-
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι ακριβώς 'κακοί' αλλά καταφέρνουν να στη σπάνε με το θράσος τους κάνοντας ενοχλητικά μικρά πραγματάκια που συνήθως δε στηλιτεύσεις είτε από συγκατάβαση (ποιος τον γ... αυτόν τώρα) είτε από ντροπή (αν του την πω θα με πουν εμένα παράξενο). Το κακό είναι ότι αυτοί το κάνουν συστηματικά και τελικά σιγά-σιγά καταφέρνουν να κερδίσουν πολλά πράγματα εις βάρος άλλων βασιζόμενοι ακριβώς στο ότι θα τη γλιτώσουν επειδή τους ρίχνουν λίγο-λίγο.
Παράδειγμα ο γείτονας που σιγά-σιγά καταλαμβάνει και οικειοποιείται πλήρως ένα κοινόχρηστο χώρο (π.χ. μια αποθήκη, την ταράτσα ή τον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας), ο συνάδερφος που φέρνει τα τάπερ με τα βρωμερά φαγητά από το σπίτι του και τρώει στο γραφείο κάνοντας όλο το χώρο να βρωμοκοπάει και μετά πλένει και τα δόντια του στην κουζίνα και άλλα πολλά.
Αναφέρτε και άλλα παραδείγματα...
-
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι ακριβώς 'κακοί' αλλά καταφέρνουν να στη σπάνε με το θράσος τους κάνοντας ενοχλητικά μικρά πραγματάκια που συνήθως δε στηλιτεύσεις είτε από συγκατάβαση (ποιος τον γ... αυτόν τώρα) είτε από ντροπή (αν του την πω θα με πουν εμένα παράξενο). Το κακό είναι ότι αυτοί το κάνουν συστηματικά και τελικά σιγά-σιγά καταφέρνουν να κερδίσουν πολλά πράγματα εις βάρος άλλων βασιζόμενοι ακριβώς στο ότι θα τη γλιτώσουν επειδή τους ρίχνουν λίγο-λίγο.
Παράδειγμα ο γείτονας που σιγά-σιγά καταλαμβάνει και οικειοποιείται πλήρως ένα κοινόχρηστο χώρο (π.χ. μια αποθήκη, την ταράτσα ή τον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας), ο συνάδερφος που φέρνει τα τάπερ με τα βρωμερά φαγητά από το σπίτι του και τρώει στο γραφείο κάνοντας όλο το χώρο να βρωμοκοπάει και μετά πλένει και τα δόντια του στην κουζίνα και άλλα πολλά.
-
-
Θα βγάλω το άχτι μου! Αρχίζω λοιπόν:
-
Ο μπ@σταρδος που έχει γυρίσει από σπουδές εκ Αγγλίας και συμπεριφέρεται λες κι εμείς εδώ δεν έχουμε τελειώσει ούτε το δημοτικό! Και στην Αγγλία ΕΜΕΙΣ έτσι, και στην Αγγλία ΕΜΕΙΣ αυτό... Και στην Αγγλία... ΝΑ την βάλεις εκεί που ξέρεις!
-
Ο τύπος που έχει αυτοκίνητο και μηχανή. Βγάζει το αυτοκίνητο για να φύγει και τοποθετεί την μηχανή στο παρκινγκ με τετοιο τρόπο ώστε εσύ να μην μπορείς να παρκάρεις. Επιστέφει, βγάζει μηχανή τοποθετεί αυτοκίνητο.
-
Ο συνάδελφος που πίνει το μπουκάλι με το νερό και δεν το ξαναγεμίζει για τους υπόλοιπους.
-
Ο συνάδελφος που σου λέει για μια υπόθεση, 'Κόβω τα αρχίδι@ μου πως κάνετε λάθος!' Πιστέψτε με, 3/4 φορές έκανε λάθος και έχει και τα δύο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε ούτε το μεσαίο τώρα...
-
Το deliveryboy που έρχεται χώρις ρέστα!
-
Οι ταξιτζήδες που έχουν ξεχάσει τα alarm. Οχι όλοι!
-
Οι Χαλκιδικιώτες!
-
Οι Κιλκισιώτισες!
-
Οι Σερραιές!
-
ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ!
-
Οι Καστοριανοί!
-
Οι γιάπιδες. (Όλοι fake!)
-
Οι πολιτικοί!
-
Ο από κάτω που, με τρελό 'δόντι', έκλεισε κάτω από την πολυκατοικία μου πάρκινγκ χωρίς να ρωτήσει κανέναν! Κι εμείς να ψάχνουμε...
-
Οι σημερινές γυναίκες!
-
Ο εαυτός μου που μετά από όλα αυτά συνεχίζω να είμαι καλό παιδί και τα καταπίνω σαν πουτ@ν@!
Να 'σαι καλά, ξέσπασα λιγάκι...
Έχω κι άλλα μαζεμένα, θ αβγουν στην πορεία...
-
-
Καλά όλα τα άλλα.....οι αναφορές σε πόλεις και καταγωγές τι νοημα έχουν?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά όλα τα άλλα.....οι αναφορές σε πόλεις και καταγωγές τι νοημα έχουν?Απλά δικαιολογεί τον τίτλο του θέματος.
-
Αν ζήσεις σε αυτά τα μέρη θα καταλάβεις...
-
'Απλά δικαιολογεί τον τίτλο του θέματος.'
Κανονικά θα έπρεπε να παρεξηγηθώ. Δεν με απασχολεί όμως! Δεκτή η αποψή σου!
-
- Οι Σερραιές!
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Αν ζήσεις σε αυτά τα μέρη θα καταλάβεις...Εχω ζήσει!!!Σε αρκετά από αυτά!!!
Αλλά όπως και να έχει δεν νομίζω ότι κακές εμπειρίες σου σε έναν τόπο μπορεί να σου επιτρέπουν να χαρακτηρίσεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ τον τόπο!!
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
'Απλά δικαιολογεί τον τίτλο του θέματος.'Κανονικά θα έπρεπε να παρεξηγηθώ. Δεν με απασχολεί όμως! Δεκτή η αποψή σου!
Θα πρεπε να παρεξηγηθούν και μερικές χιλιάδες άλλοι πριν απο σενα.
Σύνελθε!Εκτός αυτό νομίζω οτι είσαι και off topic. Ο Kyan ήταν πολύ συγκεκριμένος
Το κακό είναι ότι αυτοί το κάνουν συστηματικά και τελικά σιγά-σιγά καταφέρνουν να κερδίσουν πολλά πράγματα εις βάρος άλλων βασιζόμενοι ακριβώς στο ότι θα τη γλιτώσουν επειδή τους ρίχνουν λίγο-λίγο.
-
Ορθώς με παραξήγήσατε! Έκανα αναφορά σε κάποιους και δεν εξήγησα!
Λοιπόν, κατ'αρχας δεν παίρνει η μπάλα τους πάντες! Είχα πολλοι κάλου ς φίλους από όλα αυτά τα μέρη. Μαλιστα από κάποιο από αυτα προέρχομαι και σε κάποια έχω συγγενείς!
Απλά, αυτό =========> 'Το κακό είναι ότι αυτοί το κάνουν συστηματικά και τελικά σιγά-σιγά καταφέρνουν να κερδίσουν πολλά πράγματα εις βάρος άλλων βασιζόμενοι ακριβώς στο ότι θα τη γλιτώσουν επειδή τους ρίχνουν λίγο-λίγο.' Σε γενικότερη προέκταση έχει να κάνει με τους Πατρινούς και τους Χαλκιδιώτες, στην συμπριφορά τους απέναντι σους ξένους. Στους προερχόμενους από άλλες πόλεις. Αδιαφορία και κουτοπονηριά! Αυτό είδα και αντιμετώπισα. Έγω και όσοι άλλοι ζούσανε μαζί μου! Ελπίζω να έγινα ποιο κατανοητός... Αν όχι λυπάμαι για τον τρόπο που διάλεξα να διατυπώσω την αποψή μου... Και αδιαφορώ για τον tazio. Δεν έβρησα ποτέ κανέναν εδώ μέσα. Ισως κάποια στιγμή να μην διατύπωσα κι εγώ κατι σωστά... Και κάτι άλλο... Tazio, τις απόψεις μου τις έχω διατυπώσει από κοντά και με τους μεν και με τους δε... ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Και τις δεχτηκαν. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ομως... Τέλος πάντων... Δεν πειράζει, στην τελική, λάθη είμαστε ανθρώπους κάνουμε.
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Και κάτι άλλο... Tazio, τις απόψεις μου τις έχω διατυπώσει από κοντά και με τους μεν και με τους δε... ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Και τις δεχτηκαν. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ομως...Αν κατάφερες να διατυπώσεις αυτες τις απόψεις σε ΟΛΟΥΣ τους Κιλικισιώτες, τους Χαλκιδικιώτες, τους Πατρινούς και τις Σερραίες και συμφώνησαν ΟΛΟΙ (άντε οι περισσότεροι) τότε πάσο...
-
Σε όλους... Είναι πρακτικά αδυνατο! Δεν μπορώ! Πάντως μιλούσα υπό την έννοια της συμπριφοράς - τουρισμού. ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
-
Πάντως κι εγώ θα συμφωνήσω όσον αφορά τις Σερραίες
Τουλάχιστον αυτές που... γνωρίζω -
Ο χρήστης alpan έγραψε:
- Ο συνάδελφος που σου λέει για μια υπόθεση, 'Κόβω τα αρχίδι@ μου πως κάνετε λάθος!' Πιστέψτε με, 3/4 φορές έκανε λάθος και έχει και τα δύο. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε ούτε το μεσαίο τώρα...
Πως ξερεις οτι τα εχει και τα δυο;!!!Υποπτο...
-
Ο άνθρωπος γεννιέται με δύο @ρχίδια, σωστά! ΤΑ @αρχιδια. Πληθυντικός! Οταν λοιπόν σου λέει ΤΑ κόβω θα εννοεί τα δύο που όλοι ξέρουμε! Οποτες...
-
Ηδη δύο άτομα που συμφωνούν για τις Σερραίες!
-
...και μου κάνει εντυπωση γιατί το έχω ακούσει κι από άλλους Άρα...
(είμαστε off topic του κερατά! Μάλλον να συνεχίσουμε σε κάποιο από τα άπειρα thread που αφορούν γυναίκες πριν σκάσει κάνα ban ) -
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Ο άνθρωπος γεννιέται με δύο @ρχίδια, σωστά! ΤΑ @αρχιδια. Πληθυντικός! Οταν λοιπόν σου λέει ΤΑ κόβω θα εννοεί τα δύο που όλοι ξέρουμε! Οποτες...Απαπά, εδώ πρέπει να μπει Parental Advisory label, δεν το καμούφλαρες αρκετά!
Ο θρασύς μ@λακάκος...