-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επισης:
M3 E92 Nurburgring official time:
Περίμενα κάτι καλύτερο..
8:09 δεν είχε το RS4 στο Nurburgring ;
-
Και για όσους θα ήθελαν να δουν μερικές ωραίες φωτό σε ασημί, περάστε από εδώ...
-
πανέμορφη!
σε ασημί διαγράφονται καλύτερα οι γωνίες της
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πανέμορφη!σε ασημί διαγράφονται καλύτερα οι γωνίες της
Δεν είναι ασημί (titanium silver), αλλά ασημοσιέλ silverstoneII
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Και για όσους θα ήθελαν να δουν μερικές ωραίες φωτό σε ασημί, περάστε από εδώ...Δε μου αρέσει σε ασημί...αλλά πάλι γενικά δε 'πάω' το ασημί. Όποιος πάρει Μ-car και δε το πάρει λευκό ή μπλε...ή έστω μαύρο...δε λέει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και για όσους θα ήθελαν να δουν μερικές ωραίες φωτό σε ασημί, περάστε από εδώ...
Δε μου αρέσει σε ασημί...αλλά πάλι γενικά δε 'πάω' το ασημί. Όποιος πάρει Μ-car και δε το πάρει λευκό ή μπλε...ή έστω μαύρο...δε λέει.
Eγώ πάλι παιδιόθεν (βλ.Μ3 Ε30,Ε36,Ε46,Ε9Ο/92) υποστήριζα τα ειδικά κόκκινα που έχει η BMW στα Μ-pack της...
Της δίνουν έναν Ιταλικό τόνο!
-
...αλλά πάλι γενικά δε 'πάω' το ασημί.+1000
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Επισης:
Περίμενα κάτι καλύτερο..
7.56 my friend..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επισης:
Περίμενα κάτι καλύτερο..
7.56 my friend..
7:58 (Frank Stippler)
-
Ναι, λάθος μου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επισης:
Περίμενα κάτι καλύτερο..
7.56 my friend..
Το 8.09 που είχε ποστάρει ο technik είχε γίνει με semiR ελαστικά,το 7.58 αλήθεια με τί έγινε με σλικ ή ημισλίκ?
Κάτι μου λέει ότι η Μ3 με ημισλίκ θα το ρίξει αρκετά κάτω από το RS4
-
Επιβεβαιώνεται αυτο που μου ειχε πει αντιπροσωπος της BMW Αγγλίας απο τον Ιούνιο. Μου κάνει εντύπωση να έχουν δωθεί προκαταβολές χωρις καν να έχουν δει απο κοντα ή οδηγήσει το αμάξι οι υποψήφιοι.
http://www.leftlanenews.com/2007-m3-sel ... in-uk.html
-
Συνηθίζεται αυτό σε πολλές περιπτώσεις hi class αυτοκινήτων...
-
Ειδικά Ferrari.
-
Και όχι μόνο kyan....Σε όλα τα ειδικά αμάξια, δημιουργείται pre-book λίστα με προκαταβολές!
Άλλωστε οι εκθέσεις αποτελούν μεταξύ άλλων και ως ΑΤΜ καταθέσεων για τέτοια μοντέλα!
-
Ρε παιδια τι μου λετε? Εδω η corvette zo6 κανει 7 λεπτα και 43 δευτερα. Τι να μας πει η νεα Μ3? Μουφα ειναι
http://forums.streetfire.net/showthread.php?t=1359 -
Αστα να πάνε red army. Και γω σκεφτόμουν να την παραγγείλω, αλλά μόλις είδα τον χρόνο απογοητεύτηκα. Το αυτοκίνητο το Ντόναλντ Ντακ γυρνάει πιο γρήγορα.
-
Έλεος βρε παιδιά!
