-
Ο οποιος carfanatic θα πασαρει και σε μενα το επιμαχο πμ
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Pagani responds to accusations of cheating on Top Gear
http://www.worldcarfans.com/11302275440 ... n-top-gearPagani confirms using two sets of tires on Top Gear
http://www.worldcarfans.com/11302285443 ... n-top-gearΤα Τροφέο είναι ένα βήμα πριν από τα φουλ σλικ. Και ποιος ξέρει τι πίεση είχαν τα τούρμπο...
-
Ναι, ένα βήμα ΠΡΙΝ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ναι, ένα βήμα ΠΡΙΝ.Και τι ήθελες να βάλουν; Ένα μετά;
-
Ήθελα να μην ασχολείστε με βλακείες.
-
Να σταματήσουμε να βλέπουμε TG δηλαδή. ΟΚ.
-
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
-
Από τα καλύτερα Top Gear Special το χθεσινό
Περιμένουμε το part 2 τώρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχεις πμ.Και εγώ θέλω πμ.
Pleaseeeeee
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Από τα καλύτερα Top Gear Special το χθεσινό
Περιμένουμε το part 2 τώρα. -
Επεισοδιάρα
-
Ωραιο!
-
Τα λυπήθηκε η καρδούλα τα αμαξάκια. Πολύ ωραίο επεισόδιο γεμάτο πραγματικά χρώματα από την μαύρη ήπειρο!!
-
Εξαιρετικό επεισόδιο. Περιμένουμε το part 2....
-
Επειδή με τους αφρικανικούς δρόμους τελευταία έχω αρκετά πάρε-δώσε, κάθε φορά που βλέπω επεισόδιο Top Gear στην Αφρική αγριεύομαι - με την καλή έννοια!
Πραγματικά καταπληκτικό και σίγουρα ενδιαφέρον το εγχείρημα για διπλό επεισόδιο... Ίσως δούμε αυτό το format περισσότερο στη συνέχεια...
-
Πάρα πολύ ωραίο το επεισόδιο! Φανταστικές εικόνες απ την Αφρική...
ΥΓ: Στο σημείο που ο Κλάρκσον κάνει επεξήγηση για τις πηγές, κατάλαβε κανείς το συλλογισμό του; Εκεί με το Γιβραλτάρ τον έχασα λιγάκι.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πάρα πολύ ωραίο το επεισόδιο! Φανταστικές εικόνες απ την Αφρική...ΥΓ: Στο σημείο που ο Κλάρκσον κάνει επεξήγηση για τις πηγές, κατάλαβε κανείς το συλλογισμό του; Εκεί με το Γιβραλτάρ τον έχασα λιγάκι.
Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτε εκεί!
Κάποιος πιο σοφός παρακαλείται να σπεύσει! -
πω watanoobz, επειδή λέει η τελική εκβολή του Νείλου είναι το Γιβραλτάρ, οι πηγές θα είναι στην αντίθετη μεριά της λίμνης, δηλαδή όσο ανατολικότερα και μακρύτερα από το Γιβραλτάρ.
good logic.
Νοt
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα λυπήθηκε η καρδούλα τα αμαξάκια.Eκεί στο 50λεπτο Σφίχτηκα
Πολύ καλό το επεισόδιο.
-
Τέλεια! θα υπομένω το μαρτύριο να τα δω κ τα 2 μαζί.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion