-
Ενταξει δεν εγινε και τιποτα... Απλα οταν η Ferrari και η McLaren θα κατεβασουν καποιο αυτοκινητο στο Top Gear θα βαλουν slick επειδη τα εχουν απ' την Formula 1, αλλα τα slick αυτα να μην τα χρησιμοποιειται σε βρεγμενο και σε λακουβες.
-
Στην τελευταία εσοδεία θα έβαζα με σειρά προτίμησης :
- Fifth Gear
- Top Gear US
- Top Gear UK
Το FIfth είχε ωραία τεστάκια, το Top Gear US είχε γέλιο και το UK όχι κάτι το ιδιαίτερο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχεις πμ.Στείλε και εδώ μαν!
το Top Gear US είχε γέλιο
Rutledge και Tanner τρέλα roflcopter σε ατακες
-
Ο οποιος carfanatic θα πασαρει και σε μενα το επιμαχο πμ
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Pagani responds to accusations of cheating on Top Gear
http://www.worldcarfans.com/11302275440 ... n-top-gearPagani confirms using two sets of tires on Top Gear
http://www.worldcarfans.com/11302285443 ... n-top-gearΤα Τροφέο είναι ένα βήμα πριν από τα φουλ σλικ. Και ποιος ξέρει τι πίεση είχαν τα τούρμπο...
-
Ναι, ένα βήμα ΠΡΙΝ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ναι, ένα βήμα ΠΡΙΝ.Και τι ήθελες να βάλουν; Ένα μετά;
-
Ήθελα να μην ασχολείστε με βλακείες.
-
Να σταματήσουμε να βλέπουμε TG δηλαδή. ΟΚ.
-
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
-
Από τα καλύτερα Top Gear Special το χθεσινό
Περιμένουμε το part 2 τώρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχεις πμ.Και εγώ θέλω πμ.
Pleaseeeeee
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Από τα καλύτερα Top Gear Special το χθεσινό
Περιμένουμε το part 2 τώρα. -
Επεισοδιάρα
-
Ωραιο!
-
Τα λυπήθηκε η καρδούλα τα αμαξάκια. Πολύ ωραίο επεισόδιο γεμάτο πραγματικά χρώματα από την μαύρη ήπειρο!!
-
Εξαιρετικό επεισόδιο. Περιμένουμε το part 2....
-
Επειδή με τους αφρικανικούς δρόμους τελευταία έχω αρκετά πάρε-δώσε, κάθε φορά που βλέπω επεισόδιο Top Gear στην Αφρική αγριεύομαι - με την καλή έννοια!
Πραγματικά καταπληκτικό και σίγουρα ενδιαφέρον το εγχείρημα για διπλό επεισόδιο... Ίσως δούμε αυτό το format περισσότερο στη συνέχεια...
-
Πάρα πολύ ωραίο το επεισόδιο! Φανταστικές εικόνες απ την Αφρική...
ΥΓ: Στο σημείο που ο Κλάρκσον κάνει επεξήγηση για τις πηγές, κατάλαβε κανείς το συλλογισμό του; Εκεί με το Γιβραλτάρ τον έχασα λιγάκι.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πάρα πολύ ωραίο το επεισόδιο! Φανταστικές εικόνες απ την Αφρική...ΥΓ: Στο σημείο που ο Κλάρκσον κάνει επεξήγηση για τις πηγές, κατάλαβε κανείς το συλλογισμό του; Εκεί με το Γιβραλτάρ τον έχασα λιγάκι.
Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτε εκεί!
Κάποιος πιο σοφός παρακαλείται να σπεύσει!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion