-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το project ήταν καλό.εκτός απο τα supercars και τις άπειρες βλακείες που κάνουν καλό είναι που και που να βοηθάν (με τον τρόπο τους) στα κυκλοφοριακά ζητήματα και την οδηγική συμπεριφορά του μέσου οδηγού.καλά όλα αυτά αλλά για εμάς τους έλληνες το συγκεκριμένο περαν του γενικόλογου δεν βοηθά πουθενά.
θα πάω μέσω Τάμεση στην δουλειά μου ή μήπως έχουμε την ίδια κίνηση με το Λονδίνο;
Για αυτούς καλά κάνανε και το εφάρμοσαν...για εμάς τους απέξω δεν μας πολυαφορά...
δεν λέω ότι δεν έχουμε κίνηση αλλά αυτό το σενάριο έχει χιλιοπαιχτεί ακόμα και από το Traction. Το αποτέλεσμα βεβαίως το ίδιο...αμαξάκι...
σόρι για την φλυαρία...
-
Καρασυμπαθω τον Clarkson, με αφηνουν εντελως αδιαφορο τα πολλα μπλα μπλα. δεν ειμαι και πολυ των torrent, αλλα αυτο που μ ενθουσιαζει ειναι η απιστευτη κινηματογραφηση. Για οσους τα εχουν δει, τοσο η κοντρα Bugatti/Eurofighter, όσο και ο τροπος που εισαγει την 911 στο θεμα με το R8 ( να ερχεται με το πλάι στο πλάνο πίσω του ) ειναι ανατριχιαστικος. Καθαρα και μονο ως τηλεόραση.
-
Για μένα δεν βγάζουν κανένα συμπέρασμα. Χαβαλέ κάνουν και προσπαθούν να βγάζουν προς τα έξω ένα ελκυστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δηλαδή αν κέρδιζε ο Clarkson το μήνυμα θα ήταν να πάρουν όλοι αγωνιστικά ταχύπλοα για να πηγαίνουν πιο γρήγορα στη δουλειά τους;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για μένα δεν βγάζουν κανένα συμπέρασμα. Χαβαλέ κάνουν και προσπαθούν να βγάζουν προς τα έξω ένα ελκυστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δηλαδή αν κέρδιζε ο Clarkson το μήνυμα θα ήταν να πάρουν όλοι αγωνιστικά ταχύπλοα για να πηγαίνουν πιο γρήγορα στη δουλειά τους;μα αυτό λέω...το ξέρω ότι κάνουν χαβαλέ...τι τα θέλουν αυτά τα νερόβραστα θεματάκια με την κίνηση και το ποιός θα πάει γρηγορότερα;
εν πάσει περιπτώσει περι ορέξεως...
-
Η ουσία είναι οτι στην εν λόγω κόντρα νίκησε ο Stig...
Γιατί?
Γιατί ένα αγωνιστικό ταχύπλοο κοστίζει πολλά λεφτά και γιατί με ποδήλατο δεν μπορείς να μεταφερείς βαλίτσες σε ένα αεροδρόμιο ενώ δεν είναι και ο πλέον άνετος τρόπος για να πάς κάπου.
Ζήτω τα ΜΜΜ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ουσία είναι οτι στην εν λόγω κόντρα νίκησε ο Stig...
Γιατί?
Γιατί ένα αγωνιστικό ταχύπλοο κοστίζει πολλά λεφτά και γιατί με ποδήλατο δεν μπορείς να μεταφερείς βαλίτσες σε ένα αεροδρόμιο ενώ δεν είναι και ο πλέον άνετος τρόπος για να πάς κάπου.
Ζήτω τα ΜΜΜ.Δεν ξερω ποιο TopGear ειδες εσυ, αλλα εγω ξερω οτι κερδησε το αυτοκινητο
-
Wagner669
+1000 -
Πολύ καλό και το 5ο επεισόδιο...
Όλα τα λεφτά ο Stig και το κινητό του...
Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η μουσική υπόκρουση και η σκηνοθεσία γενικότερα.
Τραγικός ο Cowell που δεν θυμόταν τι Lamborghini είχε...
-
Στα περί Stig να προσθέσω και την σκηνή που πέταξε την εφημερίδα με την φάτσα του Λούη
-
Καλά η μουσική επένδυση της εκπομπής είναι ΠΑΝΤΑ καταπληκτική!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στα περί Stig να προσθέσω και την σκηνή που πέταξε την εφημερίδα με την φάτσα του Λούη+1
Βασικά πολλά σενάρια ακούγονται για το ποιός είναι ο Stig 2...
O πρώτος τελικά ήταν ένας παλιός Άγγλος οδηγός αγώνων. Αυτός που είναι τώρα παίζει μια φήμη ότι είναι ο Damon Hill... Αυτή η σκηνή με την εφημερίδα μου έκανε λίγο σε clue προς τη λύση. -
Για ποιο επεισοδιο λεμε? εχει βγει στο γιουτιουμπ?
-
Αυτά είναι τα μόνα που βρήκα...
http://www.youtube.com/watch?v=VihIf1Fi-BM (εδώ μιλάει κιόλας!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=3Tw0CXFDu5I (κι εδώ είναι ο 2ος)
Για την ταυτότητα του πρώτου κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν θυμάμαι.
BTW πολύ μ@#νάρα η δημοσιογράφα στο πρώτο βιντεάκι... Νομίζω ότι μπορώ να βρω κάπου το όνομα της καθώς και υλικό για το Καλλονές κλπ...EDIT: Και τώρα βρήκα αυτό αλλά προς μούφα μεριά μου κάνει. Διάβασε και τα σχόλια κάτω.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για ποιο επεισοδιο λεμε? εχει βγει στο γιουτιουμπ?Για το S10-E5 λεμε.
Εχει βγει σε Τορρεντ.... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά πολλά σενάρια ακούγονται για το ποιός είναι ο Stig 2...
O πρώτος τελικά ήταν ένας παλιός Άγγλος οδηγός αγώνων.Perry McCarthy. Αξίζει να διαβάσετε την ιστορία του στο f1rejects...
Αυτός που είναι τώρα παίζει μια φήμη ότι είναι ο Damon Hill... Αυτή η σκηνή με την εφημερίδα μου έκανε λίγο σε clue προς τη λύση.
Στο επισόδειο που έτρεξε ο Jenson Button, ο Clarkson σχολίασε σε μια στροφή ότι εκεί οι οδηγοί F1 την παίρνουν με διαφορετική γραμμή και ο Button πήγε να πει κάτι:
http://www.youtube.com/watch?v=eRG8Io3upyo (05:45) -
-
Cool επεισοδιο το τελευταιο btw
-
Πάω να δω το τελευταίο επεισόδιο στο youtube και μου γράφει αυτό
This video is no longer available due to a copyright claim by BBC Worldwide Ltd.Ποτέ ξανά στο youtube???
-
Πάντως παιδιά, τα torrents του top gear κατεβαίνουν ΠΟΛΥ γρήγορα πλέον. Θα πρότεινα να τα κατεβάζετε και να τα βλέπετε και μετά σβήνετέ τα. Μιλάμε, παίρνει από ένα 20λεπτο μέχρι μια ώρα να κατέβει το επεισόδιο. Σχεδόν τίποτα δηλαδή.
-
Θέμη, είναι όλα θέμα αρχείου + βιβλιοθήκης.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion