-
http://www.thelondondailynews.com/jerem ... -1724.html
το αρθρο του mr kaponis
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Κλάρκσον λέει τα ίδια, και χειρότερα, για όλες τις χώρες, περιλαμβανομένης της Αγγλίας.
Περί όνου σκιάς ο λόγος...Το οτι λεει τα ιδια για πολλες χωρες, δε νομιζω οτι ''νομιμοποιει'' το να το λεει.
Αν και μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης και ολοι γνωριζουμε το ποσο καυστικος ειναι, καποια πραγματα ενοχλουν. -
Εμένα πάλι δεν με αγγίζει τπτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα πάλι δεν με αγγίζει τπτ.ναι ας ήσουν ελληνίδα...
οφτοπικ....δηλ οι αγγλίδες θεωρούνται αψεγάδιαστες;;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σύγκριση Twin Clutch κιβωτίων ... Μ3 DCT, GTR, TTS, EVO DST, ISF και SL63 AMGΥπάρχει το link σε Rapidshare ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι ας ήσουν ελληνίδα...
...δεν θα έβλεπα καν tg, οπότε 2 φορές στα άγραφα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ναι ας ήσουν ελληνίδα...
...δεν θα έβλεπα καν tg, οπότε 2 φορές στα άγραφα.
μα αυτό γράφτηκε στην εφημερίδα «SUN» ...
-
Tι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα διάβαζα Sun; Εξάλλου, εγώ αναφέρομαι σε αυτά που είπε ο Kλάρκσονας, όχι το άρθρο του Τζον Τάραμας. Τέσπα, χάθηκε το νόημα, το οποίο είναι πολύ απλό. Much ado about nothing.
-
Λες και έχει άδικο ο Clarkson...
Μόνο που δεν είμαστε τουαλέτα. ΒΟΘΡΟΣ είμαστε...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Σύγκριση Twin Clutch κιβωτίων ... Μ3 DCT, GTR, TTS, EVO DST, ISF και SL63 AMG
Υπάρχει το link σε Rapidshare ?
Αν το βρει κάποιος θα μας σώσει, μεχρι τότε μια ιδέα απο εδώ:
http://uk.youtube.com/watch?v=WKaE8ZQKT9M' target='_blank
http://uk.youtube.com/watch?v=z3HjWz_knSU' target='_blank -
Για rapidshare δεν ξέρω αλλά επειδή ήθελε κάρτα το συγκεκριμένο Link
ορίστε από mininova, σε 1 ώρα είχε κατέβει! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το θέμα αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Έλληνες κατοίκους του Λονδίνου με πιο χαρακτηριστική αυτή του Έλληνα δημοσιογράφου της London Daily News, Τζον Καπώνη, ο οποίος έστειλε και έγγραφη διαμαρτυρία στο BBC, τονίζοντας πως αυτή τη φορά ο συγκεκριμένος παρουσιαστής ξεπέρασε κάθε όριο.
«Εάν ένα τέτοιο σχόλιο γινόταν για Μουσουλμάνους ή Αφρικανούς ο κ. Κλάρκσον θα είχε απολυθεί αμέσως», ανέφερε ο κ. Καπώνης ο οποίος στο άρθρο του κάνει γνωστό ότι σκοπεύει να προσφύγει στην Επιτροπή Παραπόνων για Θέματα Τύπου. Να σημειώσουμε, πάντως, πως από το τηλεοπτικό δίκτυο BBC δεν υπήρξε καμία αντίδραση, ενώ το θέμα σχολιάστηκε και σε άρθρο του Independent.Άλλη δουλειά δεν έχει αυτός ο Τζον Τίκης;
Έλεος με την πολιτικη ορθότητα. Ας λέει ό,τι θέλει ο Κλάρκσον και ο κάθε Κλάρκσον.Εχει βρει καποιος το αρθρο;
Γιατι εγω δεν μπορω.. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Σύγκριση Twin Clutch κιβωτίων ... Μ3 DCT, GTR, TTS, EVO DST, ISF και SL63 AMG
Υπάρχει το link σε Rapidshare ?
Το έψαξα κι εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα και το κατέβασα από torrent.
Ε τα Τζαπόνια, Νουρούμπουρουγκρινγκ!
-
Ο γνωστός σε όλους μας από τη δημοφιλή εκπομπή Top Gear,Jeremy Clarkson, σε σχόλιό του στην εφημερίδα Sun χαρακτηρίζει την Ελλάδα 'τουαλέτα' και τις ελληνίδες ως γυναίκες που είναι πασίγνωστες για το μουστάκι τους...
δείτε σχετικάhttp://www.zougla.gr/news.php?id=12946
Μη δυσανεσχετήσετε για το λινκ πριν καν το δείτε...περιέχει και ένα βίντεο σε εκπομπή του που αφορά την Ελλάδα...μιλώντας με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια...
-
Το συζηταμε ηδη στο θεμα με το top gear.
-
Συζητιεται ηδη εδω: viewtopic.php?f=5&t=13340&st=0&sk=t&sd=a&start=3420
-
To θέμα πάντως με τον Clarkson δεν έχει να κάνει με την αυτοκίνηση ούτε με την ιδιότητα του Clarkson ως παρουσιαστή του Top Gear...γι'αυτό ανέβασα το θέμα στον 'Αντίλογο'...δεν είχα δει τα ποστ στο 'περι αυτοκίνησης'
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Ο γνωστός σε όλους μας από τη δημοφιλή εκπομπή Top Gear,Jeremy Clarkson, σε σχόλιό του στην εφημερίδα Sun χαρακτηρίζει την Ελλάδα 'τουαλέτα' και τις ελληνίδες ως γυναίκες που είναι πασίγνωστες για το μουστάκι τους...
δείτε σχετικάhttp://www.zougla.gr/news.php?id=12946
Μη δυσανεσχετήσετε για το λινκ πριν καν το δείτε...περιέχει και ένα βίντεο σε εκπομπή του που αφορά την Ελλάδα...μιλώντας με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια...
Eίναι γνωστή η θέση μου γενικώς κατά των Αγγλων.
Από άποψη τεχνολογίας (υπερ ανώμαλοι) κουλτούρας,νοοτροπίας γενικότερα.
Απ την άλλη δεν κρύβω ότι παρ ότι τις διαφωνίες μου σχετικά με τα τεστ του δημοφιλούς δημοσιογράφου μου είναι αρκετά συμπαθής.
Στο δια ταύτα και επί των σχολιασμών του?
Πριν κρίνετε τα σχόλιά του δες τε τα ως (υποθετικά και αντικειμενικά) πολίτες μιας άλλης χώρας.
Μα και σαφώς έχει δίκιο.
Επιτέλους ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ,δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου.
Είμαστε ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα παγκοσμίως σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
Ολοι είναι καλοί όταν μας χαιδεύουν τα αυτιά και κακοί όταν.....Χθες ήταν οι Γερμανοί αποκαλώντας μας (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ)τριτοκοσμικούς παγκοσμίως εν όψει Βατοπεδίου (και όχι μόνο) σήμερα είναι ο Κλάρκσον αυριο θα είναι ακόμα και οι .......Πακιστανοί.
Κι αντί να προβληματιστούμε το γιατί και να ΜΑΘΟΥΜΕ για ακόμα μια φορά θα αναπτξουμε τις εγωκεντικές μας θεωρίες.
Αιωνία σου η μνήμη νεοέλληνα...... -
Ρε συ G60, γιατί δεν φεύγεις από την Ελλάδα να ησυχάσεις? Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κάθεσαι.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eίναι γνωστή η θέση μου γενικώς κατά των Αγγλων.Από που είναι γνωστή αυτή η θέση σου? (δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, γιάυτό ρωτάω)
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion