-
Μια ερώτηση μιας και δεν έχω καθόλου επαφή με Ρόδο.. (αν και η ερώτηση έχει να κανει με τα κόστη μεταφοράς κλπ, δεν είναι το σωστό σημείο για την ερώτηση, οπότε θα την κάνω αν είναι στο topic με το Πρωτάθλημα ταχύτητας)
Υπάρχει από τους αγωνιζόμενους προτίμηση (όχι στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στα παρελκόμενα θέματα, κόστος κλπ) για Ρόδο έναντι Σερρών?
Φαντάζομαι όχι ε?
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 2 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕ 290 (+φπα ?) , ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ...............
290 ?? για κάθε αυτοκίνητο??
Γιατί κάποτε που είχα ρωτήσει, είχα βρει 120 για Θεσ/κη, αν θυμάμαι καλά. Πάντως πολύ πολύ κάτω απο τα 290 που αναφέρετε.
Έχει κανονιστεί αυτοκινητάμαξα από Αθήνα για Τρίκαλα και επιστροφή με κόστος 150ευρω.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ .
Η ΕΛΠΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ , ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ , ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ π.χ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ .........., ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ , ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜΑΞΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ?ΟΙ ΑΛΛΟΙ ? ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ 600-700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ?
ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΤΗ ?
-
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΗΣ F1 , ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΗΝ ...
......
ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ....
..ΚΑΛΑ ΑΠΟΡΩ!
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ?
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ [ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ] ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ?
ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ F1 ΚΑΙ ΤΟ WRC.
ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ LOEB.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!
ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ F1.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ALONSO!ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ.
ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΥΓ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠ[Ε]ΟΙ.ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΜΩΣ!
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΡΑ ?
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ , ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ , ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ...........
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ,( ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ) ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕ (ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ) ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ , ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ , ΚΙ ΑΦΟΥ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ (ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ) ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ( ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΕ ) ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟ Γ@Μ#ΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ........
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ , Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ < ΣΟΒΑΡΗ > ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟ ........... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ , ΤΩΝ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ .
Α.... ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ , ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ........ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ mouri , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ
Υ.Γ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ , Ο ΦΙΛΟΣ , ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΓΙΔΙΑ ..............., ΑΜ ΕΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .... ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ .
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΡΕ ΔΕΝ ΓΑ......ΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑπολυ φοβαμαι οτι αυτο το τελευταιο σε αλλους θα αρεσει πολυ
σε αλλους οχι -
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΡΑΛΛΥ ΒΟΛΟΥ , ΜΕ 125 + ΦΠΑ ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ !
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ , ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 8841992 .
ΦΟΡΤΩΜΑ -ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ , ΣΤON KΗΦΙΣΣΟ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ .
-
ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ..... ΑΛΛΟΣ?
-
ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ................. ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΟ !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ................. ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΟ !ωραια στον βολο!!!!!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ προς ολους σας...........ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ!!!
Ξεκιναει ο αγωνας με πανυγυρικη εκκινηση στον Λευκο Πυργο σωστα?
Πανε Σιθωνια τα αυτοκινητα ελευθερα. Αν τα φορτωσεις στο τρειλερ........ εισαι καποιες χιλιαδες ευρω φτωχοτερος!!! (αν τα εχεις και υποθετουμε οτι τα εχετε κυριοι γιατι εισαστε πλουσιοι που τρεχετε!!!) αν δεν τα φορτωσεις (και μιλαω γι'αυτα που εχουν πινακιδες εθεα) κινδυνευεις να πας φυλακη σε ενδεχόμενο ατυχημα, γιατι τα αυτοκινητα αυτα ειναι ασφαλισμενα μονο κατα την διαρκεια του αγωνα ο οποιος ομως δεν εχει ξεκινησει επισημα γιατι καρνε θα παρετε στην Σιθωνια σωστα?
ποιος μπορει να απαντησει στην απορια μας?
φιλικα
Κ. ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ - Γ.ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ -
καλημερα μηπως το θεμα ειναι να αρχιζει να τα ΑΡΠΑΖΕΙ η ΕΛΠΑ ΕΘΕΑ και απο αυτο το σηριαλ με τις νταλικες της.λοιπον γιατι δεν μας λενε ευθεως να την ενισχυσουμε την ξοφλημενη, κατα τα αλλα αξιοπιστη και ισχυρη ελπα εθεα με τον οβολο μας.μηπως απο τις κλησεις που κοβονται για τα τρειλερ τα προστιμα τα αρπαζουν στην ελπα οπως γινεται και με τις αλλες παραβασεις που τα περνουν οι δημοι.
