-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:hmmm:edit***
αφου την κανεις τη δουλεια, καντην ολοκληρωμενα:
http://www.mininova.org/search/?search= ... r+Showdown
Εβαλα κατευθειαν αυτο που δουλευει...
-
Μόλις σήμερα κατάφερα να δω το 4ο επεισόδιο.
Δεν με εντυπωσίασε όπως το polar chalenge. Καλό αλλά τίποτα το εντυπωσιακό.
Η μουσική επένδυση του Ennio πάντως στις επιστροφές της β ήταν το κλου.
Η αλατόλιμνη ίσως το καλύτερο κομμάτι.
Όσον αφορά τα οχήματα δεν με εντυπώσιασε καθόλου το γεγονός ότι το Kadett ήταν και το πιο αξιόπιστο. Το ζήτημα είναι με μία GLK πόσα προβλήματα θα είχε παραπάνω ένας μέσος οδηγός.....
-
Εμένα μου άρεσαν οι μπιχτές για τα SUV. Έρχεται σιγά σιγά ξανά στον ίσιο δρόμο το TG (θυμάστε την άποψη του J.C. για τα SUV παλιά και τi είχε κάνει στο RAV4 )
υ.γ. φαντάζεστε μια glk στην αλατολίμνη
-
κατεβαζω showdown...ελπιζω να τα θαψει ολα...
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κατεβαζω showdown...ελπιζω να τα θαψει ολα...ειναι πολυ πολυ καλο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατεβαζω showdown...ελπιζω να τα θαψει ολα...
ειναι πολυ πολυ καλο!
Τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
δεν μου πολυάρεσε το Αφρικα...δεν είχε κάτι που να σε κρατά όπως το επεισόδιο στον Πόλο. Ψιλοβαρέθηκα...στο μισάωρο.
- έσκασα στα γέλια με το χώμα που έτρωγαν May-Clarksson και από την άλλη να βλέπεις ατσαλάκωτο τον Χαμστερ...
** επισης γέλασα πολύ με την απάντηση του Clarksson στον May για τους gay χαρακτηρισμούς ...
-
Εντυπωσιακό το Clarkson - Supercar Showdown.
Το πιο εντυπωσιακό είναι στο τέλος που αφού έχει θάψει τους Γάλλους που δεν έχουν υπεραυτοκίνητα κλείνοντας με την ΕΒ (άλλη κατηγορία) υπενθυμίζει ότι το συγκεκριμένο όχημα αυτοκινητιστικής υπεροχής φτιάχνεται στη Γάλλια.
-
αντε και του χρονου με GT-R
-
Σημερα στο ΣΚΑΙ έχει το επισοδειο με το Vectra VXR.
Catastrophic Understeer -
Εμείς βρεθήκαμε στο ΜPH SHOW, το οποίο και διοργανώνει η γνωστή 'Αγία Τριάς'.
Τους είδαμε απο κοντά να παρουσιαζουν ζωντανό πρόγραμμα αλά Top Gear, kai ήταν πραγματικά υπέροχοι.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
-
πως κατεβαζετε με ραπιντ σεαρ;
-
μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι τα dvd που εχει βγαλει ο clarκson?
στο mininova ειναι λιγο μπερδεμα και δεν εχω βρει πουθενα online database,πχ στο imdb.com δεν τα εχει -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι τα dvd που εχει βγαλει ο clarκson?
πχ στο imdb.com δεν τα εχειΠως δεν τα εχει... Ολα εκει ειναι, μολις το τσεκαρα.
Βαζοντας παντως 'Clarkson dvds' στο Google, βγαινει λιστα με video stores που τα εχουν ολα, και μπορεις να τα δεις εποπτικα, χωρις τις συμμετοχες του Clarkson σε αλλες εκπομπες τηλεορασης.
( Παρεπιπτοντως, με εκανες να δω το entry του Jeremy στο imdb και ανακαλυψα οτι ηταν σε 5 επεισοδεια του Q.I. Τωρα πρεπει να τα δω αυτα! )
-
δικιο εχεις,τον εγραφα λαθος,πανεξυπνο..
τι ειναι το Q.I.?
edit:λεπτομερεια,στο imdb.com δειτε τα alternate names του clarkson,χαχα -
Ta highlights του σημερινου επεισοδιου ηταν το πως εστριβε το Caparo (κ σε ωραιο χρωμα ) κ ο special guest Simon Cowell.
-
-
http://uk.youtube.com/watch?v=n-ReYO4O69o
Clarkson trakarei mia GT3 (kai Sabine vs Stig)
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
http://www.mininova.org/tor/989600Θα με παρεις ολη την πελατεια ρε φιλε να ουμ.....
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion