-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Πένα είναι το συμπέρασμα... Πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά!Εννοείς πού τα βρίσκει το BBC τόσα λεφτά; Είναι σα να με ρωτάς που τα βρίσκει τα λεφτά η Marlboro. Μιλάμε για γίγαντα, όχι μλκίες
Μακάρι να είχαμε τέτοιες εκπομπές στο Greece
Σώθηκες. Είμαστε πολλά έτη φωτός πίσω
-
Επειδή, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι από εδώ, την εκπομπή τη βλέπω από torrent και όχι real time, αναρωτιέμαι, όντως δε διακόπτεται ούτε μία φορά από διαφημίσεις; Αν κάνω τη σύγκριση με τα αντίστοιχα δικά μας μισάωρα traction, επί τροχών κ.λπ., που μέσα σε τριάντα λεπτά έχουν διακόψει τουλάχιστον τρεις φορές για διαφημιστικά, με πιάνει ακόμα μεγαλύτερη κατάθλιψη...
Και κάτι ακόμα... οι κόντρες του JC με αεροπλάνα, πλοία, τρένα, μαραθωνοδρόμους, αναρριχητές κ.ά. πιστεύετε ότι είναι αληθινές; Είναι κάποιες που δείχνουν αρκετά πιστευτές (π.χ. panda 4X4 vs μαραθωνοδρόμου στο Λονδίνο), αλλά κάποιες άλλες (π.χ. veyron εναντίον αεροπλάνου) δείχνουν ελαφρώς 'στημένες' - όχι ότι αυτό τις κάνει λιγότερο απολαυστικές, βέβαια...
-
Το BBC ΔΕΝ διακόπτει ποτέ το πρόγραμμά του για διαφημίσεις γιατί είναι κρατικό. Δεν ξέρω αν έχει στα ενδιάμεσα των εκπομπών, αλλά η το Top Gear πάει σερί, έτσι όπως το κατεβάζεις.
Το Fifth Gear ας πούμε βλέπεις ότι λέει πότε διακόπτουν για commercial brake.
Μιχάλη, το BMI δεν κάνει εκπομπές. Μόνο DVD releases.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το BBC ΔΕΝ διακόπτει ποτέ το πρόγραμμά του για διαφημίσεις γιατί είναι κρατικό.Με εξαίρεση το δωρεάν δορυφορικό BBC World, το οποίο *έχει *διαφημίσεις. (Υποτίθεται ότι ο Βρετανός που πληρώνει TV Licence, δεν χρειάζεται να πληρώνει και για να βλέπουμε εμείς BBC!).
-
Το BBC ΔΕΝ διακόπτει ποτέ το πρόγραμμά του για διαφημίσεις γιατί είναι κρατικό. Δεν ξέρω αν έχει στα ενδιάμεσα των εκπομπών, αλλά η το Top Gear πάει σερί, έτσι όπως το κατεβάζεις.Το Fifth Gear ας πούμε βλέπεις ότι λέει πότε διακόπτουν για commercial brake.
Oute anamesa stis ekpompes bazei diafimiseis to BBC.
To Channel 5 antitheta bazei apeires diafimiseis, an kai eimai sigouros ligoteres apo merika Ellinika idiotika kanalia
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Με εξαίρεση το δωρεάν δορυφορικό BBC World, το οποίο *έχει *διαφημίσεις. (Υποτίθεται ότι ο Βρετανός που πληρώνει TV Licence, δεν χρειάζεται να πληρώνει και για να βλέπουμε εμείς BBC!).
Κάτι άσχετο,το BBC World δείχνει το Top Gear; Αν ναι πότε;
Γιατί και εγώ μόνο μέσω torrent τις βλέπω. -
πήγαινε http://www.bbcworld.com
ΤV Listings, διαλέγεις χώρα και ώρα και τα-τα..
συνήθως Κυριακές τα έχει, αλλά κόβει το Celebrity in a reasonanly priced car (είδα ενα χθες στην Αλιμου ολοίδιο) και κατι τις ακόμη.Ειναι μισάωρο, το torrent καλύτερα.
Τωρα θέλω να κάνει Streaming ο Dreambox το .avi απο το PC να τα βλέπω στην τηλεόραση στο σπίτι του πατέρα μου που του αρέσει το αγγλικό το φλεγματικό χιούμορ. -
Oι δεκα καλυτερες στιγμες του Jeremy Clarkson
http://cars.msn.co.uk/carnews/ttclarkso ... efault.asp -
Το BBC ΔΕΝ διακόπτει ποτέ το πρόγραμμά του για διαφημίσεις γιατί......γιατι οι διαφημισεις ειναι subliminal και 24*8
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Oι δεκα καλυτερες στιγμες του Jeremy Clarkson
http://cars.msn.co.uk/carnews/ttclarkso ... efault.aspΑπίστευτη πλάκα!
Το βρεταννικό κυνικό χιούμορ ενόχλησε με την φλεγματικότητά του πολλούς, αλλά έκανε να γελάσουν ακόμα περισσότεροι! -
Παιδια οσοι εχετε γρηγορες γραμμες, ψαξτε για BMI Touge Showdown. Δεν ξερω αν ειναι κομματι καποιων επισοδειων, εγω τα εχω κατεβασει ως βιντεο μονα τους.
Απλα χανεται η μπαλα με τον τροπο που οδηγουν και πανε προφυλακτηρα ο ενας τον αλλο. Καταλαβαινεις πως πανε τελειως οριακα. Ειδικα χτες εβλεπα ενα για ν-οστή φορα που ο Keiichi με MR-S (Tsport 190 ph) ετρεχε με τον Taniguchi με Kei Office Silvia S15 350 άλογα.
Το πως παει ο Κειτσι σε αυτο το βιντεο ειναι μαγικο!!!!! (Καπως σαν τον Κουροσαβα με το NSX στο ρινγκ)Εχω δει πολλα top gear. Ποτε δεν εχω δει τετοια οδηγηση. Και ο Τιφ ειναι τρομερος αλλα ποτε δεν παει ετσι. Ακομα και στο DVD του το Burning Rubber ειναι μετριοτατος. Ειδικα με το Λιστερ Στορμ ηταν μια απογοητευση.
Ο δε Clarkson, ειναι πλακατζης, ειναι πορωμενος αυτοκινητακιας και φαινεται, αλλα ειναι τελειως μετριος σαν οδηγος. Δηλαδη οκ παει να δειξει πως κανουμε παουερσλαιντ με μια Z8 σε ενα DVD του και ολο σβουριζει, δεν βγαζει ουτε ενα καλο drift.
Συμπερασματικα το control του Keiichi πανω σε καθε τυπο αυτοκινητου (FF FR MR) ειναι σε ανωτερο επιπεδο.
-
τα τζαπωνια απλως δεν παιζονται.
ομως για να οδηγησει veyron ο Keiichi θα περασουμε μαλλον πρωτα στο νεο millenium.. -
Εξ ου και εξέδωσε το Drift Bible για εμάς τους θνητούς...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εξ ου και εξέδωσε το Drift Bible για εμάς τους θνητούς...το οποιο ειναι και πολυ καλο!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Παιδια οσοι εχετε γρηγορες γραμμες, ψαξτε για BMI Touge Showdown. Δεν ξερω αν ειναι κομματι καποιων επισοδειων, εγω τα εχω κατεβασει ως βιντεο μονα τους.Συνήθως τα Touge Showdows βρίσκονται στο τέλος των BMI volumes ή στα Hot Versions.
Ειδικα χτες εβλεπα ενα για ν-οστή φορα που ο Keiichi με MR-S (Tsport 190 ph) ετρεχε με τον Taniguchi με Kei Office Silvia S15 350 άλογα.
Touge Showdown 300 Round 1 αν δεν κάνω λάθος. Προτείνω να δεις και τα 3 rounds του 300 class. H τελευταία μάχη είναι το Amuse S2000 με το Route KS S2000. ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΝΕ!!!!
Το πως παει ο Κειτσι σε αυτο το βιντεο ειναι μαγικο!!!!! (Καπως σαν τον Κουροσαβα με το NSX στο ρινγκ)
Οι άνθρωποι είναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!
Εχω δει πολλα top gear. Ποτε δεν εχω δει τετοια οδηγηση. Και ο Τιφ ειναι τρομερος αλλα ποτε δεν παει ετσι....Συμπερασματικα το control του Keiichi πανω σε καθε τυπο αυτοκινητου (FF FR MR) ειναι σε ανωτερο επιπεδο.
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Tsuchiya είναι σε δική του κλάση. Δεν μπορώ να προβώ σε σύγκριση Tsuchiya - Tiff (δε μου αρέσουν οι άμεσες συγκρίσεις γενικώς, γιατί ποιος είμαι εγώ να κρίνω εδώ που τα λέμε). Ενδεχομένως ο Tiff να έχει το skill να πάει έτσι, αλλά ποτέ δεν έχει καν διαννοηθεί να το κάνει
Στο τελευταίο επεισόδιο (BMI Volume 28 ) ο Tsichiya βάζει στο Touge μια F430 και φυσικά παθαίνει την πλάκα του.
Επίσης, έμεινε μλκς από μια Elise 111S που οδήγησε πάλι στο Touge.
Στην Ιαπωνία, είναι θρύλος. Και γι' αυτό τον έκαναν και Cartoon series
Respect respect respect!!!!
-
To American Τouge το έχετε δεί;
Το τι καταφέρνει να κάνει ένα EG ,που βρέθηκε εκεί ουσιαστικά απο σπόντα, δε περιγράφεται. -
Ναι, ο τύπος είχε διασχίσει τη μισή Αμερική για να πάει εκεί, και τελικά τα έθαψε όλα. Φοβερός ήχος, δύναμη και στήσιμο, αλλά εγώ θα έπαιρνα το S2000 any given day
-
Ωραία, ας πάρει ο Παύλος το Eg και ο Οπτέριος το S2000 για να κρατήσω το NSX για την πάρτη μου
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Ωραία, ας πάρει ο Παύλος το Eg και ο Οπτέριος το S2000 για να κρατήσω το NSX για την πάρτη μουΤο ανταλλάζω με οποιαδήποτε έκδοση του GT-R34
-
opterios Σε βρισκω πολυ ενημερωμενο στο ΒΜΙ. Μπορεις να μου πεις απο που κατεβαζεις τα νεα επισοδεια ομως? Εγω αυτα που εχω ειναι απο τον παλιο καλο καιρο με το ADSL μου στην Αγγλια. Τωρα απο το γραφειο δεν μπορω να κατεβασω τορρεντς και σπιτι παιζει dialup.
Για το drift bible που αναφερθηκε πιο πανω εχω να πω πως ειναι απο τα καλυτερα DVD 'οδηγησης' που εχω δει (κατι Burning Rubber και Ηead To Head ειναι θλιβερα μπροστα του)
Μπορει να το εχω δει και 500 φορες και πραγματικα με εχει βοηθησει να βελτιωθω στο drifting. (Ειδικα shift lock και braking drift στο πιστο Suzuki Jimny μου !! )
To δε S14 που χρησιμοποιει ειναι απλα τελειο!
Αντε και στο DB2!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion