-
[quote='BILL33'][quote='Wagner669'][quote='BILL33']Νομιζω οτι ειναι το καταλληλο τοπικ για τον ηλεκτρολογο αυτοκινητων που αλλαξε το ενα μπουζοκλωδιο σε χιουντάι κουπε με αλλο κοντυτερο και εβαλε αναμεσα σε μπουζι και πιπα ενα κομματι αλουμινοχαρτο για να κανουν επαφη. ΚΑι πηρε και 10
-
Δημοσιεύτηκε αλλού αλλά μου προτάθηκε από συντονιστή να το βάλω εδώ για να αναβιώσουμε το παλιό θέμα.
Γενικά τις ουρές τις σέβομαι και απαιτώ το ίδιο και από τους άλλους.
Στο super market θα παραχωρήσω θέση σε κάποιον που έχει όσα χωράνε στα χέρια του αλλά μόνον αν εγώ έχω καρότσι...
Στα ATM δεν τους χαρίζομαι.
Το χειρότερο όμως είναι στις ουρές για check-in στο αεροδρόμιο. Κάτι δήθεν χαλαροί που βιάζονται (λες και οι άλλοι χαλαρώνουν) κάτι δεν κατάλαβαν κλπ. Και βέβαια κάτι γερόντια που δεν είναι καθόλου ερείπια, δηλαδή ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και ότι δεν θα έπρεπε.... είναι γύρω στα 65-75 πλήρως λειτουργικά, καλοντυμένα, ταξιδεμένα και άνετα. Συνήθως αν τους προκαλέσεις για το που πάνε ψελλίζουν διάφορα 'ε, να πάω μπροστά' και το λένε με ένα τόσο αγαθό ύφος που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι είναι το πιο φυσικό πράμα κι ότι εγώ είμαι ηλίθιος που δεν το κάνω.
Κι αν τολμήσει κανένας είτε ο ίδιο είτε άλλος να πει κάτι περί ηλικίας θα του πω ότι: συνταξιούχος είσαι δουλειές δεν έχεις, δεν βιάζεσαι, να έρθεις εδώ 3 ώρες νωρίτερα κι αν θέλεις κάτσε στην καρέκλα κι εγώ θα σε φωνάξω όταν έρθει η σειρά σου....
Ακόμα καλύτερο όμως είναι αν αναφερθεί η λέξη σεβασμός ότι αφού εσύ ο ίδιος δεν σέβεσαι τον εαυτό σου και αντί να φερθείς με την ωριμότητα που αρμόζει στην ηλικία σου ξεφτιλίζεσαι με αυτόν τον τρόπο δε θα σε σεβαστώ εγώ....
Είναι και μερικοί που επιχειρούν ύπουλες προσπεράσεις με τις βαλίτσες τους κυρίως στις φουρκέτες. Δεν με νοιάζει για τα 10-20'' που θα χάσω είναι η συμπεριφορά που μου τη δίνει (και έτσι κι αλλιώς δεν έχεις και τίποτα άλλο να κάνεις, στην ουρά είσαι...). Όταν είμαι μόνος μου φροντίζω να πιάνω ολόκληρη τη λωρίδα για να μην αφήνω αμφιβολίες...
Μπορεί μερικοί να είναι γαιδούρια αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Τουλάχιστον κάποιοι ίσως βρουν ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την αντίδρασή μου σαν καλό παράδειγμα για τα παιδιά τους... Αν δεν τους άφηνε κανένας δεν θα το έκαναν.
Κι όσο για αυτόν που είναι στη θυρίδα μην περιμένετε να σας βοηθήσει, πρέπει μόνοι σας να διεκδικήσετε τη σειρά σας. Στο ναυτικό έκανα για λίγο καιρό ελεγκτής σε θυρίδα και μπήκα στην ψυχολογία, άστους να σκοτωθούν στην ουρά. Έτσι κι αλλιώς όλοι τελικά από μένα θα περάσουν.... με νοιάζει ποιος θα έρθει πρώτος και ποιος δεύτερος??
Μια από τα ίδια και με το αυτοκίνητο. Όσο μπορώ δεν θα κάνω τη ζωή εύκολη σε αυτούς που πάνε να μπούνε πρώτοι στο φανάρι που στρίβει από λάθος λωρίδα... Βέβαια βοηθάω αυτόν που σαφώς ψάχνεται ή κάποιον που μου ζητάει να τον αφήσω να περάσει. -
Πήγα να αφήσω την κοπέλα μου στο αεροδρόμιο. Η ουρά τεράστια στο check in και η κοπέλα μου είχε μόνο την τσάντα της. Μια στιγμή πετάγεται μια κοπέλα της εταιρίας και λέει όσοι έχουν μόνο χειραποσκευές να περάσουν μπροστά. Περνά η κοπέλα μου και 4-5 άτομα ακόμη. Πετάγεται και από το τέλος ένας κουστουμαρισμένος 35αρης με μια βαλίτσα τεράστια και πάει μπροστά προσπερνώντας τους όλους. Όταν έφτασε εκεί άρχισε τα 'δε κατάλαβα' κτλ κτλ... Καραγκιόζης!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πήγα να αφήσω την κοπέλα μου στο αεροδρόμιο. Η ουρά τεράστια στο check in και η κοπέλα μου είχε μόνο την τσάντα της. Μια στιγμή πετάγεται μια κοπέλα της εταιρίας και λέει όσοι έχουν μόνο χειραποσκευές να περάσουν μπροστά. Περνά η κοπέλα μου και 4-5 άτομα ακόμη. Πετάγεται και από το τέλος ένας κουστουμαρισμένος 35αρης με μια βαλίτσα τεράστια και πάει μπροστά προσπερνώντας τους όλους. Όταν έφτασε εκεί άρχισε τα 'δε κατάλαβα' κτλ κτλ... Καραγκιόζης!Όποιος 'δεν κατάλαβε', επιστρέφει ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ της ουράς (και όχι εκεί που ήταν πριν κάνει την εξυπνάδα του), μπας και βάλει μυαλό
-
Μου την σπάνε οι καθυστέρες που:
-
κοιτάζουν πώς και πώς να μπούν σε λεωφορείο/τραμ/τρολλευ/μετρο και δεν αφήνουν πρώτα να βγούν αυτοί που είναι να βγούν
-
όταν είναι πίχτρα το μετρό, στερεώνουν την πλάτη τους στις μπάρες και δεν έχουμε που να πιαστούμε.
-
-
Μου άρεσε ο τίτλος της ενότητας και το αναρτώ εδώ...http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/319473/xamos-me-sxolio-toy-antits-gia-tin-makedonia
Τέτοιους λεχρίτες ταίζαμε τόσα χρόνια....αλλά τι περιμένεις από πουλημένα και αχάριστα τομ@ρι@ χωρίς 'πιστεύω',ιδανικά...όπου φυσάει ο άνεμος!!! -
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Μου άρεσε ο τίτλος της ενότητας και το αναρτώ εδώ...http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/319473/xamos-me-sxolio-toy-antits-gia-tin-makedonia
Τέτοιους λεχρίτες ταίζαμε τόσα χρόνια....αλλά τι περιμένεις από πουλημένα και αχάριστα τομ@ρι@ χωρίς 'πιστεύω',ιδανικά...όπου φυσάει ο άνεμος!!!Δεν εχουμε και τον Τριανταφιλλοπουλο να μας εξηγησει τι θελει να πει το παλικαρι.
-
Το αχάριστο 'τομάρι' μια χαρά υποστηρίζει τα πιστεύω του. Τα δικά μας τα 'τομάρια' που του έδωσαν κάθε δικαίωμα να λέει αυτά που λέει ετσι που τα λεει είναι το πρόβλημα....
-
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;Ελα πες τωρα, μεταξυ μας, πρεπει να γινει η Μακεδονια, Σκοπιανη;
-
Εχουμε κανει ειδηση το καθε μαλακισμενο 'κρεας' που χτυπαει-ριχνει καλα το τοπι... γενικως και για ολους αυτους.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ελα πες τωρα, μεταξυ μας, πρεπει να γινει η Μακεδονια, Σκοπιανη;
Μη ρωτά εμένα. Εγκό πακιστανό από ατηνιστάν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ελα πες τωρα, μεταξυ μας, πρεπει να γινει η Μακεδονια, Σκοπιανη;
Μη ρωτά εμένα. Εγκό πακιστανό από ατηνιστάν.
ok και εγω ΕλληνοΑμερικανο. Ηρθα τωρα εδω, Ελλαδα δει πατριδα. Φοραει και καλτσα μαυρη μαλλινη με πεδηλο και σορτσακι με κοντομανηκο και ασπρο καπελο.
Προκαλουν μωρε Νονε. Αυτο ειναι. Δειχνεις αξιοπρεπεια, αλλα καπου το κρατος, οι ανυπαρκτοι πολιτικοι τα εχουν βαλει στον αυτοματο πιλοτο. Να δωσεις την μαχη και να την χασεις το καταλαβαινω. Αλλα να πας απο την αρχη με κατεβασμενα τα παντελονια, ποναει. Και ποναει και το οτι τρωγομαστε και μεταξυ μας για την ονομασια. Ολα τα κακα μαζι. -
αλλα καπου το κρατος, οι ανυπαρκτοι πολιτικοι τα εχουν βαλει στον αυτοματο πιλοτο
Συμπλήρωσε και τους αδιάφορους και ανύπαρκτους πολίτες του κράτους!!......
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
αλλα καπου το κρατος, οι ανυπαρκτοι πολιτικοι τα εχουν βαλει στον αυτοματο πιλοτο
Στους πολιτες υπαρχει διχασμος και σε αυτο το θεμα και αυτο ειναι ασχημο.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Στους πολιτες υπαρχει διχασμος και σε αυτο το θεμα και αυτο ειναι ασχημο.
η ισχύς εν τη ενώσει....αυτό που λείπει απο εμάς...
Και υπάρχουν αρκετοί ακόμα(τομάρια-κοπρίτες) σε ελληνικές ομάδες που προκαλούν με ανάλογες δηλώσεις(πχ ενας αλβανακος στον παοκ),αλλά οι ΄φίλαθλοι΄όπως και οι πρόεδροι-παραγοντες τους χα'ι'δεύουν,γιαυτό πολλοί όπως και εγώ σταμάτησαν να ασχολούνται με ομάδες και συλλογους. -
Α καλα. Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου. Αλλη ανοιχτη πληγη. Αλλα προσβλητικα συνθηματα που αναφερονται σε αλλων κρατων εθνικοτητες για τους φιλαθλους καποιων ομαδων. Εδω βγαζουμε τα ματια μας μεταξυ μας. Στο ποδοσφαιρο βεβαια και σε αλλα κρατη υπαρχει μισος μεταξυ οπαδων. Ενταξει ειμαι φιλαθλος μια ομαδας, αλλα και εγω δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα. Δεν ξερω τι λενε και ποιοι γιατι δεν παρακολουθω Ελληνικες ομαδες που παιζουν ξενοι και ψαχνεις να βρεις Ελληνα παικτη. Και στο μπασκετ τα ιδια. Καποτε παιζανε 2 ξενοι σε καθε ομαδα και τωρα κοντευουν να παιζουν 2 Ελληνες. Τι να κατσω λοιπον να δω;
Ο θρασύς μ@λακάκος...