-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Θα ανάψω φωτιές, το ξέρω, αλλά θα το πω ως παράπονο.
Το σλόγκαν της η Alfa** 'beauty is not enough'** ελπίζω κάποτε να το κάνει και πράξη...γιατί η GT είναι πράγματι πολύ όμορφη. Ούτε γρήγορη όμως είναι (για τα λεφτά της), ούτε πισωκίνητη.μα αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς το σλόγκαν. ΜΟΝΟ ομορφιά, που δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το σλόγκαν της η Alfa** 'beauty is not enough'** ελπίζω κάποτε να το κάνει και πράξη...γιατί η GT είναι πράγματι πολύ όμορφη. Ούτε γρήγορη όμως είναι (για τα λεφτά της), ούτε πισωκίνητη.μα αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς το σλόγκαν. ΜΟΝΟ ομορφιά, που δεν είναι σε καμία περίπτωση αρκετή
Σωστός!
Συγνώμη alfisti.
-
- GT!
2.RX8 - MR2
3.RX8 - Golf
4.GT - Golf
5.Golf
- GT!
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
GT στο χαλαρό...το αυτοκίνητο είναι κόσμημα...
Δυστηχως φιλε μου το αυτοκινητο ειναι ΜΟΝΟ κοσμημα και τιποτα αλλο!
rx 8(εχουμε και παιδια)
δευτερη επιλογη mr2(η lotus του ελληνα)μονο κοσμημα η gt?????
μην το μαθουν κανα δυο alfisti... θα πρεπει να το κλειδωσουμε μετα!
προσγειωσου λιγο φιλε μου! αν και εγω rx8 ψηφισα (ισως με δυσκολια)Mikre (sto myalo) esy prosgeiosoy ligaki... kopse tis apeiles kai mazepse ligo thn glossa soy!!!!
Tha parakalousa ayto to post na mhn svistei! -
Αν και τελευταία στην τιμή και στον ποιοτικό έλεγχο (όχι ότι δεν παράγει καλά, με υψηλή ποιότητα κατασκευής αυτοκίνητα) να κάνει κάποια νερά η VW θα την προτιμήσω γιατί ειδικά με το GolfGti ήταν η πρώτη εταιρία που χάραξε το δρόμο που ακολούθησαν κατόπιν οι άλλες. Η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία και η ποιότητα κατασκευής σε συνδιασμό με τη μεγάλη και βαριά ιστορία του Golf Gti το κατατάσουν στην κορυφή ξανά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Για αρκετά χρόνια είχε ο VW να παρουσιάσει ένα μοντέλο που να έχει καταπληκτικό μοτέρ και επιδοσεις πολύ καλές σε συνδιασμό με κράτημα εξωτερική εμφάνιση και εσωτερικό πάρα πολύ καλά. Είναι ένα ολοκληρωμένο παντα για τη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκίνητο. Το κόστος απόκτησης και συντήρησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι για εμένα τα μόνα αρνητικά συν του ότι υπάρχει σε άλλα μοντέλα πρόβλημα ποιοτικού ελέγχου. Στις Η.Π.Α. 300.000 Passat (το νέο μοντέλο) ανακλήθηκαν γιατί υπήρχε διαροή βενζίνης επηδεί το κολάρο δεν ήταν καλά σφιγμένο με κίνυνο πιρκαγιάς !!! (πηγή: http://www.autopress.gr όπου σημειώνεται και το πρόβλημα του ποιοτικού ελέγχου). Και δεν είναι το μόνο αφού μεγαλοστελέχη κατηγορούνται για χρηματισμο πολιτικών στη Γερμανία (Δελτίο Ειδήσεων Alpha). Αλλά και η Toyota με το Prirus και πάλι στην Αμερική δεν έχει πρόβλημα αξιοπιστίας. Και να σκεφτήτε ότι ψηφίστικε ως το ''Αυτοκίνητο της Χρονιάς' πριν παρουσιάσει πρόβλημα με το λογισμικό του κινητήρα αν δεν κάνω λάθος. Sorry που ξεφυγα από το θέμα
-
Διόρθωση: Το νέο Jetta ήταν και ο αρι8μος είναι 30.000.
Sorry -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
ΜR2 με hard-top.Απαιχτο!!!!
Ακριβώς αυτό,και με το ίδιο σχόλιο και από εμένα!
Υ.Γ. Μέχρι να δούμε τι ψάρια πιάνει το νέο δίλιτρο ΜΧ-5!
-
πολυ κουβεντα παλι για τη GT ρε παιδια.Γιατι ασχολειστε τοσο με αυτο το αμαξι τονιζοντας με μανια καθε φορα το ποσο αχρηστο χρεπι ειναι??
Μηπως για να αντισταθμιστουν υποσυνειδητα τα κεφαλογυρισματα το χαζεμα και τα θετικα σχολια που προκαλει απο ολους στο περασμα της?
Με αυτη τη λογικη ειναι δικαιη η αυτη η αντιδραση.Κατι πρεπει να πουμε.Ε οχι και να μας βγει και σε ολα καλο το (μετα απο ψηφοφορια) ομορφοτερο αυτοκινητο στην κατηγορια των καμπριο-κουπε.
Θα το πουμε 'πιο αργο' θα το βρισουμε σαν....'μπροστοκινητο' (χαχαχα) θα το πουμε ακριβο και οτι αλλο μας κατεβει.Ειναι δυνατον να οδηγαει καποιος ολο καμαρι πχ ενα 'Γκολφ τζι τι αει' και να πει το γκομενακι διπλα του βλεποντας μια GT 'πω πω κοιτα τι ωραιο αυτοκινητο' και να μην τα 'παρει' ο γκολφακιας? Θα γκαζωσει θα καταπιει τη Gt και θα νομιζει οτι ξανακερδισε τη γκομενα
Μια Ρωσικη παροιμια λεει : 'τα ψοφια σκυλια (οχι αλογα ) δεν τα κλωτσαει κανεις'
Οποτε ας συνεχιστουν οι κλωτσιες στη GT -
RX-8.. (για σένα)
Αλλά εγώ θα έπαιρνα τη GT, χωρίς δεύτερη σκέψη μάλιστα -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ρε αρχηγέ,ρε μάστορα κάτσε λίγο..παίξε πιο χαμηλά την μπάλα να πούμε...και Ζ4 2.2 να πάρουμε πάλι θα μας περνάνε απο πάνω όλα αυτά τα αμάξια που κάθεσαι και αραδιάζεις...η GT σε πείραξε ?
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Ρε αρχηγέ,ρε μάστορα κάτσε λίγο..παίξε πιο χαμηλά την μπάλα να πούμε...και Ζ4 2.2 να πάρουμε πάλι θα μας περνάνε απο πάνω όλα αυτά τα αμάξια που κάθεσαι και αραδιάζεις...η GT σε πείραξε ?
H Z4 2.2 δεν είναι στα αυτοκίνητα της ψηφοφορίας
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
πολυ κουβεντα παλι για τη GT ρε παιδια.Γιατι ασχολειστε τοσο με αυτο το αμαξι τονιζοντας με μανια καθε φορα το ποσο αχρηστο χρεπι ειναι??Μηπως για να αντισταθμιστουν υποσυνειδητα τα κεφαλογυρισματα το χαζεμα και τα θετικα σχολια που προκαλει απο ολους στο περασμα της?
Με αυτη τη λογικη ειναι δικαιη η αυτη η αντιδραση.Κατι πρεπει να πουμε.Ε οχι και να μας βγει και σε ολα καλο το (μετα απο ψηφοφορια) ομορφοτερο αυτοκινητο στην κατηγορια των καμπριο-κουπε.
Θα το πουμε 'πιο αργο' θα το βρισουμε σαν....'μπροστοκινητο' (χαχαχα) θα το πουμε ακριβο και οτι αλλο μας κατεβει.Ειναι δυνατον να οδηγαει καποιος ολο καμαρι πχ ενα 'Γκολφ τζι τι αει' και να πει το γκομενακι διπλα του βλεποντας μια GT 'πω πω κοιτα τι ωραιο αυτοκινητο' και να μην τα 'παρει' ο γκολφακιας? Θα γκαζωσει θα καταπιει τη Gt και θα νομιζει οτι ξανακερδισε τη γκομενα
Μια Ρωσικη παροιμια λεει : 'τα ψοφια σκυλια (οχι αλογα ) δεν τα κλωτσαει κανεις'
Οποτε ας συνεχιστουν οι κλωτσιες στη GTαν θες show off θα πάρεις 'όμορφο' αυτοκίνητο (αφού είναι και υποκειμενικό)
αν θες να οδηγείς δεν θα πάρεις GT. Όσο για τα γκομενάκια που αναφέρεις, αυτά δεν έχουν θέση σε κανένα κάθισμα συνοδηγού σε δικό μου αυτοκίνητο (άσε που μόνο σε κίνηση και σε φανάρι θα προλάβει να τη δει )
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Led Zeppelin ..... άρα πάει μόνο με ..... RX-8Σωστός..κι εγώ μαζί
-
GTI χαλαρά. Τα εχει όλα και συμφέρει !!
-
Χρήστο άστο δεν αξίζει...
Να πάρετε όλοι γκολφ και ρχ8 για περνάτε του πάντες στην ευθεία!
Το αμάξι που σας αξίζει να πάρετε και όχι κάτι που είναι πολύ για εσάς! -
Ο χρήστης zlpiccard έγραψε:
1.Εμφάνιση
2.Οδηγική απόλαυση-συμπεριφορά
3.Επιδόσεις
4.Εξοπλισμός
5.Πρακτικότητα(χώροι-άνεση-εργονομία-ποιότητα κύλισης)- MR2
- MR2
- GTi
- GT
- GTi/GT
...Aλλα και παλι θα κατεληγα σε MR2 !
Μπορει σε επιδοσεις το Γκολφ να ειναι πιο γρηγορο αλλα η αισθηση που σε γεμιζει ενα πισωκινητο κεντρομηχανο ειναι μακραν! Το ενα ειναι σπορ καθαροαιμο και το αλλο απλα.... GTi.......
Επισης το ενα ειναι roadster και το αλλο ενα αχρωμο hatchback......Αν θες κατι για πολλες δουλειες, για την οικογενεια, για να φορτωνεις πραγματα κλπ κλπ τοτε Γκολφ, αν θες ενα αμαξι να το ευχαριστηθεις και για την παρτη σου (αντε και για την κοπελα σου - συνοδηγο) τοτε MR2.....
Μακραν!!!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Χρήστο άστο δεν αξίζει...Να πάρετε όλοι γκολφ και ρχ8 για περνάτε του **πάντες στην ευθεία! **
Το αμάξι που σας αξίζει να πάρετε και όχι κάτι που είναι πολύ για εσάς!καλό!
-
ψηλε, το ποιος περναει ποιον και που, εχει απαντηθει πολλες φορες, γιατι σκαβετε το λακο σας τωρα????
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψηλε, το ποιος περναει ποιον και που, εχει απαντηθει πολλες φορες, γιατι σκαβετε το λακο σας τωρα????κοίτα, καλοκαίρι είναι, τα θερινής νυκτός όνειρα είναι εύκολα
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
αν θες ενα αμαξι να το ευχαριστηθεις και για την παρτη σου (αντε και για την κοπελα σου - συνοδηγο) τοτε MR2.....ναι, και που να δεις την αντιδραση της μολις φυγετε για ταξιδι και της πεις 'καλη μου, ξερεις, μονο το τσαντακι σου παρε μαζι...'!!!!
πολυ καλο και ΜR2 παντως.
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo