-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είναι θέμα ατυχίας, αλλά το δεύτερο: άμα σε δουν καλό και εντάξει απέναντί τους, ξεσπάνε επάνω σου ό,τι τους κάνουν αυτοί οι λεβιέδες τους οποίους διαλέγουν.Αυτό, βεβαίως, σημαίνει ότι είναι ανίκανες να κάνουν κουμάντο στο βρακί τους - πόσο μάλλον να τις βάλεις να κάνουν κουμάντο και στη δουλειά σου...
κοιτα αμα θες να το συζητησουμε, μπορουμε. Αμα ειναι να μιλας ετσι ομως κοβεται καθε προθεση μιας υγειους συζητησης.
-
Δεν υφίσταται καν θέμα συζήτησης. Το έχω συζητήσει στο παρελθόν και μ'άλλες, χωρίς να προκύπτει τίποτα το ουσιώδες. Μάλιστα, οι ίδιες αυτές που λέγανε όλα τα εύκολα και όμορφα λόγια αμέσως δείχνανε πόσο μεγάλη αναντιστοιχία υπάρχει ανάμεσα στο τι δηλώνουν οι γυναίκες ότι θέλουν και στο τι επιλέγουν και μάλιστα τρέχοντας.
Αυτό που μετρά δεν είναι τα όμορφα και περίτεχνα λόγια σε ένα φόρουμ ή σε μια αμπελοφιλοσοφική συζήτηση, αλλά οι πράξεις.
-
Εχεις ακουστα την 11η Εντολη;;;
'Ου μπλεξεις με γυναικα'Αυτο με τα 'καλα και κακα' παιδια μου σπαει τα νευρα....
Αν ο πρωην ηταν μαλ...ας, ειναι στανταρ οτι θα φας ολες τις ανασφαλειες και ολα τα κομπλεξ που της εχει διμηουργησει, ο πρωην, στη μαπα....
Ειναι οπως το 'ενα κ ενα' -
ρε παιδιά αφού είναι γνωστό ότι οοοοοολες οι γυναίκες του κόσμου είναι τανεσπου εκτός της παναγιότατης παναγίας..
πάνω απ'ολα να θυμάστε: Οι γυναίκες δεν είναι άνθρωποι. Είναι κατώτερες.
Όπως λέγανε και στα χωριά παλιά, έχω δύο παιδιά, τρεις αγελάδες και ένα κορίτσι.
Είναι κατώτερα όντα, που φτιαχτηκαν απ'το Θεό για να γεννοβολάνε και να τηγανίζουν
Ευτυχώς υπάρχουμε και εμείς οι βαρβάτοι άντρες του φορουμ των Τ4 για να τις βάζουμε στη θέση τους..άτιμη κοινωνία.. πάλι δε μου'κατσε το στοιχημα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είναι κατώτερα όντα, που φτιαχτηκαν απ'το Θεό για να γεννοβολάνε και να τηγανίζουν
Ευτυχώς υπάρχουμε και εμείς οι βαρβάτοι άντρες του φορουμ των Τ4 για να τις βάζουμε στη θέση τους.....και να τρώμε τα τηγανίδια (ή την τηγανιά ενίοτε) :Ρ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
'Ου μπλεξεις με γυναικα'Αυτο με τα 'καλα και κακα' παιδια μου σπαει τα νευρα....
Αν ο πρωην ηταν μαλ...ας, ειναι στανταρ οτι θα φας ολες τις ανασφαλειες και ολα τα κομπλεξ που της εχει διμηουργησει, ο πρωην, στη μαπα....
Ειναι οπως το 'ενα κ ενα'Έτσι, έτσι. Βασικά θα τα ξεσπάσει όλα επάνω σου.
-
Οι μαλάκες που βγάζουν κάτι φυλλάδες τύπου 'Χώρα', 'Έθνος' κλπ, με τα πρωτοσέλιδα του στυλ 'πώς θα νομιμοποιήσετε το αυθαίρετό σας'. Ρε ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ από εκεί...
Και μετά, τα ίδια υπερτιμημένα υποκατάστατα χαρτιού υγείας βγαίνουν και κατακεραυνώνουν τους... εμπρηστές και τους καταπατητές δασών.
ΡΕ ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΛΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι οπως το 'ενα κ ενα'Δε θα διαφωνήσω, αλλά έχουμε πληρώσει και εμείς τα σπασμένα από τις πρώην -ουκ ολίγες φορές. Αφήστε, ρε αγόρια, που εσείς δεν τις ξεχνάτε με τίποτα!!! Εμείς τουλάχιστον, μετά τις πρώτες ανασφάλειες, αν δούμε ότι ο άλλος είναι ok, τον ξεχνάμε τον προηγούμενο στο πιτς φυτίλι! Και λέμε στις φίλες μας 'Μα τι ηλίθια που ήμουν, που στενοχωριόμουν γι'αυτό τον βλάκα, ενώ ο ... είναι τόσο τέλειος!':D
-
Όντως δεν ξεχνάμε... Και μετά σου λέει ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες απ'τους άνδρες. Ένας λόγος για τον οποίον πολλοί από εμάς (εμού συμπεριλαμβανομένου) καίνε φωτογραφίες και ενθύμια από πρώην που τους πόνεσαν πολύ είναι η προσπάθεια να ξεχάσουν.
-
AΡΑ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΑΝΤΟΜ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΑΤΕ
ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ...
ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ...
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΗΤΟΙ
- ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΜΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΙΤΑΛΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
- ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕ
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΟΛΟΓΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΡΥΤΙΔΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ, ΟΙ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΤΕ ΤΙΙΙΙ???????
ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΙΜΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΕΝΤ,,ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ??ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ,, ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΟΙΤΑΜΕ....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΜΑΛΟ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ 800 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΜΑΩ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟΣ..ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΓΙΟΛΕΣ...ΜΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ....
ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΥΛΟΤΑ ΚΑΜΜΙΑΣ ΨΟΦΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΖΑΡΙΑ..........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Μου το σκίσατε το θέμα!
Υπάρχουν πιο κατάλληλα θέματα για να συζητηθούν οι σχέσεις των δύο φύλων. Όπως αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=14010
Μετακομίστε εκεί πάραυτα!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ειναι οπως το 'ενα κ ενα'Δε θα διαφωνήσω, αλλά έχουμε πληρώσει και εμείς τα σπασμένα από τις πρώην -ουκ ολίγες φορές. Αφήστε, ρε αγόρια, που εσείς δεν τις ξεχνάτε με τίποτα!!! Εμείς τουλάχιστον, μετά τις πρώτες ανασφάλειες, αν δούμε ότι ο άλλος είναι ok, τον ξεχνάμε τον προηγούμενο στο πιτς φυτίλι! Και λέμε στις φίλες μας 'Μα τι ηλίθια που ήμουν, που στενοχωριόμουν γι'αυτό τον βλάκα, ενώ ο ... είναι τόσο τέλειος!':D
Καλα...αυτα να τα πεις στις πρωην μου....
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
MOY THN EXOYN DWSEI OI M@L@KES POY PHGAINOYN SAN PAPIES KAI MOLIS DOYN OTI PAS NA TOYS PERASEIS PATANE GKAZIH M A R T O N PIA ME TON KA8E XAZEMENO KAI KOMPLEXIKO
oso gia tis gunaikes... eipame to 95% einai ptanes kai to allo 5% einai PIO ptanes
(sugnwmh gia ta gkeeklish)
Γνώμη μου είναι ότι το 95% όσων γενικεύουν είναι ηλίθιοι... Το άλλο 5% είμαστε εμείς που ασχολούμαστε με τους ηλίθιους... Άρα, ίσως ακόμα πιο ηλίθιοι, που χάνουμε το χρόνο και τα λόγια μας...
-
Ο πανύβλαξ που πάει και παρκάρει το φορτηγό του ακριβώς μπροστά στο φανάρι, κρύβοντάς το.
-
Μετρό - Ηλεκτρικός:
Θρασύτατοι όσοι κατεβαίνουν από τις σκάλες ανόδου για να μπουν πρώτοι στο τρένο και να πιάσουν θέση πριν τους άλλους.
Θρασύτατα ζώα όσοι/-ες βαριούνται να πάρουν τις κυλιόμενες σκάλες και στριμώχνονται στους ανελκυστήρες για τους αναπήρους, ειδικά κάτι 40άρες-50άρες που γέρασαν νωρίς από τη βαρετή ζωή που διάλεξαν.
-
Εκεί είναι που χρειάζεται να'χει προσωπικό ασφαλείας το μετρό και να τους περιποιείται κανονικότατα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετρό - Ηλεκτρικός:Θρασύτατοι όσοι κατεβαίνουν από τις σκάλες ανόδου για να μπουν πρώτοι στο τρένο και να πιάσουν θέση πριν τους άλλους.
Θρασύτατα ζώα όσοι/-ες βαριούνται να πάρουν τις κυλιόμενες σκάλες και στριμώχνονται στους ανελκυστήρες για τους αναπήρους, ειδικά κάτι 40άρες-50άρες που γέρασαν νωρίς από τη βαρετή ζωή που διάλεξαν.
Θα γίνω κακός αλλά το έχω ανάγκη... Η κυρία (ετών 100- ) με το βαμμενο ξανθο μαλλι που φαίνεται η ρίζα και το κραγιον γυρω γυρω απο ....τη μύτη, που κατεβαινει στο Κολωνακι κατά τις 9 το πρωι για ψωνια, επειδη δεν εχει τιποτε αλλο να κανει, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΕΣΥ που πας για δουλεια για να κατσει εκεινη....
Η ιδια κυρία 8-9 ωρες αργότερα, δεν μπορεί να καθίσει από το φαι στα εστιατόρια και όντας φορτωμένη με 52 σακούλες τις γυρνάει από δω και από κει καθώς σε σκουντάει συνέχεια...
ΚΑΤΣΕ ΩΡΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ!!!
Ευχαριστω για την κατανόηση.
-
Μαζί σου!
-
O m@l@k@kos με το S60 του μπαμπά που κόντεψε να με πετάξει στα παρκαρισμένα μπαίνοντας από την λωρίδα που ήταν κανονικά για στροφή αριστερά στη δικιά μου ...
Έχει χάρη που πήγαινα σα χεσμένος γιατί μου είχε σκάσει το λάστιχο με 150 στην Εθνική και είχα τη ρεζέρβα.... -
Οσοι περιμενουν στη σταση και ανεβαινουν στο λεωφορείο πριν προλάβεις να κατέβεις εσυ..με αποτελεσμα ή να συγκρούεσαι στις σκάλες, ή να χρειάζεται να υποχωρήσεις εσύ, να πας με την όπισθεν τερμα πίσω, να χωρέσει να μπει ο άλλος, να στριμωχτείς και πλακωθείς με 2-3 αλλους επιβάτες για να καταφέρεις να ξαναφτάσεις στην πορτα και να κατεβεις επιτέλους στη σταση σου..
Δεν θελει μυαλό ρε, πρωτα κατεβαίνουν αυτοι που είναι να κατέβουν και μετα ανεβαίνουν οι 'απο εξω'. Δυο δευτερολεπτα υπόθεση ειναι..απλα και γρήγορα
Ο θρασύς μ@λακάκος...