Ο χρήστης zambia έγραψε:
Βλέπω και την ξαδέλφη μου....Παντρεύτηκε (νεα)....είναι μια ΘΕΑ και τώρα είναι εγκλωβισμενη σε ενα γαμο (ευτυχώς παιδί δεν έχει)......Η ρουτίνα και η καθημερινότητα κλόνισαν τον ερωτα και τώρα υπομένει και περιμένει πότε θα έχει το κουράγιο να φυγει......Αν αγαπαεϊ? Σαν τρελλη! Απλα τώρα πια ξέρει οτι η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετη.....
Γι αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ στις αποφασεις που παίρνουμε!!! Στο κάτω κάτω ας σεβαστουμε και τους ανθρώπους δίπλα μας
Ηταν επιλογή της κ αφου δεν έχει παιδιά σίγουρα είναι πιο εύκολο να χωρίσει αν το επιθυμει κ να ξαναφτιαξει την ζωή της αλλα σιγουρα αγαπαει για να μένει ακόμα στο γάμο..
Γνωμη μου ειναι να προσέχουμε πολυ τις επιλογές μας κ όταν έρθει η ώρα καλύτερα να ζυγίσεις τα υπέρ κ τα κατά γιατι σίγουρα κατά θα υπάρχουν απλά πρέπει να συμβιβαστείς κ μετά να προχωρήσεις στα περαιτέρω.Ειναι δύσκολο να συμφωνήσεις με κάποιον ανθρωπο. Τα προβλήματα είναι πολά κ καλο ειναι κ οι 2 να έχουν 'ζήσει' αρκετά καλα πριν κάνουν καθε κίνηση για γάμο!!Προσωπικα πιστευω οτι η γυναικα υποψήφια για γάμο είναι περιπου μεταξυ 24-29 κ ο ανδρας απο 27-35.
Γνώμη μου,
φιλικά παντα.
Επίσης η διαφορά ηλικίας δεν πρέπει να ειναι μεγάλη όπως ηταν παλιά γιατι οι γυναίκες έχουν αλλάξει κατά πολύ.δεν 'κάθονται' στο σπίτι αλλα εργάζονται κ αυτο ειναι πολυ θετικό.Ειναι απελευθερωμένες, ανεξάρτητες έχουν παρομοια ενδιαφέροντα με τους ανδρες κ κοινωνικοποιουνται σε παράλληλους δρόμους. Είμαι ΥΠΕΡ αυτού.
γιαυτο η ιδανικη διαφορα ηλικιας ειναι μεταξυ 1-5 χρόνων.Οχι μεγαλύτερη κ προς θεου η γυναίκα προτειμάται μικροτερη του άνδρα. Για πολλους λόγους.οχι μόνο εμφάνισης.
Δεν μιλάω σαν ο κριτης των πάντων κ ουτε θέλω να θίξω παντρεμένους που δεν πλαισιώνονται σε αυτα τα όρια.Αν είναι ευτυχισμένοι μπραβο τους απλα με την εμπειρία μου (οφθαλμικη κ ακουστικη) λέω τα παραπάνω