-
αυτη η παραδοχη ειναι το μεγαλυτερο λαθος που μπορει να κανει μια γυναικα νομιζω...
-
Προτιμώ να κάνω λάθος και να το πω, παρά να πετάω στα σύννεφα και να λέω: αα ο καλός μου ούτε που γυρίζει να κοιτάξει άλλη γυναίκα
....όλοι μα όλοι οι άντρες κάποια στιγμή θα κάνουν κάτι....κάτι έστω και ένα φιλί....
προτιμώ να το ξέρω....γενικά όσον αφορά την μονογαμία χωράει μεγάλη συζήτηση.... -
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Προτιμώ να κάνω λάθος και να το πω, παρά να πετάω στα σύννεφα και να λέω: αα ο καλός μου ούτε που γυρίζει να κοιτάξει άλλη γυναίκα
....όλοι μα όλοι οι άντρες κάποια στιγμή θα κάνουν κάτι....κάτι έστω και ένα φιλί....
προτιμώ να το ξέρω....γενικά όσον αφορά την μονογαμία χωράει μεγάλη συζήτηση....Ποια;;;
-
Η μονογαμια πλεον δεν υπαρχει (τοσο στους αντρες οσο και στις γυναικες)....
Ο Κολλητος μου γυρισε χθες απο Μηλο οπου ειχε παει με το ετερον του ημισυ... Μου ειπε περιστατικο όπου καθονται στο λιμανι και βλεπουν μια κοπελα να χαιρεταει τον καλο της (την προσεξαν γιατι ηταν πολυ ομορφη και ο καλος της πολυ χαλια και την επομενη ημερα την είδαν σε ταβερνα με αλλον 'καλό' της σε ερωτικες περιπτυξεις....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η μονογαμια πλεον δεν υπαρχει (τοσο στους αντρες οσο και στις γυναικες)....Ο Κολλητος μου γυρισε χθες απο Μηλο οπου ειχε παει με το ετερον του ημισυ... Μου ειπε περιστατικο όπου καθονται στο λιμανι και βλεπουν μια κοπελα να χαιρεταει τον καλο της (την προσεξαν γιατι ηταν πολυ ομορφη και ο καλος της πολυ χαλια και την επομενη ημερα την είδαν σε ταβερνα με αλλον 'καλό' της σε ερωτικες περιπτυξεις....
αυτό δεν είναι τίποτα...
την προηγούμενη.... 1000ετία πήγαινα Πάτρα με ΚΤΕΛ και πριν από μένα στο γκισέ (τυχαία ) έβγαζε εισιτήριο μια ωραιότατη συνομήλικη περίπου (δεν θέλω σχόλια )
σκέφτηκα ότι μπορεί να ήμουν τυχερός και να καθόμουν μαζί της, αλλά δυστυχώς περίμενε με τον καλό της να μπει στο ΚΤΕΛ, όντως κάθισα μαζί της, αλλά δεν ασχολήθηκα και πέρασε το ταξίδι διαβάζοντας.
Φτάσαμε Πάτρα, κατεβήκαμε όπου την περίμενε ο... άλλος καλός της με το που κατεβαίνει αγκαλιές φιλιά κλπ
σε εποχές χωρίς κινητά είχε καταφέρει να τον ειδοποιήσει να την περιμένει, τη στιγμή που άλλος την είχε αφήσει
(όσο για μένα... που πα ρε Καραμήτροοοοοο )
-
Εγω ειμαι αυστηρά μοναγαμικος..παρά την θέληση μου όμως
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω ειμαι αυστηρά μοναγαμικος..παρά την θέληση μου όμωςειδατε ολοι τι συμβαίνει όταν υπάρχει ο κίνδυνος της παντόφλας;;;
Tiger ελπιζω να μην το διαβαζει αυτό η γυναίκα σου
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εγω ειμαι αυστηρά μοναγαμικος..παρά την θέληση μου όμως
ειδατε ολοι τι συμβαίνει όταν υπάρχει ο κίνδυνος της παντόφλας;;;
Tiger ελπιζω να μην το διαβαζει αυτό η γυναίκα σου
Μαλλον επειδη το διαβαζει το γραφει
-
Η αγία Παντόφλα και το Άγιο Τσόκαρο
Κάνουν θαύματα στις σχέσεις -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Κάνουν θαύματα στις σχέσειςΚαι καρούμπαλα στο κεφάλι..
-
Αντε μετα απ ολα αυτα να παρεις την αποφαση να παντρευτεις. Πιο δυσκολη επιλογη και απο το τι αυτοκινητο να παρεις ειναι . Υπαρχουν πολλα μοντελα βλεπετε και ενα ποτε δεν ειναι αρκετο. Αλλοτε θελεις καμπριο (ξανθια) και αλλοτε μελαχρινη(κουπε).Πως ξερεις αν θα ειναι αξιοπιστο και δεν 'χαλασει' μετα απο 10-15 χρονια; Μαλλον δεν το ξερεις και προσπαθεις να μαντευεις. Εγω παντως το βημα μου το κανω. ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Αντε μετα απ ολα αυτα να παρεις την αποφαση να παντρευτεις. Πιο δυσκολη επιλογη και απο το τι αυτοκινητο να παρεις ειναι . Υπαρχουν πολλα μοντελα βλεπετε και ενα ποτε δεν ειναι αρκετο. Αλλοτε θελεις καμπριο (ξανθια) και αλλοτε μελαχρινη(κουπε).Πως ξερεις αν θα ειναι αξιοπιστο και δεν 'χαλασει' μετα απο 10-15 χρονια; Μαλλον δεν το ξερεις και προσπαθεις να μαντευεις. Εγω παντως το βημα μου το κανω. ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.Με το καλό Στέλιο!!Σιδεροκέφαλος!!!
-
Αντε μετα απ ολα αυτα να παρεις την αποφαση να παντρευτεις. Πιο δυσκολη επιλογη και απο το τι αυτοκινητο να παρεις ειναι . Υπαρχουν πολλα μοντελα βλεπετε και ενα ποτε δεν ειναι αρκετο. Αλλοτε θελεις καμπριο (ξανθια) και αλλοτε μελαχρινη(κουπε).Πως ξερεις αν θα ειναι αξιοπιστο και δεν 'χαλασει' μετα απο 10-15 χρονια; Μαλλον δεν το ξερεις και προσπαθεις να μαντευεις. Εγω παντως το βημα μου το κανω. ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.Με το καλο φιλε.... αλλα δεν μας ειπες τι παιρνεις... Καμπριο, κουπε, ή μηπως καποιο σενταν/στεϊσον?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πλάκα στην πλάκα ομως τώρα, πίστευω η γυναίκα ειναι αυτή που κρατάει το σπίτι και την οικογένεια.. οι άντρες ειμαστε ολιγον τι παιδιά που το μονο που αλλάζει είναι η τιμή των παιχνιδιών μας. Κάποιοι κάνουμε τις αταξίες μας αλλα σχεδόν πάντα ξέρουμε που ειναι το σπίτι και εκει μένουμε, ενω οι γατούλες πάνε μονο εκει που τρώνε καλύτερα
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γυναικών που άφησαν τον άντρα τους για κάποιον πιο πετυχημένο ή πλούσιο ενώ λιγότερα που κάποιος άφησε την γυναικα του για άλλη πιο πλούσια/πετυχημένη..Το τσόκαρο και η δυνατή γυναίκα είναι καποια βασικά συστατικά ενος καλού γάμου και σπιτιού..
-
Αντε μετα απ ολα αυτα να παρεις την αποφαση να παντρευτεις. Πιο δυσκολη επιλογη και απο το τι αυτοκινητο να παρεις ειναι . Υπαρχουν πολλα μοντελα βλεπετε και ενα ποτε δεν ειναι αρκετο. Αλλοτε θελεις καμπριο (ξανθια) και αλλοτε μελαχρινη(κουπε).Πως ξερεις αν θα ειναι αξιοπιστο και δεν 'χαλασει' μετα απο 10-15 χρονια; Μαλλον δεν το ξερεις και προσπαθεις να μαντευεις. Εγω παντως το βημα μου το κανω. ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.μικρό το κακό για την ώρα
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πλάκα στην πλάκα ομως τώρα, πίστευω η γυναίκα ειναι αυτή που κρατάει το σπίτι και την οικογένεια.. οι άντρες ειμαστε ολιγον τι παιδιά που το μονο που αλλάζει είναι η τιμή των παιχνιδιών μας. Κάποιοι κάνουμε τις αταξίες μας αλλα σχεδόν πάντα ξέρουμε που ειναι το σπίτι και εκει μένουμε, ενω οι γατούλες πάνε μονο εκει που τρώνε καλύτερα
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα γυναικών που άφησαν τον άντρα τους για κάποιον πιο πετυχημένο ή πλούσιο ενώ λιγότερα που κάποιος άφησε την γυναικα του για άλλη πιο πλούσια/πετυχημένη..Το τσόκαρο και η δυνατή γυναίκα είναι καποια βασικά συστατικά ενος καλού γάμου και σπιτιού..
όπως λενε και οι ίδιες: 'Ο αντρας ειναι το κεφαλι και η γυναίκα ο λαιμός......'
-
Πλάκα στην πλάκα ομως τώρα, πίστευω [b]η γυναίκα ειναι αυτή που κρατάει το σπίτι και την οικογένεια.. [/b]οι άντρες ειμαστε ολιγον τι παιδιά που το μονο που αλλάζει είναι η τιμή των παιχνιδιών μας. Κάποιοι κάνουμε τις αταξίες μας αλλα σχεδόν πάντα ξέρουμε που ειναι το σπίτι και εκει μένουμε, ενω οι γατούλες πάνε μονο εκει που τρώνε καλύτερα
[/quote]
Ολα τα λεφτα ειναι αυτη η φραση. Στους καιρους που ζουμε με τοσες προκλησεις πρεπει να καταλαβεις πως λειτουργει αυτο για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου. Οχι κατ αναγκη να σε παρει το κεφαλι απλα να ισοροπει η εξουσια μεταξυ του ενος και του αλλου. -
ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.Εγώ δεν το λέω έτσι γιατί δεν το πιστεύω ακόμα αλλά θα γίνει ένα γεύμα για να γνωριστούν οι οικογένειες......
-
Ειναι ασκοπο να αναπαραγουμε ακομα στερεοτυπα του στυλ 'η γυναικα πρεπει να διαχειριζεται τα οικονομικα,ο αντρας δεν μπορεί'.
Οι γυναικες στις μερες μας μπορουν να ειναι εξισου σπαταλες και ανώριμες,ζήτω η ισότητα -
Το θέμα με τις γυναίκες είναι ότι έχουν μια ας πούμε 'γενετική' προδιάθεση προς το να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν οικογένεια. Αυτό τις κάνει πιο 'συμφεροντολόγες' στην επιλογή συντρόφου και πιο συντηρητικές στη διαχείριση των χρημάτων (του συντρόφου τους ) και του ρίσκου. Έτσι εξηγώ το γεγονός ότι πολύ περισσότερες γυναίκες επιδιώκουν να εργαστούν στο δημόσιο τομέα (μηδενικό ρίσκο) παρά να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον πολύ πιο προσοδοφόρο αλλά και πιο επικίνδυνο ιδιωτικό.
Όλα αυτά φυσικά από μια ηλικία κια πάνω (>30) αφού πριν αυτή την ηλικία συνήθως είναι πολύ πιο ανώριμες από τους συνομήλικούς τους άνδρες.
Διαζύγια