-
Πέρα από τη Χρυσή Ευκαιρία και το Σπιτόγατο υπάρχει site με αγγελίες ακινήτων? Ιδανικά κάτι που να μπορεί να βάλει αγγελία ο ιδιοκτήτης και να είναι τελείως δωρεάν όπως το car.gr
...τη χρυσή ευκαιρία νομίζω την πληρώνεις για να φαίνεται το τηλέφωνο (ή πληρώνεις για να δεις το τηλέφωνο) ενώ ο σπιτόγατος νομίζω έχει μόνο μεσίτες. -
Κοίταξες στο spiti24.gr ?
Νομίζω μέχρι 3 αγγελίες είναι τζάμπα. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
θελω να παρω υλικα για χωρισματα γυψοσανιδας απο Πατρα μιας και η κατασκευη ειναι στην Ιθακη, και να τα στειλω εκει.. εχουμε καποιο χονδρεμπορα εκει ωστε να ζητησω τιμες...προσφορα??τσεκαρε αυτον http://www.patraikamonotika.gr/
και αυτον http://www.unisol.gr/Default.aspx -
Ο.Κ. ευχαριστω..
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
...τη χρυσή ευκαιρία νομίζω την πληρώνεις για να φαίνεται το τηλέφωνο (ή πληρώνεις για να δεις το τηλέφωνο)
Παλια ισχυε οτι πληρωνες για να δεις τα τηλεφωνα. Δεν ισχυει πια, εχω εγω 2 αγγελιες δικες μου που τις εβαλα κανονικοτατα δωρεαν. Για να βλεπεις τα τηλεφωνα κανεις μια εγγραφη στο site (την ιδια που απαιτειται για να βαλεις δικη σου αγγελια) κ εφ'οσον κανεις log-in βλεπεις τα παντα.
-
Χαιρετώ. Ξέρουμε τη διαδικασία που θα χρειαστεί για να μετατραπεί σε γκαράζ το μισό κατάστημα κάτω από οικία; Και δεν εννοώ τις εργασίες, αλλά τη γραφειοκρατία. Μόνο πολεοδομία χρειαζεται; Μηχανικός; Ηλεκτρολόγος; Σας μερσώ εκ των προτέρων
-
Τυπικα πολεοδομια χρειαζεται και αφου θες πελεοδομια θες μηχανικο και τιποτα αλλο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θενξ.Θα προσπαθήσω να μην ξεσκιστώ όπως με τα πλακάκια που γύρισα όλη την Αττική για να πάρω τιμές...
Αλλά τελικά άξιζε τον κόπο.
Η διαφορά ήταν χιλιάρικα...Α γεια σου... οποιος ψαχνει, κερδιζει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...τη χρυσή ευκαιρία νομίζω την πληρώνεις για να φαίνεται το τηλέφωνο (ή πληρώνεις για να δεις το τηλέφωνο)
Παλια ισχυε οτι πληρωνες για να δεις τα τηλεφωνα. Δεν ισχυει πια, εχω εγω 2 αγγελιες δικες μου που τις εβαλα κανονικοτατα δωρεαν. Για να βλεπεις τα τηλεφωνα κανεις μια εγγραφη στο site (την ιδια που απαιτειται για να βαλεις δικη σου αγγελια) κ εφ'οσον κανεις log-in βλεπεις τα παντα.
Επιτέλους!
Κοίταξες στο spiti24.gr ?
Νομίζω μέχρι 3 αγγελίες είναι τζάμπα.Ευχαριστώ! Έχει πολύ πράγμα!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τυπικα πολεοδομια χρειαζεται και αφου θες πελεοδομια θες μηχανικο και τιποτα αλλο.Ευχαριστώ
-
Τα Benjamine Moore δεν ειναι καλά ? Τα χα πληρώσει για Ohlins, θυμάμαι.
-
Πολύ καλά, αλλά και δυσανάλογα ακριβά.
-
κορυφαια χρωματα,αλλα δυσαναλογα ακριβα.
-
Είναι δυνατό να μπλοκάρει μια κλειδαριά ασφαλείας (τύπου χρηματοκιβωτίου) αν προσπαθήσεις αφηρημένα να την κλειδώσεις πάνω από τον κανονικό αριθμό στροφών; Η κλειδαριά είναι σε κεντρική είσοδο πολυκατοικίας και έχει τύχει τουλάχιστο άλλες 2-3 φορές στο παρελθόν να μην ξεκλειδώνει, απαιτώντας επέμβαση κλειδαρά για να ανοίξει. Την τελευταία φορά, το κλειδί σταμάτησε πριν συμπληρώσει την τρίτη περιστροφή (κανονικά η κλειδαριά ήθελε δύο περιστροφές) και έμεινε εκεί. Η κλειδαριά καταστράφηκε, με την έννοια ότι απαιτήθηκε μεγάλης έκτασης επέμβαση για να αφαιρεθεί το κλειδί.
-
Καλημέρα σε όλους.
Είμαι σε φάση αναζήτησης για εσωτερικές πόρτες.
Το δίλημμα είναι το εξής: Laminate ή καπλαμάς στις πόρτες;Όλοι μου λένε για laminate αλλά έχω τους προβληματισμούς μου για αυτό το υλικό.
-
Αμα μπορεις να δωσεις, ($$$$), παιρνεις καπλαμα
αμα δεν μπορεις να δωσεις, ($$$$) παιρνεις laminateΑυτο ειναι προβληματισμος.
-
+1
Επίσης, υπάρχουν ποιότητες.
Ο ελεεινός καπλαμάς είναι χειρότερος από το καλό laminate κ.ο.κ..Το laminate είναι πιο ανθεκτικό, φτάνει να μην ξεκολλάει εύκολα.
Υπάρχουν και πόρτες βαφής - αν η βαφή είναι καλή (πχ λάκα) μπορεί να είναι οι καλύτερες.
-
Το καλό Λάμινειτ είναι καλύτερο από τον καπλαμά.Το πλεονέκτημα του καπλαμά είναι ότι τον βάφεις ότι χρώμα θέλεις γι'αυτό και είναι ακριβότερος.Στην πραγματικότητα και τα δύο είναι καπλαμάδες,ο ένας από φυσικό ξύλο γι'αυτό και βάφεται και ο άλλος από συνθετικό υλικό και δεν βάφεται.Εάν πρόκειται για λάκα δεν έχει καπλαμά η πόρτα,βάφεται απ'ευθείας το MDF.
-
Δεν βάφεις πόρτες με καπλαμά.
Ο καπλαμάς είναι ένα πολύ λεπτό στρώμα από καλό και ακριβό ξύλο που σκεπάζει το φτηνό ξύλο (ή συνθετικό υλικό) της πόρτας.
-
'τον βαφεις'ειπε, ΥΠΟΘΕΤΩ οτι εννοουσε 'τον βερνικωνεις'.
Οκ, για ολα τα αλλα, ο καπλαμας ειναι αυτο που λες, οτι αλλο πραγμα ΔΕΝ ειναι καπλαμας.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