-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όλα αυτά φυσικά από μια ηλικία κια πάνω (>30) αφού πριν αυτή την ηλικία συνήθως είναι πολύ πιο ανώριμες από τους συνομήλικούς τους άνδρες.μπαααααα!!!
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.Ωραίος ο Στέλιος. Θερμές ευχές.
Καλή δύναμη και μη μασάς, όλα στο χέρι σου είναι. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.
Εγώ δεν το λέω έτσι γιατί δεν το πιστεύω ακόμα αλλά θα γίνει ένα γεύμα για να γνωριστούν οι οικογένειες......
Κι άλλος!!!! Ikarε, η σειρά σου.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΟΜΑΙ σε λιγες μερες και οποιον παρει ο χαρος.
Εγώ δεν το λέω έτσι γιατί δεν το πιστεύω ακόμα αλλά θα γίνει ένα γεύμα για να γνωριστούν οι οικογένειες......
Κι άλλος!!!! Ikarε, η σειρά σου.
στις 29 φεβρουαρίου του 2006
-
Ηλία φιλοξένησέ τον μερικές μέρες σπίτι σου, να δει τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παντρεμένος με παιδιά και ίσως αλλάξει γνώμη!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ηλία φιλοξένησέ τον μερικές μέρες σπίτι σου, να δει τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παντρεμένος με παιδιά και ίσως αλλάξει γνώμη!!!Για καλο ή για κακο το γραφεις αυτο;
-
lkar ....... αν αντέξεις μερικά χρονάκια ακόμα και καβαντζάρεις τα 2-αντα ...... μπορεί και να τη γλυτώσεις
-
Ηλία φιλοξένησέ τον μερικές μέρες σπίτι σου, να δει τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παντρεμένος με παιδιά και ίσως αλλάξει γνώμη!!!να πας εσύ πρώτα!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
lkar ....... αν αντέξεις μερικά χρονάκια ακόμα και καβαντζάρεις τα 2-αντα ...... μπορεί και να τη γλυτώσειςεύκολα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkar ....... αν αντέξεις μερικά χρονάκια ακόμα και καβαντζάρεις τα 2-αντα ...... μπορεί και να τη γλυτώσεις
εύκολα!
μια συμβουλη απο καποιον που ελεγε περιπου τα ιδια με σενα: 'ΠΟΤΕ μη λες ΠΟΤΕ γιατι πολλες φορες σου ερχεται απο εκει που δε το περιμενεις'!
και οχι μονο αυτο, αλλα μπορει και να σου αρεσει κιολας!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εύκολα!
Αν ποτέ παντρευτείς θέλω να μαι στην πρώτη σειρά της εκκλησίας..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εύκολα!
μια συμβουλη απο καποιον που ελεγε περιπου τα ιδια με σενα: 'ΠΟΤΕ μη λες ΠΟΤΕ γιατι πολλες φορες σου ερχεται απο εκει που δε το περιμενεις'!
και οχι μονο αυτο, αλλα μπορει και να σου αρεσει κιολας!
ωραία, δεν περιμένω τίποτα
@kid συνέχισε... άσε που υπάρχουν δημαρχεία
-
Παιδια ειναι ωραιο πραγμα ο γαμος...
Μην λετε τρελλες.
Κι εγω οταν ημουν 20 ετσι ελεγα... -
Ευχαριστω πολυ παιδες για τις ευχες ουτως ή αλλως δεν θα γινει και τιποτε σημαντκο ολα τυπικα θα γινουν. Αλλα εχω μια αισθηση τελευταια σαν προβατο που παει για 'σφαξιμο' σαν να χαιρονται οι αλλοι πιο πολυ απο εμενα για το γεγονος. Γιαν μενα δεν τρεχει τιποτε απλα ολα συνεχιζουν ως εχουν.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Γιαν μενα δεν τρεχει τιποτε απλα ολα συνεχιζουν ως εχουν.αν πραγματικά το πετύχει κάποιος αυτό, είναι ο ορισμός του ιδανικού γάμου!
-
Γιαν μενα δεν τρεχει τιποτε απλα ολα συνεχιζουν ως εχουν.
αν πραγματικά το πετύχει κάποιος αυτό, είναι ο ορισμός του ιδανικού γάμου!
Λάθος!
Τα πράγματα με τον γαμο αλλάζουν έτσι κι αλλοιώς!
Και όταν -με το καλό- έρθουν και τα παιδιά, ακόμα περισσότερο!Πρέπει να το συνειδητοποιήσει κανεις αυτό και να προετοιμαστεί ανάλογα ώστε να μπορέσει να βρει εύκολα την νέα ισορροπία!
Παντρεμένος ....μουμπλε,μουμπλε...19 χρόνια! Και 2 προϋπηρεσία=21!
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν μπορείς (και δεν πρέπει) να υποχρεώσεις τον άλλο να συμμορφωθεί απόλυτα σε αυτά που εσυ θελεις (και ο άλλος το ίδιο)!
με υπομονή πρέπει να γινουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που θέλουν!Να ζήσουν μαζί!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λάθος!
Τα πράγματα με τον γαμο αλλάζουν έτσι κι αλλοιώς!
Και όταν -με το καλό- έρθουν και τα παιδιά, ακόμα περισσότερο!Πρέπει να το συνειδητοποιήσει κανεις αυτό και να προετοιμαστεί ανάλογα ώστε να μπορέσει να βρει εύκολα την νέα ισορροπια
Γιατί με αγχώνεις τώρα ?
Με προυπηρεσία 9 χρόνων,να περιμένω αλλαγές?
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν μπορείς (και δεν πρέπει) να υποχρεώσεις τον άλλο να συμμορφωθεί απόλυτα σε αυτά που εσυ θελεις (και ο άλλος το ίδιο)!με υπομονή πρέπει να γινουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που θέλουν!Να ζήσουν μαζί!
δικιο εχεις ρε kouk αλλα για τους ασυμβιβαστους εγωιστες εχεις καμια καλη συνταγη?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
....
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν μπορείς (και δεν πρέπει) να υποχρεώσεις τον άλλο να συμμορφωθεί απόλυτα σε αυτά που εσυ θελεις (και ο άλλος το ίδιο)!με υπομονή πρέπει να γινουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που θέλουν!Να ζήσουν μαζί!
δικιο εχεις ρε kouk αλλα για τους ασυμβιβαστους εγωιστες εχεις καμια καλη συνταγη?
Αργό βράσιμο μέχρι να πιουν το ζουμί τους και σωτάρισμα με ξύδι!!!
-
Οι ασυμβιβαστοι εγωιστες θα πρεπει να μαθουν να συμβιβαζονται....Διαφορετικα στο 99% των περιπτωσεων θα χασουν εκτος αν εχουν διπλα τους τιποτα 'αιωνια θυματα'.....Σας μιλαω απο την πολυ σκληρη και πικρη εμπειρια που ειχα οντας καποια στιγμη πολυ εγωιστρια αρνουμενη να νερωσω το κρασι μου
Διαζύγια