-
Τελικα ποσο ειναι το προστιμο οταν μεταφερεις Αγωνιστικο αυτοκινητο με Ι.Χ ?
-
Ο χρήστης KS έγραψε:
ωραια στον βολο!!!!!!!
Πανε Σιθωνια τα αυτοκινητα ελευθερα. Αν τα φορτωσεις στο τρειλερ........ εισαι καποιες χιλιαδες ευρω φτωχοτερος!!! (αν τα εχεις και υποθετουμε οτι τα εχετε κυριοι γιατι εισαστε πλουσιοι που τρεχετε!!!) αν δεν τα φορτωσεις (και μιλαω γι'αυτα που εχουν πινακιδες εθεα) κινδυνευεις να πας φυλακη σε ενδεχόμενο ατυχημα, γιατι τα αυτοκινητα αυτα ειναι ασφαλισμενα μονο κατα την διαρκεια του αγωνα ο οποιος ομως δεν εχει ξεκινησει επισημα γιατι καρνε θα παρετε στην Σιθωνια σωστα?
[b][b]ποιος μπορει να απαντησει στην απορια μας?[/b][/b
ΟΕΟ ! ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ , ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?
ΚΩΣΤΑΚΗ ...... ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ? Η .. Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
-
μμμμμμ!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ωραια στον βολο!!!!!!!
[b][b]ποιος μπορει να απαντησει στην απορια μας?[/b][/b
ΟΕΟ ! ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ , ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?
ΚΩΣΤΑΚΗ ...... ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ? Η .. Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
κ. Χρηστο το εριξα στον χαβαλε και εγω γιατι διαφορετικα δεν βγαζω ακρη ουτε και εβγαλα στο παρελθον....... οι σοβαρες συζητησεις στον χωρο μας δεν εχουν πλεον θεση...........
ας ειναι τουλαχιστον ο καθενας μας σοβαρος με τον εαυτο του... αλλα καποιοι μαλλον αποφευγουν τον καθρεπτη το πρωι που πλενονται.....εγω εχω εναν μεγαλο και τον κοιταω με ανεση.......... καταλαβες... φιλια!! -
κ. Χρηστο το εριξα στον χαβαλε και εγω γιατι διαφορετικα δεν βγαζω ακρη ουτε και εβγαλα στο παρελθον
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΑΣΠΡΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ Μ.....Σ ΤΟΥΣ .........
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ..... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ................. ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΟ !ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ... ΤΕΛΟΣ .
ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ .. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΤΑ , ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜΑΞΑ , ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ .......
-
Ξερει κανεις ποιο ειναι το προστιμο που ισχυει με το νεο ΚΟΚ για μεταφορα αγωνιστικου(τρειλερ) με ΙΧ?Υπαρχουν αλλες κυρωσεις εκτος απο προστιμο?
-
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι συγκεκριμενο στην περιπτωση αυτη .
Εξαρταται απ'την ενημερωση του μπατσου και την ορεξη του .Μπορει να σου ριξει μια απλη κληση σαν αυτες που παιρνουν οσοι δεν εχουν αδεια ρυμουλκισης μπαγαζιερας η σκαφους (που εναι λαθος βασικα), και μπορει να σε τραβηξει για αυτοφορο και μια σειρα δικαστικων περιπετειων , γιατι κανεις μια δουλεια που ειναι κατοχυρωμενη απο επαγγελματικη αδεια (που το κρατος παιρνει φορους ,αρα εσυ το κλεβεις) , και διαφορες αλλες ιστοριες , οπως οτι το βαρος του ρυμουλκουμενου ειναι πανω απο 1000κιλα ,αρα θελει αδεια ρυμουλκου μετα ρυμουλκουμενου και δεν εχουν τελειωμο οι ασυναρτησιες που εχω ακουσει απο διαφορους μπατσους που με εχουν σταματησει τοσα χρονια .........
-
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Φαυλος κυκλος δηλαδη και το κακο ειναι οτι δεν φαινεται και καθολου φως στο βαθος του τουνελ!
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων