-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
R1
Μετα καναμε ενα τσιγαρο με το παλικαρι....
Δεν εστρωνε, το χε 2 χρονια,** δεν μ αφησε να τον περασω** και καταλειξαμε στο συμπρασμα οτι αλλο π[ιστα κ αλλο δρομος...
Σε πιστα με πολλες στροφες -και οχι Ντεϊτονα- ενα καλο αυτοκινητο κ μια καλη μηχανι ειναι ισαξια και οι διαφορες ειναι αμεσα εξαρτημενες με τις ικανοτιτες.
Στο δρομο.....το αυτοκινητο εχει απλα 4 ροδες να παταει κατω.....Ρε μεγάλε,πώς είναι δυνατόν με τα 75 άλογα και τα 1000+ κιλά που έχει το polo 1400 να περάσεις μοτοσυκλέτα με 170 άλογα και 170 κιλά;Εκτός αν δεν είχε βρει πρόσφυση.Και μιλάμε για μια μηχανή κατ'εξοχήν για στροφές.Είναι αδύνατον.Επίσης λες ότι δε σε άφησε να περάσεις...αφού δε σε άφησε να περάσεις πώς τον...πέρασες;Παλίωτερα είχε δείξει ένα video ο Σταθάκης στο 'Απο τη θέση του οδηγού' μιλάμε για πριν 12+ χρόνια,όπου σε μια πίστα-δε θυμάμαι ποιά-κοντραριστικαν μια F1,ένα YAMAHA FZR 1000 παραγωγής με οδηγό τον Eddie Lawson αν δεν κάνω λάθος,και μια Ferrari.Ξεκίνησαν με σειρά:Ferrari,YAMAHA,F1 με μια χρονική διαφορά,και τερμάτισαν με την αντίθετη!F1,YAMAHA,Ferrari...Οι μοτοσυκλέτες έχουν πολύ καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο.
Τωρα εχω πολο.....
Τοτε ειχα αλλο αυτοκινητο.
Το γραψα και στο προηγουμενο ποστ
Μερκ Ε200Κομπ. -
R1
Μετα καναμε ενα τσιγαρο με το παλικαρι....
Δεν εστρωνε, το χε 2 χρονια,** δεν μ αφησε να τον περασω** και καταλειξαμε στο συμπρασμα οτι αλλο π[ιστα κ αλλο δρομος...
Σε πιστα με πολλες στροφες -και οχι Ντεϊτονα- ενα καλο αυτοκινητο κ μια καλη μηχανι ειναι ισαξια και οι διαφορες ειναι αμεσα εξαρτημενες με τις ικανοτιτες.
Στο δρομο.....το αυτοκινητο εχει απλα 4 ροδες να παταει κατω.....Ρε μεγάλε,πώς είναι δυνατόν με τα 75 άλογα και τα 1000+ κιλά που έχει το polo 1400 να περάσεις μοτοσυκλέτα με 170 άλογα και 170 κιλά;Εκτός αν δεν είχε βρει πρόσφυση.Και μιλάμε για μια μηχανή κατ'εξοχήν για στροφές.Είναι αδύνατον.Επίσης λες ότι δε σε άφησε να περάσεις...αφού δε σε άφησε να περάσεις πώς τον...πέρασες;Παλίωτερα είχε δείξει ένα video ο Σταθάκης στο 'Απο τη θέση του οδηγού' μιλάμε για πριν 12+ χρόνια,όπου σε μια πίστα-δε θυμάμαι ποιά-κοντραριστικαν μια F1,ένα YAMAHA FZR 1000 παραγωγής με οδηγό τον Eddie Lawson αν δεν κάνω λάθος,και μια Ferrari.Ξεκίνησαν με σειρά:Ferrari,YAMAHA,F1 με μια χρονική διαφορά,και τερμάτισαν με την αντίθετη!F1,YAMAHA,Ferrari...Οι μοτοσυκλέτες έχουν πολύ καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο.
Και στους 4Τ παλιοτερα ειχαν καποτε κοντρα Viper GTS Coupe VS Υamaha R1 @ Nirburgring....
Kαι αν το Viper λογο βαρους εχανε σε ανηφορικα κομματια.
Και τερματισαν με μικρη διαφορα -υπερ τις μηχανης. -
Και πάλι η mercedes 160 άλογα βγάζει με 10πλασιο βάρος.Τέλως πάντων.Οι μηχανές είναι πιο γρήγορες απο τα αυτοκίνητα.Ακόμα και αν αυτά έχουν πολλαπλάσια κυβικά.Όπως το Viper που λες.Το οποίο είναι γ@@@@@ αμάξι!
Προς Mig:
Όταν ήρθε η αστυνομία έδωσε σε μένα δίκαιο,και μάλιστα ετοιμαζόταν να τού κόψει κλήση.Όμως αφού η μηχανή δεν είχε πάθει τίποτα-δεν ακούμπησε στο δρόμο το φερινγκ-τούς είπα να μην του κόψουν κλήση.Φυσικά και μπορούμε να πηγαίνουμε παράλληλα με τα αμάξια εφόσον δεν κάνουμε υπέρβαση διπλής διαχωριστικής.Σ'εκείνο το σημείο έχει 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση,αν και η μία είναι μονίμως κατειλημένη απο ΠΑΡΑΝΟΜΑ σταθμευμένα αυτοκίνητα.Και λέω παράνομα διότι όταν υπάρχει διπλή διαχωριστική στο δρόμο,απαγορεύεται η στάθμευση. -
Προς Mig:
Όταν ήρθε η αστυνομία έδωσε σε μένα δίκαιο,και μάλιστα ετοιμαζόταν να τού κόψει κλήση.Όμως αφού η μηχανή δεν είχε πάθει τίποτα-δεν ακούμπησε στο δρόμο το φερινγκ-τούς είπα να μην του κόψουν κλήση.Φυσικά και μπορούμε να πηγαίνουμε παράλληλα με τα αμάξια εφόσον δεν κάνουμε υπέρβαση διπλής διαχωριστικής.Σ'εκείνο το σημείο έχει 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση,αν και η μία είναι μονίμως κατειλημένη απο ΠΑΡΑΝΟΜΑ σταθμευμένα αυτοκίνητα.Και λέω παράνομα διότι όταν υπάρχει διπλή διαχωριστική στο δρόμο,απαγορεύεται η στάθμευση.Εγώ είμαι σίγουρος πως παλαιότερα ο ΚΟΚ απαγόρευε στη μηχανή να κινηθεί παράλληλα με αυτοκίνητο στην ίδια λωρίδα, και φυσικά απαγόρευε να το προσπεράσει στην ίδια λωρίδα. Δεν ξέρω όμως αν έχει αλλάξει το σχετικό άρθρο (ας το διασταυρώσει όποιος έχει εύκολη πρόσβαση στον ΚΟΚ).
ΥΓ. Το ότι η αστυνομία ετοιμαζόταν να του δώσει κλήση, δεν αποτελεί απόδειξη ύπαρξης ή όχι του συγκεκριμένου άρθρου στον ΚΟΚ (διότι είναι παραπάνω από πιθανό να μην το γνωρίζει ούτε ο αστυνόμος). Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση εκείνου που θα έπαιρνε κλήση, το 1ο πράγμα που θα έκανα ήταν να αναζητήσω αν έχει αλλάξει η σχετική διάταξη του ΚΟΚ και αν όχι θα το πήγαινα δικαστικώς.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ είμαι σίγουρος πως παλαιότερα ο ΚΟΚ απαγόρευε στη μηχανή να κινηθεί παράλληλα με αυτοκίνητο στην ίδια λωρίδα, και φυσικά απαγόρευε να το προσπεράσει στην ίδια λωρίδα. Δεν ξέρω όμως αν έχει αλλάξει το σχετικό άρθρο (ας το διασταυρώσει όποιος έχει εύκολη πρόσβαση στον ΚΟΚ).
ΥΓ. Το ότι η αστυνομία ετοιμαζόταν να του δώσει κλήση, δεν αποτελεί απόδειξη ύπαρξης ή όχι του συγκεκριμένου άρθρου στον ΚΟΚ (διότι είναι παραπάνω από πιθανό να μην το γνωρίζει ούτε ο αστυνόμος). Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση εκείνου που θα έπαιρνε κλήση, το 1ο πράγμα που θα έκανα ήταν να αναζητήσω αν έχει αλλάξει η σχετική διάταξη του ΚΟΚ και αν όχι θα το πήγαινα δικαστικώς.
Περίμενε.Στην ίδια λωρίδα ναι απαγορεύεται.Εγώ πήγαινα στην αριστερή άκρη της λωρίδας μου.Τ'αμάξια δίπλα παταγαν σε δύο λωρίδες.Εγώ πήγαινα κανονικά.Αλλά τ'αμάξια λόγω των παρκαρισμένων πάταγαν και τις δύο λωρίδες.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτός φίλε μου παραβίασε στοπ.Ότι σταμάτησαν τα αυτοκίνητα δε σημαίνει πως εγώ έπρεπε να σταματήσω.Εγώ κινούμουν κανονικά.Είχω χώρο στην πορεία μου.Οπότε να έψαχνε τι;Είχα και μάρτυρες κόσμο στην απέναντι στάση.
-
Περίμενε.Στην ίδια λωρίδα ναι απαγορεύεται.Εγώ πήγαινα στην αριστερή άκρη της λωρίδας μου.Τ'αμάξια δίπλα παταγαν σε δύο λωρίδες.Εγώ πήγαινα κανονικά.Αλλά τ'αμάξια λόγω των παρκαρισμένων πάταγαν και τις δύο λωρίδες.ΚΟΚ
ΑΡΘΡΟ 16 : Θέση επί της οδού
- Στο οδικό δίκτυο της χώρας ισχύει η δεξιά κατεύθυνση κυκλοφορίας.
Ο οδηγός κάθε οχήματος υποχρεούται, τηρουμένων των διατάξεων των άρθρων 12 παρ. 1 και 17 παρ. 6 του παρόντος Κώδικα, να οδηγεί το όχημά του πλησίον του δεξιού όκρου του οδοστρώματος και αν ακόμη ολόκληρο το οδόστρωμα είναι ελεύθερο.
-
ο οδηγός, με εξαίρεση την περίπτωση απολύτου ανάγκης, υποχρεούται να κινείται αποκλείστικά στις καθοριομένες για την κατηγορία του οχήματός του ειδικές οδούς, οδοστρώματα και λωρίδες κυκλοφορίας όπου υφίστανται τέτοιες. Αν δεν έχει οριστεί λωρίδα κυκλοφορίας ή ειδική οδός γι'αυτούς, οι μεν οδηγοί φορτηγών, λεωφορείων και βραδυκίνητων και βραδυπορούντων γενικά οδικών οχημάτων υποχρεούνται, τηρουμένων των διατάξεων του όρ8ρου 17 παρ. 6 του Κώδικα αυτού, να οδηγούν αυτά στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στις οδούς οι οποίες έχουν δύο τουλάχιστον λωρίδες κατά κατεύθυνση, οι δε οδηγοί μοτοποδηλάτων, ποδηλάτων και μη μηχανοκίνητων οχημάτων, καθώς και οι οδηγοί ζώων, υποχρεούνται να κινούνται κατά μήκος οποιουδήποτε προς την κατεύθυνση της κυκλοφορίας βατού ερείσματος της οδού*, εφόσον υπάρχει, και δεν προκαλείται δυσχέρεια στους χρησιμοποιούντες αυτό, όλλως πλησίον του άκρου δεξιού του οδοστρώματος.
-
Τηρουμένων των διατάξεων της παρ.1, σε οδοστρώματα που είναι χωρισμένα σε δύο ή περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας, κατά κατεύθυνση με κατά μήκος διαγραμμίσεις, οι οδηγοί οχημάτων υποχρεούνται να οδηγούν αυτά μέσα στα όρια μιας λωρίδας και κατά το δυνατόν στο μέσο αυτής.
- Ερεισμα : Η πέραν του οδοστρώματος ακραία λωρίδα της οδού.
-
Μοτοποδήλατα είναι όσα είναι μέχρι 50cc.Τα 250cc που είχα δεν είναι μοτοποδήλατο.Με 40 άλογα στον τροχό.
- Τηρουμένων των διατάξεων της παρ.1, σε οδοστρώματα που είναι χωρισμένα σε δύο ή περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας, κατά κατεύθυνση με κατά μήκος διαγραμμίσεις, οι οδηγοί οχημάτων υποχρεούνται να οδηγούν αυτά μέσα στα όρια μιας λωρίδας και κατά το δυνατόν στο μέσο αυτής.
