-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
τοτε πολλες φορες ο μαγκας μας ξυπναει!!!! Σου λεει 'ΟΠ! Μου τρωνε τη γυναικα'.... Γεγονος αστειο μα και λυπηρο γιατι δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι παρακινειται απο την αγάπη του αλλα μάλλον απο τα κτητικα του ενστικταΝα εισαι σιγουρη οτι κινειται οχι απο αγαπη αλλα απο πιο ταπεινα κινητρα (κτητικοτητα, εγωισμο, ανασφαλεια). Που ηταν η αγαπη οταν ξενοπηδουσε; Εγω συμφωνω με τους φιλους που εγραψαν οτι η προδοσια ειναι προδοσια. Επισης με την kamil, οτι θα ηθελα να το μαθω, και οτι θα την εκανα αμεσως με ελαφρα πηδηματακια (αφου προηγηθηκαν τα ... αλλα πηδηματακια ) απο μια τετοια σχεση. Βρισκω πολυ αξιολυπητο το γεγονος οτι καποιοι (κυριως γυναικες) ανεχονται το κερατωμα (και αλλες ταπεινωσεις) για λογους κοινωνικους, οικονομικους κλπ. Τα περι πολυγαμικοτητας του αντρα ειναι απο αλλη εποχη. Ασε που πολλοι τρωμε το κερατο, αλλα δεν το καταλαβαινουμε (αφου οι γυναικες ειναι και πιο πονηρες) και απο την αλλη ξενοπηδαμε και νομιζουμε οτι καποιοι ειμαστε...
ΥΓ:
...ειναι και αυτη γυναικα / ανθρωπος ....
Στην αρχη νομιζα οτι το εγραφες σοβαρα, οτι η γυναικα ειναι ανθρωπος, αλλα μετα ευτυχως ηδα τα smilies και καταλαβα οτι αστειευεσαι. Μη λεμε κι οτι θελουμε...
(just kidding ) -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
.................Ο άνδρας πάει με άλλη γιατί κάτι του λείπει στη δική του, αλλιώς γιατί;;;;Και τούμπαλιν.................
είδατε που έρχεστε στα λόγια μου σιγά-σιγά
Μου μιλάς στον πληθυντικό;
Και δέχεσαι ότι μπορεί και να μην καταλαβαίνετε - ενδιαφέρεστε αν, πότε και τι του λείπει, γάμος - ξεγάμος;βρε ηλία μου, ο πληθυντικός δεν απευθύνετε σε σένα προσωπικά...γενικά το είπα...
δέχομαι οτι υπάρχουν περίοδοι σε μία σχέση / γάμο που ο ένας δεν καταλαβαίνει τι έχει ανάγκη ο άλλος...(αμφίδρομα)....αν υπάρχουν τα κότσια να γίνει η σχετική συζήτηση...τότε έχει καλώς, μπορεί και να βρεθεί λύση...αλλιώς έχουμε αρκετές φορές τα αποτελέσματα που αναφέρουμε στην ενότητα αυτή... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
βρε ηλία μου, ο πληθυντικός δεν απευθύνετε σε σένα προσωπικά...γενικά το είπα...Ελάτε, kamil, πλάκα κάνουμε...
Πάντα στις σχέσεις πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε λίγο πίσω - κι αυτό πράγματι χρειάζεται κότσια. Δεν είπε κανείς ότι η συντροφικότητα είναι εύκολη, είπε; Αν όμως τα καταφέρεις, οι χαρές είναι πολλές - και δεν αναφέρομαι στα παιδιά...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πάντα στις σχέσεις πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε λίγο πίσω - κι αυτό πράγματι χρειάζεται κότσια. Δεν είπε κανείς ότι η συντροφικότητα είναι εύκολη, είπε; Αν όμως τα καταφέρεις, οι χαρές είναι πολλές - και δεν αναφέρομαι στα παιδιά...ορθά εμίλησες φίλτατε αν και καθήμενος (φαντάζομαι )
-
Βρε παιδια!!!! Ολο λεμε και λεμε για τον αντρα που δεν καλυπτεται απο κατι και τοτε 'και καλα'ξενοκοιταει αν μη τι αλλο! Οταν η γυναικα δεν καλυπτεται απο τον συντροφο της τι κανει ?Του την κανει θεωρειτε τοσο ευκολα? Καθόλου αγαπητοι μου!
Καθεται και ταλανιζεται και ψαχνεται και κατηγορει τον εαυτο της κλπ! Ενω θα μπορουσε....να κανει και αυτη ενα one night stand να αποκαταστησει το ηθικο της και τις ...υλες της και ολα καλα!!!!! Αλλα σαν θυμα δεν το κανει και τοσο ευκολα
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
....Καθεται και ταλανιζεται και ψαχνεται και κατηγορει τον εαυτο της κλπ! Ενω θα μπορουσε....να κανει και αυτη ενα one night stand να αποκαταστησει το ηθικο της και τις ...υλες της και ολα καλα!!!!! Αλλα σαν θυμα δεν το κανει και τοσο ευκολακαλα μην ορκίζεσαι κι όλας....δεν είμαστε και τόσο θύματα πλέον
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Βρε παιδια!!!! .....Οταν η γυναικα δεν καλυπτεται απο τον συντροφο της τι κανει ?.......Ο άνδρας πάει με άλλη γιατί κάτι του λείπει στη δική του, αλλιώς γιατί;;;;
Και τούμπαλιν....Τσκ, τσκ, τσκ...βιαστική η μικρά (ασχέτως ηλικίας).
Καθεται και ταλανιζεται και ψαχνεται και κατηγορει τον εαυτο της κλπ!....
Με λίγα λόγια, κάνει τα εύκολα, δύσκολα.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
....Καθεται και ταλανιζεται και ψαχνεται και κατηγορει τον εαυτο της κλπ! Ενω θα μπορουσε....να κανει και αυτη ενα one night stand να αποκαταστησει το ηθικο της και τις ...υλες της και ολα καλα!!!!! Αλλα σαν θυμα δεν το κανει και τοσο ευκολα
καλα μην ορκίζεσαι κι όλας....δεν είμαστε και τόσο θύματα πλέον
Ναι σωστα! Η λεξη 'θυμα' δεν ειναι και τοσο πετυχημενη και μαλλον υπερβολικη!
-
ε μαλλον!!!
-
τι τον θελουμε τον γαμο ρε παιδια. καλα καθομαστε μονοι μας. και ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στις μερες μας οι περισσοτεροι χωριζουν στο τελος.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίδες επειδή κλεφτά κλεφτά ρίχνω μια ματιά στα οικονομικά της υπόθεσης γάμου μου έχουν ψιλοπέσει τα αυτιά!!!!Και άμα μπουν και οι γονείς στην μέση (Την θεία Κούλα του Ευτέρπη την ξέρεις????...... Δεν πειράζει αλλά θα έρθει στο γάμο σου και θα την μάθεις)
Εν τω μεταξύ μετά το ΝΑΙ .... λέει το κορίτσι... μόνο αντι για Γλυφάδα που μένεις εσύ να μείνουμε Κηφισιά plz.... άντε να αλλάξω και γειτονιά.....
και εκτός των άλλων δεν μου έφθανε το δικό μου Golf IV έχω να φροντίζω και δεύτερο Golf IV.... (BTW το 1.6 σε σχέση με το GTI μέρα με την νύχτα)
και έχω και μια κολλητή που μου λέει
- Ο γάμος θέλει τρέξιμο πρέπει να ξεκινήσεις ένα χρόνο πριν!!!!
- Είσαι τρελή τι θα κάνω ένα χρόνο!!!!!
Πάντως ακόμα δεν το πολύ πιστεύω και είμαι χαλαρός......
έχεις πολλά να δεις ακόμα!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μην είσαι και τόσο...
Έτσι ήταν και άλλοι,και τώρα τρέχουν!
Κυκλοφορεί ομαδική ψύχωση εκεί έξω με το θέμα 'Γάμος και Προετοιμασία' φίλε cpp...
Beware and prepare!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Μην είσαι και τόσο...
Έτσι ήταν και άλλοι,και τώρα τρέχουν!
Κυκλοφορεί ομαδική ψύχωση εκεί έξω με το θέμα 'Γάμος και Προετοιμασία' φίλε cpp...
Beware and prepare!
Αν δεν ξεκινήσεις τις προετοιμασίες από πολύ νωρίς το πιθανότερο είναι την ημερομηνία του γάμου να μην την επιλέξεις εσύ αλλά η καινή ημερομηνία του κέντρου (όποιου τελικά βρεις και το πιθανότερο είναι να μην είναι αυτό που αρχικά ήθελες). Επίσης πολύ πιθανό είναι αντί για το ποιο προτιμότερο Σάββατο να βρεθείς άλλη μέρα ακόμα και καθημερινή!!!! Τουλάχιστον κέντρο και εκκλησία πρέπει να προνοήσεις να κλήσεις πολλούς μήνες νωρίτερα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα κανονίσεις τρις με τέσσερις μήνες πριν.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
τι τον θελουμε τον γαμο ρε παιδια. καλα καθομαστε μονοι μας. και ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στις μερες μας οι περισσοτεροι χωριζουν στο τελος.Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχεις ένα μεγάλο δίκιο!!!
-
Παντρεύεσαι; Το ξανασκέπτεσαι.
Δεν παντρεύεσαι; Πάλι το ξανασκέπτεσαι.
'Μην παντρευτείς' λένε οι παντρεμένοι.
'Παντρέψου' λένε οι ανύπαντροι μεγάλης ηλικίας (και ενίοτε παντρεύονται και πέφτει πολύ γέλιο)Τελικά, ότι και να κάνεις σίγουρα θα σκεφτείς ότι έκανες λάθος.
Αφήστε με, τουλάχιστον, να μετανιώνω γι' αυτά που έκανα κι όχι γι' αυτά που δεν....... -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
τι τον θελουμε τον γαμο ρε παιδια. καλα καθομαστε μονοι μας. και ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στις μερες μας οι περισσοτεροι χωριζουν στο τελος.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι έχεις ένα μεγάλο δίκιο!!!
Αν και δεν εχω ακόμα εγκαταλείψει την αποψη οτι ο ανθρωπος καθε άλλο παρά μοναχικό ον είναι.....Δυστυχώς τείνω να συμφωνήσω πως ετσι όπως έχουν γινει τα πραγματα μάλλον θα πρεπει να κοιταμε λίγο περισσοτερο τον εαυτό μας και να το σκεφτομαστε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ προτου κανουμε την οποιανδήποτε κίνηση....Και αν δεν είμαστε....Να μην το κάνουμε καθόλου ούτε ελπίζοντας οτι 'μετα' θα είναι καλύτερα...Γιατι δεν θα ειναι........
Βλέπω και την ξαδέλφη μου....Παντρεύτηκε (νεα)....είναι μια ΘΕΑ και τώρα είναι εγκλωβισμενη σε ενα γαμο (ευτυχώς παιδί δεν έχει)......Η ρουτίνα και η καθημερινότητα κλόνισαν τον ερωτα και τώρα υπομένει και περιμένει πότε θα έχει το κουράγιο να φυγει......Αν αγαπαεϊ? Σαν τρελλη! Απλα τώρα πια ξέρει οτι η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετη.....
Γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στις αποφασεις που παίρνουμε!!! Στο κάτω κάτω ας σεβαστουμε και τους ανθρώπους δίπλα μας
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Βλέπω και την ξαδέλφη μου....Παντρεύτηκε (νεα)....είναι μια ΘΕΑ και τώρα είναι εγκλωβισμενη σε ενα γαμο (ευτυχώς παιδί δεν έχει)......Η ρουτίνα και η καθημερινότητα κλόνισαν τον ερωτα και τώρα υπομένει και περιμένει πότε θα έχει το κουράγιο να φυγει......Αν αγαπαεϊ? Σαν τρελλη! Απλα τώρα πια ξέρει οτι η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετη.....Από τι ακριβώς δεν είναι ευχαριστημένη στο γάμο της;
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Βλέπω και την ξαδέλφη μου....Παντρεύτηκε (νεα)....είναι μια ΘΕΑ και τώρα είναι εγκλωβισμενη σε ενα γαμο (ευτυχώς παιδί δεν έχει)......Η ρουτίνα και η καθημερινότητα κλόνισαν τον ερωτα και τώρα υπομένει και περιμένει πότε θα έχει το κουράγιο να φυγει......Αν αγαπαεϊ? Σαν τρελλη! Απλα τώρα πια ξέρει οτι η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετη.....
Γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στις αποφασεις που παίρνουμε!!! Στο κάτω κάτω ας σεβαστουμε και τους ανθρώπους δίπλα μας
Ηταν επιλογή της κ αφου δεν έχει παιδιά σίγουρα είναι πιο εύκολο να χωρίσει αν το επιθυμει κ να ξαναφτιαξει την ζωή της αλλα σιγουρα αγαπαει για να μένει ακόμα στο γάμο..
Γνωμη μου ειναι να προσέχουμε πολυ τις επιλογές μας κ όταν έρθει η ώρα καλύτερα να ζυγίσεις τα υπέρ κ τα κατά γιατι σίγουρα κατά θα υπάρχουν απλά πρέπει να συμβιβαστείς κ μετά να προχωρήσεις στα περαιτέρω.Ειναι δύσκολο να συμφωνήσεις με κάποιον ανθρωπο. Τα προβλήματα είναι πολά κ καλο ειναι κ οι 2 να έχουν 'ζήσει' αρκετά καλα πριν κάνουν καθε κίνηση για γάμο!!Προσωπικα πιστευω οτι η γυναικα υποψήφια για γάμο είναι περιπου μεταξυ 24-29 κ ο ανδρας απο 27-35.
Γνώμη μου,
φιλικά παντα.Επίσης η διαφορά ηλικίας δεν πρέπει να ειναι μεγάλη όπως ηταν παλιά γιατι οι γυναίκες έχουν αλλάξει κατά πολύ.δεν 'κάθονται' στο σπίτι αλλα εργάζονται κ αυτο ειναι πολυ θετικό.Ειναι απελευθερωμένες, ανεξάρτητες έχουν παρομοια ενδιαφέροντα με τους ανδρες κ κοινωνικοποιουνται σε παράλληλους δρόμους. Είμαι ΥΠΕΡ αυτού.
γιαυτο η ιδανικη διαφορα ηλικιας ειναι μεταξυ 1-5 χρόνων.Οχι μεγαλύτερη κ προς θεου η γυναίκα προτειμάται μικροτερη του άνδρα. Για πολλους λόγους.οχι μόνο εμφάνισης.
Δεν μιλάω σαν ο κριτης των πάντων κ ουτε θέλω να θίξω παντρεμένους που δεν πλαισιώνονται σε αυτα τα όρια.Αν είναι ευτυχισμένοι μπραβο τους απλα με την εμπειρία μου (οφθαλμικη κ ακουστικη) λέω τα παραπάνω -
@theos_larissa: Συμφωνώ απόλυτα σε ολα οσα γράφεις!
@kyan:Η καθημερινότητα και η ρουτίνα μπορουν να 'εκτελέσουν' μια σχεση......
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
@theos_larissa: Συμφωνώ απόλυτα σε ολα οσα γράφεις!ευχαριστώ αγαπητή zambia!
im glaD
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?