-
-
κυριολεκτικά!
αλλά γιατί καινούργια πινακίδα σε μεταχειρισμένο?
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
:twisted: κυριολεκτικά!αλλά γιατί καινούργια πινακίδα σε μεταχειρισμένο?
μαλλον γιατι ο προηγουμενος κατοχος, δεν ειχε τρία 6άρια
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
:twisted: κυριολεκτικά!αλλά γιατί καινούργια πινακίδα σε μεταχειρισμένο?
Ήταν μεταχειρισμένο απο Γερμανία. Όσο για το νούμερο είναι photoshop, αν και θα ήθελα πολύ να ήταν 666
-
το Post μου απο το carplatespoting
Για δειτε αυτο.
Ηξερα πως αλλαζει το μεγεθος στις μηχανες σε 20x20 και μου φανηκε καλοφτιαγμενη αφου δεν εχει τυπωμενο εθνοσημο εως οτου προσεξα το εθνοσημο που φαινεται μονο στο φως μεταξυ των 2 πρωτων ψηφιων. Αρα ειναι γνησια (;;;;;; ) και αλλαζει η γραμματοσειρα για τις μηχανες ;;;; -
Η παραπάνω φωτό είναι Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ γραμματοσειρά!!!
Καλό σε ποιότητα, και εύκολο στην ανάγνωση! -
καπως καλυτερα τα πραγματα λοιπον...
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
το Post μου απο το carplatespotingΓια δειτε αυτο.
Ηξερα πως αλλαζει το μεγεθος στις μηχανες σε 20x20 και μου φανηκε καλοφτιαγμενη αφου δεν εχει τυπωμενο εθνοσημο εως οτου προσεξα το εθνοσημο που φαινεται μονο στο φως μεταξυ των 2 πρωτων ψηφιων. Αρα ειναι γνησια (;;;;;; ) και αλλαζει η γραμματοσειρα για τις μηχανες ;;;;Δηλαδή έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι καινούργιες (20x20) πινακίδες ?
(Μια και μεθαύριο παραλαμβάνω τη δική μου!!! )
-
Kαι εγώ περιμένω καινούργιο 'τζίγγο' οπότε εν Αθήναις θα έχουν..... ?????
Εκείνη την παύλα αριστερά πάντως δεν την καταλαβαίνω......
Αφου πάνω έχει γράμματα και κάτω αριθμούς είναι απαραίτητη ?????
ή το έκαναν για να δείξουν που θα μπαίνουν τα τέλη κυκλοφορίας..... !!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι καινούργιες (20x20) πινακίδες ?(Μια και μεθαύριο παραλαμβάνω τη δική μου!!! )
Τί παρέλαβες τελικά; Πινακίδα, μηχανή ή μήπως και τα δύο;
Μεγειές ό,τι και να είναι!
-
Σημερα ειδα και δευτερη ΝΙΝ-9** ακριβως ιδια αλλα δεν ειδα εθνοσημο. (Εν κινησει με την Honda μου).
Παντως στο car-plate spoting ο guru του θεματος Thaliarque λεει οτι δεν ειναι γνησιες αφου δεν εχουν αναγλυφο το εθνοσημο. Αν παρει κανεις ή συνεχιζουμε να βλεπουμε τετοιες παει να πει πως λογω μεγεθους αλλαξε και η γραμματοσειρα -
μαλλον εχεις δικιο. αλλωστε δε θυμαμαι να εχει φτιαχτει ελληνικη πινακιδα τα τελευταια 20 χρονια που να μην ειχε τη σφραγιδα
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Δηλαδή έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι καινούργιες (20x20) πινακίδες ?
(Μια και μεθαύριο παραλαμβάνω τη δική μου!!! )
Τί παρέλαβες τελικά; Πινακίδα, μηχανή ή μήπως και τα δύο;
Μεγειές ό,τι και να είναι!
Μηχανή (έδωσα το πιστό μου Fazer και πήρα ένα V-Strom 650) και παλιά (τεράστια ) πινακίδα.
Με βλέπω για 'απώλεια' πινακίδας σύντομα (μόλις βγουν οι καινούργιες)
-
Σημερα βγηκε η δικια μου για δικυκλο με νουμερο ΙΥΜ-6ΧΧ
Απ οτι μου ειπαν απο το καταστημα, ειναι ο γνωστος δισκος για να σερβιρετε κανα περγαμοντο με λουκουμακια στους καλεσμενους σας...Υπηρχαν κι αλλοι ομως που πηραν πινακιδα σημερα, χωρις τσιγκο... με χαρτακι... (ταδε εφη η πωλητρια του καταστηματος)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μηχανή (έδωσα το πιστό μου Fazer και πήρα ένα V-Strom 650) και παλιά (τεράστια ) πινακίδα.Με βλέπω για 'απώλεια' πινακίδας σύντομα (μόλις βγουν οι καινούργιες)
Καλορίζικο και καλές βόλτες!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μηχανή (έδωσα το πιστό μου Fazer και πήρα ένα V-Strom 650) και παλιά (τεράστια ) πινακίδα.
Με βλέπω για 'απώλεια' πινακίδας σύντομα (μόλις βγουν οι καινούργιες)
Καλοτάξιδη Νάσο, όμορφο μηχανάκι, πες πως είναι και μαύρη.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλοτάξιδη Νάσο, όμορφο μηχανάκι, πες πως είναι και μαύρη.thanks a lot man
Δεν είναι μάυρο. Είναι Titanic Grey σαν του 'odiki asfaleia'
-
Μπλέξαμε τους Νάσους μας
Ευχαριστώ...
Είναι μεταλλικό γαλάζιο. Το έβαλα σε ψηφοφορία σε παρέα με καμιά 10αριά γυναίκες και κέρδισε ΠΑΜΨΗΦΕΙ Οπότε, πως μπορούσα να αντισταθώ
Τι μανία είναι αυτή με τις μαύρες μηχανές, δεν έχω καταλάβει...
-
Γαλάζιο not bad....ειδικά μετά από τέτοια δημοσκόπηση
Καλοτάξιδα και στους 2 Νάσους
-
Εγω ξερω αυτον που εδωσε μια κοκκινη κουκλα και πηρε εναν μπλε κουβα.Για τον ιδιο μιλαμε;
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΥΚΛΑ