-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και μένα με ξένισε πόσο εμφανίζεται ο Hamilton
Ο Χάμιλτον από την αρχή της εμφάνισής του στην F1 πλασάρεται τεχνηέντως ως ο διάδοχος του μακαρίτη, με πολλές ομοιότητες, από το ακραίο οδηγικό στυλ, μέχρι το χρώμα του κράνους και την ομάδα για την οποία πιλοτάρει. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από τρία (αν θυμάμαι καλά) χρόνια, είχε κερδίσει το βραβείο του Autosport, το οποίο του το απένειμε η αδελφή του Σένα, η οποία δήλωσε ότι της θυμίζει τον αδερφό της. Και φυσικά και ο πιτσιρικάς επενδύει σε τέτοιους συνειρμούς, δηλώνοντας ότι 'μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ο Άιρτον είναι μαζί μου όταν οδηγάω'
ειναι ξεφτιλας ο τυπος και μαλακια του top gear που τον εδειξαν τοση ωρα
-
Το ότι κάποιος είναι φοβερός/κορυφαίος οδηγός δεν συνεπάγεται το ότι είναι εξίσου καλός χαρακτήρας. Ο Λούης δεν είναι κακός χαρακτήρας. Μαλάκας είναι. Αλλά θα πει κανείς με το καλάμι που τον μεγάλωσαν, έτσι θα πορευτεί.
Στο αφιέρωμα είδα κάπου τον μακαρίτη να λέει (νομίζω 22 χρονών) 'μακάρι να βρεθώ στην F1'. Ο Λούης στην πρώτη του χρονιά έγραψε τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη και φυσικά έγραψε ότι πήρε τον τίτλο στην πρώτη του χρονιά. Δυστυχώς, ο κατά τ' άλλα σεμνά και ταπεινά Dennis έβγαλε έναν επικοινωνιακό Frankenstein.
Και ξαναλέω. Κορυφαίος πιλότος αναμφισβήτητα, μαλάκας ως άνθρωπος.
Το συνδυασμό ατάκας 'Έκλαιγα τη μέρα που πέθανε ο θείος' και τα χαχανητά λες και του γαργάλαγαν τις μασχάλες όταν οδηγούσε το μονοθέσιο του θείου, εμένα μου βγάζουν μια ανισορροπία. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εγω τωρα τα καταβαζω ολα , καπου 62GB
Πρεπει να δειτε το πρωτο επεισοδιο
Ζητημα αν ειναι 20 ατομα μεσα στο studioΚαποιο λινκ?
(η μηπως να μου τα στειλεις ταχυδρομικα σε dvd?) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω τωρα τα καταβαζω ολα , καπου 62GB
Πρεπει να δειτε το πρωτο επεισοδιο
Ζητημα αν ειναι 20 ατομα μεσα στο studioΚαποιο λινκ?
(η μηπως να μου τα στειλεις ταχυδρομικα σε dvd?)http://torrentz.com/e0b8d4b89b193c6e3bf ... 62909681f3
-
Για τον Λούη, απλά να υπενθυμήσω πως στην Αγγλία λατρεύεται ως θεός. Στο Silverstone σηκωνόταν όλη η κερκίδα στα περάσματα του, ενώ τον Μπάτον (Άγγλος+πρωταθλητής+McLaren επίσης) τον είχαν επιεικώς χ@σμένο. Άρα μου φαίνεται λογικό το σπρώξιμο από μια αμιγώς αγγλική εκπομπή.
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ΥΓ: Υπάρχει κανείς που έχει αμφιβολίες για τους χρόνους στο reasonably priced car σήμερα;
Η Diaz είχε καθαρές γραμμές, φαινόταν ότι το έχει γενικώς και ότι πάει γρήγορα. Ο Cruise έκανε κάμποσα λαθάκια στις στροφές, έχανε χρόνο εδώ κι εκεί, χώρια που αμφιβάλλω αν το πέρασμα του από τις Bacharach και Gambon ( λες να την μετονομάσουν; ) είναι το ταχύτερο δυνατόν...
Η Diaz φαινόταν να παλεύει με το κιβώτιο (το οποίο και έβρισε σε κάποια φάση) κι ο Τομ το πήγε το αμάξι σαν να γυρίζει σκηνή στο MI2. Πως κατάφεραν και κατέβασαν τόσο το ρεκόρ;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καποιο λινκ?
(η μηπως να μου τα στειλεις ταχυδρομικα σε dvd?)Βασικα κατεβασε αυτο που σου εστειλε ο cabala10 γιατι αυτο που κατεβαζω εγω δεν εχει τα εξτρα πριν το 2002.
Καλα υπηρχε Top gear πριν το 2002? -
πιο ενδιαφέρον θα ήταν αν είχαν τον Μπρούνο Σένα αντί του Λούη.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Καποιο λινκ?
(η μηπως να μου τα στειλεις ταχυδρομικα σε dvd?)Βασικα κατεβασε αυτο που σου εστειλε ο cabala10 γιατι αυτο που κατεβαζω εγω δεν εχει τα εξτρα πριν το 2002.
Καλα υπηρχε Top gear πριν το 2002?http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_% ... series%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear% ... _series%29 -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και μένα με ξένισε πόσο εμφανίζεται ο Hamilton
Ο Χάμιλτον από την αρχή της εμφάνισής του στην F1 πλασάρεται τεχνηέντως ως ο διάδοχος του μακαρίτη, με πολλές ομοιότητες, από το ακραίο οδηγικό στυλ, μέχρι το χρώμα του κράνους και την ομάδα για την οποία πιλοτάρει. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από τρία (αν θυμάμαι καλά) χρόνια, είχε κερδίσει το βραβείο του Autosport, το οποίο του το απένειμε η αδελφή του Σένα, η οποία δήλωσε ότι της θυμίζει τον αδερφό της. Και φυσικά και ο πιτσιρικάς επενδύει σε τέτοιους συνειρμούς, δηλώνοντας ότι 'μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ο Άιρτον είναι μαζί μου όταν οδηγάω'
Όσο για το χρόνο του Τομ Κρουζ, σιγά μην του έδιναν άδεια οι σαϊεντολόγοι να εμφανιστεί στην εκπομπή, αν πρώτα δεν είχε εξασφαλιστεί ότι οι παραγωγοί θα του έδιναν τον τοπ χρόνο.
μαλλον ο σατο ειναι μαζι του οχι ο σενα
αυτα βλεπει και ο μικρος σενα και αφριζει.. -
Μου ειναι μαλλον αδιαφορο αν οι χρονοι των star ηταν πραγματικοι, αν και ελαχιστοι εχουν τρεξει σε αυτο τον κυκλο οποτε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να κανει χρονο καποιος που οδηγαει γρηγορα και καθημερινα κινειται με Ducati. Ποιος πηγε γρηγοροτερα, ο Louis ή η Angelina? Θα τον κατεβασει και αλλο ο Jay Kay μαλλον. Τουλαχιστον η Diaz εκανε και donuts. Περισσοτερο μου εκανε εντυπωση ποσο βελτιωσαν την Veyron που εκει που δεν πηγαινε με τιποτα στην πιστα, τωρα πεταγε. Δεδομενων των αλλων υπεραυτοκινητων που εχουν γραψει χρονους, ειναι τρελο να κινειται τοσο γρηγορα το τερας. Οσο για το Hamilton, ΟΚ Βρετανικη ειναι η εκπομπη, ας κανει και αλλη χωρα τετοια παραγωγη να βαλει τον δικο της πιλοτο.
-
Πραγματικά πολύ καλό επεισόδιο, με κορύφωση το αφιέρωμα στον Senna. Ο αγώνας στην αρχή με το Touareg ελαφρώς βαρετός, ωραία πλάνα αλλά μέχρι εκεί. Αν θεωρήσουμε πως οι χρόνοι με το Ceed είναι πραγματικοί, αμφιβάλω αν θα ήταν ίδια η κατάταξη αν η Diaz δεν το είχε χάσει στην τελευταία στροφή (με τα άπειρα μούτρα) και ο Cruise δεν είχε κόψει δρόμο στην ίδια στροφή -και από τύχη δεν το τούμπαρε-.
Η Veyron φοβερή, ειδικά η ευκολία με την οποία νιώθεις πως κάνει ότι κάνει, και το ότι σχεδόν δεν ακούγονταν! ΤΕΡΑΣ!!!
Το αφιέρωμα στον Senna εκπληκτικό από όλες τις απόψεις, ειδικά όταν έβαλαν άλλους οδηγούς να μιλούν για αυτόν.
Πάντα τέτοια!!! -
οι χρονοι των καλεσμενων ισως δικαιολογουνται απο κατι απλο, πχ καινουργια ελαστικα.
-
αυτό ήταν πραγματικό top gear
στα best:
το backflip με το snowmobile στο τελος του αγώνα-->
η εκκίνηση της μπουγκάτι-->
το 'mens' juice' ...κλάιν μάιν αν οι χρόνοι των 2 σταρ είναι πειραγμένοι και αν ο μαυρούκος είναι μαμόθρευτο αγγλάκι
επίσης το αφιέρωμα ήταν αρκετά καλό
-
ΠΟΛΥ ωραίο επεισόδιο και μου άρεσε ο τρόπος που έκλεισε...με σεβασμό χωρίς bombshells κλπ
-
Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν την ερχόμενη Κυριακή, 1/8. Μόλις 6 επεισόδια
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν την ερχόμενη Κυριακή, 1/8. Μόλις 6 επεισόδιαπαντα ετσι ειναι
-
και η 458 που ειχαν review για τωρα δεν θα το δειξουν δηλαδη?..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και η 458 που ειχαν review για τωρα δεν θα το δειξουν δηλαδη?..Για αυτο το επεισοδιο ειναι προγραμματισμενο...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Η Diaz φαινόταν να παλεύει με το κιβώτιο (το οποίο και έβρισε σε κάποια φάση)- %^%$#&@& English gears!
- No, they're Korean...
οποτε δεν ειναι και τοσο δυσκολο να κανει χρονο καποιος που οδηγαει γρηγορα και καθημερινα κινειται με Ducati.
Καλά, επειδή κάποιος έχει λεφτά για να κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχει και τα ανάλογα χέρια για να τα 'πάει'...
Τελευταίο επεισόδιο της σεζόν την ερχόμενη Κυριακή, 1/8. Μόλις 6 επεισόδια
παντα ετσι ειναι
Όχι πάντα:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Καλά, επειδή κάποιος έχει λεφτά για να κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχει και τα ανάλογα χέρια για να τα 'πάει'...
Όπως είπε όμως και στο συγκεκριμένο επεισόδιο εκτός από Ducati οδηγάει και Mustang (όχι Ford), όσο να'ναι κάποιες ικανότητες θα τις έχει.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion