-
Εξαιρετικό σε αναλογίες το νέο μου αρέσει πιο πολύ από το original (και πετάξτε όσες τομάτες θέλετε).
-
το original ίσως και να μην ήταν σημείο αναφοράς οσον αφορά τον σχεδιασμό του (styling) αλλα ήταν εκπληκτικό σε ολα τα αλλα.
και για μένα εκεί θα είναι ολη η ουσία του καινούριου. στο πόσο μηχανολογικά προηγμένο θα είναι σε σχέση με ολα τα αλλα.
ανταγωνισμός του θα έιναι η μικρή Mclaren και πρέπει να βγούν απο πάνω και στους λοιπους γιαπωνέζους για το γαμώ
-
έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη η νισσάν με το gtr...πρέπει να ειναι εξαιρετικό για να σταθεί δίπλα του.
-
+2 για τα πόστ του spyros.s στην τελευταία σελίδα.
-
Θυμίζει λίγο μίξη R8 με κάποια hotwheels του γιού μου.
Νομίζω ότι το GT-R είναι τελείως διαφορετικό, μοναδικό.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εξαιρετικό σε αναλογίες το νέο μου αρέσει πιο πολύ από το original (και πετάξτε όσες τομάτες θέλετε).Ποιο σου προκάλεσε περισσότερη εντύπωση όμως, το νέο τώρα ή το original όταν εμφανίστηκε??
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εξαιρετικό σε αναλογίες το νέο μου αρέσει πιο πολύ από το original (και πετάξτε όσες τομάτες θέλετε).
Ποιο σου προκάλεσε περισσότερη εντύπωση όμως, το νέο τώρα ή το original όταν εμφανίστηκε??
Σε μενα παντως το νεο.
Οσο για το GTR, ειναι πολυ πισω σχεδιαστικα σε συγκριση με το NSX concept.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ξεφευγει απο την σχεδιαστική ιστορία των ιαπωνικών supercars. Το νεο θα το έλεγα πανέμορφο αν και μου θυμίζει και αλλα ευρωπαικά! Το παλιό εχει 'ταυτοτητα'.
-
Το παλιο βγηκε το 88-89 αν θυμαμαι καλα και καπου εδω τελειωνει η κουβεντα.. Ισως το πιο ποθητο ιαπωνικο αυτοκινητο για εμενα.. Δεκαετια μπροστα απο την εποχη του, απιστευτο σχεδιαστικα και τεχνολογικα..
Κι εμενα μ αρεσει το καινουργιο πολυ και δε βρισκω κανενα λογο συγκρισης με το παλιο.. Θα συμφωνησω οτι θυμιζει λιγο R8 και οτι αν και ομορφο 'πασχει' απο μια ελλεψη ταυτοτητας.. αντιστοιχη με αυτη της mclaren mc12.
-
'Οπως το πρώτο ήταν χρόνια μπροστά από την εποχή του έτσι κι αυτό. Εμένα πάντως δεν μου μοιάζει με R8 αλλά μπορεί και να ισχύει. Το μόνο που μου θύμισε είναι το Nazca C2 βλέποντας την οροφή του.
-
Πάντως, αν και το αρχικό NSX ήταν υπέροχο, εμφανισιακά το RX-7 ήταν για μένα ανώτερο.
-
ακριβώς, το Nsx με τα αναδιπλούμενα φώτα ήταν μαμάτο, μετά τη μούρη την χαλάσανε για τα καλά με τα φτηνιάρικα εμφανησιακά φώτα
-
Αναγκαστικά το έκαναν αυτό, όπως και στην Diablo, γιατί κάποια στιγμή τα αναδιπλούμενα φώτα απαγορεύτηκαν.
-
στη Diablo όμως, παρόλο που τα αγόρασαν από τη Nissan, τα προσάρμοσαν μια χαρά
στο Χόντα που τα σχεδίασαν αυτοί, τα σκ@τωσαν -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αναγκαστικά το έκαναν αυτό, όπως και στην Diablo, γιατί κάποια στιγμή τα αναδιπλούμενα φώτα απαγορεύτηκαν.Γιατί απαγορεύτηκαν??
-
Προδιαγραφές ασφαλείας για πεζούς.
-
Και καλά έκαναν κι απαγορεύτηκαν και για άλλους δύο λόγους: 1) Αεροδυναμική αστάθεια με τα φώτα ανοιχτά και 2) καθυστέρηση στο σινιάλο, εκτός αν είχες εξτρά σταθερά προβολάκια.
-
Acura previews NSX-derived Roadster
http://www.carbodydesign.com/2012/04/acura-previews-nsx-derived-roadster/ -
-
Νέο HONDA NSX