-
Ίσως;;;;;
-
Εσύ λαπ είσαι σαν το κεντρώο στο Οι γερμανοί ξανάρχονται...
Οταν παίζει διαφωνία, το ίσως έρχεται πολύ αργά...
Πάντως στα ΣΑ παίζει πολύ κόντρα.
Σε δουλειά στο νησί, το ΣΑ καθυστέρησε πολύ να εξετάσει την μελέτη, υπήρξε διαφωνία, υπήρξε τελικά κάποιος συμβιβασμός, αλλά το ΣΑ αρνήθηκε μετά να εγκρίνει τον συμβιβασμό, γιατί τελείωνε λέει η θητεία του. Ετσι ήρθε άλλο ΣΑ που ζήτησε άλλα πράγματα και δεν συμφωνούσε με το προηγούμενο ΣΑ.
Ο λόγος ήταν απλός. Ο αρχιτέκτονας δεν ήταν ντόπιος του κυκλώματος...
Αλλος ντόπιος μηχανικός, κατασκευαστής και ξενοδόχος με επιρροή προφανώς στον τοπικό δήμο, φώναζε γιατί χτίζεται καινούργιο ξενοδοχείο και επειδή είναι μεγάλη επένδυση, δεν πέρασε από τα τοπικά συμβούλια και πέρασε από το κεντρικό ΣΑ και την κεντρική πολεοδομία...
Οπως καταλαβαίνεται διαμάχη για την εξουσία και τις άκρες...
Για αυτό λοιπόν ένα τεράστιο ΝΑΙ από μένα....
-
Μπορεί;;;;
-
Ερώτηση προς ειδικούς. Βλέπω το μπαλκόνι σην άκρη του έχει κατι ρωγμές από το στηθαίο και πιάνει και το πλαϊνό μαρμαρακι όπου και αυτό συνεχίζει την ρωγμή. Δηλαδή μοιάζει σαν να έχει πάρει μια μικρή κλίση το δάπεδο του μπαλκονιού στην άκρη του...., συμβαίνει και σε αλλους;;; Είναι σύνηθες;
Να σημειωσω πως τα νερά λιμνάζουν στην γωνία του μπαλκονιού
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Ερώτηση προς ειδικούς. Βλέπω το μπαλκόνι σην άκρη του έχει κατι ρωγμές από το στηθαίο και πιάνει και το πλαϊνό μαρμαρακι όπου και αυτό συνεχίζει την ρωγμή. Δηλαδή μοιάζει σαν να έχει πάρει μια μικρή κλίση το δάπεδο του μπαλκονιού στην άκρη του...., συμβαίνει και σε αλλους;;; Είναι σύνηθες;
Να σημειωσω πως τα νερά λιμνάζουν στην γωνία του μπαλκονιού
Ποιά η διεύθυνση της ρηγμάτωσης ?
Το στηθαίο (κατά πάσα πιθανότητα) είναι από τούβλο και έχει ξεκολλήσει από το φορέα του μπαλκονιού, αρκετά σύνηθες.
Ανέβασε φωτογραφία. -
Κάθετη, βασικά τώρα που το παρατηρώ όπου έχει βάσεις το κάγκελο του μπαλκονιο εχει στο μισό εκατοστό κάθετη ρηγματωση στο στηθαίο που επιφέρει ρήγμα και στο πλαϊνό μαραμακι
Νομίζω μπετόν είναι το στηθαίο. Του 90 νομίζω η πολυκατοικία.
-
Κάθετη βασικά τώρα που το παρατηρώ όπου έχει βάσεις το κάγκελο του μπαλκονιο ε ει στο μισό εκατοστό κάθετη ρηγματωση.
Νομίζω μπετόν είναι το στηθαίο. Του 90 νομίζω η πολυκατοικία.
Έχει οξειδωθεί ο σίδηρος και έχει φουσκώσει (το οξείδιο του σιδήρου έχει μεγαλύτερο όγκο από το σίδηρο) παρασέρνοντας το στηθαίο. Εξού και η ρηγμάτωση σε κάθε έδρασή του
-
Ωραιος! Ρισπεκτ!
Κάτι άλλο τώρα τελευταία όταν πλένω το μπαλκόνι στο από κάτω περνάει νερα η πλακα του μπαλκονιού
Προφανώς περνάει νερό ανάμεσα από τους αρμούς του μαρμάρου.
Τι κάνω;;; Είναι σοβαρό ;;;
-
Ωραιος! Ρισπεκτ!
Κάτι άλλο τώρα τελευταία όταν πλένω το μπαλκόνι στο από κάτω περνάει νερα η πλακα του μπαλκονιού
Το μπαλκόνι είναι πρόβολος, δεν έχει αρμούς
-
Έστω από που περνάει το νερό;;;;
Τι κάνω;;; Πως το σταματώ;
-
Θέλει μόνωση από πλευράς σου.
Και μπορεί να σε κυνηγήσει και ο από κάτω για τυχόν ζημιές από την υγρασία που περνάει.Το έχω δει σε πολύ παλιότερη πολυκατοικία.
-
Σκεφτόμουν για στεγανοποιητικο νανοτεχνολογίας
-
Και νανοκορσέδες;
-
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει για μάρμαρο
-
Ωραιος! Ρισπεκτ!
Έχει σωστές ρύσεις για να διώχνει τα νερά ;
Έχει αρκετές απορροές ;
Το μπετόν είναι εξ ορισμού υδατοπερατο, αν συγκρατεί όμβρια είναι βέβαια ότι θα αρχίσει το φαινόμενο. -
Ναι εμένα που με αυτό που διώχνεις τα νερά τα οδηγώ στην αποχέτευση
Δηλαδή αν φεύγουν τα νερά στον αποκάτω αλλά δεν τα συγκρατεί δεν θα ξεκινήσει η διάβρωση ;;;
-
Ναι εμένα που με αυτό που διώχνεις τα νερά τα οδηγώ στην αποχέτευση
Δηλαδή αν φεύγουν τα νερά στον αποκάτω αλλά δεν τα συγκρατεί δεν θα ξεκινήσει η διάβρωση ;;;
Αν πρέπει να τα διώχνεις εσύ, δεν εχει σωστές ρύσεις, κρατάει όμβρια κλπ νερά και για αυτό περνάνε στον από κάτω. Μη αγοράσεις νανοτεχνολογίες κλπ παπαριές, ξήλωσε τα πλακάκια και βάλε νεα με σωστές ρύσεις προς τις απορροές. Φτιάξε σωστά τις απορροές (όχι κάτω από Φ75 και όχι κλειστές γωνιές) με το κατάλληλο ταρατσομόλυβο (κάθετο, πλάγιο κλπ) και είσαι κούκλος
-
Κι ποσο θα μου βγει αυτό;;;; Το νοικιάζω το σπίτι...
-
Αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν και μιλαμε σε βουνο
κι αλλοι πλενουν τα μπαλκονια τους .
https://permissos.gr/2024/06/27/ekdiloseis/permissosgmail-com/στέρεψαν-οι-πηγές-της-ευαγγελίστριας-a/
Παλιοαθηναιοι
Αλλα αυτοι ειστε
Ουτε μια καμπανια για εξοικονομηση νερου
Ρουφατε και τον ευηνο ξερετε που ειναι;
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