-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;
χλωμό, με τέτοιους ρυθμούς και χωρίς diesel ο ανεφοδιασμός είναι σχεδόν σίγουρος
Υπερβολές! Σε 3,5 ώρες προλαβαίνει να σου τελειώσει η βενζίνη;;;
Αφήστε τη μπανανόφλουδα βρε παιδιά γιατί την μαζέψατε.
-
Το έχει κάνει κανείς με τα όρια που δηλώνουν οι πινακίδες; Για να δούμε για τι διαφορά μιλάμε.
-
Ο χρήστης kbaigio έγραψε:
Το έχει κάνει κανείς με τα όρια που δηλώνουν οι πινακίδες; Για να δούμε για τι διαφορά μιλάμε.Το έχουν κάνει και οι 4 Τροχοί πριν αρκετά χρόνια και άλλοι δημοσιογράφοι για λογαριασμό κάποιον τηλεοπτικών σταθμών, νομίζω ότι έκαναν περίπου 11+ ώρες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το έχει κάνει κανείς με τα όρια που δηλώνουν οι πινακίδες; Για να δούμε για τι διαφορά μιλάμε.
Το έχουν κάνει και οι 4 Τροχοί πριν αρκετά χρόνια και άλλοι δημοσιογράφοι για λογαριασμό κάποιον τηλεοπτικών σταθμών, νομίζω ότι έκαναν περίπου 11+ ώρες.
υπερβολές... μόνο... 8 ώρες είναι!
http://www.auto-internet.gr/news/news_s ... _Thess.htm
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το έχουν κάνει και οι 4 Τροχοί πριν αρκετά χρόνια και άλλοι δημοσιογράφοι για λογαριασμό κάποιον τηλεοπτικών σταθμών, νομίζω ότι έκαναν περίπου 11+ ώρες.
υπερβολές... μόνο... 8 ώρες είναι!
http://www.auto-internet.gr/news/news_s ... _Thess.htm
Καλά ντε μη βαράς
-
Θεέ και Κύριε!!!
8 ώρες να πάς Θεσσαλονίκη από Αθήνα και το αντίθετο... .;;;
Κουράστικα!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;Στα ταξίδια πάντοτε αποφεύγω τις περιττές στάσεις.
Σε αυτή τη διαδρομή πεντάλεπτη στάση για refuel σε καύσιμα και καφέ συνήθως στο 222 km, αν δε φύγω γεμάτος, διαφορετικά στον Κορινό Πιερίας.Γιάννης
-
σταση για βενζινη 60 χλμ εξω απο την αθηνα,μονο για να ειμαστε σιγουροι...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;
χλωμό, με τέτοιους ρυθμούς και χωρίς diesel ο ανεφοδιασμός είναι σχεδόν σίγουρος
4 ώρες και 30 λεπτά αλλά το Λαμία - Λάρισσα από τον παλιό, μιας και χαθήκαμε...
Κίνηση δεν βρήκαμε καθόλου, φύγαμε γεμάτοι και φτάσαμε χωρίς στάση με αναθυμιάσεις και λίγο φοβισμένοι μην μείνουμε από βενζίνη...Στο γυρισμό την ίδια μέρα καλού κακού βάλαμε 10 λίτρα το Σείριο. Με την στάση μαζί πήρε 4 ώρες και 15 λεπτά, και η επιπλέον κατανάλωση μάλλον οφείλεται στο ότι στον γυρισμό το αμάξι Θεσσαλονίκη - Κατερίνη για να πάει λίγο πιο αργά σε ταχύτητα από ότι στον πηγαιμό για Θεσ/νίκη ήταν με αρκετά πιο πιεσμένο γκάζι (πρέπει προς Θεσ/νίκη να είναι κατηφόρα...), στο ότι είχαμε μεγαλύτερη μέση ταχύτητα (αν αφαιρέσουμε τη στάση το κάναμε 20-30 λεπτά ταχύτερα) και πιθανώς ανάψαμε τον κλιματισμό γιατί είχε μεσημεριάσει γερά όταν φεύγαμε από Θεσ/νίκη. (κατά τις 3-4 περίπου το απόγευμα)
Το αμάξι ήταν ένα Τίπο 1600.
-
Αν έκανα σωστό υπολογισμό, εφόσον κάποιος οδηγεί με 20 χλμ/ώρα ταχύτερα από τα όρια (ώστε το μόνο που θα διακινδυνεύσει θα είναι ένα πρόστιμο των 17 ευρώ), η διάρκεια της διαδρομής (500 χλμ δεν είναι; ) θα μειωθεί κατά 1,5 ώρα, δηλαδή σύνολο 6,5 ώρες. Δεν είναι τόσο άσχημα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση προς όσους έχουν κάνει από 3 ώρες και 30 λεπτά μέχρι 4 ώρες και τριάντα λεπτά, την διαδρομή την έκαναν μονοκόματα;Το έχω κάνει και μονοκόματα . Δεν χρειάστηκε ανεφοδιασμός
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Το έχω κάνει και μονοκόματα . Δεν χρειάστηκε ανεφοδιασμός
Κι εγώ οριακά, 520km -> 48 λίτρα βενζίνη
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Το έχω κάνει και μονοκόματα . Δεν χρειάστηκε ανεφοδιασμός
Το αμάξι μου έχει ρεζερβουάρ 65 λίτρων. Δεν χρειαζετε ανεφοδιασμός.
Μια απλή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά μου όταν θα το ξαναγεμίσω 100στάρα απο την ΕΚΟ -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Κι εγώ οριακά, 520km -> 48 λίτρα βενζίνηΠέτρο...νομιζω μας μένουν και άλλα 7 λίτρα μέχρι τα 55 που χωράμε...
Και εγώ τόσο...3 ώρες και 50 λεπτά χωρίς στάση...οριακά. -
Ο χρήστης yani έγραψε:
Πέτρο...νομιζω μας μένουν και άλλα 7 λίτρα μέχρι τα 55 που χωράμε...
Και εγώ τόσο...3 ώρες και 50 λεπτά χωρίς στάση...οριακά.Να σου πω. Αν δεν μας 'έκοβαν' το πέταλο και τα Τέμπη, τα 55 του τεπόζιτου μάλλον λίγα θα προέκυπταν (καίει αρκετά μετά τα 170χαω )
-
I know....
Να 'ναι καλα και αυτά, που φροντίζουν για την τσέπη μας!!! -
Καλημερα
3 Ωρες και 40 λεπτα απο Σταδιο Καραισκακη εως την πλατεια Βαρδαρη Παρασκευη μεσημερι 2.00-5.40 με ενα BMW E46 328Ci steptronic, με μια σταση στα διοδια τεμπων για βενζινη και σωματικη αναγκη.
Αλλη φορα παλι απο Σταδιο Καραισκαη-Ουρανουπολη σε 5 ωρες και 30 λεπτα μεσω Εγναντιας οδου μετα τα Μαλγαρα αλλα με πολυ κινηση μεχρι τον Σταυρο,με μια σταση παλι πριν τα διοδια των Τεμπων.
Ημουν μονος μου και στις δυο περιπτωσεις.Οποτε περναω απο τα Τεμπη αυτο το'Βαγγελιτσα θα σε θυμαμαι' με σκιζει.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ψιτ! Ξέχασες κάτι 1000άρια που φτιάχτηκαν ακριβώς γι'αυτό: Πειραιά-Θεσσαλονίκη, τέρμα γκάζι παντού, ΕΤΑ ~4:15, με αναθυμιάσεις να έχουν μείνει από τα 32 ολόκληρα λίτρα που χωράει μέσα
-
5 ώρες περίπου με την barchetta ανοιχτή!!! Μακάρι να το έκανα και σε 6!
Αθήνα-Σαλόνικα