-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ γιατί?
αφού είπες ότι υπάρχει τέτοια έκφραση, πόσες φορές την έχεις ακούσει; αυτό ρωτάω, τόσο δύσκολη ερώτηση είναι;
αντίστοιχα... όταν μία γυναίκα πάει με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο και με λεφτά -προφανώς- το κάνει από έρωτα
όταν το κάνει ο άντρας είναι... ζιγκολό
Τα κλασικά 'δύο μέτρα και δύο σταθμά'.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν το κάνουν επειδή τους το ζήτησε ο αντρας τους, όντως είναι μεγάλο λάθος!
Υπάρχουν όμως όλο και περισσότερες που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να αναλάβουν τα μεγάλα βάρη του νοικοκυριού (και δεν κάνω πλάκα!)!και από τη στιγμή που έχουμε ισότητα, γιατί δεν κάθεται ο άντρας να τα κάνει;
Αλλο ισότητα, άλλο ομοιότητα!
Ο άνδρας είναι -γενικά- πολύ πιο εύκολο να βρει δουλειά με καλά χρήματα!Και ποιος 'φταίει' γι' αυτό; η άτιμη κενωνία;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν το κάνουν επειδή τους το ζήτησε ο αντρας τους, όντως είναι μεγάλο λάθος!
Υπάρχουν όμως όλο και περισσότερες που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να αναλάβουν τα μεγάλα βάρη του νοικοκυριού (και δεν κάνω πλάκα!)!και από τη στιγμή που έχουμε ισότητα, γιατί δεν κάθεται ο άντρας να τα κάνει;
Αλλο ισότητα, άλλο ομοιότητα!
Ο άνδρας είναι -γενικά- πολύ πιο εύκολο να βρει δουλειά με καλά χρήματα!Και ποιος 'φταίει' γι' αυτό; η άτιμη κενωνία;
Τι σχέση έχει τώρα το ποιός φταίει?
Ρώτησες κάτι και σου απάντησα!
Μάλλον συμφωνείς!
Το 'ποιός φταίει' τι σημασία έχει? -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Δλδ ο άντρας σκέφτεται: Να ξεπατωθώ στη δουλειά προκειμένου να έχω λίγο σεξ.
Ενώ η γυναίκα: Να ξεπατωθώ στο σεξ για να δουλέψω;Να συμπεράνω ότι αυτό το θεωρείς σωστό/ηθικό;
Δεν διαφωνώ ότι οι γυναίκες προσπαθούν όπως όλοι.
Το έξτρα όπλο τι το χρειάζονται;Oχι δεν το θεωρω σωστο. Το θεωρω κάκιστο. θεωρω οτι ολων των ειδων οι 'μίζες' ειναι κάκιστες πόσο μαλλον αυτη που ειναι και ανηθικη.
Και την καταδικάζω. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης θεωρω πρωτον οτι δεν ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμο που υποστηριζεις, μας αδικεις φριχτα, και επισης θεωρω πολυ χειρότερο και ανηθικο το να σου την πέφτει ο εργοδοτης επειδη ξέρει οτι εχεις αναγκη να δουλεψεις!! Ειναι ξεδιαντροπο και τρομερα υποτιμιτικο, σε εκβιαζει και σε θεωρει πουτ@ν@ απο την αρχη. Βεβαιως και αμα δεχτεις εισαι για φτυσιμο.Η διαφορα μας ξέρεις ποια ειναι? Οτι εσυ το παρουσιαζεις σαν τον κανονα (οι γυναικες κάνετε αυτο) ενω εγω το βλέπω σαν μεμονομενα περιστατικά. Αναλογα με το θρασος που εχει ο καθενας και την δυναμη, εκμεταλευεται τον αλλον. Οι γυναικες που περιγραφεις αν ηταν αντρες θα ζηταγαν σεξ για να σου κανουν την δουλεια, και οι αντρες το αντιστροφο, θα πρόσφεραν.
Δεν ειναι θεμα φύλλου! Ειναι θέμα ανθρώπου![/b]
-
.
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Oχι δεν το θεωρω σωστο. Το θεωρω κάκιστο. θεωρω οτι ολων των ειδων οι 'μίζες' ειναι κάκιστες πόσο μαλλον αυτη που ειναι και ανηθικη.
Και την καταδικάζω.Είμαστε στον ίδιο δρόμο...
Αλλα για να ειμαι ειλικρινης θεωρω πρωτον οτι δεν ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμο που υποστηριζεις, μας αδικεις φριχτα, και επισης θεωρω πολυ χειρότερο και ανηθικο το να σου την πέφτει ο εργοδοτης επειδη ξέρει οτι εχεις αναγκη να δουλεψεις!! Ειναι ξεδιαντροπο και τρομερα υποτιμιτικο, σε εκβιαζει και σε θεωρει πουτ@ν@ απο την αρχη. Βεβαιως και αμα δεχτεις εισαι για φτυσιμο.
Καλά δεν παρουσίασα και τους άντρες άγιους, αλλά όπου και αν έχω βρεθεί οι γυναίκες που ήθελαν να κρατήσουν αποστάσεις τις κρατούσαν και δεν είχαν πρόβλημα. Ο άντρας σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί εν μέσω πρόκλησης. Και αυτή η πρόκληση συναντάται πολύ τη σήμερον ημέρα...
Μπορείς να κάνει και τεστ βέβαια, φόρεσε τη μία ημέρα κάτι που δε θα αφήνει το μπούστο σε κοινή θέα και κατέγραψε πόσοι θα σε κοιτούν στα μάτια και πόσοι θα κοιτούν το μπούστο. Την άλλη μέρα φόρεσε κάτι που αφήνει το μπούστο πιο 'ελεύθερο' και κατέγραψε πόσοι θα κοιτούν το μπούστο και πόσοι θα σε κοιτούν στα μάτια...
Η διαφορα μας ξέρεις ποια ειναι? Οτι εσυ το παρουσιαζεις σαν τον κανονα (οι γυναικες κάνετε αυτο) ενω εγω το βλέπω σαν μεμονομενα περιστατικά. Αναλογα με το θρασος που εχει ο καθενας και την δυναμη, εκμεταλευεται τον αλλον. Οι γυναικες που περιγραφεις αν ηταν αντρες θα ζηταγαν σεξ για να σου κανουν την δουλεια, και οι αντρες το αντιστροφο, θα πρόσφεραν.
Δεν ειναι θεμα φύλλου! Ειναι θέμα ανθρώπου!
Και βέβαια είναι ΚΑΙ θέμα ανθρώπου (όπως αναφέρω και πιο πάνω)...
Κάνε (αν έχεις το χρόνο) και άλλη μία δοκιμή: Παρατήρησε στη δουλειά σου/στό δρόμο κλπ πόσοι άνδρες και πόσες γυναίκες αφήνουν ερωτικά υπονοούμενα με τον τρόπο που ντύνονται. Αν οι άντρες είναι περισσότεροι τότε παραδέχομαι την ήττα των απόψεών μου....
-
Καταρχην πολλα τεστ μου βαζεις και θα τα παιξω!!
Κατα δευτερον πως μπορει να ντυθει ενας αντρας για να στελνει τα μηνυματα που λες? Το μονο που μπορει να κανει ειναι να βαλει μπλουζακι και να το λέει καθαρα!!
Ομως σου ειπα ο καθενας με τον τροπο του. Οι γυναικες φορανε μπλουζα με μπουστο (που αμα εχει ωραιο μπουστο δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φορας ζιβάγκο, κι εγω φοραω, με χαρακτηριζει??) οι αντρες περνανε με το αυτοκινητο και σου σφυριζουν, στο φαναρι σου κλεινουν το ματι, λενε κρυαδες κλπ κλπ που ειναι ΚΑΙ ενοχλητικο, ενω το μπουστο δεν ειναι τουλαχιστον!!
Και επισης στον δρομο μπορει ο καθενας να στελνει τα μηνυματα του, μπορει να θελει να κανει και σεξ, απαγορευεται?? Εδω μιλαμε για την δουλεια και για το πως το χρησιμοποιεις.
-
Υπάρχουν πολλοί τρόποι σκέψης καί πράξης.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τό δικό του τρόπο.
Δέν πρόκειται νά κατηγορήσω καμία γυναίκα η οποία είναι ερωτική νά εξωτερικεύσει τό είναι της,αρκεί να μήν τό κάνει επάγγελμα.
Θέλω να πιστεύω,ότι,ο ερωτισμός/σεξουαλικότητα πού βλέπουμε γύρω μας από τίς γυναίκες,δέν έχουν κάποιο υλικό 'όφελος'.
Νομίζω ότι όλοι μας (καί άν κάνω λάθος διορθώστε με) ξυπνάμε,δουλεύουμε,διασκεδάζουμε καί κοιμώμαστε,καί έχουμε στό μυαλό μας τό ίδιο πράγμα.
Δέν τό βρίσκω καθόλου κακό να δείχνουμε αυτό πού είμαστε στήν πραγματικότητα.
Τό δύσκολο είναι να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τό 'αυθόρμητο' από τό 'προμελετημένο',μέ αποτελέσμα να καταλήγουμε σέ γενικεύσεις καί χαρακτηρισμούς (η εύκολη λύση) -
.
Funis,
λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Funis,
λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα....
Χαιρομαι που το λυσαμε λοιπον!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κατα δευτερον πως μπορει να ντυθει ενας αντρας για να στελνει τα μηνυματα που λες? Το μονο που μπορει να κανει ειναι να βαλει μπλουζακι και να το λέει καθαρα!!Μπορεί κάλλιστα να φορέσει κολλητό δερμάτινο παντελόνι και εφαρμοστό ελαστικό T-Shirt ώστε να φαίνονται τα μούσκουλα. Θα είναι γελοίος; Ίσως για σένα και για μένα αλλά όχι για κάποια πιπίνια.
Ομως σου ειπα ο καθενας με τον τροπο του. Οι γυναικες φορανε μπλουζα με μπουστο (που αμα εχει ωραιο μπουστο δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φορας ζιβάγκο, κι εγω φοραω, με χαρακτηριζει??) οι αντρες περνανε με το αυτοκινητο και σου σφυριζουν, στο φαναρι σου κλεινουν το ματι, λενε κρυαδες κλπ κλπ που ειναι ΚΑΙ ενοχλητικο, ενω το μπουστο δεν ειναι τουλαχιστον!!
Μια εκτός τόπου και χρόνου προκλητικά ντυμένη γυναίκα πάντως εμένα με ενοχλεί.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπορεί κάλλιστα να φορέσει κολλητό δερμάτινο παντελόνι και εφαρμοστό ελαστικό T-Shirt ώστε να φαίνονται τα μούσκουλα. Θα είναι γελοίος; Ίσως για σένα και για μένα αλλά όχι για κάποια πιπίνια.Σε καλο σου Κυαν, δεν μπορω να σταματησω να γελαω και μονο που σκεφτομαι το θεαμα!!! Εξαιρετικο!!! μου φτιαξες το απογευμα!
Οταν λες πιπινια εννοεις τα 16χρονα??
Τεσπα κι εμενα με ενοχλει το πολυ προκλητικο
-
Μια ωραια γυναικα, δε χρειάζεται να πεταξει εξω τα αυτά της για να την κοιταξω.
Μια ωραια γυναικα τραβαει το βλεμμα ακομα και με ρασο. Εκεινες οι οποίες, δεν ειναι ή δεν αισθανονται ωραίες 'γδύνονται'...Παρόλα αυτά δεν με ενοχλούν καθόλου, απλά σε κάθε ευκαιρία τις 'περιπαίζω' ευγενικά πάντα, τόσο που μερικές φορές δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιες!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Οταν λες πιπινια εννοεις τα 16χρονα??Ηλίθια δεκαεξάχρονα κάθε ηλικίας.
-
ενταξει ρε παιδια και αυτες θελουν να βλεπουν ωραια σωματα κτλ κτλ....
το θεμα ειναι μη πιανουν κουβεντα και αποκαλυπτεται οτι χρησιμοποιουν την ιδια μαρκα σερβι.....
χωρις διαθεση κακιας φυσικα προς τις γυναικες...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χτες ξημερώματα ένας πρώτος ξάδερφος έγινε πατέρας. Είχε την εμπειρία να ζήσει όλο το σκηνικό από κοντά, μέσα στην αίθουσα του τοκετού. Δύσκολα θα ξεχάσω τα λόγια του, κάποιες ώρες μετά. 'Ήταν η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Τίποτα άλλο δεν αξίζει όσο αυτό'. Και καθώς είμαι μια 5ετία μικρότερος και ανύπαντρος, κατέληξε: 'Μάγκα μου, μην το αργείς καθόλου. Μέσα από το γάμο έρχεται η ολοκλήρωση και η αγάπη. Όταν έρθει και το πρώτο παιδί, εκεί πραγματικά το ζευγάρι δένεται και είναι όλα τα λεφτά. Δε σου λέω να παντρευτείς την πρώτη που θα βρεις μπροστά σου, αλλά μην το φοβάσαι'. Ο πραγματικός πλούτος είναι τα παιδιά. Έτσι τουλάχιστον λένε οι μεγαλύτεροι, που έχουν περάσει και από εδώ που είμαστε τώρα εμείς
Γιατί στους ελεύθερους άνδρες αυτά τα λόγια συνήθως φαντάζουν αστεία άραγε;
Εμένα πάντως μόνο αστεία δε μου φαντάζουν. Και νομίζω ότι θα καταλάβω πλήρως το νόημά τους μόνον όταν βρεθώ στην ίδια θέση.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ισότητα ε; χμμμ....
Κι όμως υπάρχει ισότητα. Μπορεί και ο άντρας να 'φάει' από την περιουσία της γυναίκας σε περίπτωση διαζυγίου, εφόσον αυτή είναι πιο ευκατάστατη και εχει πάρει κανέναν άφραγκο τεμπέλη!
ok, αν και δε νομίζω να συμβαίνει συχνά αυτό, παρά το αντίστροφο...
Από ό,τι λες ίσως να έχει αλλάξει αυτό, μέχρι όμως να πειστώ δε θα πάψω να θεωρώ ότι τυχαίνουν καλύτερης/ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τους άντρες σε επίπεδο πολιτείας και κρατικής μέριμνας...Με αφορμή το 'ζιγκολό' του lkar, να σε ρωτήσω και κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσεις σε πρακτική/καθημερινή βάση και όχι θεωρητική:
Από αυτά που έχεις δει μέχρι σήμερα οι γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ (από κυριολεκτικά μέχρι τα υπονοούμενα);
Στη δουλειά τους, στις αγορές τους, στις σχέσεις τους με άλλους, στη σχέση τους με κάποιον, προκειμένου να πετύχουν κάτι, σε ό,τι τέλος πάντων κάνουν;Εσύ (και κάποιες άλλες) μπορεί να μην το κάνεις αυτό (συνειδητά τουλάχιστον), τι λες όμως;
Νομίζω ότι η άποψή μου είναι δεδομένη (και έχω άπειρα παραδείγματα από άφραγκες τεμπέλες/νοικοκυρές μέχρι πετυχημένες δικηγορίνες/γιατρίνες κλπ κλπ)...
Οι γυναίκες κρατούν πάρα πολύ καλό λογαριασμό για το τι παίρνουν για αντάλλαγμα του κάθε πότε και πόσο προσφέρουν το σεξ...
Ως προς τα παραπάνω που λες, για την κατάσταση που επικρατεί μάλλον ευθύνονται εξίσου και τα δυο φύλα. Με την έννοια ότι:
- Οταν ένας άντρας επιλέξει μια γυναίκα προκλητική και σεξουαλική γιατί τον ...φτιάχνει περισσότερο ή γιατί θέλει να κάνει εντύπωση στους φίλους του, θα πρέπει να προβλέψει οτι μπορεί να μην του είναι το ίδιο πιστή όσο θα ήταν μια πιο 'σοβαρή' κοπέλα. Δηλαδή, με τον ίδιο τρόπο που προκάλεσε αυτόν για να πετύχει κάτι, θα προκαλέσει μελλοντικά κάποιον άλλο.
-Πράγματι κατά κανόνα είναι οι γυναίκες που 'τρώνε' διατροφή κλπ από τον άντρα σε περίπτωση διαζυγίου, ειδικά όταν ήταν άνεργες και επαγγελματίες 'νοικοκυρές', οπότε με το που θα διαλυθεί ο γάμος αυτές μένουν εντελώς άφραγκες. Κι αυτό έπρεπε επίσης να το προβλέψει ο σύζυγος και να προτιμήσει μια ανεξάρτητη οικονομικά γυναίκα.
-Δεν ξέρω αν οι γυναίκες γενικά εκμεταλλεύονται το σεξ για να πετύχουν πράγματα. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, ούτε ξέρω από τον κύκλο μου γυναίκα που να το κάνει, γιατί οι γυναίκες που γνωρίζω εγώ έχουν εγωισμό (με την καλή έννοια). Επίσης, το να χρησιμοποιήσεις το σεξ για να πετύχεις, προϋποθέτει οτι οι προϊστάμενοί σου κλπ είναι άντρες. Σε πολλές επιτυχημένες γυναίκες συμβαίνει όμως να έχουν υφιστάμενους άντρες. Εκεί να δεις πώς σου κάνουν οι άντρες τα γλυκά μάτια για να έχουν προνομιακή μεταχείριση!
Πιστεύω πως είναι θέμα αξιοπρέπειας για τον καθένα.
Ομως, ποτέ δεν είμαστε θύματα των άλλων, παρά μόνο των δικών μας επιλογών.
Δηλαδή, οι άντρες που έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, θα μπορούσαν κάλλιστα να επιλέξουν άλλο τύπο γυναίκας, και τότε δεν θα είχαν χάσει φράγκο!
- Οταν ένας άντρας επιλέξει μια γυναίκα προκλητική και σεξουαλική γιατί τον ...φτιάχνει περισσότερο ή γιατί θέλει να κάνει εντύπωση στους φίλους του, θα πρέπει να προβλέψει οτι μπορεί να μην του είναι το ίδιο πιστή όσο θα ήταν μια πιο 'σοβαρή' κοπέλα. Δηλαδή, με τον ίδιο τρόπο που προκάλεσε αυτόν για να πετύχει κάτι, θα προκαλέσει μελλοντικά κάποιον άλλο.
-
Μάλιστα. Δεν φταίει ο θύτης δηλαδή αλλά το θύμα που τον επέλεξε. Ωραία λογική. Σα να λες ότι δεν φταίει ο διαρρήκτης αλλά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος γιατί δεν είχε βάλει κλειδαριά ασφαλείας και συναγερμό.
Και όταν λέμε 'χρησιμοποιούν το σεξ' δεν εννοούμε απαραίτητα 'πηδιούνται' αλλά μπορεί απλά να αφήνουν (ψευδή) σεξουαλικά υποννοούμενα, να ντύνονται προκλητικά κλπ. Ξέρω γυναίκες που το κάνουν αυτό συστηματικά -και όχι μόνο στη δουλειά τους αλλά οποτεδήποτε θέλουν να πετύχουν κάτι (π.χ. όταν ένας τροχονόμος τους δίνει κλήση) και μάλιστα το παραδέχονται και ανοιχτά αφού το θεωρούν θεμιτό κιόλας, εκλογικεύοντάς το με τη γνωστή καραμέλα της μη-ίσης μεταχείρισης της γυναίκας στον εργασιακό χώρο και αλλού (άλλο topic αυτό πάντως).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μάλιστα. Δεν φταίει ο θύτης δηλαδή αλλά το θύμα που τον επέλεξε. Ωραία λογική. Σα να λες ότι δεν φταίει ο διαρρήκτης αλλά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος γιατί δεν είχε βάλει κλειδαριά ασφαλείας και συναγερμό.Αδόκιμο το παράδειγμα που έφερες. Το θύμα ενός διαρρήκτη δεν είχε περιθώριο επιλογής- Εκτός αν άφησε ξεκλείδωτη την πόρτα του ή ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες! Τότε, ας πρόσεχε.
Περιθώριο επιλογής έχεις στην εκλογή του συντρόφου σου.
Θα σου φέρω λοιπόν παραδείγματα, αφού σου αρέσει να μιλάμε με παραδείγματα: Αν εγώ για παράδειγμα πάρω κυνηγόσκυλο για το διαμέρισμά μου, αντί για κανισάκι, γιατί εχω αδυναμία στα κυνηγόσκυλα, μην εκπλαγώ που θα μου κάνει το σπίτι άνω-κάτω.
Αν κυκλοφορώ με αγωνιστικό αμάξι μέσα στο κέντρο της πόλης, μη στενοχωριέμαι που θα μου μπουκώνει το αμάξι ή θα με δυσκολεύει ο σκληρός συμπλέκτης.
Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας. Κάνουμε αυτό που γουστάρουμε και στη συνέχεια οφείλουμε να υποστούμε τις συνέπειες.
Αν εσύ εχεις π.χ. μπροστά σου 10 γυναίκες που σε θέλουν και από αυτές διαλέξεις την πιο π..., μετά τι σου φταίνε οι υπόλοιπες γυναίκες που σε κεράτωσε με τον καλύτερό σου φίλο και σου ζητάει και διατροφή! -
Δεν έχεις καταλάβει ότι ο kubiak άλλο σου λέει:
Δεν μιλάμε για τις σχέσεις! Μιλάμε για μια ελεύθερη ας πούμε γυναίκα η οποία χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της για να επιτύχει καλύτερη μεταχείριση σε μια υπηρεσία, να αποφύγει μία κλήση επειδή θα γλυκοκοιτάξει τον τροχονόμο, ή ότι θα προσληφθεί επειδή θα δείξει λίγο τη δαντέλα απ' την κάλτσα της καθώς θα σταυρώνει τα πόδια της απέναντι απ' τον μελλοντικό της εργοδότη.
Και όλα αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά απ' όλες τις γυναίκες που έχουν τη δυνατότητα (της αισθητική δυνατότητα) να το κάνουν.
Και αν το αρνείσαι, ή αποτελείς τρανταχτή εξαίρεση, ή απλώς δεν είσαι ειλικρινής...
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Μάλιστα. Δεν φταίει ο θύτης δηλαδή αλλά το θύμα που τον επέλεξε. Ωραία λογική. Σα να λες ότι δεν φταίει ο διαρρήκτης αλλά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος γιατί δεν είχε βάλει κλειδαριά ασφαλείας και συναγερμό.
Αδόκιμο το παράδειγμα που έφερες. Το θύμα ενός διαρρήκτη δεν είχε περιθώριο επιλογής- Εκτός αν άφησε ξεκλείδωτη την πόρτα του ή ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες! Τότε, ας πρόσεχε.
Περιθώριο επιλογής έχεις στην εκλογή του συντρόφου σου.
Θα σου φέρω λοιπόν παραδείγματα, αφού σου αρέσει να μιλάμε με παραδείγματα: Αν εγώ για παράδειγμα πάρω κυνηγόσκυλο για το διαμέρισμά μου, αντί για κανισάκι, γιατί εχω αδυναμία στα κυνηγόσκυλα, μην εκπλαγώ που θα μου κάνει το σπίτι άνω-κάτω.
Αν κυκλοφορώ με αγωνιστικό αμάξι μέσα στο κέντρο της πόλης, μη στενοχωριέμαι που θα μου μπουκώνει το αμάξι ή θα με δυσκολεύει ο σκληρός συμπλέκτης.
Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας. Κάνουμε αυτό που γουστάρουμε και στη συνέχεια οφείλουμε να υποστούμε τις συνέπειες.
Αν εσύ εχεις π.χ. μπροστά σου 10 γυναίκες που σε θέλουν και από αυτές διαλέξεις την πιο π..., μετά τι σου φταίνε οι υπόλοιπες γυναίκες που σε κεράτωσε με τον καλύτερό σου φίλο και σου ζητάει και διατροφή!Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μπορείς να ξέρεις το χαρακτήρα του άλλου όταν τον γνωρίζεις και ειδικά αν έχει την τάση να κερατώνει -πράγμα που σημαίνει μειωμένες ηθικές αναστολές- σίγουρα θα ξέρει και να υποκρίνεται. Συνήθως όταν καταλαβαίνεις το χαρακτήρα του άλλου είναι πια αργά. Άρα η 'επιλογή' γίνεται με εντελώς ελλιπείς ενδείξεις, οπότε δεν μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο κατά μεγαλύτερο μέρος στον επιλέγοντα.
Αλλά το θέμα εδώ είναι αυτό που (ξανα)επεσήμανε ο nasos79 και δεν θα ήθελα να ξεφύγουμε από αυτό.
Διαζύγια