-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν με πιάνεις...
Με απλά λόγια, όσοι το παίζουν τώρα υπεράνω και φιλελεύθεροι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θέλω να τους δω πώς θα είναι όταν γίνουν τάρανδοι σε μια σχέση ή όταν αποκτήσουν παιδί (κόρη, αν θες, καθώς ο γονιός έχει περισσότερες 'ευθύνες' πάνω σ' αυτήν, σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα) και κάνει παρόμοια πράγματα με αυτά που επικροτούν τώρα. Να στο κάνω ακόμα πιο λιανά 'μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις'.
Έγινα κατανοητός τώρα?
αν τους απασχολεί το κέρατο/απιστία. Και τα κοινωνικά στερεότυπα γραμμένα επίσης, αφού μόνο ανισότητες δημιουργούν. Αν ο κάθε γονιός βλέπει το παιδί διαφορετικά κι ανάλογα με το φύλο του, έχει πρόβλημα.
και μεγάλες μπουκιές τρώω -αν και δεν μου φαίνεται - και μεγάλες κουβέντες επίσης.
κι ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα κι όσο υπάρχουν 'στερεότυπα' η γυναίκα έτσι, ο άντρας αλλιώς, το αγόρι αυτό, το κορίτσι το άλλο και ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις το ένα γιατί τι θα πει ο κόσμος τόσο πιο μεγάλη η απέχθεια για τα 'στερεότυπα' εν έτη 2007
Στον αριθμό βέβαια, γιατί σε πολλά είμαστε μεσαίωνας -για τα δικά μου δεδομένα- γι' άλλον μπορεί η εποχή να είναι σύγχρονη
-
θέλω έναν άνδρα που να μην έχει πρώην και να μην τον πειράζει που έχω εγώ. να περιμένω να μου τον στείλει η TIM?
CARακάξα
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
θέλω έναν άνδρα που να μην έχει πρώην και να μην τον πειράζει που έχω εγώ. να περιμένω να μου τον στείλει η TIM?CARακάξα
Κι όμως δεν θες..
-
θέλω έναν άνδρα που να μην έχει πρώην και να μην τον πειράζει που έχω εγώ. να περιμένω να μου τον στείλει η TIM?CARακάξα
σε μοναστήρι μπορεί να μην έχει πρώην -γκόμενα- για γκόμενο δεν σου εγγυώμαι
-
όποιος δεν έχει πάει με γυναίκα να σηκώσει το χέρι του.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@ everybody:
Νταξ, δεν είναι κακό να κερατώσουμε τον/την σύντροφό μας, δεν έχουμε πρόβλημα με το να μας το κάνει και αυτός/αυτή και γενικότερο ζούμε σε έναν κόσμο με πολλές ελευθερίες και η ζωή μας κυλά ευτυχισμένα.
Εγώ όμως θέλω να σας δω τι θα λέτε σε μερικά χρόνια, όταν η κόρη σας (και ενώ θα έχει μια σταθερή σχέση ή θα είναι παντρεμένη) θα πηγαίνει με τον ένα και με τον άλλο, έτσι για γούστο και τα κουδούνια που θα της έχουν κρεμάσει θα ακούγονται και 2-3 γειτονιές πιο πέρα. Εκεί θέλω να δω πόσο φιλελεύθεροι θα είσαστε όλοι...να τη πάλι αυτή η κόρη Αν είναι γιος δεν πειράζει να γυρνάει με τη μία και την άλλη, η κόρη όμως...
Είναι σίγουρο ότι θα μένει στην ίδια γειτονιά; Και ναι, γραμμένους τους έχω ΚΑΙ τώρα και δεν είναι θέμα 'φιλελευθερισμού' ή όχι, απλώς σταρχιδισμού. Το τι λένε οι άλλοι...
Δεν με πιάνεις...
Με απλά λόγια, όσοι το παίζουν τώρα υπεράνω και φιλελεύθεροι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, θέλω να τους δω πώς θα είναι όταν γίνουν τάρανδοι σε μια σχέση ή όταν αποκτήσουν παιδί (κόρη, αν θες, καθώς ο γονιός έχει περισσότερες 'ευθύνες' πάνω σ' αυτήν, σύμφωνα με τα κοινωνικά στερεότυπα) και κάνει παρόμοια πράγματα με αυτά που επικροτούν τώρα. Να στο κάνω ακόμα πιο λιανά 'μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις'.
Έγινα κατανοητός τώρα?
Ως τάρανδος - αφού σε ενδιαφέρει τόσο - να σου πω ότι νιώθω περίφημα...Μόλις κάνω κόρη και τη 'βγάλω στο κλαρί' θα σε ενημερώσω πως θα νιώσω και τότε...Προς το παρόν θα φάω μια τεράστια μπουκιά κι εγώ...
-
όποιος δεν έχει πάει με γυναίκα να σηκώσει το χέρι του.εγώ έχω έρθει αλλά δεν έχω πάει ποτέ
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φαντάσου το χειρότερο, να είσαι ο πατέρας της κοπελίτσας που γούσταρε τρελά ο τύπος, και εκτός του ότι -να μην πω τι της κάνει - την κερατώνει και απο πάνω χωρίς λόγο! Του τα κόβεις απο την ρίζα του παλιο @#@%3%$#@^#@% ή δεν του τα κόβεις?
seriously, εχεις μεγαλο πρόβλημα!!
charmak κανα συνάδελφο ψυχίατρο εχουμε να συστησουμε στο παιδί??
Όντως έχεις μεγάλο πρόβλημα αδερφέ. Το της κόρης σου δεν είναι δικιά σου υπόθεση, ούτε και το του γιού σου. Ούτε το μυαλό τους, ούτε η ψυχή τους, ούτε τίποτα.
Να σαι χαρούμενος αν οι επιλογές τους τα κάνουν ευτυχισμένα!
Sorry για το off-topic.
Κοίτα ο καθένας έχει κάποια κολήματα, οι ζωές των παιδιών μου (αν και όταν κάνω) δεν μου ανήκουν φυσικά, ούτε μου επιτρέπεται να τα χειραγωγήσω και να τα φέρω στα μέτρα μου, εξ'άλλου αυτό δεν το κάνω γενικά στη ζωή μου, Άλλο αυτό και άλλο να σε τρώει αν θα σου βιάζουν το γιο όταν είναι 8 χρονών ή αν η κόρη σου θα παρτουζόνεται στα 15, ή αν ο γιός σου σουτάρει απο τα 16, αν εσύ είσαι τόσο άνετος και openminded, τι να πώ, μπράβο για εσένα και κρίμα για εμένα!
-
τι εννοεις σουταρει; (αληθεια δεν καταλαβα τι θα πει η εκφραση..)
-
Για Ηρωίνη μιλάω.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Άλλο αυτό και άλλο να σε τρώει αν θα σου βιάζουν το γιο όταν είναι 8 χρονών ή αν η κόρη σου θα παρτουζόνεται στα 15, ή αν ο γιός σου σουτάρει απο τα 16, αν εσύ είσαι τόσο άνετος και openminded, τι να πώ, μπράβο για εσένα και κρίμα για εμένα!Νόμιζα πως εδώ είναι τόπικ περί γάμου και σχέσεων και όχι περί παιδεραστίας και εφηβικών εξαρτήσεων.
Το τι σχέση έχει ο βιασμός ενός 8χρονου με την σεξουαλική ζωή μιας 20-25-30χρονης μόνο εσύ το ξέρεις...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για Ηρωίνη μιλάω.α δηλαδη αμα σουταρει μετα τα 16 ειναι καλα και θα το δεις ψυχραιμα θες να πεις;
(γιατι ειπες αμα σουταρει απο τα 16)
νταξ ρε συ μεγαλυτερος πονος για εναν γονιο δεν ξερω αν υπαρχει απ'το να γινει το παιδι του πρεζακι.. εννοειται χιλιες φορες να παρτουζωνεται απο τα 14 που ειπες παρα να παιρνει ηρωινη.. και δεν το λεω σε φαση σοβαροφανειας γιατι δεν ειμαι τετοιος τυπος.. αλλα ειναι πολυ γαμησετα φαση.. -
Άλλο αυτό και άλλο να σε τρώει αν θα σου βιάζουν το γιο όταν είναι 8 χρονών ή αν η κόρη σου θα παρτουζόνεται στα 15, ή αν ο γιός σου σουτάρει απο τα 16, αν εσύ είσαι τόσο άνετος και openminded, τι να πώ, μπράβο για εσένα και κρίμα για εμένα!
Νόμιζα πως εδώ είναι τόπικ περί γάμου και σχέσεων και όχι περί παιδεραστίας και εφηβικών εξαρτήσεων.
Το τι σχέση έχει ο βιασμός ενός 8χρονου με την σεξουαλική ζωή μιας 20-25-30χρονης μόνο εσύ το ξέρεις...
Oλα αυτα εχουν σχεση εφόσον μιλαμε για τη ζωη ενός ζευγαριού και κατ επέξταση τη σχεση του με το/τα παιδι/α του.Δεν καταλαβαινω που κολλησες.
-
Άλλο αυτό και άλλο να σε τρώει αν θα σου βιάζουν το γιο όταν είναι 8 χρονών ή αν η κόρη σου θα παρτουζόνεται στα 15, ή αν ο γιός σου σουτάρει απο τα 16, αν εσύ είσαι τόσο άνετος και openminded, τι να πώ, μπράβο για εσένα και κρίμα για εμένα!
Νόμιζα πως εδώ είναι τόπικ περί γάμου και σχέσεων και όχι περί παιδεραστίας και εφηβικών εξαρτήσεων.
Αν δεν απομωνόσεις αυτό το κομμάτι της απάντησης μου, και την διαβάσεις ολόκληρη, μαζί με την δική σου δημισιευση, στην οποία απαντουσα, θα βγάλεις νόημα, αν όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, λυπάμαι!
skye, αφού ρε ξεπλένη καταλαβαίνεις τι λέω γιατί με ταλαιπωρείς?
-
2 πράγματα έχω να πω σε αυτό το σημείο:
1ον: οι περισσότεροι (γενικό φαινόμενο είναι αυτό) φοβούνται να παραδεχτούνε το οτιδήποτε. Και στρουθοκαμηλίζουν.
2ον: αν διηγηθώ την ιστορία που έζησα τον τελευταίο μήνα θα πάρω νόμπελ, χρυσή σφαίρα, χρυσό παπούτσι, γαρδένιες και τριαντάφυλλα και όλα τα συναφή.
Ούτε τριλογία από Βίπερ δε μου φτάνει για να τα πω όλα.
Και όλα αυτά συνέβησαν σε ένα απόγευμα μονάχα ε (τα σημαντικά κομμάτια του παζλ δλδ σήμερα μου έπεσαν στα χέρια).
MASTURBATION GOES CLOUD
-
Eνας ανδρας αποκλειεται να μην κερατωσει τη γυναικα του οσο και αν την αγαπαει αν του την πεσει κανενα τρελο μωρο....
ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...
-
Γιατι ρε τυχαίε,υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα να μην κερατωσει το σύντροφό της (δεν λεω αντρα της γιατι σ αυτη την περίπτωση αλλαζει,αν και όχι τελείως) αν δει κάποιον όμορφο,ψηλό,γοητευτικό και λεφτά να την κοιταζει επίμονα;
-
Ναι, υπάρχει περίπτωση.
-
Ποια ειναι αυτη;Μπορει να μη μου περναει απ το μυαλό...
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?