-
Δε γινονται αυτα τα πραγματα! Φανταστειτε μια ιστορια που θα ξεκιναγε ο Γαβριηλ και θα συνεχιζε ο Κριεζα Της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικός το σιδηρουν κιγκλίδωμα!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε γινονται αυτα τα πραγματα! Φανταστειτε μια ιστορια που θα ξεκιναγε ο Γαβριηλ και θα συνεχιζε ο Κριεζα Της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικός το σιδηρουν κιγκλίδωμα!δε νομιζω οτι θα ηταν ιστορια, γιατι θα ηταν πολυυυ συντομη!!!
χωρις παρεξηγηση προς τα παιδια!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Βρε Κώστα πας να ανοίξεις πόλεμο ανδρών γυναικών. Ξέχασες τι έγινε την τελευταία φορά!!!! Και επίκειται και η συγκέντρωση στο Βόλο. Πα πα πα πα πα.Δε γινονται αυτα τα πραγματα! Φανταστειτε μια ιστορια που θα ξεκιναγε ο Γαβριηλ και θα συνεχιζε ο Κριεζα Της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικός το σιδηρουν κιγκλίδωμα!
Σε αυτά ακριβώς τα 2 πράγματα, ποντάρω την επιτυχία του
sorry για το off-topic
-
Βλεπω κι οι μοντερατορες επηρεαζονται απο τη μοδα των καιρων. Μαζεψτε 5, βαλτε να συζητανε χωρις συντονισμο και να πλακωνονται και κερδιστε τηλεθεαση, αναγνωσιμοτητα κ.α. Ριαλιτι θα το κανετε το μαγαζι Α! Ξεχασα και τον θεο Random
-
Ναι, θα ξαναρχίσουν πάλι οι κιουρίες να λένε 'αυτά τα κάνουν οι άλλες, εμείς ποτέ'... Παραμύθια της Χαλιμάς. Όλες τα ίδια είναι. Καρμπόν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, θα ξαναρχίσουν πάλι οι κιουρίες να λένε 'αυτά τα κάνουν οι άλλες, εμείς ποτέ'... Παραμύθια της Χαλιμάς. Όλες τα ίδια είναι. Καρμπόν.skull, βλέπω κι εδώ και στο άλλο θέμα, ότι έχεις πολλά απωθημένα. Δεν αλλάζεις φύλο καλύτερα για να είσαι πάντα νε τους νικητές?
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ισότητα ε; χμμμ....
Κι όμως υπάρχει ισότητα. Μπορεί και ο άντρας να 'φάει' από την περιουσία της γυναίκας σε περίπτωση διαζυγίου, εφόσον αυτή είναι πιο ευκατάστατη και εχει πάρει κανέναν άφραγκο τεμπέλη!
πως γίνεται να υπάρχουν πάντα άφραγκοι τεμπέληδες και ποτέ άφραγκες τεμπέλες;
μία γυναίκα που δεν δουλεύει κι είναι όλη τη μέρα σπίτι τη λέμε νοικοκυρά;Οχι βέβαια, **άφραγκη τεμπέλα! **
και πόσες φορές έχεις ακούσει αυτή την έκφραση;
Εγώ γιατί?
Γιατί το γυρνάς σε κόντρα άντρα-γυναίκας? Και γιατί μου επιτίθεσαι προσωπικά? Ξέρεις αν εργάζομαι και πόσα βγάζω? Ισα-ίσα, αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι πως δεν τρώνε μόνο οι γυναίκες τα λεφτά των αντρών σε περίπτωση διαζυγίου, μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο.
Εσύ γιατί ταυτίστηκες τόσο, αλήθεια? -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Εγώ γιατί?
αφού είπες ότι υπάρχει τέτοια έκφραση, πόσες φορές την έχεις ακούσει; αυτό ρωτάω, τόσο δύσκολη ερώτηση είναι;
αντίστοιχα... όταν μία γυναίκα πάει με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο και με λεφτά -προφανώς- το κάνει από έρωτα
όταν το κάνει ο άντρας είναι... ζιγκολό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αντίστοιχα... όταν μία γυναίκα πάει με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο και με λεφτά -προφανώς- το κάνει από έρωταόταν το κάνει ο άντρας είναι... ζιγκολό
Πιπέρι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ γιατί?
αφού είπες ότι υπάρχει τέτοια έκφραση, πόσες φορές την έχεις ακούσει; αυτό ρωτάω, τόσο δύσκολη ερώτηση είναι;
αντίστοιχα... όταν μία γυναίκα πάει με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο και με λεφτά -προφανώς- το κάνει από έρωτα
Οταν το κάνει ο άντρας είναι... ζιγκολό
Γιατί να την έχω ακούσει? Εγώ ούτε άνεργη είμαι, ούτε νοικοκυρά, ούτε τεμπέλα, ούτε με μεγαλύτερο τα εχω, ουτε με μικρότερο, ούτε τρώω κανενός τα λεφτά, ούτε μου τρώει κανείς τα λεφτά. Λύθηκε η περιέργειά σου?
Κι οι δυο τα ίδια είναι κατά τη γνώμη μου. Το ίδιο ισχύει και για τα δυο φύλα, αυτό είπα από την αρχή. Πολύ 'πατριώτης' μας προέκυψες και πας να ξεκινήσεις κόντρα από κει που δεν υπάρχει! -
Ο χρήστης diva έγραψε:
Γιατί να την έχω ακούσει? Εγώ ούτε άνεργη είμαι, ούτε νοικοκυρά, ούτε τεμπέλα, ούτε με μεγαλύτερο τα εχω, ουτε με μικρότερο, ούτε τρώω κανενός τα λεφτά, ούτε μου τρώει κανείς τα λεφτά. Λύθηκε η περιέργειά σου?
Κι οι δυο τα ίδια είναι κατά τη γνώμη μου. Το ίδιο ισχύει και για τα δυο φύλα, αυτό είπα από την αρχή. Πολύ 'πατριώτης' μας προέκυψες και πας να ξεκινήσεις κόντρα από κει που δεν υπάρχει!δεν αναφέρθηκα σε σένα, αλλά στους διαφορετικούς χαρακτηρισμούς που δίνονται σε άντρες και γυναίκες για τις ίδιες ακριβώς πράξεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν φταίω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι οι δυο τα ίδια είναι κατά τη γνώμη μου. Το ίδιο ισχύει και για τα δυο φύλα, αυτό είπα από την αρχή. Πολύ 'πατριώτης' μας προέκυψες και πας να ξεκινήσεις κόντρα από κει που δεν υπάρχει!δεν αναφέρθηκα σε σένα, αλλά στους διαφορετικούς χαρακτηρισμούς που δίνονται σε άντρες και γυναίκες για τις ίδιες ακριβώς πράξεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις δεν φταίω
ΟΚ, παρεξήγησα, νόμιζα πως ήταν προσωπική αιχμή, σορρυ. Νομίζω πάντως οτι πολλές γυναίκες που μένουν σπίτι και κάνουν τις νοικοκυρές εν έτει 2005, το κάνουν επειδή τους το ζητά ο άντρας τους...
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
ΟΚ, παρεξήγησα, νόμιζα πως ήταν προσωπική αιχμή, σορρυ. Νομίζω πάντως οτι πολλές γυναίκες που μένουν σπίτι και κάνουν τις νοικοκυρές εν έτει 2005, το κάνουν επειδή τους το ζητά ο άντρας τους...
....και ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
....και ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
Αν το κάνουν επειδή τους το ζήτησε ο αντρας τους, όντως είναι μεγάλο λάθος!
Υπάρχουν όμως όλο και περισσότερες που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να αναλάβουν τα μεγάλα βάρη του νοικοκυριού (και δεν κάνω πλάκα!)! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ισότητα ε; χμμμ....Κι όμως υπάρχει ισότητα. Μπορεί και ο άντρας να 'φάει' από την περιουσία της γυναίκας σε περίπτωση διαζυγίου, εφόσον αυτή είναι πιο ευκατάστατη και εχει πάρει κανέναν άφραγκο τεμπέλη!
ok, αν και δε νομίζω να συμβαίνει συχνά αυτό, παρά το αντίστροφο...
Από ό,τι λες ίσως να έχει αλλάξει αυτό, μέχρι όμως να πειστώ δε θα πάψω να θεωρώ ότι τυχαίνουν καλύτερης/ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τους άντρες σε επίπεδο πολιτείας και κρατικής μέριμνας...Με αφορμή το 'ζιγκολό' του lkar, να σε ρωτήσω και κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσεις σε πρακτική/καθημερινή βάση και όχι θεωρητική:
Από αυτά που έχεις δει μέχρι σήμερα οι γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ (από κυριολεκτικά μέχρι τα υπονοούμενα);
Στη δουλειά τους, στις αγορές τους, στις σχέσεις τους με άλλους, στη σχέση τους με κάποιον, προκειμένου να πετύχουν κάτι, σε ό,τι τέλος πάντων κάνουν;Εσύ (και κάποιες άλλες) μπορεί να μην το κάνεις αυτό (συνειδητά τουλάχιστον), τι λες όμως;
Νομίζω ότι η άποψή μου είναι δεδομένη (και έχω άπειρα παραδείγματα από άφραγκες τεμπέλες/νοικοκυρές μέχρι πετυχημένες δικηγορίνες/γιατρίνες κλπ κλπ)...
Οι γυναίκες κρατούν πάρα πολύ καλό λογαριασμό για το τι παίρνουν για αντάλλαγμα του κάθε πότε και πόσο προσφέρουν το σεξ...
Χτες ξημερώματα ένας πρώτος ξάδερφος έγινε πατέρας. Είχε την εμπειρία να ζήσει όλο το σκηνικό από κοντά, μέσα στην αίθουσα του τοκετού. Δύσκολα θα ξεχάσω τα λόγια του, κάποιες ώρες μετά. 'Ήταν η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου. Τίποτα άλλο δεν αξίζει όσο αυτό'. Και καθώς είμαι μια 5ετία μικρότερος και ανύπαντρος, κατέληξε: 'Μάγκα μου, μην το αργείς καθόλου. Μέσα από το γάμο έρχεται η ολοκλήρωση και η αγάπη. Όταν έρθει και το πρώτο παιδί, εκεί πραγματικά το ζευγάρι δένεται και είναι όλα τα λεφτά. Δε σου λέω να παντρευτείς την πρώτη που θα βρεις μπροστά σου, αλλά μην το φοβάσαι'. Ο πραγματικός πλούτος είναι τα παιδιά. Έτσι τουλάχιστον λένε οι μεγαλύτεροι, που έχουν περάσει και από εδώ που είμαστε τώρα εμείς
(Μεταξύ σοβαρού και αστείου): Ήταν πολύ πρόσφατο το γεγονός μου φαίνεται... Σήμερα τι λέει (ειδικά αν έχει πιει και κανένα ποτηράκι μπας και έχει και καμιά κρίση ειλικρίνειας);
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχουν όμως όλο και περισσότερες που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να αναλάβουν τα μεγάλα βάρη του νοικοκυριού (και δεν κάνω πλάκα!)!και από τη στιγμή που έχουμε ισότητα, γιατί δεν κάθεται ο άντρας να τα κάνει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υπάρχουν όμως όλο και περισσότερες που επιλέγουν να μείνουν σπίτι και να αναλάβουν τα μεγάλα βάρη του νοικοκυριού (και δεν κάνω πλάκα!)!και από τη στιγμή που έχουμε ισότητα, γιατί δεν κάθεται ο άντρας να τα κάνει;
Αλλο ισότητα, άλλο ομοιότητα!
Ο άνδρας είναι -γενικά- πολύ πιο εύκολο να βρει δουλειά με καλά χρήματα! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Από αυτά που έχεις δει μέχρι σήμερα οι γυναίκες χρησιμοποιούν το σεξ (από κυριολεκτικά μέχρι τα υπονοούμενα);
Στη δουλειά τους, στις αγορές τους, στις σχέσεις τους με άλλους, στη σχέση τους με κάποιον, προκειμένου να πετύχουν κάτι, σε ό,τι τέλος πάντων κάνουν;Εσύ (και κάποιες άλλες) μπορεί να μην το κάνεις αυτό (συνειδητά τουλάχιστον), τι λες όμως;
Η ερωτηση δεν απευθυνεται σε μένα να σου πω εγω όμως κατι!
Αν οι γυναικες χρησιμοποιουν το σεξ για να κάνουν την δουλεια τους, τότε και οι άντρες χρησιμοποιουν την δουλεια τους για να κανουν σεξ.
Γιατι το σεξ γινεται με 2 (τουλαχιστον). Οποτε?? Το δεχονται και το συνεχιζουν στις περιπτωσεις που αναφερεις. Εγω γνωριζω οτι η σημερινη γυναικα, σκοτωνεται για να μπει στο πανεπιστημιο, να παρει καλο πτυχιο, να κανει μεταπτυχιακο, να βρει μια δουλεια που γουσταρει, ότι δηλαδη κανει και ο αντρας. Δεν εινα μονοδιαστατα τα πραγματα. Ολοι κανουν λάθη αλλά δεν υπαρχουν κανονες και νομοι οι γυναικες κανουν αυτο και οι αντρες το άλλο. Παντου υπαρχουν βολεψάκιδες, τεμπελες και τεμπεληδες, παρτακιδες κτλ. Αλλοι ζητανε σεξ, άλλοι μιζες και άλλοι προσοντα για να κανουν την δουλεια τους.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η ερωτηση δεν απευθυνεται σε μένα να σου πω εγω όμως κατι!Αν οι γυναικες χρησιμοποιουν το σεξ για να κάνουν την δουλεια τους, τότε και οι άντρες χρησιμοποιουν την δουλεια τους για να κανουν σεξ.
Δλδ ο άντρας σκέφτεται: Να ξεπατωθώ στη δουλειά προκειμένου να έχω λίγο σεξ.
Ενώ η γυναίκα: Να ξεπατωθώ στο σεξ για να δουλέψω;Να συμπεράνω ότι αυτό το θεωρείς σωστό/ηθικό;
Γιατι το σεξ γινεται με 2 (τουλαχιστον). Οποτε?? Το δεχονται και το συνεχιζουν στις περιπτωσεις που αναφερεις. Εγω γνωριζω οτι η σημερινη γυναικα, σκοτωνεται για να μπει στο πανεπιστημιο, να παρει καλο πτυχιο, να κανει μεταπτυχιακο, να βρει μια δουλεια που γουσταρει, ότι δηλαδη κανει και ο αντρας. Δεν εινα μονοδιαστατα τα πραγματα. Ολοι κανουν λάθη αλλά δεν υπαρχουν κανονες και νομοι οι γυναικες κανουν αυτο και οι αντρες το άλλο. Παντου υπαρχουν βολεψάκιδες, τεμπελες και τεμπεληδες, παρτακιδες κτλ. Αλλοι ζητανε σεξ, άλλοι μιζες και άλλοι προσοντα για να κανουν την δουλεια τους.
Δεν διαφωνώ ότι οι γυναίκες προσπαθούν όπως όλοι.
Το έξτρα όπλο τι το χρειάζονται;
Διαζύγια