-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Κακό επεισόδιο. Κατά τη γνώμη μου το χειρότερο σπέσιαλ μακράν. Ο Κλαρκσον τα ιδια και τα ίδια, ο Χάμοντ εξακολουθεί μετά από ~150 επεισόδια να αδυνατεί να ναι φυσικός, μόνο ο May σώζει την κατάσταση.Το σκηνικό με το πάρτυ ήταν πιο προβλέψιμο και απο 200στη επανάληψη των Δύο Ξένων και η 'δοκιμασία' με τις τροφές πάρα πολύ βαρετή και προκλητική/προσβλητική απέναντι στους Ινδούς. Το μόνο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν οι εικόνες από την Ινδία, σαν ντοκιμαντέρ.
+1
Το τριο stooges, σε νεες περιπετειες...
Εχουν καταντησει πλεον απο γελοιοι, απλως ενοχλητικοι και κακος μπελας, σε οποια χωρα επισκεπτονται.
Με παχυλο budget απο το BBC, περιοδευουν σαν ομαδα τσιρκου της κακιας ωρας, και νομιζουν οτι ειναι και αστειοι, και οτι προσφερουν θεαμα. Μεχρι τα αφιερωματα σε stelvio pass, Τransfagarasan (Ρουμανια), και στην Ιαπωνια, ειχε και ενα πολιτιστικο ενδιαφερον μεταξυ των αλλων. Τωρα πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και η μ@λ@κια παει συννεφο... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στον ΣΚΑΙ σε λίγο έχει το Bolivia Special.Το ξαναείδα κάνοντας και λίγη δουλίτσα στο PC .
Τι να λέμε , 'καταπληκτικό ' . Καμία σχέση
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Κακό επεισόδιο. Κατά τη γνώμη μου το χειρότερο σπέσιαλ μακράν. Ο Κλαρκσον τα ιδια και τα ίδια, ο Χάμοντ εξακολουθεί μετά από ~150 επεισόδια να αδυνατεί να ναι φυσικός, μόνο ο May σώζει την κατάσταση.
Το σκηνικό με το πάρτυ ήταν πιο προβλέψιμο και απο 200στη επανάληψη των Δύο Ξένων και η 'δοκιμασία' με τις τροφές πάρα πολύ βαρετή και προκλητική/προσβλητική απέναντι στους Ινδούς. Το μόνο που μου τράβηξε την προσοχή ήταν οι εικόνες από την Ινδία, σαν ντοκιμαντέρ.
+1
Το τριο stooges, σε νεες περιπετειες...
Εχουν καταντησει πλεον απο γελοιοι, απλως ενοχλητικοι και κακος μπελας, σε οποια χωρα επισκεπτονται.
Με παχυλο budget απο το BBC, περιοδευουν σαν ομαδα τσιρκου της κακιας ωρας, και νομιζουν οτι ειναι και αστειοι, και οτι προσφερουν θεαμα. Μεχρι τα αφιερωματα σε stelvio pass, Τransfagarasan (Ρουμανια), και στην Ιαπωνια, ειχε και ενα πολιτιστικο ενδιαφερον μεταξυ των αλλων. Τωρα πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και η μ@λ@κια παει συννεφο...Υπερβολικος κατα τη γνωμη μου
-
Ε εντάξει, νομίζω ότι ακόμη βλέπεις ευχάριστα το top gear για να περάσει η ώρα. Έχει χάσει δυστυχώς το αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον της η εκπομπή. Γενικά από την 10η season και μετά έχει πάρει την κατιούσα χρόνο με τον χρόνο όσον αφορά αυτό τον τομέα. Αλλά νομίζω από την 10η season και μετά άρχισε να ανεβαίνει και η δημοτικότιτα της εκπομπής επομένως μάλλον ξέρουν τί κάνουν.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ε εντάξει, νομίζω ότι ακόμη βλέπεις ευχάριστα το top gear για να περάσει η ώρα.επιτέλους το ειπε κ κάποιος...
ειναι μερικοί που το κράζουν εδώ και πάρα πολύ καιρο (χρονια). καλώς ή κακώς ειναι άλλο θεμα. το θεμα ειναι οτι συνεχίζουν ακομα να το βλεπουν λες και εχουν πληρώσει συνδρομή ή τους εξαναγκάζει καποιος
αβυσσος άβυσσος...
-
Αποψη εκφράζεται αδερφέ. Και όχι μόνο από τους έλληνες του 4ΤΦ αλλά και των έξω. Τι διάολο, όλοι χαζοί είμαστε και είδαμε διαφορετικό tg special από ότι είδες εσύ;
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ε εντάξει, νομίζω ότι ακόμη βλέπεις ευχάριστα το top gear για να περάσει η ώρα.Το Ιndia δεν βλέπεται ευχάριστα. Και μιλάμε γενικά, όχι ως εκπομπή αυτοκινήτου μόνο. Ας πούμε το Bolivia ήταν τρομερό και ως σενάριο και ως εικόνες και ως πλάκες και όλα. Δεν νομίζω κανείς να ασχολήθηκε με το αν το Σαμουράι πέρναγε τα εμπόδια ή ήταν αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Ιndia δεν βλέπεται ευχάριστα. Και μιλάμε γενικά, όχι ως εκπομπή αυτοκινήτου μόνο. Ας πούμε το Bolivia ήταν τρομερό και ως σενάριο και ως εικόνες και ως πλάκες και όλα. Δεν νομίζω κανείς να ασχολήθηκε με το αν το Σαμουράι πέρναγε τα εμπόδια ή ήταν αξιόπιστο.Ακριβώς.
Και μιλάμε για ένα Christmas special που πρέπει να έχει ευχάριστη ροή.
Ή τους τελείωσαν οι ιδέες...ή τους περιόρισαν τις ιδέες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αποψη εκφράζεται αδερφέ.το είπα ξεκάθαρα κ το επαναλαμβάνω: άσχετα με το αν έχετε δίκιο, το ερώτημα ειναι γιατι εδώ και χρονια συνεχίζετε να το παρακολουθείτε; τι εξαναγκασμός ειναι αυτός δλδ;
Και όχι μόνο από τους έλληνες του 4ΤΦ αλλά και των έξω.
το ψάξιμο των 'έξω' το ξεκινησες για να δεις εάν εναρμονίζονται με τις δικές σου αποψεις;
ήταν τυχαίο;
τωρα ας πούμε το πιστευεις ακόμα περισσότερο μιας και το λένε και οι εξω;τεσπα, το θεμα μου θυμίζει καπως τα ελαστικά 5ετίας και το να πάει καποιος στο μηχανικό του για να πάρει αποψη για το εάν θα πρεπει να συμφωνήσει ή οχι με τη λογική.
νοου χαρμ φίλινξ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αποψη εκφράζεται αδερφέ.
το είπα ξεκάθαρα κ το επαναλαμβάνω: άσχετα με το αν έχετε δίκιο, το ερώτημα ειναι γιατι εδώ και χρονια συνεχίζετε να το παρακολουθείτε; τι εξαναγκασμός ειναι αυτός δλδ;
Δεν 'γκρινιάζω' για κάθε top gear αλλά για όποιο δεν 'βλέπεται' όπως το India. Simple as that.
Εχει επεισόδια που 'ζωγραφίζουν'. Δεν θα τα δω γιατί δεν μου άρεσε κάποιο special ;το ψάξιμο των 'έξω' το ξεκινησες για να δεις εάν εναρμονίζονται με τις δικές σου αποψεις;
ήταν τυχαίο;
τωρα ας πούμε το πιστευεις ακόμα περισσότερο μιας και το λένε και οι εξω;τεσπα, το θεμα μου θυμίζει καπως τα ελαστικά 5ετίας και το να πάει καποιος στο μηχανικό του για να πάρει αποψη για το εάν θα πρεπει να συμφωνήσει ή οχι με τη λογική.
νοου χαρμ φίλινξ
Απλά τσέκαρα κλίμα κ στα έξω fora να δω τι γράφεται γενικά, όχι για να επιβεβαίωσω το χάλι. Αυτό το διαπίστωσα και μόνος μου.
-
τεσπά.
εγώ περιμενα να δω κάτι για 1+ ώρα που κρατάει και να ξεφύγει λιγο το μυαλό μου απο την καθημερινότητα και μπορώ να πω το πέτυχε.
οποιος θέλει να πληροφορηθεί αμερόληπτα, ειδικά, με στοιχεία, χωρις φόβο κ παθος, ας διαβάσει 4Τ.
αυτο κι αν ειναι σίμπλ
-
\τεσπά.εγώ περιμενα να δω κάτι για 1+ ώρα που κρατάει και να ξεφύγει λιγο το μυαλό μου απο την καθημερινότητα και μπορώ να πω το πέτυχε.
οποιος θέλει να πληροφορηθεί αμερόληπτα, ειδικά, με στοιχεία, χωρις φόβο κ παθος, ας διαβάσει 4Τ.αυτο κι αν ειναι σίμπλ
κατηγορησε κανείς ότι το σπεσιαλ δεν ήταν αμερόληπτο ή οτιδήποτε τέτοιο.
Ότι ήταν μαλακία κ μια απο τα ίδια το στόρυ είπαμε, κ μάλιστα με βαρετό ύφος από τους 'πρωταγωνιστές' κ πως δεν έδειξε καλά τοπία.επίσης, οι δε μπορώ να καταλάβω η ειρωνία για τους 4 τροχούς που κολλάει. Όλοι οι χιουμουρίστες κομπλεξικοί της αυτοκίνησης εδωμέσα μαζευτήκατε?
-
δεν ειναι τυχαίο οτι σχολιάζεις αυτά που νομιζεις ότι διαβάζεις.
καλά σου μπηκε ο χρόνος πάλι. παθέτικ με τα όλα σου.
-
δεν ειναι τυχαίο οτι σχολιάζεις αυτά που νομιζεις ότι διαβάζεις.καλά σου μπηκε ο χρόνος πάλι. παθέτικ με τα όλα σου.
οποιος θέλει να πληροφορηθεί αμερόληπτα, ειδικά, με στοιχεία, χωρις φόβο κ παθος, ας διαβάσει 4Τ.
καλύτερα παθέτικ παρά γελοίος αστειατορας
-
Guys, εγώ θέλω να σημειώσω περισσότερο ότι, εκτός από ιδέες και σενάριο, υπήρχε για πρώτη φορά πρόβλημα ΚΑΙ στο μοντάζ/ροή/videoclip editing. Ήταν πάντα από τα στοιχεία που έκαναν την εκπομπή να ρέει σα νεράκι, να παρακολουθείται από σχετικούς και άσχετους γιατί ήταν τηλεοπτικά άρτιο προϊόν και τώρα απλά 'σκάλωνε' πού και πού. Γι αυτό λέω ότι ίσως παίζει και κάτι άλλο πέραν της συμβολής των παρουσιαστών στο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το Ιndia δεν βλέπεται ευχάριστα. Και μιλάμε γενικά, όχι ως εκπομπή αυτοκινήτου μόνο. Ας πούμε το Bolivia ήταν τρομερό και ως σενάριο και ως εικόνες και ως πλάκες και όλα. Δεν νομίζω κανείς να ασχολήθηκε με το αν το Σαμουράι πέρναγε τα εμπόδια ή ήταν αξιόπιστο.
Ακριβώς.
Και μιλάμε για ένα Christmas special που πρέπει να έχει ευχάριστη ροή.
Ή τους τελείωσαν οι ιδέες...ή τους περιόρισαν τις ιδέες.
Βαρετο εως θανατου...νομιζα οτι ηταν 4 ωρες...
Μη μπειτε στον κοπο... -
...εγώ δεν κατάφερα να το δω όλο! Είδα τα πρώτα 20 λεπτά και μετά 'σκάναρα' το υπόλοιπο. Πέρα από το διάλογο στην αρχή που κλασσικά ήταν έξυπνος δε μου άρεσε καθόλου! ...και μιλάμε για την Ινδία όπου θα μπορούσαν να κάνουν παπάδες!
-
Μόνο εγώ το βρήκα ειρωνικό έως KAI ελαφρώς προσβλητικό για τους Ινδούς σε κάποια σημεία ;;;
-
Απλά το μόνο που αξίζει κατα την ταπεινή μου άποψη ειναι το κομμάτι απο την προετοιμασία για τα ιμαλαια μέχρι τέλους.το υπόλοιπο αδιάφορο
-
http://www.bbc.co.uk/topgear/show/participate.shtml
http://www.applausestore.com/applausest ... 1475&bid=5Η σεζόν αρχίζει αυτό τον μήνα. Ενδιαφέρεται κανείς;
[spoiler=Disclaimer:37h5tvvu]We also ask that groups of people coming to the recordings have a roughly 50/50 male/female split. This is so we don't end up with a bunch of ugly male car geeks ruining everyone's Sunday night.[/spoiler:37h5tvvu]
-
Αν είναι να οργανωθούμε (να βάλω γόβες; ) μπορώ μετά από τις 20 του μήνα.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion