαν πει όταν πήγα σε άλλον εγκαταστάτη για να μου το διορθώσουν).
-
Τι μπορει να φταιει και να μην μπορεις να βαλεις καθολου υγραεριο σε διαφορετικα πρατηρια?
Υπαρχει πιθανοτητα να εχει χαλασει η βαλβιδα αντεπιστροφης?
Να παιζει διαφορετικη πιεση πληρωσης σε αλλες χωρες? -
Ο χρήστης kristos έγραψε:
Ενταξει το εχουμε πει πολλες φορες για το καρτελ της Θεσσαλονικης αλλα πλεον ακομα και στο Ηρακλειο Κρητης το υγραεριο πωλειται φθηνότερα συμφωνα με το γνωστο site. Ντροπή σας πρατηριούχοι! Όταν το πρωτοέβαλα το 2010 μεχρι και μεσα του 2011 ηταν απο τους φθηνοτερους της Ελλαδας. (για τους πιο νεους στο αέριο να καταλαβουν την κοροιδια τους) Μην βαζετε οσοι μπορειτε να φουλαρετε απο αλλου. Προσωπικα απο περισυ τον Μαιο τους έχω δώσει μόνο 25ευρω σε δύο φορές που ξέμεινα!ενοειται και εγω το ιδιο κανω,οσο μπορω παω λιγο εξω και βαζω.
ολοι εχουν 0.93 κοντα στην πολη,, στα 20 χλμ εξω απο την πολη στο κλειδι εχει 0.85 μιλαμε για κλεφτες. -
Φαρμακης Γιαννενα σημερα 0,79.
-
Αθήνα στη λαυριου MS 0,829 στα καλύβια οποίος παει για παιδάκια ..... στη φαιωνος πίσω απο τα ΚΤΕΛ κηφισου 0,835
-
Κατερίνη χτές,έβαλα με 0,782.
-
Οι αλήτες του Έβρου αφού σταμάτησαν τις εγκαταστάσεις είπαν να βγάλουν τα σπασμένα από την πώληση του υγραερίου.
Κάτω από 0,92 δεν βρίσκεις πουθενά.... Στον β Έβρο που τα βρήκαν αγγούρια λόγω βουλγαρίας το ρίξαν στα 0,88...
Ελπίζω να το διαβάσουν τα ντόπια λαμόγια και να κατεβάσουν αρκετά την τιμή... Αλλιώς το σκέφτομαι σοβαρά για μεγ'άλη δεξαμενή και viva bulgaria...
Και μετά μου λες ενίσχυσε την τοπική αγορά, τα τοπικά λαμόγια δηλαδή, βρε δεν παν να γ.....!
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Οι αλήτες του Έβρου αφού σταμάτησαν τις εγκαταστάσεις είπαν να βγάλουν τα σπασμένα από την πώληση του υγραερίου.Κάτω από 0,92 δεν βρίσκεις πουθενά.... Στον β Έβρο που τα βρήκαν αγγούρια λόγω βουλγαρίας το ρίξαν στα 0,88...
Ελπίζω να το διαβάσουν τα ντόπια λαμόγια και να κατεβάσουν αρκετά την τιμή... Αλλιώς το σκέφτομαι σοβαρά για μεγ'άλη δεξαμενή και viva bulgaria...
Και μετά μου λες ενίσχυσε την τοπική αγορά, τα τοπικά λαμόγια δηλαδή, βρε δεν παν να γ.....!
ναι βρε παιδια, ημουν προσφατα αλεξ/λη και χρειαστηκε να βαλω και ξανθη. ειδικα οι 2 νομοι ξανθης κ ροδοπης ....καρτελ κανονικο. 15-18 λεπτα διαφορα προς τα πανω σε σχεση με πιερια, κεντρικη ελλαδα κα αλλες περιοχες!
-
παιδιά για τον εγκαταστάτη agn έχει κανείς άποψη?
εχει σύστημα lovato με 530 ευρώ
http://www.agn-autogas.gr/index.php/times#.UWJzyjdRrXQ
επίσης για την εταιρία gas speed ?
http://gasspeed.gr/
αυτός μας έδωσε προσφορά 850 ευρώ με τα έξοδα της άδειας μαζί για σύστημα lovato ή brc. Ο συγκεκριμένος μας είχε φτιάξει κ κάτι προβλήματα που είχαμε με το lovato που είχαμε σε ένα ίμπιζα κ είχε κάνει καλή δουλειά (επισκευή πνεύμονα κ επαναρρύθμιση)
οι τιμές κ στους δυο είναι χωρίς ΦΠΑ.
Αν υπάρχει κ καμιά άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Φαρμακης Γιαννενα σημερα 0,79.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!.
Ο Φαρμάκης, είναι δυο τέρμινα από τους ανατολικούς!!!!. Αυτό πρέπει να σου λέει πολλά!.
Μπορεί να κερδίζει και περισσότερο από όλους!.
Α. -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Κατερίνη χτές,έβαλα με 0,782.
Νομίζω ότι είναι λογικός. Μα ακούω βρισιές για 1ε στο φουλάρισμα!!!!!!!........
Α.
Υγραεριοκίνηση!