Εγώ θα συμφωνούσα μαζί σας εάν και μόνο εάν είσασταν εσείς εκείνοι που έκαναν τέτοιους χρόνους σε τέτοιες πίστες...Έως τότε όμως, θα θεωρήσω το Z06 την πρώτη πολύ καλή υπερατλαντική βολίδα της αστροέσσας και την Μ3 σαν άλλο ένα ΑΡΙΣΤΟ αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας το οποίο μάλιστα από την έκθεση της Φρακφούρτης αναμένεται να έχει και το κιβώτιο που της αξίζει...
Αν δεν είχα παιδιά, θα περίμενα την επερχόμενη CSL η οποία και θα αποτελεί ίσως την τεχνολογική κορωνίδα της βαυαρικής προπελοβιομηχανίας! και ίσως το τελευταίο γνήσιο, μη υβριδικό αυτοκίνητο της BMW Motorsport!
Μην κολλάτε στα νούμερα που ανακοινώνονται και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει με όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορείτε. Αποκτήστε εσείς εμπειρία και αφήστε τα μαρκετίστικα νούμερα στους μακάρια κοιμώμενους στα τιμόνια και στις πειρακτικές κουβέντες που κάνουμε μεταξύ μας στις συναντήσεις μεταξύ μας...
-
Ετοιμάσου στη Φρανκφούρτη να δεις και μια έκπληξούλα CSL
M3 CSL, M6 CSL ή και τα δύο?
-
Ετοιμάσου στη Φρανκφούρτη να δεις και μια έκπληξούλα CSLM3 CSL, M6 CSL ή και τα δύο?
Μιας και έχω απολαύσει στο έπακρο την Μ5 την οποία και θεωρώ σαφέστατα πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο (και όχι μόνο εγώ... ) από το δήθεν σπορ βροντόσαυρο (ως δίτοννο κουπέ) Μ6, εκτιμώ πως όποια Μ6 και να 'κυκλοφορήσουν' δεν θα μου λέει τίποτα παρά του ότι έβγαλαν ένα αμάξι για να το πάρει ο καρφωμένος BMWδάκιας αντί μιας 911 που θα ζαχάρωνε στα ίδια χρήματα! Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι βαυαρο-ταλιμπάν που θα καταφέρουν να αλλοιθωρήσουν από το επερχόμενο CSL χωρίς να μπορέσουν ν'αντιληφθούν (για άλλη μια φορά) το ότι τα άλογα δεν κάνουν τον παπά στο θέμα της πραγματικής οδηγικης ευχαρίστησης. Κι επειδή δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν Μ6 CSL στα 1400-1500 κιλά για να λέμε πως έχουμε έναν πραγματικό ανταγωνιστή στην κατηγορία των 997ΤΤ, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως η Μ6CSL θα είναι ΑΛΛΟ ένα μαρκετίστικο βαυαρικό τρυκ!
Σε αντίθεση λοιπόν με την φακλάνα δίπορτη αδελφή της, η Μ3 CSL πιστεύω πως θα θέσει τον πήχυ κάτι τις πιο ψηλά απ'ότι έπραξε η straight-6 CSL, κι αυτό όχι μόνο γιατί έχει την δυνατότητα να 'παίξει' λίγο περισσότερο με τον V8 αλλά και του ότι θα προσπαθήσουν πλέον η CSL 'μπράντα' να είναι λίιιγο πιο hard core από κάθε προηγούμενη φορά. Εδώ θα προσπαθήσουν να χωθούν στην μύτη της Στουγκάρδης, και...
Επομένως, δεν μένει παρά να αναμένουμε με περίσσεια ανυπομονησία την V8 CSL μετενσάρκωσή ... σύντομα!
Υ.Γ.
Θα είχε πάντως πολύ πλάκα, μια M3 CSL με carbon boy panels, λίγο φαρδύτερα μετατρόχια, πιο χαμηλή, πιο στημένη, απαλλαγμένη από τις πολλές χλίδες, και καμμιά 450-460 αλογάκια να κουμαντάρουν ένα σασί γύρω στα 1550 κιλάκια με το νέο 7τάχυτο βαυαρικό DSG...
Nέα BMW M3...