-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι, μπορεί να είναι και ιδέα μου.
καθόλου ιδέα σου. τα ίδια κ τα ίδια και βλακείες επί βλακειών
ευτυχώς που έχει βγει το fifth gear -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Δεν το πάνε καλά φέτος τα παιδιά, κάθε χρόνο και χειρότερα είναι βασικά ... Πρίν απο 3 χρόνια σε κάθε επεισόδιο έλιωνες στα γέλια, πριν απο 2 χρόνια τα περισσότερα ήταν πολύ καλά, πέρσυ μόνο 2-3 έβγαλαν γέλιο και είχαν γενικότερο ενδιαφέρον, φέτος μέχρι στιγμής το απόλυτο μηδέν. Αν εξαιρέσεις το 918 και το Ρ1, δεν πάνε πουθενά, το μόνο ενδιαφέρον για μένα αυτή την στιγμή, είναι να βάλουν στην πίστα ταυτόχρονα τα 3 hypercars και να χαζέψουμε το γυρολόγιο. Φαίνεται πως έχουν κάνει αρκετές 'εκπτώσεις' στο editing και θα φανταζόταν κανείς οτι θα αναπληρώσουν με έξυπνους διαλόγους, μονολόγους και σκετσάκια, τζίφος όμως ...Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι, μπορεί να είναι και ιδέα μου.
Στα καλά βάζω και τον 'αγώνα' στην Ιταλία alfa 4c VS quad bike. Μου άρεσε και αυτό.
Κατά τα άλλα όπως τα λες είναι. -
Όποιος έβλεπε TG πριν 10-15 χρόνια και συγκρίνει με τα σημερινά καραγκιοζιλίκια, απλά γελάει. Τότε ήταν εκπομπή αυτοκινήτου, σαν το 5th Gear. Το οποίο 5th μπορεί να μην είναι τόσο plush ή αστείο, αλλά είναι για petrolheads. Προσωπικά πάντως πάντοτε προτιμούσα τον Needel σαν δοκιμαστή, από την εποχή που παρουσίαζε το TG!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όποιος έβλεπε TG πριν 10-15 χρόνια και συγκρίνει με τα σημερινά καραγκιοζιλίκια, απλά γελάει. Τότε ήταν εκπομπή αυτοκινήτου, σαν το 5th Gear. Το οποίο 5th μπορεί να μην είναι τόσο plush ή αστείο, αλλά είναι για petrolheads. Προσωπικά πάντως πάντοτε προτιμούσα τον Needel σαν δοκιμαστή, από την εποχή που παρουσίαζε το TG!!!Ο Needel ειναι χερας, ο clarkson ειναι κοτα στανταρ...Φαίνεται και στα γυρίσματα οι τροποποιήσεις.Μπορει να μου πει σε ποιο κυκλο και επεισοδειο βρισκεται το 5th gear? Ξεχασα να το ψαξω τη τελευταια βδομαδα και δε ξερω που βρισκεται!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όποιος έβλεπε TG πριν 10-15 χρόνια και συγκρίνει με τα σημερινά καραγκιοζιλίκια, απλά γελάει. Τότε ήταν εκπομπή αυτοκινήτου, σαν το 5th Gear. Το οποίο 5th μπορεί να μην είναι τόσο plush ή αστείο, αλλά είναι για petrolheads. Προσωπικά πάντως πάντοτε προτιμούσα τον Needel σαν δοκιμαστή, από την εποχή που παρουσίαζε το TG!!!και ο J. Plato είναι καλός ενώ μου αρέσει και ο Τζόνιιιι γιατί βγάζει ωραία πρακτικά θεματάκια.
εννοείται ότι το fifth έχει γίνει καλύτερο του top. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Όποιος έβλεπε TG πριν 10-15 χρόνια και συγκρίνει με τα σημερινά καραγκιοζιλίκια, απλά γελάει. Τότε ήταν εκπομπή αυτοκινήτου, σαν το 5th Gear. Το οποίο 5th μπορεί να μην είναι τόσο plush ή αστείο, αλλά είναι για petrolheads. Προσωπικά πάντως πάντοτε προτιμούσα τον Needel σαν δοκιμαστή, από την εποχή που παρουσίαζε το TG!!!
