Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν με πιάνεις...
Με απλά λόγια, όσοι το παίζουν τώρα υπεράνω και φιλελεύθεροι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θέλω να τους δω πώς θα είναι όταν γίνουν τάρανδοι σε μια σχέση ή όταν αποκτήσουν παιδί (κόρη, αν θες, καθώς ο γονιός έχει περισσότερες 'ευθύνες' πάνω σ' αυτήν, σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα) και κάνει παρόμοια πράγματα με αυτά που επικροτούν τώρα. Να στο κάνω ακόμα πιο λιανά 'μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις'.
Έγινα κατανοητός τώρα?
αν τους απασχολεί το κέρατο/απιστία. Και τα κοινωνικά στερεότυπα γραμμένα επίσης, αφού μόνο ανισότητες δημιουργούν. Αν ο κάθε γονιός βλέπει το παιδί διαφορετικά κι ανάλογα με το φύλο του, έχει πρόβλημα.
και μεγάλες μπουκιές τρώω -αν και δεν μου φαίνεται - και μεγάλες κουβέντες επίσης.
κι ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα κι όσο υπάρχουν 'στερεότυπα' η γυναίκα έτσι, ο άντρας αλλιώς, το αγόρι αυτό, το κορίτσι το άλλο και ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις το ένα γιατί τι θα πει ο κόσμος τόσο πιο μεγάλη η απέχθεια για τα 'στερεότυπα' εν έτη 2007
Στον αριθμό βέβαια, γιατί σε πολλά είμαστε μεσαίωνας -για τα δικά μου δεδομένα- γι' άλλον μπορεί η εποχή να είναι σύγχρονη