Ναι στο μέσο.Αλλά υπάρχει και ένα άλλο άρθρο-θα το βρω αύριο-που απαγορεύει την κίνηση των οχημάτων ανάμεσα σε δύο λωρίδες.Αυτό έκαναν τ΄άμάξια.Άρα όταν πατάει κάποιος την λωρίδα μου αναγκάζομαι να πηγαίνω στο αριστερό άκρο.
Έρεισμα είναι το πεζοδρόμιο.Η πλευρά εκείνη ήταν κατηλειμένη απο παράνομα σταθμευμένα αμάξια.
-
Δεν προσπαθω να σου πω πως ήσουν μόνο εσύ παράνομος αλλά ότι ήσουν ΚΑΙ εσύ παράνομος (σύμφωνα πάντα με τον ΚΟΚ).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν προσπαθω να σου πω πως ήσουν μόνο εσύ παράνομος αλλά ότι ήσουν ΚΑΙ εσύ παράνομος (σύμφωνα πάντα με τον ΚΟΚ).Πώς γίνεται να είμαι παράνομος αφού δεν έχω κάνει καμιά παράβαση;Εκτός αν πιστεύεις πως αφού δεν χώραγα να κινηθώ στο μέσο της λωρίδας έπρεπε να μην κινηθώ...Πάντως αν η μηχανή είχε πάθει ζημιά θα τον έτρεχα.Ας μην είχε παραβιάσει το STOP...ΤΕΛΟΣ
(Η συζήτηση ξέφυγε πολύ)
-
Αν κάποιος έχει αμφιβολίες για το πόσες φορές την ημέρα ένας μοτοσυκλετιστής κάνει επικίνδυνα (για τον εαυτό του πάνω απ΄όλα) λάθη μέσα στη κίνηση, τότε πολύ ευχαρίστως να μπούμε σε ένα αυτοκίνητο και να κάνουμε μια διαδρομή μετρώντας πόσες φορές 'φταίει' το αυτοκίνητο και πόσες η μοτοσυκλέτα.
Όσο για τους επικίνδυνους οδηγούς,όπως έχω πει και παραπάνω είναι μερικές κατηγορίες οδηγών που τις κάνουν.Όπως και στ'αμάξια.Ξέρεις πόσες φορές με έχουν κλείσει στην 'Καβάλας' όταν οδηγός απο αριστερά έκανε τέρμα δεξιά για να στρίψει,με μια κίνηση;Ξέρεις πόσοι έχουν παραβιάσει τις αναστροφές και έχουν 'σκάσει' επάνω τους μοτοσυκλέτες;Ίσως θυμάσαι πριν λίγο καιρό που σκοτώθηκαι ένας άνθρωπος με μοτοσυκλέτα μπροστά στο HILTON επειδή ένας ηλίθιος οδηγός έκανε αναστροφή ενω απαγορευόταν κι ενώ ο μοτοσυκλετιστής-που ηλιθίως δε φόραγε κράνος,ίσως ζούσε-ήταν πολύ κοντά.
Μου θυμίζεις το λόγο που έπαψα να διαβάζω το 'ΜΟΤΟ' (και γενικά τα έντυπα του συγκεκριμένου ομίλου) . Ήταν οι αφίσες που έλεγαν 'πρόσεξε τη μηχανή που κινείτε δίπλα σου γιατί αύριο θα είναι δίπλα σου ένα ακόμη αυτοκίνητο'. Κάτι σαν έμεση απειλή δηλαδή, του ύφους άσε με να κάνω ότι θέλω γιατί ... .
Εγώ πάντως έκανα την πρότασή μου, αν θέλεις πάμε μια μέρα βόλτα στην Αθήνα να μετρήσουμε πόσες φορές θα φταίει το αυτοκίνητο και πόσες η μοτοσυκλέτα και πόσες φορές η μοτοσυκλέτα που βοηθά την κίνηση δημιουργεί και αυτή αρκετά προβλήματα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου θυμίζεις το λόγο που έπαψα να διαβάζω το 'ΜΟΤΟ' (και γενικά τα έντυπα του συγκεκριμένου ομίλου) . Ήταν οι αφίσες που έλεγαν 'πρόσεξε τη μηχανή που κινείτε δίπλα σου γιατί αύριο θα είναι δίπλα σου ένα ακόμη αυτοκίνητο'. Κάτι σαν έμεση απειλή δηλαδή, του ύφους άσε με να κάνω ότι θέλω γιατί ... .
