-
**Αν ** το επισκευασαν ,γιατι σε καποια στιγμη σαν να καπνισε παλι.
-
Εγώ θα πρότεινα να μην παίρνετε τοις μετροιτής όσα λένε στο τop gear. Για το φιλοσοφικό της υπόθεσης το Zonda έπρεπε να παρουσιαστεί σαν 'καπριτσιόζικο' supercar κλπ. Επίσης ποτέ δεν πείσθηκα πως η αεροτομή του koenigsegg ήταν παρέμβαση του TG. Για τους χρόνους έχω εμπιστοσύνη πως είναι ενδεικτικοί αλλά όχι και ευαγγέλιο, πέρα από αυτό το top gear είναι πρωτίστως ψυχαγωγική εκπομπή και κατα δεύτερο λόγο ψυχαγωγική.
ΥΓ. Ο γύρος της Veyron μου θύμισε πολύ τον γύρο του GT-R. Και τα δύο έμοιαζαν να μην πιέζονται καθόλου.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το Ζοντα φοβερο αλλα ο Pagani ειναι μηχανικος οχι αστεια...
και ΔΕΝ ειναι Ιταλος αλλα Αργεντινοςαλλο αν το φταχνει Μοντενα...
και γω νομιζα οτι δεν ειναι ιταλος ο pagani(τελικα ομως μισο-ειναι! http://en.wikipedia.org/wiki/Pagani' target='_blank' target='_blank' target='_blank ),αλλα οτι κι αν ειναι αυτος, η εταιρεια του θεωρειται ιταλικη.
οπως αλλωστε και η lamborghini στην οποια εχει εργαστει και με την οποια εχει συνεργαστει(ως ιδιοκτητης της pagani).Το ποιος ειναι ο ιδιοκτητης μιας εταιρειας,ή ο μηχανικος που σχεδιαζει τα αυτοκινητα της, δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο οταν της δινεται ο χαρακτηρισμος 'γερμανικη','ιταλικη' ...κοκ
Αυτο εχει να κανει βασικα με το πού εδρευει η συγκεκριμενη εταιρεια και η ιταλια που χει μια παραδοση στα supercars οπως και να το κανουμε προσδιδει περισσοτερη αιγλη απο την Αργεντινη που εχει παραδοση στα γελαδια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Αν ** το επισκευασαν ,γιατι σε καποια στιγμη σαν να καπνισε παλι.Ειναι λογικο να καπνιζει λιγο και μετα την επισκευη.
Αν πεταξε λαδια στους καταλυτες θα καπνηζει για αρκετο καιρο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλλα αν του φευγε, οπως τοτε με το Koenigsegg, και μαζευε χορταρακι και λαστιχα, λες να του ελεγαν οι της VW οτι θα του στειλουν το μοντελο που θα χει καλυτερα αεροδυναμικα βοηθηματα;;;Ασε που αυτή η Veyron λογικά ανήκει σε ιδιώτη.
πέρα από αυτό το top gear είναι πρωτίστως ψυχαγωγική εκπομπή και κατα δεύτερο λόγο ψυχαγωγική.
Συμφωνώ απολύτως!
-
κατα δευτερο λόγο ενημερωτική ήθελα να γράψω αλλά τελικά πιο σωστό μου φαίνεται έτσι
-
Η Φάουβε είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να τους δώσουν Βειρόν για να την τρέξουν μέσα στην πίστα τους.
99% ήταν ιδιώτη και μάλιστα σε άθλιο χρώμα. (μπλιαχ)Το Παγκάνι έβγαζε τρομερό ήχο. Θα το παρομοίαζα με Dachshund το σκυλάκι που μοιάζει με λουκάνικο. Αν και μικρόσωμο βγάζει από τα πιο δυνατά γαβγίσματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η Φάουβε είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να τους δώσουν Βειρόν για να την τρέξουν μέσα στην πίστα τους.
99% ήταν ιδιώτη και μάλιστα σε άθλιο χρώμα. (μπλιαχ)Μάλλον γνώριζαν ήδη οτι το αυτοκίνητο δεν ειναι για πολλα πολλα στριψίματα. Τώρα απλά το επιβεβαίωσαν.
Και πώς ειναι έτσι χάλια ρε γμτ, δεν εχω ξαναδεί ασχημότερο σουπερκάρο. -
Ξέρουμε πότε ξεκινάει Top Gear USA?
-
Έτσι όπως το λέτε είναι σαν να απαγόρευσε η Bugatti να μπει η Veyron στην πίστα. Λογικά απλώς ζήτησαν αυτοκινητο για δοικμή και δεν τους (ξανα)έδωσαν.
Τώρα αν ο χρόνος που έκανε είναι καλός ή κακός είναι στην κρίση του καθενός. Εγώ νομίζω πως είναι απλά εκπληκτικός, όπως και το ίδιο το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έτσι όπως το λέτε είναι σαν να απαγόρευσε η Bugatti να μπει η Veyron στην πίστα. Λογικά απλώς ζήτησαν αυτοκινητο για δοικμή και δεν τους (ξανα)έδωσαν.Έτσι ειναι. Το έχει πεί ο Κλαρκσον οτι δεν τους επέτρεψαν να μπει στην πιστα αν θυμαμαι καλά. ΤΟ αυτοκίνητο το είχαν στα χέρια τους σε πανω απο 1 περιπτώσεις. Θυμάμαι οτι το έχει οδηγήσει ο Κλαρκσον σε κάποιο challenge (?) και μετά ο May.
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Έτσι όπως το λέτε είναι σαν να απαγόρευσε η Bugatti να μπει η Veyron στην πίστα. Λογικά απλώς ζήτησαν αυτοκινητο για δοικμή και δεν τους (ξανα)έδωσαν.
Έτσι ειναι. Το έχει πεί ο Κλαρκσον οτι δεν τους επέτρεψαν να μπει στην πιστα αν θυμαμαι καλά. ΤΟ αυτοκίνητο το είχαν στα χέρια τους σε πανω απο 1 περιπτώσεις. Θυμάμαι οτι το έχει οδηγήσει ο Κλαρκσον σε κάποιο challenge (?) και μετά ο May.
ακριβώς!
Μία ο Slow για να πιάσει την τελική του σε πίστα στην Γερμανία και μία ο Clarkson για να διασχίσει την μισή Ευρώπη.Τώρα αν ο χρόνος που έκανε είναι καλός ή κακός είναι στην κρίση του καθενός. Εγώ νομίζω πως είναι απλά εκπληκτικός, όπως και το ίδιο το αυτοκίνητο.
Σίγουρα εκπληκτικός για ένα αυτοκίνητο που πηγαίνει με >400 χλμ
-
Ο χρόνος είναι 'κακός' αν τον δείς βάσει της αναλογίας κιλών ανα ίππο. Αν σκεφτείς όμως οτι το αμάξι κατα βάσει φτιάχτηκε για να τετρακοσαρίζει και όχι να γυρίζει στην πίστα τότε ο χρόνος είναι εκπληκτικός, πχ είναι πιό γρήγορο απο το ημι-αγωνιστικό Maserati MC12. Επίσης η πίστα είναι αρκετά κλειστή οπότε δέν μπορείς να πείς οτι κερδίζει στην ευθεία οτι χάνει στη στροφή, το αμάξι όντως στρίβει. Προσωπικά περίμενα να τα πάει πολύ χειρότερα.
Υπάρχει χρόνος του Veyron απο το Ring?
-
Νομίζω είχε κάνει γύρω στο 7:40 αλλά με οδηγό κάποιο δημοσιογράφο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Υπάρχει χρόνος του Veyron απο το Ring?7:40
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschleife_fastest_lap_times
το pagani 7.24 ???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έτσι ειναι. Το έχει πεί ο Κλαρκσον οτι δεν τους επέτρεψαν να μπει στην πιστα αν θυμαμαι καλά. ΤΟ αυτοκίνητο το είχαν στα χέρια τους σε πανω απο 1 περιπτώσεις. Θυμάμαι οτι το έχει οδηγήσει ο Κλαρκσον σε κάποιο challenge (?) και μετά ο May.
ακριβώς!
Μία ο Slow για να πιάσει την τελική του σε πίστα στην Γερμανία και μία ο Clarkson για να διασχίσει την μισή Ευρώπη.Και μία ο Hammond για την κόντρα με το Eurofighter...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το Ζοντα φοβερο αλλα ο Pagani ειναι μηχανικος οχι αστεια...
και ΔΕΝ ειναι Ιταλος αλλα Αργεντινοςαλλο αν το φταχνει Μοντενα...
και γω νομιζα οτι δεν ειναι ιταλος ο pagani(τελικα ομως μισο-ειναι! http://en.wikipedia.org/wiki/Pagani' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank ),αλλα οτι κι αν ειναι αυτος, η εταιρεια του θεωρειται ιταλικη.
οπως αλλωστε και η lamborghini στην οποια εχει εργαστει και με την οποια εχει συνεργαστει(ως ιδιοκτητης της pagani).Το ποιος ειναι ο ιδιοκτητης μιας εταιρειας,ή ο μηχανικος που σχεδιαζει τα αυτοκινητα της, δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο οταν της δινεται ο χαρακτηρισμος 'γερμανικη','ιταλικη' ...κοκ
Αυτο εχει να κανει βασικα με το πού εδρευει η συγκεκριμενη εταιρεια και η ιταλια που χει μια παραδοση στα supercars οπως και να το κανουμε προσδιδει περισσοτερη αιγλη απο την Αργεντινη που εχει παραδοση στα γελαδια
συμφωνω δεν αντιλεγω...
η Βugatti που εδρευει;
Molsheim? -
Η veyron ειχε ενα χτυπημα-βαθουλομα στην πλευρα του ( δεξιοτιμονου ) οδηγου ή ηταν ιδεα μου? Χαμηλα στο μαρσεπιε?
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Η veyron ειχε ενα χτυπημα-βαθουλομα στην πλευρα του ( αριστεροτιμονου ) οδηγου ή ηταν ιδεα μου? Χαμηλα στο μαρσεπιε?Yep!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion