-
Ο χρήστης nass έγραψε:
racer, οι βάρκες (πχ. φουσκωτά) συνήθως είναι < 750 κιλά και τα τρέιλερ τους έχουν έγκριση τύπου.nass, το θεωρώ λίγο απίθανο να είναι < 750 κιλά μικτό βάρος. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τρέϊλερ για βάρκα παίρνει έγκριση τύπου και δεν παίρνει τρέϊλερ για αυτοκίνητο.
Αστο, απάντησε ο platis. Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο.
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
racer, οι βάρκες (πχ. φουσκωτά) συνήθως είναι < 750 κιλά και τα τρέιλερ τους έχουν έγκριση τύπου.
nass, το θεωρώ λίγο απίθανο να είναι < 750 κιλά μικτό βάρος. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τρέϊλερ για βάρκα παίρνει έγκριση τύπου και δεν παίρνει τρέϊλερ για αυτοκίνητο.
Ισως όχι, εξαρτάται από το μέγεθος.
Δες πάντως και αυτό που λέει ο platis παραπάνω. Προφανώς κάπου υπάρχει ένα προεδρικό διάταγμα, εγκύκλιος (για νόμο το κόβω χλωμό) που λέει πως έγκριση τύπου παίρνουν τρέιλερ για μεταφορά βάρκας αλλά επειδή δεν αναφέρει πουθενά 'αυτοκινήτου' δεν βγαίνει έγκριση τύπου για τρέιλερ αυτοκινήτου.
Αρα ΠΡΕΠΕΙ η ΕΘΕΑ να επιδιώξει να αλλάξει αυτό το νομικό πλαίσιο. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχεις Β+Ε (< 3500 κιλά) ή Γ+Ε δίπλωμα (> 3500 κιλά) για να μπορείς να οδηγείς το (έστω και νόμιμο) 'συρμό' αυτοκινήτου - τρέιλερ.
-
επιτέλους βγήκε μια άκρη !
ποιοοοοοος θα το κάνει πρόταση στην ΕΘΕΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
1
- Το ρυμουλκούμενο (τρέιλερ) πρέπει να έχει άδεια κυκλοφορίας (άρθρα 87 και 88 ) και άρα (προϋπόθεση) να έχει και έγκριση τύπου (άρθρο 84).
Πρόβλημα #1, ελάχιστα τρέιλερ έχουν έγκριση τύπου ή / και άδεια κυκλοφορίας.
-
(άρθρο 94) Κατηγορία διπλωμάτων Β, δηλ. αυτά που έχουν οι περισσότεροι οδηγοί: επιτρέπει έλξη ελαφρού ρυμουλκούμενου (μέχρι 750 κιλά, δηλ. σίγουρα δεν μπορείς να κουβαλήσεις αυτοκίνητο). Επίσης (α) το βάρος του 'συρμού' (έλκον όχημα + τρέιλερ + ό,τι είναι πάνω στο τρέιλερ) δεν μπορεί να είναι πάνω από 3500 κιλά (ΟΚ, αυτό είναι πιθανό) και επιπλέον (β) το βάρος του τρέιλερ και ό,τι είναι πάνω του δεν μπορεί να υπερβαίνει το βάρος του έλκοντος οχήματος κενού (δηλ. δεν μπορείς με Citroen AX να τραβάς Mitsubishi Evo ).
-
(άρθρο 94) Αν ισχύουν τα (α) και (β) παραπάνω, τότε πρέπει να έχεις δίπλωμα κατηγορίας Β + Ε ή, αν το έλκον αυτοκίνητο είναι φορτηγό βάρους > 3500 κιλά, κατηγορίας Γ + Ε.
Αρα, πρόβλημα #2, ελάχιστοι οδηγοί έχουν τον απαιτούμενο τύπο διπλώματος.
Επίσης, δεν ισχύει (ή τουλάχιστον δεν το βρήκα στον ΚΟΚ) πως δεν επιτρέπεται να ρυμουλκείς αυτοκίνητο (αλλά, πχ., μόνο βάρκα). Επιτρέπεται να ρυμουλκείς οτιδήποτε αρκεί το ρυμουλκούμενο (τρέιλερ) να έχει άδεια κυκλοφορίας και έγκριση τύπου και εσύ να έχεις το αντίστοιχο δίπλωμα.
Μακάρι να γίνει κάτι αλλά τα πράγματα τα βλέπω πολύ δύσκολα διότι δεν πιστεύω πως το Υπουργείο θα κάνει εξαίρεση στον ΚΟΚ 'εκτός και αν το ρυμουλκούμενο είναι αγωνιστικό αυτοκίνητο, οπότε επιτρέπεται να το βάλεις σε ό,τι τρέιλερ να 'ναι και να το σέρνεις με όποιο δίπλωμα διαθέτεις'
(εννοείται πως δεν μιλώ εκ μέρους της ΕΘΕΑ... )
ΝΑΣΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΕΘΕΣΕΣ **ΣΑΝ ** ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ( ΒΛΕΠΕ ΨΑΡΑΔΩΝ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ , ΜΑΝΑΒΙΔΩΝ ) , ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΣΚΑΦΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ .
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΥ .
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΣΣΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ(ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ),ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(ΑΠΟΒΑΡΟ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ(ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ).ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ,ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ(ΕΘΕΑ)ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ
ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.stavropoulostrailers.com -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ......
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ??
ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για την πληροφορηση σας.
1, Ετσι πρωτοβουλιακά, σηκώθηκα κα πηγα σ εναν εισαγωγεα τρειλερ στην ιερα οδο.,ονοματι Ισαακιδη. Με γνωριζει από τους αγώνες, του ειπα μισο αληθεια-μισο ψεμματα οτι ειμαι ΣΟΑΑ κι οτι ενδιαφερομαστε για τρειλερ
νομιμοποιημενα και σε σεβαστο αριθμο. Μου απάντησε αυτο που ηθελα:
-Αααα ευκολο. Τα τρειλερ μου ειναι γερμανικα κι εχουν εγκριση τύπου,αρα νομιμοποιουνται
-Ο.Κ. του λεω. Βγαλε πρωτος εσυ μια αδεια κανονικη, και στειλτη μας στον ΣΟΑΑ μαζι με προσπεκτους και θα πουλησεις ενα σωρο!
Ετρεξε ο ανθρωπος, πηγε και στον Λιαπη ,ομως τελικα μας εστειλε μόνο προσπεκτους γιατι αδεια δεν βγαινει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙο, απαντησε ο Χολαργος.
Αυτα και συγγνωμη για την ...αντιποιηση αρχης, για καλο τοκανα!
2. Τι κάνω εγώ? Αγόρασα ενα τρειλερ λεμβου για 1500 κιλα. Το περασα χολαργο κανονικα και ασφαλισα το αυτοκινητο και για ελξη τρειλερ. Μετα πηγα σ εναν κατασκευαστη τρειλερ, πεταξαμε τα (λιγα) ροδακια για τη βαρκα, βαλαμε επανω ράμπες, κι ενας μηχανολογος μου εδωσε βεβαιωση οτι το τρειλερ ειναι ασφαλες για ρυμουλκηση αυτοκινητου 1500 κιλων.
Ολα αυτα τα χαρτια τωρα, (αδεια χολαργου, πιστοποιητικο μηχανολογου, ασφαλιστηριο) τα πασσαρω στο 'οργανο' που συνηθως μπλεκεται, ξυνει την κουτρα του και μ ενα 'ασε μας ρε γιατρε' μ αφηνει και φευγω!
Μια φορα; μόνο ενας επεμεινε, του εδειξα το χτυπημενο νουμερο στο σασι του τρειλερ, του εδειξα και την αδεια που το εγραφε, μπλεχτηκε περισσοτερο, βαρκα ειναι κι η γριουλα μου, μ αφησε κι εφυγα.
Η ζωη,ετσι οπως την καταντησαμε θελει χιουμορΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ,ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΕΜΒΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ, 1500 ΚΙΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ?
-
ΔΕν ξερω αν εχει σημασια αυτο, αφου και τα Ελληνικα τρειλερ παιρνουν (η έπαιρναν???)αδεια με το πιστοποιητικο μηχανολογου.
Το δικο μου παντως ηταν εισαγομενο (Ιταλικο) και παρ ολο που ειχε την δικη του ομολογκασιον, στο Χολαργο μου ζητησαν χαρτι απο Ελληνα μηχανολογο.
Αβυσσος η ψυχη του Ελληνα γραφειοκρατη!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΔΕν ξερω αν εχει σημασια αυτο, αφου και τα Ελληνικα τρειλερ παιρνουν (η έπαιρναν???)αδεια με το πιστοποιητικο μηχανολογου.
Το δικο μου παντως ηταν εισαγομενο (Ιταλικο) και παρ ολο που ειχε την δικη του ομολογκασιον, στο Χολαργο μου ζητησαν χαρτι απο Ελληνα μηχανολογο.
Αβυσσος η ψυχη του Ελληνα γραφειοκρατη!!!ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ 750 ΚΙΛΑ ΜΙΚΤΟ ΦΟΡΤΙΟ,ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΕΝΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ.ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ.ΚΟΤΣΑΡΩ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΩ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ.ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΛΕΡ(ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ). ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ.(Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ?)ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ 'ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ'ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ?)ΛΟΓΙΚΑ???????? ΔΕΝ ΘΑ ΑΘΩΩΘΩ?ΑΥΤΗ Η ΑΘΩΩΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ?ΑΝ ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΩ,ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΜΑΙ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ποιοοοοοος θα το κάνει πρόταση στην ΕΘΕΑ ?Απ' όσο γνωρίζω η ΕΘΕΑ γνωρίζει το πρόβλημα. Αλλά εδώ μιλάμε για την 'deep core' γραφειοκρατία του Υπουργείου Μεταφορών
(Σίγουρα πάντως η ΕΘΕΑ που θα λύσει αυτό το θέμα δεν θα χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο για να χαρακτηριστεί 'επιτυχημένη' )
-
Μηπως ο νομος βασιζεται στην περιπτωση ατυχηματος?Εννοω για την περιπτωση που το αυτοκινητο δεν εχει δεθει σωστα,το τρειλερ δεν φερει καποιους κανονες ασφαλειας ως προς την προσδεση (το ποιος τους οριζει, αν υπαρχουν ή ποιος μπορει να τους ελενξει ειναι αλλο θεμα) κτλ και δεν εχει να κανει με το τρειλερ γενικοτερα?Ισως γι'αυτο να σου λενε βαλτο σε γερανο της ΕΛΠΑ που υποτιθεται οτι τα αυτοκινητα αυτα ειναι ειδικα γι'αυτη την δουλεια..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ποιοοοοοος θα το κάνει πρόταση στην ΕΘΕΑ ?
Απ' όσο γνωρίζω η ΕΘΕΑ γνωρίζει το πρόβλημα. Αλλά εδώ μιλάμε για την 'deep core' γραφειοκρατία του Υπουργείου Μεταφορών
(Σίγουρα πάντως η ΕΘΕΑ που θα λύσει αυτό το θέμα δεν θα χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο για να χαρακτηριστεί 'επιτυχημένη' )
Νάσο,
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Πολλά γνωρίζει η ΕΘΕΑ αλλά λύσεις δεν βλέπω!! Είναι γνωστό ότι το θέμα χρονίζει για τόσο μεγάλο διάστημα, μπροστά σε μια αδιάφορη πολιτεία ή οποία αδυνατεί σε τελική ανάλυση να νομοθετήσει. Τώρα, για την στάση της ΕΘΕΑ έχω τις αμφιβολίες μου. Υπάρχει επίσημη γραπτή θέση / πρόταση από την πλευρά της; Αν ναι καλό θα είναι να γνωστοποιηθεί σε όλους μας.Φιλικά,
Κ.Βλασταράς -
Αραγε τον Νιωρα και τον Πλαγο θα τους γραψουν αν τους πιασουν να τραβανε τα αγωνιστικα τους με τρειλερ
-
Ο χρήστης rs1800grp4 έγραψε:
Αραγε τον Νιωρα και τον Πλαγο να τους γραψουν αν τους πιασουν να τραβανε τα αγωνιστικα τους με τρειλερΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έγραψε:
Αραγε τον Νιωρα και τον Πλαγο να τους γραψουν αν τους πιασουν να τραβανε τα αγωνιστικα τους με τρειλερ
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σ'αυτούς θα τις σβήσουν...
-
Τι ειπωθηκε τελικα στο 'πανω απο τα ορια' για τα τρειλερ;;;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Τι ειπωθηκε τελικα στο 'πανω απο τα ορια' για τα τρειλερ;;;ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ? ΠΟΤΕ ?
-
Στο πανω απο τα ορια ηταν καλεσμενος ο Νιωρας.
Αυτοι ειναι καλημενοι γιατι τραβανε με κλουβα Ε.Α., νομιμα λεει γιατι εχουν παρει αδεια, λες και αν δεν......
Ειπωθηκε, δεν θυμαμαι απο ποιον, οτι κανουν κινησεις να νομιμοποιηθει η μεταφορα αγωνηστηκων, αλλα εχουν χασει το καραβι και θα παρουν το επωμενω.
Η εκπομπη παιζει κυριακη και πεμπτη. -
Ο χρήστης zaxaras έγραψε:
Αυτοι ειναι καλημενοι γιατι τραβανε με κλουβα Ε.Α., νομιμα λεει γιατι εχουν παρει αδεια.Kala ksigithike, pioi sinathlites k xazomares twra Koita na deis pou kati tetoio tha kanoun k me tis dokimes, tha exoun parei kana oxima tis agrofilakis
-
Αυτοι ειναι καλημενοι γιατι τραβανε με κλουβα Ε.Α., νομιμα λεει γιατι εχουν παρει αδεια.
ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ **ΠΗΡΑΝΕ ΑΔΕΙΑ **?
ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ?,ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ , Η .... ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΡΗ .......... ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΑΝΤΟΡ ,ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ .........
ΩΡΑΙΑ , Η ΛΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ , Η ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ?
ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΘΕΑ ...... ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
-
πήρανε άδεια να:
- χρησιμοποιήσουν όχημα της αστυνομία ςπο υπληρώνουν όλοι οι έλληνες, γι ανα τραβάνε το αγωνιστικό
- παρακάμψουν τον νόμο που ισχύει για όλους τους άλλους αγωνιζόμενους περι ρυμουλκυσης κλπ, αποδυκνύοντας ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά
???
Οχι ότι έχω και τίποτα με τους ανθρώπους.. Αυτοι στην τελική μπορουν και το κάνουν, και αφου τους δίνουν την άδεια (όπως είπαν) το εκμεταλεύονται.
Ολοι οι άλλοι βέβαια, στα κρυφά ακόμα, φοβούμενοι μην τους σταματήσουν οι συνάδελφοι των πρώτων.
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων