-
Ο χρήστης chris40 έγραψε:
Ξερει κανεις ποιο ειναι το προστιμο που ισχυει με το νεο ΚΟΚ για μεταφορα αγωνιστικου(τρειλερ) με ΙΧ?Υπαρχουν αλλες κυρωσεις εκτος απο προστιμο?Άν είναι από το τμήμα Ομονοίας μάμησέτα !!!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
γιατι κανεις μια δουλεια που ειναι κατοχυρωμενη απο επαγγελματικη αδεια (που το κρατος παιρνει φορους ,αρα εσυ το κλεβεις) , και διαφορες αλλες ιστοριες , οπως οτι το βαρος του ρυμουλκουμενου ειναι πανω απο 1000κιλα ,αρα θελει αδεια ρυμουλκου μετα ρυμουλκουμενου και δεν εχουν τελειωμο οι ασυναρτησιες που εχω ακουσει απο διαφορους μπατσους που με εχουν σταματησει τοσα χρονια .........Παs καλα;;
Γιατί τούs τρομάζειs
-
Αν ακουσετε τιποτα για νταλικες για Δημητσανα ενημερωστε, στο τρέιλερ λεω να ακουμπησω γλαστρες, τι λετε?
Καμια καλυτερη ιδεα? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αν ακουσετε τιποτα για νταλικες για Δημητσανα ενημερωστε, στο τρέιλερ λεω να ακουμπησω γλαστρες, τι λετε?
Καμια καλυτερη ιδεα?Παράτα το έξω από το Υπουργείο Μεταφορών! Εδώ που τα λέμε αν τα παρατούσαμε όλοι ίσως και να πηγαίνανε τα κανάλια!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ξερει κανεις ποιο ειναι το προστιμο που ισχυει με το νεο ΚΟΚ για μεταφορα αγωνιστικου(τρειλερ) με ΙΧ?Υπαρχουν αλλες κυρωσεις εκτος απο προστιμο?
Άν είναι από το τμήμα Ομονοίας μάμησέτα !!!!!
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
γιατι κανεις μια δουλεια που ειναι κατοχυρωμενη απο επαγγελματικη αδεια (που το κρατος παιρνει φορους ,αρα εσυ το κλεβεις) , και διαφορες αλλες ιστοριες , οπως οτι το βαρος του ρυμουλκουμενου ειναι πανω απο 1000κιλα ,αρα θελει αδεια ρυμουλκου μετα ρυμουλκουμενου και δεν εχουν τελειωμο οι ασυναρτησιες που εχω ακουσει απο διαφορους μπατσους που με εχουν σταματησει τοσα χρονια .........
Παs καλα;;
Γιατί τούs τρομάζειs
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ..ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ..ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ **ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ **:lol:Μην ξεχνάμε ότι ο Μαυρογιαλούρος ήταν στην ταινία Υπάρχει και φιλότιμο!!!
-
Ερώτηση Κρίσεως:
Η παρακάτω λύση μεταφοράς αγωνιστικού:
http://www.imageshack.gr/viewer.php?fil ... zdtzdk.jpg
είναι νόμιμη ή όχι ??
Προς Θεού, δεν 'καρφώνω' τη συγκεκριμένη ομάδα (που κατά τη ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση από άλλες ομάδες), αλλά αναρωτιέμαι αν η σημαντική επένδυσή τους για μεταφορά του αγωνιστικού τους είναι ασφαλής ή όχι έναντι των 'κυνηγών της ασφάλτου'...
-
Χριστο τζιζ!
Δε βλεπεις το τρέιλερ και το (κατα πασα πιθανοτητα) επαγγελματικο αυτοκινητο!
Ειπαμε αυτα στην Ελλαδα . . . ΤΖΙΖ! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Χριστο τζιζ!
Ειπαμε αυτα στην Ελλαδα . . . ΤΖΙΖ!Λευτέρη, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ βλέπω και γι'αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ρωτάω
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Χριστο τζιζ!
Ειπαμε αυτα στην Ελλαδα . . . ΤΖΙΖ!Λευτέρη, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ βλέπω και γι'αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ρωτάω
Γιαυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σου απανταω και εγω . . . ΤΖΙΖ!
-
Το αμάξι αυτό έχει πινακίδες. Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση και δε γνωρίζω ακριβώς το νόμο, αλλά αν έχει άδεια κυκλοφορίας, δεν επιτρέπεται η ρυμούλκηση;
-
ίσα ίσα που αν ΔΕΝ είχε πινακίδες και ΔΕΝ ήταν χαρακτηρισμένο σαν αυτοκίνητο, και υπο κάποιες προΥποθέσεις ακόμα, θα μπορούσε να μεταφερθεί σαν... 'οικοσκευή'
(δυστυχώς το link δεν δουλεύει) -
Τι να πω , πραγματικά έχω φρίξει με αυτά που διάβασα εδώ μέσα ... δεν γνώριζα ότι υπάρχουν τέτοια 'κωλύματα' , αλλα γιατί μου φαίνεται περίεργο? Αφού στην ΕΛΛΑΔΑ ζούμε , οποτε συγχωρέστε με για το παραλήρημα , τι να πω Ελλάδισταν , περατικά μας
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝFOROUMΙΣΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΒΟΛΟΣ (ΚΡΙΜΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΝΑ ΤΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΧΑΙΟΣ .ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΜΟΥΛΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Η KINOYNTAI ΣΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΠΙΤΙΤΣΑ) ??
-
Η ΕΙΡΩΝΙΑ .... ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΙΤΑΛΙΑ , ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΥΠΟΥ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ FIAT PANTA ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ !!!
ΕΛΑ ΡΕ ... ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ?
-
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ .........
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜΑΞΑ ΓΙΑ ΑΧΑΙΟ , ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ , ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΟΡΤΩΜΑ , 120 +ΦΠΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ...210 5132232 κ. ΤΙΜΟΥΣΗΣ .
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
-
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΘ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 8841992 , ΩΣΤΕ ΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 8 ΟΧΗΜΑΤΑ , ΦΥΓΑΜΕ .
-
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΦΑΓΕ 650 ΑΡΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ..... ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΤΡΑΒΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΣΤΕΣΙΟΝ ΙΧ !!!!!!!! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ?
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ , ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑΡΟΣ ...........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ , ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΑΡΟΣ ...........
Aγωνιζομενος που ανεβαινε Πορταρια εφαγε κλιση στα διοδια της πελασγιας . . . 750 ευρω.
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων