-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Linky?
Googly ??
Δεν μπορω να βρω κατι που να παιζει...
Στο πάιρεϊτμπέι εχω βρει το επεισοδιο σε 720p απο χθες με καλη ταχυτητα. Δοκιμασε το!
Την επομενη φορα βεβαια θα δοκιμασω το λινκ που μπηκε πιο πριν, αφου το προσθεσα bookmark.
-
Ωραίο το 2ο επεισόδιο του TG. Χωρίς να ρίξουν πάρα πολλά εκατομμύρια στην παραγωγή του η ώρα πέρασε ευχάριστα και κανένα από τα 4 θέματα (BAC Monο, Taxis, BBC chalenge & F12) δεν ήταν στην κατηγορία φόλα.
Ίσως αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η δήλωση του JC για την F12. Λίγο λιγότερο γρήγορο τιμόνι και λιγότερη ιπποδύναμη. Μάλλον γέρασε ο Jessa....
-
Κι εμένα μου άρεσε το επεισόδιο. Δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο, πράγμα σχετικά συχνό τελευταία.
Κι επειδή βλέποντας πόσο πολύ άλλαξε το Hertfordshire που απέκτησε και λόφους κι αναρωτήθηκα που μπορώ να βρω αυτούς τους θαυμάσιους δρόμους οδηγώντας μισή ωρίτσα το πολύ από το σπίτι μου, έπεσα πάνω στο εξής:
“Outrage in Pitlochry!” — viewers puzzled by Top Gear star Jeremy Clarkson’s ‘Hertfordshire’ claim
Τι τρολλάρισμα έπαιξε πάλι;
-
Είναι γνωστό ότι το TG δεν μπορείς να το εμπιστεύεσαι για τίποτα. Ακόμα και τα ονόματά τους παίζει να είναι ψεύτικα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ωραίο το 2ο επεισόδιο του TG. Χωρίς να ρίξουν πάρα πολλά εκατομμύρια στην παραγωγή του η ώρα πέρασε ευχάριστα και κανένα από τα 4 θέματα (BAC Monο, Taxis, BBC chalenge & F12) δεν ήταν στην κατηγορία φόλα.Ίσως αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η δήλωση του JC για την F12. Λίγο λιγότερο γρήγορο τιμόνι και λιγότερη ιπποδύναμη. Μάλλον γέρασε ο Jessa....
Που μπορούμε να το δούμε αυτό ρε παιδιά;
-
http://www.dpccars.com/car-videos-13/07 ... sode-2.htm
-
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Εεεεεεε,χρόνο για την F12 δεν έχει? (Χάλια το επεισόδιο )Εντελώς όμως.
-
-
το driftαρισμα απο την Limo .......----> alla the money
-
Πολύ ωραίο επεισοδιάκι, αν και είναι αρκετά σπαστικό όταν 'θαμπώνουν' το τζάμι για να μη φανεί και καλά ότι δεν οδηγεί κάποιος από τους τρεις. Ας κόβανε το αντίστοιχο πλάνο.
-
αυτο που μου εκανε αντυπωση ειναι οτι οι κατασκευαστικες στην Ισπανια εχουν φτιαξει ολοκληρες πολεις και δεν μενει κανεις...
επισης απιστευτο σε καποιους δρομους να μην υπαρχει ψυχη.
Δεν θα σχολιασω τις ατακες , ηταν εξυπνοι που κρατησαν την στερλινα τους ,ας κρατουσαμε και εμεις την δραχμη μας τωρα να ειμασταν παραδεισος. -
-
Περιμένω ανάλογο τεστ με LaFerrari, P1 και Huayra στην ελλάδα.
-
Βρε να μην μπορω τροπο να τα δω σε ios...
-
Avplayer??
-
μπλε και στη θαλασσα ??
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυτο που μου εκανε αντυπωση ειναι οτι οι κατασκευαστικες στην Ισπανια εχουν φτιαξει ολοκληρες πολεις και δεν μενει κανεις...επισης απιστευτο σε καποιους δρομους να μην υπαρχει ψυχη.
Δεν θα σχολιασω τις ατακες , ηταν εξυπνοι που κρατησαν την στερλινα τους ,ας κρατουσαμε και εμεις την δραχμη μας τωρα να ειμασταν παραδεισος.Ακριβώς ίδια οικονομία έχουμε με την βρετανική.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυτο που μου εκανε αντυπωση ειναι οτι οι κατασκευαστικες στην Ισπανια εχουν φτιαξει ολοκληρες πολεις και δεν μενει κανεις...επισης απιστευτο σε καποιους δρομους να μην υπαρχει ψυχη.
Δεν θα σχολιασω τις ατακες , ηταν εξυπνοι που κρατησαν την στερλινα τους ,ας κρατουσαμε και εμεις την δραχμη μας τωρα να ειμασταν παραδεισος.Όντως ισχύει. Σε περσινό ταξίδι μου στην Ισπανία, παρατήρησα ότι όλα τα ανατολικά παράλια τα έχουν γεμίσει με τεράστιες οικοδομές δημιουργόντας κάτι σαν πόλεις όπως αυτές στο top gear και τελικά έμειναν άδειες. Απ' όσο ξέρω πόνταραν στο γεγονός ότι θα τα νοίκιαζαν για να τις χρησιμοποιούν σαν εξοχικό για τις διακοπές το καλοκαίρι, αλλά όλες αυτές οι επενδύσεις έγιναν εν τέλη χωρίς λόγο και έγινε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά στην οικονομία τους.
-
Ίσως το χειρότερο road trip που έχουν κάνει. Καμία συνοχή,καμία νέα ιδέα. Το ρουμάνικο στον 14ο κύκλο ήταν πολύ καλύτερο
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion