-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Οι ασυμβιβαστοι εγωιστες θα πρεπει να μαθουν να συμβιβαζονται....Διαφορετικα στο 99% των περιπτωσεων θα χασουν εκτος αν εχουν διπλα τους τιποτα 'αιωνια θυματα'.....Σας μιλαω απο την πολυ σκληρη και πικρη εμπειρια που ειχα οντας καποια στιγμη πολυ εγωιστρια αρνουμενη να νερωσω το κρασι μουMπραβο σου που το παραδεχεσαι.. Για εμενα ειναι ακόμα δυσκολο αν και την εχω πατήσει΄...
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ευχαριστω πολυ παιδες για τις ευχες ουτως ή αλλως δεν θα γινει και τιποτε σημαντκο ολα τυπικα θα γινουν. Αλλα εχω μια αισθηση τελευταια σαν προβατο που παει για 'σφαξιμο' σαν να χαιρονται οι αλλοι πιο πολυ απο εμενα για το γεγονος. Γιαν μενα δεν τρεχει τιποτε απλα ολα συνεχιζουν ως εχουν.x2
το μόνο ότι μπήκα σε κοσμηματοπωλείο για δεύτερη φορά στην ζωή μου (την πρώτη πήρα ρολόι πριν κάμποσα χρόνια)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν μπορείς (και δεν πρέπει) να υποχρεώσεις τον άλλο να συμμορφωθεί απόλυτα σε αυτά που εσυ θελεις (και ο άλλος το ίδιο)!με υπομονή πρέπει να γινουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που θέλουν!Να ζήσουν μαζί!
δικιο εχεις ρε kouk αλλα για τους ασυμβιβαστους εγωιστες εχεις καμια καλη συνταγη?
Αργό βράσιμο μέχρι να πιουν το ζουμί τους και σωτάρισμα με ξύδι!!!
Τελικά εσείς οι παντρεμένοι έχετε γίνει και χαιρέκακοι, έτσι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
....
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν μπορείς (και δεν πρέπει) να υποχρεώσεις τον άλλο να συμμορφωθεί απόλυτα σε αυτά που εσυ θελεις (και ο άλλος το ίδιο)!με υπομονή πρέπει να γινουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που θέλουν!Να ζήσουν μαζί!
δικιο εχεις ρε kouk αλλα για τους ασυμβιβαστους εγωιστες εχεις καμια καλη συνταγη?
Τελικά εσείς οι παντρεμένοι έχετε γίνει και χαιρέκακοι, έτσι;
Εμ πως αλλοιώς θα τα βγάζαμε πέρα?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αργό βράσιμο μέχρι να πιουν το ζουμί τους και σωτάρισμα με ξύδι!!!ωραιος φιλος εισαι ρε συ να μου προτεινεις να βρασω στο ζουμι μου μεχρι να βγαλω ξυδι..
εννοουσα αν εχεις καμια συνταγη για να μην παραχωρησω τα κεκτημενα
οχι πως να βρασω σαν αστακος στο καζανι -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ωραιος φιλος εισαι ρε συ να μου προτεινεις να βρασω στο ζουμι μου μεχρι να βγαλω ξυδι..
εννοουσα αν εχεις καμια συνταγη για να μην παραχωρησω τα κεκτημενα
οχι πως να βρασω σαν αστακος στο καζανιοχι οχι!!!Το ξύδι το βάζεις όταν τελειώσει το βράσιμο!!!!
Τα κεκτημένα -αν αποφασίσεις να κάνεις το απονενοημένο διάβημα- ξέχνα τα!
Εκτός αν μας βγεις και εσυ σαν τον lkar, που ακούει γάμος και κατεβάζει ταχύτητα!!!
-
λοιπον, εγω θα την βρω την ακρη, και μετα θα γραψω και ενα βιβλιο για να βοηθησω ολους τους υπολοιπους..
σωστος?οσο για τον lkar, εδω αυτος δε βαζει προγραμμα, σιγα μη βαλει βερα
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
λοιπον, εγω θα την βρω την ακρη, και μετα θα γραψω και ενα βιβλιο για να βοηθησω ολους τους υπολοιπους..
σωστος?οσο για τον lkar, εδω αυτος δε βαζει προγραμμα, σιγα μη βαλει βερα
Κοίτα Πέτρο!
Την άκρη δεν πρόκειται να την βρεις, όσο και να ψάξεις!
Και σ' αυτά τα πράγματα δεν παίρνει και για βοήθεια!
Τι? Να βγεις και κατηγορούμενος μετά?!!!!Ασε ο lkar είναι περίπτωση!!
Θα μπει και θα μας πάρει το ποτάμι αλλά έχει πλάκα!!!!
-
Καλάαααααα
πετάγομαι σε μια δουλίτσα και ξανάρχομαι, ένας ένας για τσάι μετά (από τους μελλοθάνατους και ήδη πεθαμένους)
εξαιρούνται οι γνωστοί φανατικοί αλφίστι με 'Αλίκες' και ο Ιάπωνας κοπηλάτης γονδολιέρης
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..... σιγα μη βαλει βερα ....One ring to rule them all ..... and in the darkness bind them!
(Πολύ παλιά υπογραφή της 'σουιςςς - σουιςς manager'...) No comments... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εξαιρούνται οι γνωστοί φανατικοί αλφίστι με 'Αλίκες' και ο Ιάπωνας κοπηλάτης γονδολιέρηςαυτό δεν θα περάσει έτσι!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ να παντρευτείς και να κάνεις 5 παιδιά, ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΕΔΙΤ: ...και να οδηγείς (αναγκαστικά) SEAT Alhambra 7θέσιο ντίζελ!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εξαιρούνται οι γνωστοί φανατικοί αλφίστι με 'Αλίκες' και ο Ιάπωνας κοπηλάτης γονδολιέρης
αυτό δεν θα περάσει έτσι!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ να παντρευτείς και να κάνεις 5 παιδιά, ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
lkar απορω πως εχεις γλυτωσει μεχρι σημερα, ουρααα πρεπει να κανουν οι γυναικες με το αμαξι που εχεις!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
..... σιγα μη βαλει βερα ....
One ring to rule them all ..... and in the darkness bind them!
(Πολύ παλιά υπογραφή της 'σουιςςς - σουιςς manager'...) No comments...Ελεγα και εγω...δεν θα γράψει ο άλλος 'καμμένος'!!!!???
Πάντως ο γονδολιέρης αμέσως τσιμπάει!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εξαιρούνται οι γνωστοί φανατικοί αλφίστι με 'Αλίκες' και ο Ιάπωνας κοπηλάτης γονδολιέρηςΣπύροοοοο, έχουμε βύσμα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
......Έτσι εξηγώ το γεγονός ότι πολύ περισσότερες γυναίκες επιδιώκουν να εργαστούν στο δημόσιο τομέα (μηδενικό ρίσκο) παρά να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον πολύ πιο προσοδοφόρο αλλά και πιο επικίνδυνο ιδιωτικό.άσε βρε κωσταντίνε...το είδαμε και το παραμύθι του ιδιωτικου τομέα και της καριέρας...κάθε μέρα 12-14 ώρες δουλειά και μόνο δουλειά...anyway..για να μην ξεφεύγω απο το θέμα...
σκουρα τα πράματα τη σήμερον ημέρα...εδώ μια σχέση κάνεις και με το ζόρι να την κρατήσεις με τις καθημερινές αντιξοότητες και θα κρατήσεις εύκολα έναν γάμο; θέλει μεγάλη προσπάθεια πιστεύω και δεδομένων των πειρασμών...
απο την άλλη όμως καλύτερα να χωρίζεις αν έχεις φτάσει στο απροχώρητο παρά να μένεις και να υπομένεις καταστάσεις είτε έχοντας σαν δικαιολογία τα παιδιά είτε την 'ασφάλεια/σιγουριά' που σου προσφέρει ο/η σύζυγος αφού τα υπόλοιπα στα προσφέρει άνετα ο/η ερωτικός σύντροφος...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και ο Ιάπωνας κοπηλάτης γονδολιέρηςάσχετο με το θέμα αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η περιγραφή
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
και ο Ιάπωνας κοπηλάτης γονδολιέρης
άσχετο με το θέμα αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η περιγραφή
σουιςςς....κι εσύ Βρούτε???σουιςς....σουίςςςςςς.....
.
.
.
.
.
.
ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ!!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Και όλοι καταλαβαίνουν αμέσως ποιός είναι!!!Ακομα και ο ίδιος!!!
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ευχαριστω πολυ παιδες για τις ευχες ουτως ή αλλως δεν θα γινει και τιποτε σημαντκο ολα τυπικα θα γινουν. Αλλα εχω μια αισθηση τελευταια σαν προβατο που παει για 'σφαξιμο' σαν να χαιρονται οι αλλοι πιο πολυ απο εμενα για το γεγονος. Γιαν μενα δεν τρεχει τιποτε απλα ολα συνεχιζουν ως εχουν.για σένα μπορεί... για τη γυναίκα όμως...
πόσες πρόβες νυφικού μέχρι τώρα;
(ξεκινάω από σένα)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σουιςςς....κι εσύ Βρούτε???σουιςς....σουίςςςςςς.....
.
.
.
.
.
.
ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ!!!!Α, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου το 15αύγουστο!
Διαζύγια