Μάλλον δεν είχες καταλάβει καλά τη συγκεκριμένη καμπάνια.Εννοούσαν ότι αν αυξάνονται τα ατυχήματα των μοτοσυκλετιστών με υπαιτιότητα των αυτοκινήτων.Πολλοί βλέποντας τα ατυχήματα αγοράζουν ένα αμάξι.Και φτάνεις στο σημείο να κάνεις 15 λεπτά για να διανύσεις 1χλμ...Με τις μηχανές θα χρειαζόταν μόλις 5 λεπτά...
-
Μάλλον δεν είχες καταλάβει καλά τη συγκεκριμένη καμπάνια.Εννοούσαν ότι αν αυξάνονται τα ατυχήματα των μοτοσυκλετιστών με υπαιτιότητα των αυτοκινήτων.Εμ βέβαια πάντα με υπαιτιότητα των αυτοκινήτων, αφού ως γνωστόν η μοτοσυκλέτα δε φταίει ΠΟΤΕ. Είναι αξίωμα αυτό (η θεώρημα; Πως το λένε στα μαθηματικά αυτό που δε χρειάζεται απόδειξη βρε παιδιά) .
Φταίω εγώ ο κόπανος όταν με προσπερνά από δεξιά ο μοτοσυκλετιστής μιλώντας στο κινητό του με το κράνος 'φορεμένο' στον καθρέπτη της μοτοσυκλέτας.
Φταίω εγώ όταν βαριέται να περιμένει στο φανάρι και βγαίνει 'γλύφοντας' το πεζοδρόμιο αλλά ο χώρος που μου αφήνει δεν αρκεί ούτε για τρίκυλκο.
Φταίω εγώ όταν προσπερνά από δεξιά για να στίψει αριστερά προσπερνώντας την ουρά που περιμένει στο φανάρι αλλά η προσπέραση γίνεται σε ρυθμό πιο αργό και από αργό θάνατο και με αναγκάζει να σκαρφαλώνω στο φρένο γιατί 'φυσικά' δεν χρειάζεται να ανάψει και φλάς, αφού ο ΙΧής πάντα έχει άδικο και αν πεί και τίποτα τον στέλνουμε για 'γάμο'.
Αν ήξερες πόσες φορές έχω σώσει μοτοσυκλετιστή (μια φορά μάλιστα σπάζοντας το αυτοκίνητό μου) από δική του μαλακία σίγουρα δε θα επέμενες.
Αυτά σαν παραδείγματα (υπάρχουν δεκάδες ακόμα) . Για περισσότερες αποδείξεις μια βόλτα στη πόλη αρκεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εμ βέβαια πάντα με υπαιτιότητα των αυτοκινήτων, αφού ως γνωστόν η μοτοσυκλέτα δε φταίει ΠΟΤΕ. Είναι αξίωμα αυτό (η θεώρημα; Πως το λένε στα μαθηματικά αυτό που δε χρειάζεται απόδειξη βρε παιδιά) .
Μαθηματικό αξίωμα. Στα νομικά λέγεται αμάχητο τεκμήριο. Στην οδήγηση λέγεται 'ο νόμος του δίτροχου' και επίσης δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
-
Ρε παιδιά, διαβάζω λίγο την κόντρα Wagner669 και downhill... Να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα να το συνεχίσουν, γιατί έχει φοβερό γέλιο!!! Και αν οργανώσουν εκείνη την κόντρα, να με φωνάξετε να τη δω! Και άμα δω εγώ αμάξι (απ' αυτά που κυκλοφορεί το tfrc και όχι μονοθέσιο F1) να τσαγιάζει R1 (ακόμα και 2003 μοντέλο, πριν αρχίσουν να περνάνε τα 180 άλογα), κερνάω φαγητό όλο το tfrc!!!
Ρε τι διαβάζουμε απ' τα παλικάρια!!!
-
@warner669 ελπίζω αυτά που λές να είναι αστείο.
Στα τέλη του 2004 είχα μια R1 στην κατοχή μου για μερικούς μήνες και ξέρω.
Ούτε στα πιο τρελά όνειρα δεν την έχει η Ε200.Πάντα φιλικά.
