-
Yποθέτοντας ότι κάποιος σας χάριζε 30-32000
-
-
-
MR2
-
rx 8!
-
5-door Gti
-
Τωρα sorry αλλα μπερδευτηκα...
Μιλαμε για δυο κουπε, ενα sport-hatcback κι ενα roadster τα οποία μονο κοινο εχουν τη σχετικα κοντινη τιμη τους.
Δεν υπάρχει μετρο συγκρισης συνεπώς κατά την ταπεινη μου γνωμη.
Ειναι σαν να λεμε, 'Ποια συγκροτηματα θα ακουγατε?'
α. Led Zeppelin
β. Boney M
γ. Αerosmith
δ. Smiths -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Μιλαμε για δυο κουπε, ενα sport-hatcback κι ενα roadster τα οποία μονο κοινο εχουν τη σχετικα κοντινη τιμη τους.
α. Led Zeppelin
β. Boney M
γ. Αerosmith
δ. Smithsled zeppelin!!!!
-
Μία ψηφο και απο μενα για την GT . Δεν ξερω , απλα μου αρεσουν το ιταλικο (αυτοκινητο , ετσι ?).
-
zeppelin κι εδω επεισης..
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
α. Led Zeppelin
β. Boney M
γ. Αerosmith
δ. SmithsΦίλε μου είναι μια ελεύθερη-χαλαρή σύγκριση για να δούμε τα γούστα του φόρουμ. Δεν το έβαλα σαν υποψήφιος αγοραστής ενός από τα 4!! Τότε θα ίσχυε το σχόλιό σου.
Φυσικά και είναι 4 διαφορετικά αμάξια και σαν καρότσα, και σαν χώρα προέλευσης, και σαν τοποθέτηση κινητήρα και σαν μετάδοση κίνησης.
Το MX-5 θα το έβαζα αλλά το θεωρώ 'ισοδύναμο' με το MR2 και για να μην έχω δύο MAZDA έβαλα το Toyota!!
GT για μένα
-
[quote='zlpiccard']Yποθέτοντας ότι κάποιος σας χάριζε 30-32000
-
Εύκολα το Golf.
Είναι πρακτικό (μιλάω σαν τέως κάτοχος), γρήγορο (αναμφισβήτητα), και ποιοτικό (νομίζω, με αρκετά μεγάλη σιγουριά).
-Τo ***MR2 ***πλέον δεν μου λέει τίποτα - αυτοκίνητο με τέτοια έλλειψη πρακτικότητας συγχωρώ μονο απο Elise και πάνω (και εάν έχεις δεύτερο).
-Το ***GT ***και πάλι δεν μου λέει πολλά...και απο κάτω κρύβεται ένα παλιό σασί...
-Το ***RX8 ***ήταν η 2η επιλογή μου. -
ωχ sorry!![/list]
-
@zlpiccard: Πολλές συγκρισεις εχουν γινει εδω κι ας μην ειναι απο υποψηφιους αγοραστες. Απλα ειχαν περισσοτερα κοινα τα συγκρινομενα αυτοκινητα. Αν παρεξηγηθηκες, sorry, αλλα δεν ειχα κανενα σκοπο να σου 'την πω'.
Για να ψηφισω κι εγω,
RX8 και ασφαλως.... Led Zeppelin -
Aγαπητέ MiataGreece δεν παρεξηγήθηκα!!
Μου κάνει εντύπωση ότι το MR2 με κινητήρα κέντρο, κίνηση πίσω, αξιοπιστία Toyota και ομολογουμένως καλή εμφάνιση είναι στο 0!!
-
RX8 ....... βεβαίως......!!!!!!!!!!!
-
ΜR2 με hard-top.
Απαιχτο!!!!
-
να σχολιάσω τώρα τίποτα ή όχι;
την GT την αφήνω έξω, δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό με τα ευρώ που κοστίζει
MR2 ειδικό αυτοκίνητο , οπότε έξω κι αυτό
μεταξύ των άλλων δύο, τα χω ξαναγράψει, είναι δύσκολη επιλογή (αν βάλεις και το τάπερ στη μέση) RX-8, άσχετα αν τελικά πήρα το άλλο
-
Ένα GTi για μένα παρακαλώ..
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo