-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Όπως και οι πελάτες σου τις τράπεζες. Τα φιλαράκια σου τι έλεγαν, με τους παχυλούς μισθούς;
Οι πελάτες μου με τις τράπεζες είχαν τις δικές τους σχέσεις. Δεν είχα εγώ σχέση.
Αν δεν πλήρωναν τους τα έπαιρναν, όπως και σε όλους τους πελάτες, εκτός αν είναι πασοκ και νδ και κομματόσκυλα.
-
Ποιες εμμονές; Απλή αριθμητική είναι.
Το κόστος ήταν στο φθηνότερο δυνατό της αγοράς λόγω δημοσίου διαγωνισμού και επιμερίζονταν μεταξύ δημοσίου και δικαιούχων σε μια αναλογία. -
-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Όπως και οι πελάτες σου τις τράπεζες. Τα φιλαράκια σου τι έλεγαν, με τους παχυλούς μισθούς;
Οι πελάτες μου με τις τράπεζες είχαν τις δικές τους σχέσεις. Δεν είχα εγώ σχέση.
Αν δεν πλήρωναν τους τα έπαιρναν, όπως και σε όλους τους πελάτες, εκτός αν είναι πασοκ και νδ και κομματόσκυλα.
Οπότε γιατί αναφέρεις ως δείγμα αποτυχίας των κοινωνικών κατοικιών όσους δεν πλήρωναν τις δόσεις τους στον δημόσιο οργανισμό κατά την περίοδο της κρίσης και όχι τους πελάτες των ιδιωτών εργολάβων στις τράπεζες;
-
Όταν μιλάς για τα παλιά χρόνια θα πρέπει να υπάρχει σταθερότητα σε όλα.
-
Δεν μιλάω για τα παλιά χρόνια, τώρα λύνω σουντόκου, για να προλάβω την άνοια ως αντίδραση στην τόση πασοκίλα...
-
Γράψε εκεί πέρα ότι νούμερα θες και όπου θες. Το ΠΑΣΟΚ θα τα βολεψει
-
-κλέφτες εργολάβοι
-όχι πιο κλέφτες από τους πασοκουςΣε λούπα για τις επόμενες 200 σελίδες !
-
Και κληρονόμοι μην το ξεχνάμε...
-
Και δεν έδωσαν και 20 μαθήματα στις πανελλαδικές...
-
Δεν μιλάω για τα παλιά χρόνια, τώρα λύνω σουντόκου, για να προλάβω την άνοια ως αντίδραση στην τόση πασοκίλα...
Λύσε όσα περισσότερα μπορείς μπας και προλάβεις,το πρωί πρότεινες σε κάποιον να πάρει Byd!!!
-
Αλλο αυτό.
Είμαι αντικειμενικός...
-
Έχεις δίκιο γατε. Για αυτό λέω πως μια σειρά από πολλα κοινωνικά μέτρα και έργα θα είχαν αξία μονάχα με την κατάργηση ρευστού. Φυσικά όχι με τους τρελούς σημερινούς φόρους.
Και πραγματικά εάν μου έδιναν νεόδμητο σπίτι 100 τμ με 30Κ και με αυτές τις προδιαγραφές θα έδινα και 5Κ για να μοιραστεί σε άλλους πιο αδύναμους από εμένα για να βοηθηθούν να αγοράσουν και αυτοί. Δηλαδή και κρατική επιδότηση και οριζόντια μεταξύ των δικαιούχων διαφορετικών εισοδηματικών στρωμάτων.Σχηματίζεται έτσι ένα πλέγμα χρηματοδότησης από και προς κάθε κατεύθυνση.
ΡΕ ΣΥ ΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 300 ΤΟ ΤΜ ?
Ποιός θα στο φτιάξει το "κωλόσπιτο" , για να θυμηθούμε τον Γιαννόπουλο και να είμαστε σε εποχές πασοκ ?
Τζάμπα θα δουλέψει ο κόσμος ?
Ολα κομπίνες των πολιτικών και των κομματικών είναι αυτά.
Της εργατικής εστίας τόσο τα πλήρωναν οι δικαιούχοι. Τέλος.
Καταλαβαίνω ότι οι πλούσιοι δεν έχετε ποτέ ψάξει πως να βάλετε ένα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι σας, άλλωστε είχατε πισίνα.
Το κόστος κατασκευής προφανως και ηταν πολλαπλάσιο αλλα ηταν επιδοτηση της εργατικής εστίας η διαφορά. Εάν έβαζες ένσημα στους εργάτες σου θα ήξερες ότι υπήρχαν εισφορές για την εργατική εστία, οχι δεν ήταν περίσσευμα για να πάρεις ξαντια -
Πάντως πιστεύω πως για πολλούς μικρομεσαίους θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός να ζούνε σε τέτοιες γειτονιές.
-
Να το προσέξεις αυτό γάτε, γιατί η ρητορική σου όσο πάει ομοιάζει με αυτή του συντρόφου Γεωργίου Τράγκα.
Και ξέρουμε όλοι πως πήγε αυτό !
https://www.lifo.gr/now/greece/sta-140-ekat-anerhetai-i-perioysia-toy-tragka-oi-rabdoi-hrysoy-kai-ta-akinita -
@gatoz said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Έχεις δίκιο γατε. Για αυτό λέω πως μια σειρά από πολλα κοινωνικά μέτρα και έργα θα είχαν αξία μονάχα με την κατάργηση ρευστού. Φυσικά όχι με τους τρελούς σημερινούς φόρους.
Και πραγματικά εάν μου έδιναν νεόδμητο σπίτι 100 τμ με 30Κ και με αυτές τις προδιαγραφές θα έδινα και 5Κ για να μοιραστεί σε άλλους πιο αδύναμους από εμένα για να βοηθηθούν να αγοράσουν και αυτοί. Δηλαδή και κρατική επιδότηση και οριζόντια μεταξύ των δικαιούχων διαφορετικών εισοδηματικών στρωμάτων.Σχηματίζεται έτσι ένα πλέγμα χρηματοδότησης από και προς κάθε κατεύθυνση.
ΡΕ ΣΥ ΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 300 ΤΟ ΤΜ ?
Ποιός θα στο φτιάξει το "κωλόσπιτο" , για να θυμηθούμε τον Γιαννόπουλο και να είμαστε σε εποχές πασοκ ?
Τζάμπα θα δουλέψει ο κόσμος ?
Ολα κομπίνες των πολιτικών και των κομματικών είναι αυτά.
Της εργατικής εστίας τόσο τα πλήρωναν οι δικαιούχοι. Τέλος.
Καταλαβαίνω ότι οι πλούσιοι δεν έχετε ποτέ ψάξει πως να βάλετε ένα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι σας, άλλωστε είχατε πισίνα.
Το κόστος κατασκευής προφανως και ηταν πολλαπλάσιο αλλα ηταν επιδοτηση της εργατικής εστίας η διαφορά. Εάν έβαζες ένσημα στους εργάτες σου θα ήξερες ότι υπήρχαν εισφορές για την εργατική εστία, οχι δεν ήταν περίσσευμα για να πάρεις ξαντιαΕίπε αυτός που περνάει τις βόλτες του και τις ταβέρνες και τις ζημιές στα αυτοκίνητα στα εταιρικά του έξοδα και τα πληρώνουν οι υπόλοιποι...
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