Λουκάς -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, διαβάζω λίγο την κόντρα Wagner669 και downhill... Να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα να το συνεχίσουν, γιατί έχει φοβερό γέλιο!!! Και αν οργανώσουν εκείνη την κόντρα, να με φωνάξετε να τη δω! Και άμα δω εγώ αμάξι (απ' αυτά που κυκλοφορεί το tfrc και όχι μονοθέσιο F1) να τσαγιάζει R1 (ακόμα και 2003 μοντέλο, πριν αρχίσουν να περνάνε τα 180 άλογα), κερνάω φαγητό όλο το tfrc!!!Ρε τι διαβάζουμε απ' τα παλικάρια!!!
Νάσο λες να ξεθάψουμε το θέμα με τα φίδια;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε παιδιά, διαβάζω λίγο την κόντρα Wagner669 και downhill... Να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα να το συνεχίσουν, γιατί έχει φοβερό γέλιο!!! Και αν οργανώσουν εκείνη την κόντρα, να με φωνάξετε να τη δω! Και άμα δω εγώ αμάξι (απ' αυτά που κυκλοφορεί το tfrc και όχι μονοθέσιο F1) να τσαγιάζει R1 (ακόμα και 2003 μοντέλο, πριν αρχίσουν να περνάνε τα 180 άλογα), κερνάω φαγητό όλο το tfrc!!!
Ρε τι διαβάζουμε απ' τα παλικάρια!!!
Νάσο λες να ξεθάψουμε το θέμα με τα φίδια;
Χαλαράαααα!!!
-
Αν και δεν έχω την υπομονή να διαβάσω 30 σελίδες ώστε να ξέρω από που ξεκίνησε το θέμα (τουλάχιστον όταν δε βρίσκομαι στο γραφείο ), εν τούτοις θα ήθελα να προσθέσω πως έχω ένα μόνιμο παράπονο από τους οδηγούς μηχανών:
Ενώ ενίοτε είναι ευγενικοί άπαξ και τους ανοίξεις το δρόμο ή τους διευκολύνεις, δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να σε αφήσουν να αλλάξεις εσύ λωρίδα.
Π.χ. επιβραδύνει το λεωφορείο μπροστά σου, βγάζεις φλας και βλέπεις πως έχεις στην αριστερή λωρίδα μια μηχανή σε σεβαστή απόσταση- δηλαδή βγαίνεις άνετα χωρίς να τον κόψεις.
Ε ρε π@@στη μου, με το που βλέπουν το φλας, λες και δέχονται ηλεκτροσόκ στον εγκέφαλο και ανοίγουν το γκάζι τέρμα ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να βγεις στη λωρίδα τους. Πραγματικοί άρχοντες του δρόμου. Παίζει και καμιά κόρνα που και που.
Ε, κανά δυο φορές έχασα την ψυχραιμία μου και το κυνήγησα το θέμα, γιατί το θεωρώ απίστευτη γαϊδουριά και ασέβεια του να σε κλείνει επίτηδες ο άλλος, ιδίως όταν βρίσκεται τόσο μακριά σου...
Όχι πως δεν το κάνουν και ορισμένοι οδηγοί αυτοκινήτου, αλλά εκεί λες πως αφού μας χωρίζουν 300 μέτρα βγαίνω και δεν έγινε και τίποτα. Αλλά στον οδηγό μηχανής δε βγαίνεις γιατί επιταχύνουν και δαιμονισμένα βλέπεις...
Να σημειώσω πως όσοι ταξιδεύουν εθνική με μηχανή αποτελούν υπόδειγμα οδηγικής συμπεριφοράς πάντως...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, διαβάζω λίγο την κόντρα Wagner669 και downhill... Να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα να το συνεχίσουν, γιατί έχει φοβερό γέλιο!!! Και αν οργανώσουν εκείνη την κόντρα, να με φωνάξετε να τη δω! Και άμα δω εγώ αμάξι (απ' αυτά που κυκλοφορεί το tfrc και όχι μονοθέσιο F1) να τσαγιάζει R1 (ακόμα και 2003 μοντέλο, πριν αρχίσουν να περνάνε τα 180 άλογα), κερνάω φαγητό όλο το tfrc!!!Ρε τι διαβάζουμε απ' τα παλικάρια!!!
Τί αυτοκίνητα κυκλοφορούν στο tfrc? Έχουν καμία σχέση με αυτά τα αυτοκίνητα?
Ο θρασύς μ@λακάκος...