Ο χρήστης zambia έγραψε:
τοτε πολλες φορες ο μαγκας μας ξυπναει!!!! Σου λεει 'ΟΠ! Μου τρωνε τη γυναικα'.... Γεγονος αστειο μα και λυπηρο γιατι δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι παρακινειται απο την αγάπη του αλλα μάλλον απο τα κτητικα του ενστικτα
Να εισαι σιγουρη οτι κινειται οχι απο αγαπη αλλα απο πιο ταπεινα κινητρα (κτητικοτητα, εγωισμο, ανασφαλεια). Που ηταν η αγαπη οταν ξενοπηδουσε; Εγω συμφωνω με τους φιλους που εγραψαν οτι η προδοσια ειναι προδοσια. Επισης με την kamil, οτι θα ηθελα να το μαθω, και οτι θα την εκανα αμεσως με ελαφρα πηδηματακια (αφου προηγηθηκαν τα ... αλλα πηδηματακια ) απο μια τετοια σχεση. Βρισκω πολυ αξιολυπητο το γεγονος οτι καποιοι (κυριως γυναικες) ανεχονται το κερατωμα (και αλλες ταπεινωσεις) για λογους κοινωνικους, οικονομικους κλπ. Τα περι πολυγαμικοτητας του αντρα ειναι απο αλλη εποχη. Ασε που πολλοι τρωμε το κερατο, αλλα δεν το καταλαβαινουμε (αφου οι γυναικες ειναι και πιο πονηρες) και απο την αλλη ξενοπηδαμε και νομιζουμε οτι καποιοι ειμαστε...
ΥΓ:
...ειναι και αυτη γυναικα / ανθρωπος ....
Στην αρχη νομιζα οτι το εγραφες σοβαρα, οτι η γυναικα ειναι ανθρωπος, αλλα μετα ευτυχως ηδα τα smilies και καταλαβα οτι αστειευεσαι. Μη λεμε κι οτι θελουμε...
(just kidding )