Ο Needel ειναι χερας, ο clarkson ειναι κοτα στανταρ...Φαίνεται και στα γυρίσματα οι τροποποιήσεις.Μπορει να μου πει σε ποιο κυκλο και επεισοδειο βρισκεται το 5th gear? Ξεχασα να το ψαξω τη τελευταια βδομαδα και δε ξερω που βρισκεται!
http://www.myepisodes.com/views.php?typ ... showid=982
-
Προσωπικά έβλεπα Topgear από την αρχή του (αναφέρομαι στους τωρινούς κύκλους όχι του 80-90 με τον Tiff) και το έχω βαρεθεί εδώ και πολλές σεζόν. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια συνεχόμενα στην τηλεόραση δεν μπορούν παρά να επαναλαμβάνονται, πέρα από το ότι και οι ίδιοι πιθανώς κουράζονται. ΠΟΤΕ δεν ήταν το Topgear σοβαρή εκπομπή αυτοκινήτου, πάντα μπούρδες κάνανε για αυτό τους έβλεπαν όλοι (και εγώ!) Αυτή ήταν άλλωστε και η καινοτομία τους, το ότι πέταξαν τη σοβαροφάνεια.
Εννοείται πως ο Tiff είναι οδηγάρα και ο Plato πολύ καλός, κυρίως όμως στα προσθιοκίνητα.
-
Πολύ καλά όλα τα επεισόδια. Τα road trip σε Ιταλία, Ουκρανία ήταν εκπληκτικά.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι βαρετές κρικές μικρομεσαίων αμαξιών (τις διαβάζει κάποιος οπουδήποτε εξάλλου).
Θέλω όμως θέαμα, super αμάξια, περιοδείες κ.λπ. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ο Needel ειναι χερας, ο clarkson ειναι κοτα στανταρ...Φαίνεται και στα γυρίσματα οι τροποποιήσεις.Μπορει να μου πει σε ποιο κυκλο και επεισοδειο βρισκεται το 5th gear? Ξεχασα να το ψαξω τη τελευταια βδομαδα και δε ξερω που βρισκεται!
http://www.myepisodes.com/views.php?typ ... showid=982
Εμ το συγκεκριμενο λινκ δε μου εμφανιζει κατι.
Επισης το χτεσινο επεισοδειο του top gear σας φανηκε λιγο ξενερα? Το ειδα και εγω χτες αλλα δε θελω να βγαλω συμπερασματα επειδη ειχα ασχημο πονοκεφαλο.
-
χθες παντως ...γελασα με το τουλουμι...
ειναι κορυφαια τα ατομα,τελειωσε.
-
Οντως το παρτ1 του κριστμας σπεσιαλ είχε πολύ γέλιο ειδικά με τα άλογα.
-
Λινκ please? η εστω πως το ψαχνουμε
-
-
καλα γενικα εκει κατω ταυλανδη μιανμαρ ειναι η χωρα που πρεπει να στειλουμε τον kacey σιγουρα θα βαλει ταξη
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
καλα γενικα εκει κατω ταυλανδη μιανμαρ ειναι η χωρα που πρεπει να στειλουμε τον kacey σιγουρα θα βαλει ταξη -
Ωραίο το αφιέρωμα στο Indy500 του Τζόνι στο fifth gear.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Προσωπικά έβλεπα Topgear από την αρχή του (αναφέρομαι στους τωρινούς κύκλους όχι του 80-90 με τον Tiff) και το έχω βαρεθεί εδώ και πολλές σεζόν. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια συνεχόμενα στην τηλεόραση δεν μπορούν παρά να επαναλαμβάνονται, πέρα από το ότι και οι ίδιοι πιθανώς κουράζονται. ΠΟΤΕ δεν ήταν το Topgear σοβαρή εκπομπή αυτοκινήτου, πάντα μπούρδες κάνανε για αυτό τους έβλεπαν όλοι (και εγώ!) Αυτή ήταν άλλωστε και η καινοτομία τους, το ότι πέταξαν τη σοβαροφάνεια.Εννοείται πως ο Tiff είναι οδηγάρα και ο Plato πολύ καλός, κυρίως όμως στα προσθιοκίνητα.
Ανακαλώ! Είδα το 4ο επεισόδιο του TopGear και είχε πολύ πλάκα!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Εννοείται πως ο Tiff είναι οδηγάρα και ο Plato πολύ καλός, κυρίως όμως στα προσθιοκίνητα.
-
Ερωτεύτηκα την 918.. Από άλλο πλανήτη....
-
Some say he was there.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion