Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Παιδια οσοι εχετε γρηγορες γραμμες, ψαξτε για BMI Touge Showdown. Δεν ξερω αν ειναι κομματι καποιων επισοδειων, εγω τα εχω κατεβασει ως βιντεο μονα τους.
Συνήθως τα Touge Showdows βρίσκονται στο τέλος των BMI volumes ή στα Hot Versions.
Ειδικα χτες εβλεπα ενα για ν-οστή φορα που ο Keiichi με MR-S (Tsport 190 ph) ετρεχε με τον Taniguchi με Kei Office Silvia S15 350 άλογα.
Touge Showdown 300 Round 1 αν δεν κάνω λάθος. Προτείνω να δεις και τα 3 rounds του 300 class. H τελευταία μάχη είναι το Amuse S2000 με το Route KS S2000. ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΝΕ!!!!
Το πως παει ο Κειτσι σε αυτο το βιντεο ειναι μαγικο!!!!! (Καπως σαν τον Κουροσαβα με το NSX στο ρινγκ)
Οι άνθρωποι είναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!
Εχω δει πολλα top gear. Ποτε δεν εχω δει τετοια οδηγηση. Και ο Τιφ ειναι τρομερος αλλα ποτε δεν παει ετσι....Συμπερασματικα το control του Keiichi πανω σε καθε τυπο αυτοκινητου (FF FR MR) ειναι σε ανωτερο επιπεδο.
Συμφωνώ απόλυτα. Ο Tsuchiya είναι σε δική του κλάση. Δεν μπορώ να προβώ σε σύγκριση Tsuchiya - Tiff (δε μου αρέσουν οι άμεσες συγκρίσεις γενικώς, γιατί ποιος είμαι εγώ να κρίνω εδώ που τα λέμε). Ενδεχομένως ο Tiff να έχει το skill να πάει έτσι, αλλά ποτέ δεν έχει καν διαννοηθεί να το κάνει
Στο τελευταίο επεισόδιο (BMI Volume 28 ) ο Tsichiya βάζει στο Touge μια F430 και φυσικά παθαίνει την πλάκα του.
Επίσης, έμεινε μλκς από μια Elise 111S που οδήγησε πάλι στο Touge.
Στην Ιαπωνία, είναι θρύλος. Και γι' αυτό τον έκαναν και Cartoon series 
Respect respect respect!!!!