-
Σχεδιαστικα παντως ανετα θα μπορουσε να μπει στην κατηγορια των supercars.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτη η λειτουργία ονομάζεται γεννήτρια.Oχι,λεγεται παλι κινητηρας αλλα αντι πχ να γυρναει δεξιοστροφα γυρναει αριστεροστροφα,παλι εγω τον τροφοδοτω με ενεργεια.
-
Όταν τροφοδοτείς με κινητική ενέργεια και παράγεται ηλεκτρική---> Γεννήτρια
Όταν τροφοδοτείς με ηλεκτρική και παράγεται κινητική-------------> Κινητήρας -
Ευχαριστω για τις ινφο,αλλα δεν καταλαβες καλα μαλλον.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ περιπτωσεις ειναι κινητηρας γιατι του δινω ενεργεια δεν κινειται ο δρομεας ελευθερα απο μηχανικη κινηση,ΕΓΩ τον κουναω με στρεφομενα πεδια κλπ.Στην πρωτη περιπτωση ο κινητηρας στρεφεται συμφωνα με τη φορα του αυτοκινητου και την δευτερη αντιθετα,θελει να κινηθει δεν κουνιεται αντιθετα τουλαχιστον μεχρι να σταματησει το αμαξι,μετα παει με οπισθεν,ετσι φερει αντισταση,δηλαδη φρεναρει το αμαξι.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
-
αν φορτίζει κάτι, λειτουργεί ως γεννήτρια.
Αν εφαρμόζεται ηλεκτρική πέδη, είναι κινητήρας -
ποποοοοο... που κολλήσατε ρε παιδιά...
-
πλιτς
-
καθώς δεν μιλάμε για plug-in hybrid δεν είναι η χαρά της ΔΕΗ ή κάποιας άλλης εταιρείας ενέργειας
Απ' όσο έχω διαβάσω για την νέα γενεά SH-AWD η οποία δοκιμάζεται και στο επόμενης γενεάς Legend, οι δύο κινητήρες που βρίσκονται στον ίδιο άξονα (στο Legend πίσω στο NSX εμπρός) έχουν την ικανότητα να δίνουν ώση αντίθετη της φοράς κίνησης. Υποθέτω ότι στη φάση αυτή θα λειτουργούν ως γεννήτριες καθώς αναφέρεται ότι η ενέργεια που θα αποθηκεύεται θα μπορεί να μεταβιβαστεί στον άλλο κινητήρα του ιδίου άξονα.
Τα οφέλη νομίζω ότι είναι προφανή. Ένα σύστημα ESP το οποίο δεν θα χρησιμοποιεί τα υλικά τριβής των φρένων για τη διατήρηση της τροχιάς και θα μπορεί μέσω της έννοιας της αντίστασης στην κύλιση (με ροπή αντίθετη της φοράς της) να αυξάνει κατά το δοκούν την ευστάθεια του οχήματος.
Οι πρώτες εντυπώσεις δημοσιογράφων σε συνθήκες πίστας με τροποποιημένα Legend ήταν κάτι παραπάνω από καλές. Και κατά τη γνώμη μου είναι και προς την θετική κατεύθυνση εφοσόν το τελικό αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό (επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση). Και όλα αυτά στο πλαίσιο μίας τετρακίνησης χωρίς τις ενοχές των τριβών των μηχανικών συστημάτων.
Ασφαλώς και το θέμα που παραμένει είναι το κατά πόσο το βάρος του συστήματος θα είναι υψηλότερο του βάρους μίας κλασσικής εξελιγμένης τετρακίνησης και το πόσο μία τέτοια τεχνολογία μπορεί να πετύχει τις επιδόσεις κρατήματος των μηχανικών συστημάτων. Υποθέτω ότι όλα θα απαντηθούν στην πίστα αλλά και στους δρόμους.
-
Σχεδιαστικά, πάντως, είναι απίθανο
-
ναι είναι...
-
-
Βασικά δεν είναι για τον πο@τσο είναι για ακόμα παρακάτω άλλα τώρα ποιος χέζει τι διαφήμηση;
-
http://www.motortrend.com/future/future ... acura_nsx/
Τα πίσω φώτα οσο πιο πολυ τα βλέπω τόσο πιο αισχρά μου φαίνονται. Και μαλλον αυτό που με ενοχλεί συνολικά είναι οτι του λείπει η 'ευγένεια' που είχε το mk1.
-
-
ε ναι, πού να ξεπεράσεις τους deep purple
-
επιτελους HONDA Κ ΟΧΙ acura
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
επιτελους HONDA Κ ΟΧΙ acuraτην αγορά της αμερικής κυνηγάνε
εκεί -αν δεν κάνω λάθος- εκανε καλές πωλήσεις το πρώτο και εκεί στοχεύουν.
γι αυτό και θα εξελιχθεί και θα κατασκευαστεί στο Ohio
-
Απολυτως λογικο και θεμιτο αυτο. Αλλωστε η Acura θεωρειται κ ειναι premium brand στην Αμερικη . Απλα μετα τα τελευταια νεα φαινεται οτι το nsx θα βγει κ ως ΗΟΝDA για τον υπολοιπο κοσμο.
http://vtec.net/news/news-item?news_item_id=1037697 -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Απολυτως λογικο και θεμιτο αυτο. Αλλωστε η Acura θεωρειται κ ειναι premium brand στην Αμερικη . Απλα μετα τα τελευταια νεα φαινεται οτι το nsx θα βγει κ ως ΗΟΝDA για τον υπολοιπο κοσμο.
http://vtec.net/news/news-item?news_item_id=1037697μα δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγει ως Honda
απλά ριξαν το βαρος στην αμερική -παρουσίαση NAIAS κλπ- γιατί αυτή είναι η βασική τους αγορά
-
κ γω ετσι πιστευα αλλα μαλλον επηρεαστηκα απο τα σχολια των γιανκις στο vtec.net
Νέο HONDA NSX